απο χαβαλέ αλλο τίποτα ... https://www.youtube.com/watch?v=NMcNpIOz2W8
Printable View
απο χαβαλέ αλλο τίποτα ... https://www.youtube.com/watch?v=NMcNpIOz2W8
καλοι ειναι αυτοι δεν τουσ εχω ξαναακουσει πλακα εχουν
ενταξει αυτουσ τουσ ξερω
Χελώνα ευχαριστώ για την αφιέρωση και θα συμφωνήσω μετ ον ελις... στην δουλειά δεν πάμε για να κάνουμε φίλους, αν και το άσχημο εργασιακό περιβάλλον είναι από τις άσχημες φάσεις μιας και περνάμε αρκετές ώρες εκεί... αλλά κάνε την δουλειά σου και μην τους παίρνεις ΄τοις μετρητοις...
Ορίστε ελις τα κομμάτια της χελώνας τα γνωρίζω τα δικά σου σαν εξωγήινα... πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεις...
δεν παρεξηγιεμαι εγω ευκολα εχω ακουσει σχεδον τα παντα μαλλον δεν ακουσ ραδιοφωνο
αμα βαλεισ ραδιο κατι θα ακουσεισ ειναι ψιλοεμπορικα δεν ειναι ψαγμενα οχι σε αυτεσ τισ εκτελεσεισ στισ κανονικεσ
απο τουσ γνωστουσ φανταζομαι καλλιτεχνεσ αυτα που βαζω εγω ειναι για μενα γνωστοι αλλα ενταξει για
σασ ειναι αγνωστοι αλλα τα τραγουδια παιζουν στο ραδιο απλα εγω επειδη βαρεθηκα την αυθεντικη εκτελεση
βαζω αυτη αμα σε αρεσει κατσε ακου τα εμενα μου κανει πιο ενδιαφερον αυτο για μενα παρα να σου βαλω το αυθεντικο
καθε τραγουδι εμπορικο εχει εκατο εκτελεσεισ διαλεγεισ τι θεσ να ακουσεισ και ακουσ
αυτα που σασ βαζω δε ξερω αμα ειναι γνωστα αλλα για μενα ειναι κι αν μερικοι γκαριζουνε
αμα τουσ ακουσετε και σε αλλα τραγουδια θα σασ αρεσουνε μετα τουλαχιστον σε μενα ετσι εγινε και τουσ εμαθα ολουσ αυτουσ
Η αλήθεια είναι πως δεν ακούω σχεδόν καθόλου ραδιόφωνο και δεν βλέπω και τηλεόραση... γι αυτό μάλλον δεν τους ξέρω.. Και τις σπάνιες φορές που θα ακούσω θα ακούσω ροκ ή ρεντ που δεν βάζουν τέτοια... Σκέφτομαι να σας βάλω κι εγώ κάτι τώρα... αλλά θέλει σκέψη να βρω κάτι μη καταθλιπτικό στην γκάμα μου... Μουσική το κάναμε εδώ μέσα
https://www.youtube.com/watch?v=t5kOYPDDNxE
ντάξει ρομαντικό θα το έλεγα
https://www.youtube.com/watch?v=yZOhlV1aBi0
ελπίζω να σας αρέσουν λίγο...
εμενα μ αρεσανε και τα δυο γυναικεια μουσικη θα τα χαρακτηριζα και αρα λιγο ξενη για τα αυτια μου αλλα καλοσ ηχοσ
εμενα μ αρεσει ολο αυτο με τα τραγουδακια και τα βιντεακια πρωτον γτ εκφραζομαστε καλυτερα και δευτερον γτ ακουω κομματια
που δε θα τα ακουγα αλλιωσ και τριτον βαρεθηκα τη σοβαροτητα του εχουμε προβληματα και πρεπει να μαστε χαλια
ενταξει εχουμε προβληματα θα πουμε δυο παπαριεσ αλλα οσο γινεται να περασουμε και καλα δε μπορω τη σοβαροτητα συνεχωσ εχω αλλεργια
Πιάνω ένα σταθμό στο ραδιοφωνο με τα μισοχαλασμένα ηχεία .. και το μισοχαλασμένο ραδιόφωνο που βάζει συνέχεια παιδικά τραγούδια προχθές άκουγα ...το εξής σουξέ .... come sing the song .... https://www.youtube.com/watch?v=IaULMBufRSg
Κυριολεκτικά αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε στο 2002, που τότε βασικό έπαιρνα 450 ευρώ. Σήμερα το πόσο αυτό αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Αν είναι δυνατόν!!!! Και έχουμε και πολλαπλασιες υποχρεώσεις. Κι εγώ στα 32 είμαι. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η ζωή στα αστικά κέντρα για κάποιους έχει τελειώσει. Φύγετε πήγε ντε στα χωριά, ασχοληθείτε με ότι θέλετε, φτιάξτε πράγματα, προσφέρετε υπηρεσίες ανάλογα με τις σπουδές σας. Πιστέψτε με ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Παντρεύτηκα και ο αντρας μου έχει δική του επιχείρηση. Δε μιλάω εκ του ασφαλούς, αντιθέτως τώρα μπαίνω στη διαδικασία να κάνω κάτι καινούριο χωρίς τα χρήματα του άντρα μου και ούτε τα δικά μου που δυστυχώς δεν έχω. Ανακυκλωση πες, 10 ευρώ από εδώ και δέκα ευρώ από εκεί, πήρα κάποια απαραίτητα σύνεργα, έχω η/Υ και ίντερνετ. Έχω και κάποια άλλα πράγματα από χόμπι του παρελθόντος, πιστεύω καλά θα πάει. Κι αν δε πάει? Και τι εγινε; Σημασία στη ζωή δεν έχει το πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Συγνώμη αν σας κούρασα.
Μαιρουλα,
ολοι πρεπει να καταλαβομε οτι ζουμε σε μια κατεστραμενη οικονομια ,και θα πρεπει να προσαρμοστουμε αναλογα!
θα πρεπει παντα να ειμαστε ολιγαρκεις ,επικεντρωμενοι στα σημαντικα στην ζωη μας ,ανεξαρτητα με το αν εχομε πολλα η λιγα χρηματα.
ετσι μονο θα αντιμετωπιζομε με επιτυχια τις οποιες δυσκολιες ,και θα εχομε την ανακγαια αυτοπεποιθηση να συνεχισομε την ζωη μας.
Παντως δειχνεις αρκετα ωριμο ατομο και μπραβο σου!
Ελις συμφωνώ αλλά δεν είναι και ωραίο στο θέμα του άλλου να βάζουμε μουσικούλες... ειδικά αν είναι σοβαρο... εκτός και αν έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μέσω φόρουμ με το άτομο... ευτυχώς εδώ το θέμα και το σηκώνει και συμμετεχει και η χελώνα οπότε νο προμπλεμ...
Ρε Μαιρούλα μου φαίνονται υπερβολικά λίγα τα 450 που λες για 2002 για 8ωρη δουλειά... γιατί ναι τότε υπήρχαν και 8ωρα... απ' ότι θυμάμαι εγώ έπαιρνα 600κάτι. Σίγουρα όμως το 1998 ή 97 που έπιασα την πρώτη μου δουλειά σε καφετέρεια στα 15 ή 16 μου χωρίς τα τιπς έπαιρνα 140,000 δραχμες δηλαδή γύρω στα 450 ευρω
εγω το 2001 επαιρνα 6000 δραχμεσ μεροκαματο για εξαωρη δουλεια
Το πιο μελαγχολικό για μένα είναι αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=NMeiHPVVFZ4
ή τουλάχιστον από τα πιο μελαγχολικά
Σ' αυτο το θέμα λέγαμε πιο πριν για την κρίση ηλικίας?
ωχ κάτσε γιατί θα βάλω τα μεταξωτά κ θα φυσάει στα εργοστάσια μπροστά κ στα σκουπίδια πλάι .. γιατί αυτή η γκαντεμιά δεν είναι πρόσφατη είναι μια χρόνια αρρώστεια αερόστατη ... ! Δεν πειράζει που ο Elis έβαλε μουσική κ συμμετείχα .. άλλωστε στο λύκειο τότε προετοιμάζομουν για music teacher κ τα παράτησα after .... μουσική μπορώ να ακούω από χρόνια μέχρι ώρες ... απλώς τώρα τελευταία την αποφεύγω γιατί ρίχνει ή ανεβάζει τα ανάλογα τα ψυχολογικά κ κάποιες φορές είναι αναγκαίο να δεις τα πράγματα πιο ψυχρά για να μπορέσεις να σκεφτείς απλά καθαρά ... συμβουλή δίνω .. γιατί και στην εφηβεία αν θυμάστε που είναι πολύ εαίσθητη ηλικία .. ένας αφελής εφηβικός έρωτας μπορούμε να μεταμορφωθεί σε ανυπολόγιστο μαρτύριο .. ακούγωντας πολύ μουσική ... ενώ τουλάχιστον σ αυτή την ηλικία θα μπορούσαμε να πέρνουμε τα πράγματα πιο χαλαρά γιατί .. όλη η ζωή στα πόδια μας ήταν τότε ! Αλλά κ τώρα καλή η μουσική ποια μουσική κ στην ώρα της .. κ για συγκεκριμένο timing
Δεν αντέχω άλλο έτσι μου έρχεται να πέσω από κανα μπαλκόνι ... έχει πάει Νοέμβριος τον Οκτώμβρη τον έφαγα στέλνοντας βιογραφικά και πηγαίνοντας σε άκαρπες συνεντεύξης ... στο μυαλό μου αντηχούν τα ηλικιακά όρια .. για τετραετής σπουδές ... και μεταπτυχιακά θέλεις 6 χρονάκια στο νερό , είχα τόσα πολλά όμορφα να κάνω στο μυαλό μου κι πέρασαν τα χρόνια σαν ρυάκι .. επιμένωντας να ακούω.. κάνε focus στην δουλειά σου για να μην είσαι το βάρος των γονιών σου .. και να που βρίσκομαι να διαβάζω παντού 1 χρόνο αμισθι δόκιμη , πουθενά αγγελίες για την ειδικότητα μου και οι παλιοί επαγγελματίες να λένε η ειδικότητα αυτή πεθαίνει .. απορώ τι θα κάνουν τα νέα παιδιά με το πολύ ζόρυ επιβιώνουμε εμείς ! ... 32 χρονών άνεργη και ανύπανδρη .. κανείς ποτέ δεν με κατάλαβε ... όλες μου οι προσπάθειες και τα δάκρυα στον αέρα .. οι καθηγητές ούτε αυτοί μιλούσαν με ειλικρίνεια .. ήθελαν μόνο να διαφημίσουν την σχολή με τον καλό το μαθητή .. και έτυχα να είμαι εγώ που τα είχα πάρει πολύ στα σοβαρά .. σε βάρος μου ανέχτηκα όλη τη μαλακία την ειρωνεία την κοροιδία .. μπήκε και Νοέμβρης ... οι αιτήσεις για βοηθός νοσηλευτή σε δημόσιο Ι.Ε.Κ. μέχρι τον Σεπτέμβρη .. καμία απάντηση από τα βιογραφικά ... που έστειλα 0 θέσεις εργασίας .. στο ειδοποιητήριο του mail μου .. μου πρότειναν να άω να βγάλω δυο χρόνια ειδικότητα ζαχαροπλάστη .. νοιώθω γριά ... νοιώθω αποτυχημένη .. νοιώθω το δίχως αύριο σε τίποτα να έχει κάτσει σαν κόμπος στο λαιμό .. νοιώθω έλλειψη υποστήριξης κατανόησης , νοιώθω έλλειψη ειλικρίνειας , έλλειψη αγάπης ... μπροστά μου μνήμες μόνο από ανούσιο ανταγωνισμό που δεν οδήγησε πουθενά παρά μόνο στην καταστρόφη .. και πόσο μάλλον στην καταστροφή σχέσεων που δεν θα θελα εγώ κι αν όχι αυτοί να είναι καταστρεμμένες ...πολιτικά παιχνίδια , παιχνίδια marketing .. άγχος κ μαλακίες ... φέτος έκανα ένα πλήρες σεμινάριο πρώτων βοηθείων ήμουν πολύ καλή οι δάσκαλοι έλεγαν να με κάνουν πρώτο βοηθό ... μακάρι να μπορούσα να γυρνούσα το χρόνο πίσω στα θρανία να ξαναέδινα .. πανελλήνιες .. πήγα ξανάδωσα στα 28 γιατί από τότε δεν έβλεπα μέλλον ... τζίφος ... τους μήνες που προετοιμάζομουν της πέρασα στο νοσοκομείο .. είχα τη μάνα μου μετά τον παππού τη γιαγιά που πέθαναν .. τζίφος τίποτα ! ... Τζίφος .. αισθάνομαι ένα τίποτα ανύπαρκτη .. χωρίς κάτι να με γεμίζει .. εκτός από την ειδικότητα μου ... η οποία ζητάει παπάδες .. για να σου αποφέρει ένα μέλλον μηδέν .. χωρίς ασφάλεια ... χωρίς μέλλον ( για λόγους ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων δεν θα αναφέρω ποια είναι ) μοιράζομαι απλά στο ότι δεν αντέχω άλλο δεν άντεχω άλλο .. όλοι γύρω έχουν φτιάξει τις ζωές τους ... αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να είχα καταφέρει σπουδαία πράγματα αν δεν επηρεαζόμουν κάπότε από την γνώμη των φίλων αν δεν με έριχνε κάτω το άγχος .. και οι φόβοι μου .. κι ότι αγάπησα κι όπου αγάπησα χωρίς να αγαπηθώ εξίσου παρελθόν που πρέπει να εγκαταλλείψω ... δεν αντέχω να ζω έτσι άλλο .. ούτε για καφέ δεν θέλω να πάω ούτε μια βόλτα ... να πω τι με ποιους ? ... δεν έχω όρεξη να ακούω τίποτα .. νοιώθω να βυθίζομαι... έχω πάρει το 1000 το st Johns Wart ... και καμιά φορά το παίρνω κ διπλό.. ( το ξέρω είναι επικίνδυνο ) .. πολλά συναίσθηματα και ανάμεικτα ... δεν αντέχω να ακούω τις συμβουλές από κανέναν .. κανείς δεν καταλαβαίνει ... αν ήμουν πιο μικρή θα έκανα εύκολα μια νεα αρχή όπως ήθελα ..
κι εγω κανω παπαδεσ αμην τεκνο μου οριστε εκανα παπαδεσ
αστειακι φιλικο ειπεσ δε θελεισ συμβουλη οχι οτι ηξερα τι να σου πω
και μενα μου χει τυχει αυτο ημουνα σε μια καφετερια κι ερχεται μια και μου λεει
εισαι αρρωστοσ δωσε χρηματα να σου πω κι αλλα κι εγω αρχισα να τιν κοροιδευω
λιγακι τισ ειπα το ξερω παω σε γιατρο παιρνω φαρμακα και δεν τισ εδωσα χρηματα
τωρα τι σκατα ειπε μετα ιδεα δεν εχω αλλα αν κρινω απο τη ζωη μου μεχρι τωρα
μαλλον και γω κονομημενη την εχω την καταρα
πωσ λυνεται ξερεισ τιποτα ;
ιδέα δεν έχω από αυτά !
ουτε εγω ξερω αλλα αμα μαθεισ τιποτα πεσ μου κι εμενα γτ μαλλον το χρειαζομαι