Πω πω...τρομαχτικό όντως...
Printable View
Πω πω...τρομαχτικό όντως...
Μα κι εγω , ενω δεν φοβαμαι καθολου αυτα τα πραματα , μα καθολου - καθολου , δεν εχω μεινει παραπανω απο δυο βραδια στη σειρα σπιτι του , εχει μια ' κακη ' αυρα αυτο το σπιτι , δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως .
Mac είσαι πολύ φοβιτσιαρης, τι ειναι αυτα τα πραγματα??
Δεν νοειται με βαση την ανθρωπινη λογικη να φοβαται καποιος να κοιμηθει σε ενα σπιτι επειδη το εχουν στοιχειωσει δηθεν φαντασματα!!
Πάντως αν μια στο εκατομμυριο λες αληθεια...γιατι δεν παιρνεται καμια καμερα να το κανετε γνωστο αυτο το φαινομενο?? Ολο και καποιοι μαλακες θα θελησουν να ερθουν στο σπιτι για να δουν και μονοι τους το "φαντασμα"...με το αζημιωτο φυσικα!! Θα βγαλετε λεφτα με ουρα, ακου που σου λεω
Γεια σου Περαστικε ! ειμαι το αντιθετο του φοβιτσιαρης , δεν θα πω για ποιον λογο , αλλα καποτε εσκαψα μεσανυχτα σε νεκροταφειο , στο Μαρκοπουλο Αττικης , μονος , φρεσκο ταφο , αγνωστου , μεχρι να 40σει που λενε , μεχρι κατω , ε , δεν το κανουν πολλοι αυτο !! ηταν πριν πολλα χρονια , ημουν πολυ νεωτερος .
!
Δεν εχω δει ποτε και τιποτα σε αυτο το σπιτι , το γραφω , αλλα εχει μια ' βαρια ' αυρα , κατι περιεργο , δυσαρεστο , μακαρι ναβλεπα κατι , ετσι , το βρισκω συναρπαστικο , βεβαια αυτο το λεω τωρα , δεν ξερω αμα δω πως θαντιδρασω , αλλα αμα δω φαντασμα , φιλικο , τυπου Κασπερ πχ , θα το πλακωσω στις ερωτησεις για την αλλη πλευρα , αληθεια .
Έσκαψες σε νεκροταφείο??:p
Τα σπας! Αν λες αλήθεια, τότε παιρνω αμέσως πίσω αυτό που είπα προηγουμενως μακ!!
Αυτό το σπιτι σίγουρα έχει ενδιαφερον αν στεκουν αυτα που λες! Δεν ξερω, εχω συνηθισει να απορριπτω αυτες τις ιδεες περι φαντασματων, στοιχειων κλπ/...Απο την άλλην πιστευω ακραδαντα ότι η "πραγματικότητα" που αντιλαμβανομαστε μέσω των αισθησεων μας σίγουρα δεν αγγίζει ούτε το ενα χιλιοστό του χιλιοστού του πραγματικού κόσμου που μας περιβάλει!! Παλιότερα απέρριπτα αυτές τις "παλαβες" ιδεες χωρις δευτερη σκεψη χαρακτηριζοντας τες ηλιθιες, τώρα ναι μεν πάλι δεν πολυασχολουμαι αλλά κραταω μια μικρη χαραμαδα στο μυαλο μου γιατί ποτε δεν ξερεις...
Σας βλεπω σε διαφορα θεματα(άλλα μελη) να μιλατε συνεχεια για την σπηλια του νταβελη! Τι το ιδιατερο ρε παιδια έχει αυτή η σπηλιά του νταβέλη?? Έχω δει διαφορα ερασιτεχνικα βιντεακια που δειχνουν ακριβως το πως ειναι η σπηλια απο μεσα και πραγματικα δεν μου φανηκε τιποτα το σπουδαιο...Μερικα χαραγμενα σύμβολα και καλά απο σατανιστες(κάτι πενταλφες και κάτι 666 που τα γραφω και εγω πανω στο θρανιο μου), μερικές παρατημένες σύριγγες απο πρεζόνια υπηρχαν μεσα της και κατα τα αλλα απιστευτη βαρεμαρα...Και ο μύθος που ακουγεται ότι και καλά μεσα στην σπηλια του νταβελη υπαρχει ασυνηθιστα υψηλή ραδιενεργεια(που είναι και καλα αποτελεσμα των μεταφυσικων δραστηριοτητων)...εεε μουφα είναι! Με ανιχνευτες γκαιγκερ διαπιστωθηκε ότι η ραδιενεργεια μεσα στην σπηλια είναι σχεδόν μηδαμινή, απειροελαχιστη, εντελως ασημαντη...Οπότε ο μοναδικός λόγος για τον οποιον ΔΕΝ θα πηγαινα στην σπηλια(και μαλιστα νυχτα)θα ήταν μην τυχον μου την πέσει κανενας, κυκλοφορουν και πρεζονια σατανακια εκει περα, αν δεν υπηρχε αυτος ο κινδυνος θα κοιμομουν κιολας εκει περα...
Η σπηλια νταβελη ειναι οντως παραξενο μερος γιατι αφενος γινονται τελετες εκει με θυσιες σκυλια κι αλλα ζωα,υπαρχουν κι σχετικες φωτος,κι αφετερου γιατι για τρια χρονια ηταν σε στρατιωτικο αποκλεισμο,φημολογειται οτι απο εκει ξεκινανε συραγγες κι καταληγουν σε πολλα μερη της αθηνας και επισης υπαρχουν πολυ περιεργα ηλεκτρομαγνητικα πεδια.
Rea οντως υπαρχουν,εχουμε και μια στην ομορφοκλησσια στην νεα ιωνια...υποθετω οτι χρησιμευαν σε περιπτωσεις πολεμου η για γρηγορες μετακινησεις
Ουτε εγω πιστευω σε μεταφυσικα, μιας και δεν πιστευω σε θεο δεν πιστευω ουτε σε αυτα, βεβαια λενε οτι το ματι μπορει να βλεπει μεχρι ενα σημειο χρωματα κλπ και αυτα να μην τα αντιλαμβανεται αλλα και παλι αφου δεν ειναι επιστημονικα αποδεδιγμενο δεν νοειται να τα πιστευουν καποιοι ακραδαντα ασε που πολλα απο αυτα ειναι αυθυποβολη πχ το ouija λεγεται οτι ο ιδιος ο ανθρωπος κουναει το ποτηρι ασυνειδητα και πως αν το παιξει κανεις με δεμενα ματια οι απαντησεις θα βγουν οτι να ναι. Οσο για τα στοιχειωμενα σπιτια το ιδιο πιστευω οτι ειναι αυθυποβολη, σε κατι τουνελ και κατι σπηλιες οι θορυβοι προερχονται απο κατι αληθινο και οχι απο φαντασματα. Προσωπικα και να εβλεπα κατι δεν θα το πιστευα θα ελεγα οτι ειναι παραισθησεις, ολα αυτα ξεκινησαν αιωνες πριν οταν οι ανθρωποι δεν ηξεραν που να τα βασισουν.
Ναι οντως μακ ετσι λενε
Θυμάμαι όταν ήμουν στο εξωτερικό πριν χρόνια είχα μια μικρη παρηγορια σχετικά με το μεταφυσικό...Σκόπευα να αυτοκτονησω και γελουσα απο μεσα μου στην σκεψη μου οτι ισως να γινομουν κανα στοιχειο, ξερετε κατι σαν τον φρεντυ κρουκερ απο το Nightmare on the Elm street, και να σκοτωνα με τον πιο βιαιο και σαδιστικο τροπο ολους οσους μου εκαναν την ζωη σκατα και με εχουν επηρεασει μεχρι και σήμερα...Τι αναγκη θα ειχα αν θα επιαναν ετσι και γινομουν στοιχειο??:p Άλλα δυστυχως ωραιες οι σκεψεις και οι προσδοκιες αλλα παραμενουν απλα στην φαντασια του καθενος.......Κριμας!
Βρε περαστικε βρε παληκαρι μου γιατι δεν προσγειωνεσαι σε πιο απλες και γηινες λυσεις.Δες το bowling for columbine,δες το μακελειο που εγινε χθες στις ΗΠΑ,τοση εμπνευση υπαρχει γυρω μας.
Δεν με ενδιαφερουν τα γηινα γιατι ειναι ετσι και αλλιως σκατα και τα εχω σιχαθει, τι bowling μου λες τωρα εσυ...Μόνο μιζερια νιωθω σε αυτον τον κωλοκοσμο και αλλο τιποτα, δεν ποθω τιποτα σε αυτην την ζωη, μονον να ψωφησω και να ησυχασω, παλι καλυτερα θα ειναι...
Η ανηφορα αυτη που ειναι? Σκεφτομαι να παω ...παντως στο ξενια ....δεν εινι τρομακτικα εκτος κι αν εχει 7-8 μποφορ βορειος ανεμος ...τοτε απο καπου περναει ο αερας και ακούγεται σαν βηματα εχω παει καθε εποχη εκει για ν λυσω το υποτηθεμενο"μυστηριο" ...τωρα αυτο για τη δουκιση πλακεντιας τι ακριβως εινι δεν το εχω ξανα ακουσει
Η ανηφορα ειναι στον πανω φαρδυ δρομο που παει Πεντελη - Νεα Μακρη , με το που μπεις απο τερμα Πεντελης , σε 4 χλμ , εχει μια μεγαλη ευθεια , κατηφορικη , καμμια 500αρια μετρα , και κανει στα 500 μ, δεξια στροφη , στην γωνια ακριβως , αριστερα εχε ενα σπιτακι , σαν δασαρχειο , ειναι το μοναδικο σπιτι σε αυτον τον δρομο , σταματας εκει , κανεις 180 ' μοιρες αναστροφη , δλδ παλι προς Πεντελη , πρς τα 500μ. ευθεια , που δειχνει ανηφορα . Εκει αφηνεις το χειροφρενο , και αρχιζει νανηφοριζει το αμαξι . Το αρχοντικο Δουκισσης Πλακεντιας , ειναι μετα την Μονη Πεντελης , φτανεις στην πλατεια , με τα καφενεια , και ρωτας , δυσκολο να εξηγησω που ειναι .
Ευχαριστώ θα παω αυριο
Παρακαλω !! βιαστικη , ε ? !! καταλαβες που ειναι ? αν καταλαβες , μην μουαπαντησεις , μονο αν θες περαιτερω διευκρινησεις .
Ρεα , τοψαξα στο γκουγκλ , δεν εχουν γινει μετρησεις με θεοδολιχο ( εξεζητημενο τοπογραφικο οργανο ) αλλα με gps . Τωρα , και ναναι ετσι , ειναι κατι εντυπωσιακο !!
δεν θυμαμαι το ονομα του εργαλειου που χρησιμοποιηθηκε, θα ρωτησω και θα σου πω. Φυσικά και ειναι εντυπωσιακη οφθαλμαπάτη...
βεβαια όταν μιλάμε για ανεξηγητα ..δεν μπορουμε να μην συμπεριλάβουμε στην λίστα ενα αριστουργημα ,τον παρθενωνα, που μέχρι και με τα σημερινα εργαλεία και όλη την τεχνολογία ..κανεις δεν μπορει να φτειαξει πανομοιοτυπο του!
Θεωρω πιο ανεξηγητο και εντυπωσιακο την πυραμιδα του Χεοπα , ανεξηγητο πως μετεφερθησαν 2.5 τονων πετρες , σε τοσο μεγαλο υψος , με τα μεσα της εποχης , και αναμεσα στις πετρες δεν υπαρχει κενο , δεν χωραει ουτε ξυραφι !!! εχω διαβασει ολοκληο βιβλιο για τις πυραμιδες , και αμα φτιαξεις μια μικρογραφια της πυραμ. του Χεοπα , και τοποθετησεις σε συγκεκριμενο σημειο ( πρεπει να φερω το βιβλιο και βαριεμαι ) ενα κομματι κρεας , δεν σαπιζει , απλως αφυδατουται . Ενα ποτηρι γαλα , δεν ξυνιζει , μετατρεπεται δε γιαουρτι !! ενα χρησιμοποιημενο ξυραφακι , αμα το αφησεις μερικες μερες , παντα στο συγκεκριμενο σημειο , γινεται παλι κοφτερο , σαν καινουριο !!!
Ο παρθενωνας ειναι απλως ενα καταπληκτικο εργο τεχνης , για την εποχη , απιστευτης καλλιεπειας , αλλα ανεξηγητο...........δεν ξερω . Εχει και αυτος ωρισμενες εξισωσεις και κατευθυνσεις ενσωματωμενες ομως , τοχω μελετησει το πραμα .
Αλλωστε , αν λεει αυτο κατι , δεν συμπεριλαμβανεται στα 7 θαυματα του κοσμου .
κρεμαστοι κηποι της βαβυλωνας αντε γεια κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι και πως και ποια μηχανικη ειχαν μονο εικαζουν
Την ανηφορα την βρηκα το παλατι της δουκισης ομως μου το βγαζει αθηνα .....δεν εινι στην πεντελη? Η μηπως ενοητε αυτο που επικοινωνοι με την σπηλια?.( αυριο θα παω και στην σπηλια γενικα θα το κανω ολοημερη στην πεντελη)
Τι πορωση ειναι αυτη βρε arntnaben
Στην Πεντελη ειναι , στους προποδες ( η Πλακεντια ) , αρκετα χαμηλα , ειπα μετα την Μονη Πεντελης , φτανεις σε 300μ. σε μια πλατεια , περιπτερα , καφενεια και ρωτας , κατω δεξια στη πλατεια στριβεις ( ξανακατεβαινεις ) . Η σπηλια του Νταβελη ειναι πανω στην Πεντελη , που συγκοινωνει με Γαλατσι , ειναι δυσευρετη ομως . Πρεπει να μπεις σε χωματοδρομους . Καλη διασκεδαση !!
Βαριέμαι τώρα να ψάξω την συγκεκριμένη παράθεση του άγγελου οπότε θ' απαντήσω εδώ...
Πιστεύω ότι αν όσοι πιστεύουν σε μεταφυσικά φαινόμενα ήταν επίσης ψυχικά ασθενείς θα φαινόταν αυτό κάποια στιγμή στη ζωή τους γιατί θα τους δημιουργούσε προβλήματα...δεν θα μπορούσαν να είναι σοβαροφανείς όσο και να το ήθελαν...
Κοιτα θα ταν ωραια φαση παντως:)
Οχι γοργονες που τραγουδουν καρρα,οσο για τους σατανιστες τα χετε παρεξηγησει τα παιδια..ειναι επιστημονες που λεγε και ο σαλιαρελης...
Ναι , αυτα τα χρυσα αυγα , οπως και να 'μαγειρεψεις ' , δεν χωνευονται με τιποτα , στο λαιμο μου καθονται ....
Πηγα σημερα εψαχνα δυο ωρες την σπηλια( την βρηκε ο σκυλος μου) ολα μια χαρα τραβηξα απειρες φωτο και εκει μεσα βρομαγε απιστευτα χειροτερα απο τις πυραμίδες στην Αίγυπτο.. .τεσπα δεν μπορουσες να μιλησεις γτ ακουγουνταν η φωνη σου αναστριχιαστικη οποτε επικρατουσε νεκρικη σιγη ....τωρα για το παλάτι δεν σε αφηνουν να μπεις μεσα:( :( η αναφορα απλα γαματη και ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ θα ξανα παω τα χριστουγεννα με διανυκτευση καθως και για να παρω καποια " σουβενιρ" που δεν μπορεσα...ευχαριστω μαικαιβερ για τις οδηγιες μου χαρισες ενα μαγευτικο πρωινο!!!