Στοιχειωματα και λοιπες αηδιες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 95
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ρεα , τοψαξα στο γκουγκλ , δεν εχουν γινει μετρησεις με θεοδολιχο ( εξεζητημενο τοπογραφικο οργανο ) αλλα με gps . Τωρα , και ναναι ετσι , ειναι κατι εντυπωσιακο !!
    δεν θυμαμαι το ονομα του εργαλειου που χρησιμοποιηθηκε, θα ρωτησω και θα σου πω. Φυσικά και ειναι εντυπωσιακη οφθαλμαπάτη...
    βεβαια όταν μιλάμε για ανεξηγητα ..δεν μπορουμε να μην συμπεριλάβουμε στην λίστα ενα αριστουργημα ,τον παρθενωνα, που μέχρι και με τα σημερινα εργαλεία και όλη την τεχνολογία ..κανεις δεν μπορει να φτειαξει πανομοιοτυπο του!

Senior Member
    Θεωρω πιο ανεξηγητο και εντυπωσιακο την πυραμιδα του Χεοπα , ανεξηγητο πως μετεφερθησαν 2.5 τονων πετρες , σε τοσο μεγαλο υψος , με τα μεσα της εποχης , και αναμεσα στις πετρες δεν υπαρχει κενο , δεν χωραει ουτε ξυραφι !!! εχω διαβασει ολοκληο βιβλιο για τις πυραμιδες , και αμα φτιαξεις μια μικρογραφια της πυραμ. του Χεοπα , και τοποθετησεις σε συγκεκριμενο σημειο ( πρεπει να φερω το βιβλιο και βαριεμαι ) ενα κομματι κρεας , δεν σαπιζει , απλως αφυδατουται . Ενα ποτηρι γαλα , δεν ξυνιζει , μετατρεπεται δε γιαουρτι !! ενα χρησιμοποιημενο ξυραφακι , αμα το αφησεις μερικες μερες , παντα στο συγκεκριμενο σημειο , γινεται παλι κοφτερο , σαν καινουριο !!!
    Ο παρθενωνας ειναι απλως ενα καταπληκτικο εργο τεχνης , για την εποχη , απιστευτης καλλιεπειας , αλλα ανεξηγητο...........δεν ξερω . Εχει και αυτος ωρισμενες εξισωσεις και κατευθυνσεις ενσωματωμενες ομως , τοχω μελετησει το πραμα .
    Αλλωστε , αν λεει αυτο κατι , δεν συμπεριλαμβανεται στα 7 θαυματα του κοσμου .

Senior Member
    κρεμαστοι κηποι της βαβυλωνας αντε γεια κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια τι και πως και ποια μηχανικη ειχαν μονο εικαζουν

Senior Member
    Την ανηφορα την βρηκα το παλατι της δουκισης ομως μου το βγαζει αθηνα .....δεν εινι στην πεντελη? Η μηπως ενοητε αυτο που επικοινωνοι με την σπηλια?.( αυριο θα παω και στην σπηλια γενικα θα το κανω ολοημερη στην πεντελη)
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Τι πορωση ειναι αυτη βρε arntnaben

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Την ανηφορα την βρηκα το παλατι της δουκισης ομως μου το βγαζει αθηνα .....δεν εινι στην πεντελη? Η μηπως ενοητε αυτο που επικοινωνοι με την σπηλια?.( αυριο θα παω και στην σπηλια γενικα θα το κανω ολοημερη στην πεντελη)

Στην Πεντελη ειναι , στους προποδες ( η Πλακεντια ) , αρκετα χαμηλα , ειπα μετα την Μονη Πεντελης , φτανεις σε 300μ. σε μια πλατεια , περιπτερα , καφενεια και ρωτας , κατω δεξια στη πλατεια στριβεις ( ξανακατεβαινεις ) . Η σπηλια του Νταβελη ειναι πανω στην Πεντελη , που συγκοινωνει με Γαλατσι , ειναι δυσευρετη ομως . Πρεπει να μπεις σε χωματοδρομους . Καλη διασκεδαση !!

Banned
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Πηγα χθες με την παρεα μου στο σανατοριο 2μιση το βραδυ κι κατσαμε μεχρι τις 5μιση.Το εξερευνησαμε ολο κι καταληξαμε στην ταρατσα να κοιταμε την εκλειψη.Το μονο που μας ψιλοτρομαξε ηταν κατι ηχοι ελαφιων στην αρχη,που δεν ξεραμε τι ηταν κι αλλη μια παρεα που ψιλοφοβηθηκαμε μηπως ειναι τιποτα περιεργοι.Απο την ολη εμπειρια δεν υπηρξε τιποτα το υπερφυσιιιικο.Ουτε οπτασιες,ουτε κραυγες,ουτε συρσιματα,ουτε σκιες,ουτε ψιθυροι,ουτε καν κρυα ρευματα.Σημερα μπηκα σε διαφορα φορουμ υπερφυσικου,να διαβασω τις υπερφυσικες τους αηδιες και επεσα κατω απο τα γελια.Ειναι δυνατον ρε παιδια <<φυσιολογικοι>> ανθρωποι,που πιστευουν σε αυτα,να θεωρουνται πιο λογικοι και σοβαροι απο εμας με τις ψυχικες παθησεις?Σιγα σιγα αρχιζω και πιστευω πως αυτοι που χρειαζονται περισσοτερο απο καθε αλλον ψυχιατρο,ειναι αυτοι οι αρρωστοι που κρυβονται πισω απο μια μασκα σοβαροφανειας κι δεν ζητησαν ποτε βοηθεια.Αυτο που μας διαχωριζει απο αυτους ειναι οτι εμεις καταλαβινουμε οτι κατι δεν παει καλα κι ζηταμε βοηθεια...
    Τι περίμενες να ακούσεις και να δεις δηλαδή?Γοργόνες να τραγουδάνε Βασίλη Καρρά? :)

Μην είσαι απόλυτος.Άσε τον κόσμο να πιστεύει σε ότι κι όπου νομίζει :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ntoubroutza View Post
    Τι περίμενες να ακούσεις και να δεις δηλαδή?Γοργόνες να τραγουδάνε Βασίλη Καρρά? :)

Μην είσαι απόλυτος.Άσε τον κόσμο να πιστεύει σε ότι κι όπου νομίζει :)
    Βαριέμαι τώρα να ψάξω την συγκεκριμένη παράθεση του άγγελου οπότε θ' απαντήσω εδώ...
    Πιστεύω ότι αν όσοι πιστεύουν σε μεταφυσικά φαινόμενα ήταν επίσης ψυχικά ασθενείς θα φαινόταν αυτό κάποια στιγμή στη ζωή τους γιατί θα τους δημιουργούσε προβλήματα...δεν θα μπορούσαν να είναι σοβαροφανείς όσο και να το ήθελαν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κοιτα θα ταν ωραια φαση παντως:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos11 View Post
    Κοιτα θα ταν ωραια φαση παντως:)
    Το να πετυχαίναμε σατανιστές;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οχι γοργονες που τραγουδουν καρρα,οσο για τους σατανιστες τα χετε παρεξηγησει τα παιδια..ειναι επιστημονες που λεγε και ο σαλιαρελης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Πιστεύω ότι αν όσοι πιστεύουν σε μεταφυσικά φαινόμενα ήταν επίσης ψυχικά ασθενείς θα φαινόταν αυτό κάποια στιγμή στη ζωή τους γιατί θα τους δημιουργούσε προβλήματα...δεν θα μπορούσαν να είναι σοβαροφανείς όσο και να το ήθελαν...

Ο καθενας μπορει να πιστευει οπου και οτι του κανει κεφι , το να κοροιδευεις αυτους που δεν συμμεριζονται τα πιστευω σου , δειχνει ' φασιστικη ' νοοτροπια .

Senior Member
    Ο καθενας μπορει να πιστευει οπου και οτι του κανει κεφι , το να κοροιδευεις αυτους που δεν συμμεριζονται τα πιστευω σου , δειχνει ' φασιστικη ' νοοτροπια .
    Εγώ δεν κορόιδεψα κανέναν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ δεν κορόιδεψα κανέναν...

Δεν αναφερομαι σε σενα , Κυκνε . Εσυ δεν αποπηρες κανεναν . Δεν το κανεις γενικα . Συζητησισημη εισαι .

Senior Member
    Δεν αναφερομαι σε σενα , Κυκνε . Εσυ δεν αποπηρες κανεναν . Δεν το κανεις γενικα . Συζητησισημη εισαι .
    Α, οκ μερσί! :) Απλά δεν αντέχω ν' ακούω για φασισμό γιατί το μυαλό μου πάει αμέσως στα χρυσά αυγά και συγχύζομαι...

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast