Αξίζει να παλέψω και άλλο? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 127
    Banned
    εγω και παλι θα ξαναρωτησω...και να δω ποτε καποιος θα μου λύσει την απορία μου.. αυτο το φορουμ ειναι Γ Ε Μ Α Τ Ο με αγορια και κορίτσια αυτης της ηλικιας, εξυπνα. ευαισθητα πλάσματα που τους αξιζει να βρουν τρυφεροτητα στη ζωή τους και υποφερουν απο μοναξια. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???

Quote Originally Posted by rea View Post
    εγω και παλι θα ξαναρωτησω...και να δω ποτε καποιος θα μου λύσει την απορία μου.. αυτο το φορουμ ειναι Γ Ε Μ Α Τ Ο με αγορια και κορίτσια αυτης της ηλικιας, εξυπνα. ευαισθητα πλάσματα που τους αξιζει να βρουν τρυφεροτητα στη ζωή τους και υποφερουν απο μοναξια. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???
    γιατι ειμαστε απο μακρινες περιοχες μεταξυ μας .απλο

Senior Member
    Last edited by elis; 02-09-2015 at 20:45.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    οχι για την αποσταση,γιατι η αποσταση οταν το εχει καποιος αναγγη γινετε απλα χιλιοστα.μπορουν να κανουν αν και δεν το βλεπω καλη ιδεα,δεν τους κατακρινει ουτε απαγορευει κανενας,στειλτε πμ οποιος θελει και ας κανει.απλος να θυματε οτι 2 κακα δεν κανουν 1 καλο.θα ειναι δυο ανθρωποι με προβληματα,και οτι απλα το χαζοκουτι δεν εχει καμια σχεσει με την κανονικη ζωη.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΦΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΣΦΙΧΤΗΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΣΦΙΧΤΕΡΜΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ
    ασε μας ρε ελλις εγω δεν ειπα οτι θελω να γινω σφιχτερμαν ουτε θελω να γινω μποντιμπλιντερ ασε με στο πονο μ ρε φιλε....

Επέτρεψε μου να προσπαθησω να σου δωσω μια απαντηση.

Καταρχήν υπαρχει ντροπη. Οταν εχεις φανερώσει δημόσια πολλά απο τα προσωπικα μυστικα σου που δεν τα εχεις πει ουτε καν στους γονεις σου, μετά ειναι δυσκολο να εκτεθεις και να συναντήσεις καποιον απο κοντα.

Εγω ειχα βρει απο εδω μέσα ενα ατομο απο την ιδια πολη με μενα και ειχαμε ψιλο αποφασίσει να τα πουμε και real αλλά τελικά εκανε πίσω και μου ειπε οτι φοβάται λιγο γιατι μου έχει αποκαλυψει πολλά και, δε ξέρει μπορει να φοβοταν μη τον/την κάνω βουκινο σε ολοκληρη τη πόλη.

Δηλαδη δεν ειναι τοσο απλο Ρέα. Εγω προσωπικά ΕΙΜΑΙ διαθετειμένος να ανοίξω κάποια επαφη εξω απο εδω μέσα αλλα μονο μετά απο εκτενή συζητηση για να σιγουρευτώ οτι έχω να κανω με καποιον/καποια που μπορώ να εμπιστευτώ.

Senior Member
    Δεν θα πεις "αυτός είναι όμορφος", θα πεις, "Είμαι όμορφος!" και σκάσε στα γέλια, δεν μας πειράζει αυτό. Υποτίθεται πως θέλουμε απλά να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Αργά ή γρήγορα θα εντυπωθεί μέσα σου αυτή η πεποίθηση και θα σε δεις με άλλα μάτια.. :) Θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν παρασύρεσαι σε ποσότητα φαγητού, σε ποιότητα ή και στα δύο;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Δεν θα πεις "αυτός είναι όμορφος", θα πεις, "Είμαι όμορφος!" και σκάσε στα γέλια, δεν μας πειράζει αυτό. Υποτίθεται πως θέλουμε απλά να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Αργά ή γρήγορα θα εντυπωθεί μέσα σου αυτή η πεποίθηση και θα σε δεις με άλλα μάτια.. :) Θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν παρασύρεσαι σε ποσότητα φαγητού, σε ποιότητα ή και στα δύο;
    Μα και βέβαια παρασύρομαι... και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα.

Ρε παιδιά θέλω να αλλαξω, δεν αντέχω αλλο γαμωτο.... δεν αντέχω άλλο.. δε μπορω πλεον να πιστευω στον εαυτο μου.. κουραστηκα... με πρόδωσα....πειτε μου τι να κανω, πειτε μου και θα το κάνω απο αυριο, αρκει ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ....

Senior Member
    ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΑΟΠ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ
    ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ

Senior Member
    Θα αγοράσεις πολλά πολλά λαχανικά. Πάρα πολλά. Κυρίως χορταστικά λαχανικά. Όχι μαρούλια, μα λάχανα, κουνουπίδια, κολοκύθια και θα τρως με κάθε γεύμα μια γενναία ποσότητα για να χορταίνεις. Θα μπορούσες να σταματήσεις να αγοράζεις χαζοτρόφιμα, όμως, θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να τρωει 2000 θερμίδες με βλακείες 1 φορά την εβδομάδα. Αυτό θα το ονομάσεις γεύμα επιτυχίας. Θα σημειώνεις την πρόοδο σου σε φύλλο χαρτί, που θα φτιάξεις ένα διάγραμμα και θα σημειώνεις την πτώση των κιλών σου. Θα μιλήσεις με άλλα παιδιά στο γυμναστήριο, ώστε να έχεις κίνητρο να πας. Θα πίνεις πολύ πολύ νερό ώστε να φεύγει το λίπος. Θα πηγαίνεις κάθε 2-3 μέρες σε ένα μέρος που αγαπάς με τα πόδια ώστε να κάνεις 30 λεπτά περπάτημα (όχι τρέξιμο) και τέλος, θα αποφασίσεις να πειθαρχήσεις! Πειθαρχία για εσένα! Αν παρασυρθείς και φας μια φορά παραπάνω, απλά την επόμενη θα κάνεις πάλι τη διατροφή σου, χωρίς τύψεις! Μήπως άλλα προβλήματα σε ρίχνουν στο φαγητό; Με την οικογένεια σου τα πας καλά;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    πφφφ αυτο που βλέπεις ομορφες με ασχημους που λες ειναι η μειοψηφία!!!Απλά επειδη ειναι ενα αξιοπροσεκτο, ίσως, γεγονός, ο εγκέφαλος μας το αποθηκεύει ως κάτι αξιοσημείωτο και το αναγάγουμε ως κάτι που γινεται συχνα. Αλλα δεν ειναι έτσι.
    Όταν λέω εξωτερικής εμφάνισης, δεν εννοοώ μόνο σώμα, αλλα και το πρόσωπο μαζί. Νορμάλ εμφάνιση άντρα είναι π.χ.

νορμάλ πρόσωπο, και fit (όχι απαραίτητα γυμνασμένο) σώμα. Μέσα σ'αυτό που λες έβαλα και τους άντρες νορμάλ εμφάνισης, οπότε, το ποσοστό αυξάνεται αντί των όμορφων και δεν είναι τόσο μειοψηφία. Ναι είναι αξιοσημείωτο αυτό αλλα δεν παύω να το βλέπω αυτό το φαινόμενο όταν είμαι έξω. Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, λέω αυτά που βλέπω. Απο γυναίκες, υπάρχουν όμορφες, και όμορφες. Μια απλά όμορφη γυναίκα ως την μοντέλα. Ε, η μοντέλα θα έχει τις πιο μεγάλες απαιτήσεις. Μετά πάνε και τα λεφτά σε κάποιες κατηγορίες. Να πω και κάτι άλλο. Εδώ και 10 χρόνια, βελτίωσα την εξωτερική μου εμφάνιση ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, άλλα παρόλαυτά οι γκομενικές μου εμπειρίες δε βελτιώθηκαν όσο βελτιώθηκε η εξωτερική μου εμφάνιση. Μόνο κάτι λίγα, απειροελάχιστα. Οι εμπειρίες που έχω δεν είναι ενός ατόμου της ηλικίας μου.

Απο τις 200 γυναικες μόνο οι 5 θα κάνουν σχέση με καποιον κατωτέρου επιπεδου - και ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ επίπεδα. Ο καθένας θα κάνει σχέση με εναν ανθρωπο που ειναι ίδιος ή ανώτερος με αυτον σε επιπεδο καριερας, λεφτών.

Δε θα δεις ποτέ εναν τσαγκάρη να έχει σχέση με μια πλούσια δικηγόρο, ούτε εναν διάσημο με μια που δεν είναι διάσημη ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Οσους δεις είναι απλά η μειοψηφια. Ολα έχουν να κανουν με την γενετική, τα γονιδια και την επίδειξη ισχύος. Οσα πιο πολλά εχεις να προσφέρεις στο τραπεζι άλλα τόσα θελεις να προσφέρει και ή αλλη πλευρα - και τι στο καλο- μου φαίνεται κάπως φυσιολογικό.
    Αυτά τα παραπάνω εκτός εμφάνισης ναι, ισχύουν.
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 02-09-2015 at 21:39.

Banned
    Επέτρεψε μου να προσπαθησω να σου δωσω μια απαντηση.

Καταρχήν υπαρχει ντροπη. Οταν εχεις φανερώσει δημόσια πολλά απο τα προσωπικα μυστικα σου που δεν τα εχεις πει ουτε καν στους γονεις σου, μετά ειναι δυσκολο να εκτεθεις και να συναντήσεις καποιον απο κοντα.

Εγω ειχα βρει απο εδω μέσα ενα ατομο απο την ιδια πολη με μενα και ειχαμε ψιλο αποφασίσει να τα πουμε και real αλλά τελικά εκανε πίσω και μου ειπε οτι φοβάται λιγο γιατι μου έχει αποκαλυψει πολλά και, δε ξέρει μπορει να φοβοταν μη τον/την κάνω βουκινο σε ολοκληρη τη πόλη.

Δηλαδη δεν ειναι τοσο απλο Ρέα. Εγω προσωπικά ΕΙΜΑΙ διαθετειμένος να ανοίξω κάποια επαφη εξω απο εδω μέσα αλλα μονο μετά απο εκτενή συζητηση για να σιγουρευτώ οτι έχω να κανω με καποιον/καποια που μπορώ να εμπιστευτώ.
    αψογα! ανοιξε λοιπον ενα νεο θρεντ για περιπτωσεις οπως την δικη σου, κατι που να αποσκοπει σε γνωριμιες με ατομα της ηλικιας σου, μπορει να κανεις νεους φίλους ετσι ανθρωπους που σε καταλαβαινουν συνομηλικους. το οτι εχετε μοιραστει τις αληθειες σας δεν θα επρεπε να λειτουργει ανασταλτικα, το αντιθετο μαλιστα. Η περιπτωση της γνωριμιας που απέτυχε λογω φοβου στην μικρη κοινωνια της πολης σας ..ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο...προσωπικα το βρισκω λίγο κλειστομυαλο αλλα οκ, δικαιωμα της-του. απο εκει και περα υπάρχουν και αλλες επιλογες για να εξερευνησετε, χωρις καν να χρειαστει να μετακινηθεις απο τον καναπέ σου. το μονο που εχεις να κάνεις ειναι να σκεφτεις εναν τιτλο που θα κινητοποιησει τα υπόλοιπα ατομα...δεν εχεις τπτ να χασεις!;)

Senior Member
    Ρέα, είναι κοινωνική φοβία. :) Το καταλαβαίνω αυτό που έγραψε διότι πολλές φορές φοβάμαι πως γράφοντας θα τα διαβάσει κάποτε κάποιος γνωστός μου και θα ντραπώ πολύ. Ίσως δεν το έχεις αυτό και για αυτό σου φαίνεται παράξενο.

Senior Member
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ

Banned
    ριχνω μια ιδεα.."single miggle 20+" πως σου φενεται...?

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast