χαχαχα... αχ αυτοι οι εργασιακοι χωροι.. ε καλό ειναι να υπάρχει κατι να σπάει την μονοτονια μωρε.. αλλα με προσοχη! μαλλον εισαι καιρό μονος και διαλεξες την κακη πλιν σεξη επιλογη.. και ενα αυθορμητο μπραβο που αντισταθηκες !!!
Printable View
Ναι, ηταν πραγματικα η σεξι επιλογη...τοσο μα τοσο ανοιχτα βιβλια ειμαστε εμεις οι αντρες πια; Δεν ηταν μονο αυτος ο λογος ομως, πραγματικα την αλλη κοπελα την εβλεπα σαν αδελφη μου...ε δεν μπορουσα να κανω κατι μαζι της...Αν και να σου πω, στον χωρο εργασιας νομιζω οτι ειναι καλο να απεχει κανεις απο τετοιες περιπετειες, εκτος και αν δεν προκειται για κατι προσκαιρο.
Τι σε ελκύει ακριβώς στις λάθος γυναίκες; Και με τι κριτήριο πιστεύεις εσύ οτι μια γυναίκα δεν σου ταιριάζει; Φαίνεται ότι αυτό το θέμα αρχίζει να σε κουράζει ή και να σε φοβίζει υποθέτω, δεν πρέπει απογοητεύεσαι όμως...και σε καμία περίπτωση το λάθος δεν βρίσκεται σε εσένα.
Παιδια, μπορει αυτα που μου λετε να τα σκεφτομουν ηδη, αλλα πραγματικα με βοηθησατε. Οχι στο να γινω καλυτερος, αλλα στο να νιωσω καλυτερα συζητωντας με μια ομορφη παρεα :) Οποτε και εγ με τη σειρα μου σας λεω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ε ναι βεβαια, αυτο θα ηταν το ιδανικο γιατι στην ουσία συζεις με αυτα τα ατομα και καλο θα ηταν να μην το ρισκαρεις!... πρεπει να κανεις νεες γνωριμιες απο αλλου αν θες την γνωμη μου. δειχνεις πολυ επικοινωνιακο και θετικο ατομο ...οποτε δεν θα δυσκολευτεις πολυ;)
Βρε Αναστασια, ειλικρινα δεν ξερω τι με ελκυει στις γυναικες με τις οποιες δεν ταιριαζω. Ενταξει, ειχα και καλες σχεσεις, αλλα οι περισσοτερες ηταν τετοιου ειδους, ακομα και ο γαμος μου. Μαλλον ειναι και λαθος ο ορος "λαθος" γυναικα. Δεν υπαρχουν λαθος γυναικες, υπαρχουν γυναικες που μου δεν μου ταιριαζουν και γυναικες που μου ταιριαζουν. Για να μην με παρεξηγησετε εδω οι γυναικες του φορουμ...
Ναι, ειμαι επικοινωνιακος και θετικοτατος, αυτο ειναι αληθεια. Το προβλημα μου ξεκινησε με τον κακο μου γαμο, οπου και ξεκοψα επαφες με τον εξω κοσμο στην προσπαθεια μου να τον σωσω. Επειτα εφυγα και πηγα στη ΣΕρβια, ξεκοπηκα ακομα παραπανω, οποτε τωρα ο κυκλος μου ειναι πλεον σχεδον ανυπαρκτος. Αρα, οσο και αν σου φαινεται περιεργο, πλεον δυσκολευομαι αρκετα.
Ααααααχ, πρωτη φορα που δεν αφηνομαι σε ενα "λαθος", και βαριαστεναζω... Ενταξει, καλα εκανα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης ολο μου το Ειναι μου φωναζει να παραδωθω γαμω το κερατο μου...
[QUOTE=skropi;563699}}. Μαλλον ειναι και λαθος ο ορος "λαθος" γυναικα. Δεν υπαρχουν λαθος γυναικες, υπαρχουν γυναικες που μου δεν μου ταιριαζουν και γυναικες που μου ταιριαζουν. Για να μην με παρεξηγησετε εδω οι γυναικες του φορουμ...[/QUOTE]
Συμφωνω , δεν υπαρχουν λαθος γυναικες , ουτε συμφωνω με την θεωρια οτι ταιριαζουμε με γυναικες που μας συμπληρωνουν . Ταιριαζουμε με γυναικες που μας μοιαζουν . ΠΧ . ειμαι δυναμικος ? θελω δυναμικη , ειμαι ηρεμος ? θελω ηρεμη , εχω αυτοπεποιθηση ? θελω γυναικα με αυτοπεποιθηση, ειμαι εψωστρεφης ? θελω εξωστρεφη , ειμαι γυμνασμενος ? θελω γυμνασμενη , προσεχω την εμφανιση μου ? αντιστοιχως , ειμαι ανεξαρτητος συναισθηματικα ? αντιστοιχως , στο μονο που μπορω να σκεφτω οχι αντιστοιχια ειναι τα χρηματα , εχω χρηματα ? δεν με απασχολει τι εχει η αλλη . Οπωσδηποτε θα χρειστουν συμβιβασμοι , αλλα minor συμβιβασμοι . Αν εγω αποφευγω πχ τους διαπληκτισμους , δεν αντεχω καποια εριστικη .
Δεν το εχω φιλοσοφησει τοσο Mac, αν και νομιζω οτι διαφωνω, και το λεω γιατι εχω ταιριαξει και με γυναικες που ειχαμε παρομοια χαρακτηριστικα, αλλα και με γυναικες με διαφορετικα. Με λιγα λογια, αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχω ιδεα. Παντως και εγω ειμαι το αντιθετο του εριστικου, 8.5 χρονια γαμου και δεν τσακωθηκα ουτε μια φορα με την γυναικα μου. Τσακωνοταν που και που αυτη μαζι μου βεβαια, αλλα εγω απειχα χαχαχαχα
δεν υπαρχουν λαθος επιλογες...αφου ειναι επιλογες μας δεν ειναι λαθος!αυτο φαινεται βεβαια να ερχεται σε μια αντιθεση με ενα ρητο! πως γοητευομαστε απο το λαθος ανθρωπο..καπου εκει αναμεσα βεισκεται η εξηγηση..απλα θεωρω πως μπορεις τα λαθος να τα μετατρεψεις σε σωστα! :p