paidia geia sas! exw pareksenes myriwdes . mporei kaneis na mou to eksigisei?
Printable View
paidia geia sas! exw pareksenes myriwdes . mporei kaneis na mou to eksigisei?
O σοφός.παππούς μου έλεγε....
"παιδί μου είτε παντρευτείς είτε δε παντρευτείς...πάντα θα αναρωτιέσαι
αν έπραξες το καλύτερο για σένα"
Βρε Ολγα,καλα στα λεει και η ntoubroutza ,καλα στα λεει και ο Γιαννης,εσυ δε lacrymosa(καλα τα λες)αλλα εχεις πλακα,πολυ σε 'παω'.Παντως Ολγα καπου σε συμμεριζομαι,διοτι κι εμενα ολοι οι φιλοι μου ειναι παντρεμενοι(τον Σεπτεμβρη γινομαι 52)κι εγω ασχολουμαι με σπορ,μοτοσυκλεττες,αυτοκιν ητα δλδ εκτος ηλικιας,και σκεφτομαι 'μηπως κατι δεν παει καλα μ'εμενα'.Χαλαρα βεβαια αλλα μου περναει πολλακις απ'το μυαλο.
ουτε κι εγω θα παντρευτω απο τι φαινεται. που να βρεθει η καταληλη οταν ολες τη ψωνισαν μεχρι το θεο στο ελλαδισταν ? και να ελεγες οτι αξιζουν παει στο διαολο, αλλα εδω περα εχουμε γιομισει μπαζα που εμφανισιακα μοιαζουν με γυναικες, αλλα απο συμπεριφορα και χαρακτηρα γαμησε τα χειροτερα κι απο νταλικεριδες.
Ρε ολγακι, εσυ δε μπορεις να στεριωσεις στην πιο απλη δουλεια, θελεις και γαμους? Αστο καλυτερα...μαθε κανενα γαλλικο και καντηνα για οξω.
εγώ πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό και έκανα παρέα με κάτι κορίτσια το θέμα είναι ότι ένα κορίτσι από αυτά είχε μία σχέση μακροχρόνια και με κολλούσε ο γκομενός της πάνω από ένα χρόνο και τελικά υπέκυψα και κάναμε σεξ από τότε ενώ δήθεν με συγχώρεσανε δεν κάνουμε παρέα και μου σπάνε τα νεύρα όταν πηγαίνω εκεί. τι να κάνω;;;
με έχουνε για την πιο κακκιά της έκκλησίας και όλου του πλανήτη
κανατε σεξ η συνεχισατε να εχετε σχεση?
με πιο παλιο πηγαινες σε εκκλησια? ποιοι σε συγχωρεσανε? το κοριτσι που πηγες με το αγορι της? ο παπας?
συνεχιζεις και πηγαινεις στην ιδια εκκλησια και ξερουν ολοι οτι εισαι πουτανιτσα και σε ενοχλει γιατι δεν εισαι κατα πολυ βαθος?
η αλλη ειναι ακομα με τον ιδιο ενω πηδηχτηκε με σενα ?
που ειναι αυτη η εκκλησια να ριξω γελιο?
αυτα απο μενα για τωρα
γιατί να ρίξεις γέλιο καλέ;;;;;
Σε συγχωρω εγω τεκνον μου..
Ολγακι!Ζουμε!Για να σ'ακουμε!!
με θεωρείτε χαζή πολύ που έκανα κάτι τέτοιο;;;;
Ναι αλλά από τότε καταστράφηκε η ζωή μου , δεν βρήκα κανέναν να παντρευτώ αν έκανα παρέα με τα κορίτσια εκείνα που έκανα παρέα από την εκκλησία τώρα θα ήμουνα και παντρεμένη και όλα καλά έκανα λάθος....
Re ολγα χαλαρωσε. Οκ,δεν ηταν σωστο αυτό που εκανες αλλά δεν σκοτωσες και ανθρωπο. Επίσης οταν μιλάμε για 15 χρονια ΠΡΙΝ ολα αλλάζουν.Ολα εχουν ξεχαστει .Μονο στο δικό σ μυαλό υπαρχουν. βρες καμιά κοπέλα που δεν συχναζει στις εκκλησίες και κανε παρέα.ξεκόλλα γενικα. Και έλεος και η άλλη.Τοπαίζει γυναίκα της εκκλησίας και κατα ταλλα καθεται και σε κρίνει και σου κανει σπασίματα.
Ολγα νομιζω οτι τζαμπα καθεσαι και στεναχωρεις τον εαυτο σου... Οτι εγινε στο παρελθον ανηκει εκει... Εκανες ενα λαθος? ωραια μαθε μεσα απο αυτο και συνεχισε την ζωη σου...Οσο πιο πολυ σκαλωνεις, τοσο πισω πας... Ο δρομος ειναι μπροστα...
Να εχεις μια καλη μερα
μου δημιουργήθηκανε ψυχολογικά όμως από τότε
πείτε κάτι....
Aκούω μια χαρά!
Όλγα το θέμα αυτό το έχεις ξαναβάλει στις 12/03.
Μπορεις ν' αναζητήσεις εκεί τις απαντήσεις που θέλεις,δεν σου έκαναν?
[QUOTE=olgaki1975;458315]εγώ πήγαινα σε μία εκκλησία με το παλιό και έκανα παρέα με κάτι κορίτσια το θέμα είναι ότι ένα κορίτσι από αυτά είχε μία σχέση μακροχρόνια και με κολλούσε ο γκομενός της πάνω από ένα χρόνο και τελικά υπέκυψα και κάναμε σεξ από τότε ενώ δήθεν με συγχώρεσανε δεν κάνουμε παρέα και μου σπάνε τα νεύρα όταν πηγαίνω εκεί. τι να κάνω;;;[/QUOTE
απαντηση: κοιτα ολγα,με τον γκομενο της πηγες! πως περιμενεις να γινει αποδεκτη απο εκεινη κ απο τις φιλες της?ελα λιγο στην θεση της!
Χαχαχαχα οι απαντήσεις σας είναι απολαυστικές...
είναι το καλύτερο φόρουμ μακράν...!!!
Με το παλιό ημερολόγιο εννοεί η κοπέλα για όσες δεν κατάλαβαν....! :D
olgaki θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι εδώ κ 15 χρόνια μετά κιόλας από το ξεφτιλίκη αυτό που έζησες,συνεχίζεις και πηγαίνεις στην ίδια εκκλησία?συναναστρέφεσαι μόνο με τα ίδια άτομα?δεν γνώρισες έναν ανθρωπο να κάνεις δική σου οικογένεια?και το κερασάκι στη τούρτα,η φίλη την οποία πούλησες στεγνά συνεχίζει να σε ενοχλεί,παρόλο που παντρεύτηκε τον τύπο και έκανε κ οικογένεια?
νομίζω ότι η ιστορία σου μπάζει από παντου!
'Εκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου 10+ χρόνια και ακόμη να το ξεπεράσω πείτε μου τι να κάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε πότε όμως θα το ξεπεράσω;;;;
Μετάνοια να κάνεις ! Εφόσον έχεις τύψεις το έχεις μετανοήσει οπότε συγχωρήσε.Ουσιαστικώς την απήλλαξες από έναν άπιστο σύντροφο και της έκανες και καλό.Ουδέν κακόν αμιγές καλού.