Συγνωμη αλλα δεν θελω να τους μοιραστω.. Γιαυτο δεν τους ανεφερα.. Οτι αλλο να σας πω..
Printable View
Μα εκει ειναι ολη η υποθεση φιλε.
Κατι το οποιο δεν εχω αναφερει γιατι δεν ξερω αν ειναι σημαντικο ...
Μετα απο λιγεςμερες που με χωρισε με βρηκε η μανα τη; τυχαια στο δρομο(γενικα παντα με πηγαινε και ειχα πολυ καλες σχεσεις εδειχνε οτι της αρεζα σας χαρακτηρας, δεν ξερω αν επιαζε θεατρο γιατι φαινοταν ειλικρινης) και με παρακαλουσε να τα ξαναβρω με την κορη της της ειπα βεβαια οτι αυτην δεν με θελει και αρχιζε να μου λεει διαφορα πως απο τοτς που γυριζς δεν την αναγνωριζει και ιτι εχει προβληματα συννενοησης μαζι της και μετα απο ολα αυτα αρχισε να κλαει γιατι μου ειπε οτι δεν πρεπει με τιποτα να χωρισουμε γιατι ειμαι καλος και τετοια. Εγω της ειπα οτι τελειωσε η υποθεση απο τη στιγμη που πηγε με αλλον αλλα αυτην επεμενε οτι θα την βαλει μυαλο και θα ξαναγυρισει κατι το οποιο δεν εγινε ποτε.
Τελικα απο οτι καταλαβ η μανα της με ειχε μεγαλυτερη εκτιμηση απο οτι η κορη ..
Δεν ξερω αν βοηθα σε κατι αυτο απλα το ειπα επειδη εγινε
Κρυβεις πραγματα δεν γινεται κουβεντα ετσι.
Εφόσον θες να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας ανοιχτεις....
Ούτως ή άλλως ειναι απρόσωπο το φορουμ
Αγαπητε car , ξεχνα την , οποια κινηση κανεις , ειναι σε βαρος σου . Αν πιασει καποια τακτικη , που δεν το πιστευω , ειναι ναδιαφορησεις πληρως . Μια μερα , στο μελλον , θα τα θυμασαι αυτα , και θαπορεις με τον εαυτο σου ( και θα τον βριζεις ) . Προς το παρον ομως , τελειωσε , οσο πιο γρηγορα το παρεις αποφαση , τοσο νωριτερα θα απεμπλακεις συναισθηματικα .
Ενταξει ρε παιδια εχετε δικιο ...
Οι λογοι ειναι δυο
1 θελω εκδικηση παρα πολυ γιατι ακομα μεσα μου εχω πολυ θυμο και πικρα γιατι δεν μου αξιζε αυτο που μου εκανε και γενικα νιωθω κοροιδω και εκμεταλευση γιατι της εδωσα πολλα οχι μονο σε θεμα πραγματων αλλα και γενικα την καρδια μου γιατι εκανα 3 χρονια να την εμπιστευτω γιατι φοβομουνα γενικα την αποριψη και μετα που την εμποσυευτικα στα 5 χρονια με αφησε χυμα σαν πεταμενο σκουπιδι
2 θελω μια τελευταια νυχτα μαζι της γιατι μου εμεινε αχτι μεσα μου απο τοτε...
Εκεί που εσύ βλέπεις παλούκια κάποιοι άλλοι κι άλλες βλέπουν ευχαρίστηση.
Ο σκοπός όλων μας δεν είναι να βρούμε κάποιον και ν' αποκατασταθούμε.
Άσε που αν δε φιλήσεις πολλά βατράχια, πώς θα ξεχωρίσεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο;
Και να σου πω και το άλλο, σε κάποιες απλώς αρέσουν τα βατραχάκια, δεν ψάχνουν για κανένα πρίγκηπα!
Κι εσύ θα το ξεπεράσεις με τον καιρό, μην παίρνεις όρκο ότι την αγαπάς, απλά ακόμη δεν μπορείς να χωνέψεις ότι σε άφησε.
Aγαπητε μου , με τον καιρο θα μαθεις να διαχειριζεσαι τον θυμο σου . Η απορριψη ειναι μερος της ζωης , δεν σου συνεβη κατι εξωτικο . Δεν υπαρχει ' δεν μου αξιζε ' , εσυ την επελεξες , ειμαστε προιοντα των επιλογων μας . Εσυ επελεξες να δωσεις πολλα , και απεδειχθη λαθος . Και ποιος δεν εχει απορριφθει . Δεν κανουμε σχεδια για εκδικηση ομως , παιρνουμε μαθηματα ζωης , που θα σου φανουν πολυτιμα στο μελλον , και το λεω εντελως καλοπροαιρετα , δεν σε κατηγορω για τιποτα . Θα μαθεις να εισαι πιο προσεκτικος στο μελλον στις επιλογες σου , στην κριση σου στους ανθρωπους .Εισαι αρκετα νεος ακομη , εχεις πολλα να μαθεις , ειναι φυσικο , κανεις δεν γεννηθηκε γνωστης . Η εμπειρια δεν εχει υποκαταστατο , θα το διαπιστωσεις κι ο ιδιος αργοτερα .
Οταν καταλαγιασει ο θυμος σου , θα δεις τα πραματα διαφορετικα .
Η απόρριψη είναι ότι χειρότερο ..όλοι λίγο πολλοί έχουμε υποστεί απορρίψεις από μικρή ηλικία .ευτυχώς εσύ είσαι νέος γλυτωσες νωρίς θα το ξεπεράσει πιο εύκολα.αυτή θα μετανιώσει κάποτε που έχασε κάποιον που την αγαπούσε τόσο .ο καλύτερος τρόπος "εκδίκησης" είναι να συνελθεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου....!!!! Ίσως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται η ζωή είναι μπροστα σου.
Ε , οχι και οτι χειροτερο !!! , υπαρχουν σαφως χειροτερα πραματα απο την απορριψη , και εξαρταται απο το ποσο πιστευει κανεις στον εαυτο του , καποιος που εχει αυτοπεποιθηση , δεν κλονιζεται με μια μονον απορριψη , το θεμα ειναι πως την διαχειριζεσαι . Οτι ποναει , ποναει σιγουρα . Ποικιλουν οι αντιδρασεις απο ανθρωπο σε ανθρωπο .
Γνωριζω οτι υπαρχουν και τετοια ατομα που περιγραφεις αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε ως τωρα δεν εδειξε κατι τετοιο οπωςειπα και σε προηγουμενο ποστ ηταν σοβαρη και λοιπα δεν το επαιζε ηταν γιατι την γνωριζαν πολλα ατομα απο την οικογενεια μου και φαινοταν ενταξει ... Να αλλαξε αποτομα ετσι απλα ; να με κοροιδευε τοσα χρονια δεν ξερω .. Στα τελευταια 2 χρονια καναμε και συζητησεις ποιο σοβαρες του τυπου γαμου και λοιπα γιαυτο μου φενεται ολο περιεργο..
[QUOTE=rita-2;568822]Η απόρριψη είναι ότι χειρότερο ..όλοι λίγο πολλοί έχουμε υποστεί απορρίψεις από μικρή ηλικία .ευτυχώς εσύ είσαι νέος γλυτωσες νωρίς θα το ξεπεράσει πιο εύκολα.αυτή θα μετανιώσει κάποτε που έχασε κάποιον που την αγαπούσε τόσο .ο καλύτερος τρόπος "εκδίκησης" είναι να συνελθεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου....!!!! Ίσως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται η ζωή είναι μπροστα σου.[/
QUOTE]
Ναι μακαρι να εχεις δικιο και να το μετανιωσει ωστε μια ζωη να σκεφτεται οτι εκανε μαλακια..
Τα τελευταια μου λογια προς αυτη ηταν δεν θα ξαναβρεις ευκολα ανθρωπο σαν εμενα ειλικρινη, πιστο, και να σε αγαπηση τοσο μα τοσο πολυ .
Η αδερφη μου επειδη γνωριζει καλα την κατασταση και ηταν πολυ καλες φιλες αχωριστες, μου ειπε να την αφησω τελειος γιατι με την δευτερη σχεσεις της πετυχε καλο ανθρωπο και νομιζει οτι θα ξαναβρει ευκολα. Θα φαει σλατα στη ζωη της και τοτε θα σε εκτιμηση...
Όλα για την εύνοια γίνονται την αποδοχή την αγάπη .όταν τα χάσουμε γίνεται το μεγάλο μπαμ .από κει και πέρα ο καθένας μαζεύει τα κομάτια του όπως μπορεί...ή προτιμά να τα παρατήσει...
Αδερφέ μου αυτό που θα σου πω ειναι το εξής. Καταρχήν οι ιστορίες μας ειναι πανομοιότυπες για να μην τολμήσω να πω ίδιες.... Αυτό μπορείς να το δεις και απο την δίκη μου ανάρτηση! Δυστυχώς η μάλλον θα πω ευτυχώς, οι πιθανότητες να γυρίσει ειναι ελάχιστες και το λέω αυτό όχι γιατί πιστεύω οτι δεν θέλει να το κάνει η οτι κάποια στιγμή δεν θα θελήσει να το κάνει. Το λέω γιατί, όταν το νιώσει αυτό δεν πρόκειται να έχει το θάρρος θράσος πες το όπως θες να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου ζητήσει επανασύνδεση! Θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής να σταθείς μπροςτα στον άλλο και να παραδεχτείς το οποίο σου λάθος και να το αιςθανεςαι! Κάθησε δούλεψε το στο μυαλό σου και θα δεις οτι όντως έτσι ειναι και πίστεψε με αυτό ειναι το καλύτερο για εσένα και το χειρότερο για εκείνη.
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ...
Μπορει οπως λες να μην εχει τα μουτρα να γυρισει το βλεπω και στο αντικρισμα αλλα ενα μηνυνα τοσο δυσκολο ειναι να στειλει ;
Σκεφτομαι να στειλω εγω για να δω αν οντως μετανιωσε οπως λες αλλα φοβαμαι την αποριψη και γενικα μηπως το παρει πανω της ...
Μην στείλεις τιποταααα!!!! Και γω τα ίδια έκανα!!!! Και μετα το πηρε πάνω του και έλεγε σε όλους οτι ακομα δεν τον εχω ξεπεράσει και δεν προχωράω τη ζωή μου εξαιτίας του κλπ.....με ύφος αλλοτε οίκτου και άλλοτε υπερηφάνειας...
Μην το κανεις ειναι η απόλυτη ξεφτίλα!!!
Οτι πέρασες εσυ το εχω περάσει και γω με τη διαφορα οτι αυτός το σοβάρεψε με την κοπελα σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα!!!
Άσε χαλια περίοδος τοτε για μένα!!! Και για αυτόν η πιο τέλεια!!! Ειρωνεία!!!
ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!!
Αυτο φοβαμαι και δεν στελνω ...
Αλλα αν οντως μετανιωσε και δεν κανει κινηση ισως περιμενει να κανω πρωτος παλι κινηση ...
Σε λιγες μερες εχω γιορτη και σε ενα μηνα γενεθλια αν οντως μετανιωσε τοτε ισως ειναι ιδανικη μερα να το δειξει σωστα ;
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν περιμενω κατι γιατι οταν χωριααμε μετα απο μηνα ειχε αυτη και επειδη ειμουν πολυ θυμωμενος αποφασισα να μην στειλω...
Γενικα νομιζω οτι δεν θα κανει κατι αλλα επειδη δεν γνωριζω πως αισθανεται για εμενα ελεγα πχ να της κανω μια αναπ να δω αν θα με παρει η οχι ..
Το ίδιο έκανα και γω....εστειλα μνμ μήπως το μετάνιωσε...και απάντηση ποτε δεν έλαβα
Και αυτός τοτε ήταν διακοπές με την μέλλουσα συζηγο..
Οχι μην το κανεις θα είναι κρίμα...
Το μονο που μπορεις να κανεις και θα έκανα και γω άνετα θα ήταν αν την δεις έξω και τύχει, να της πεις ενα γεια..
διάβασα μόνο το δικό σου κείμενο το αρχικό και κάποια σχόλια στο τέλος και το συμπερασμα που βγαζω εγώ είναι ότι το πιο πιθανό είναι να σε χώρισε για τον άλλο (το δείχνει κ η συμπεριφορά της άλλωστε στο τέλος,που μαλώνατε για λόγους δικούς της και σου φώναζε) κι όλο αυτό με σένα της τελέιωσε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση , είναι πολύ λογικό μετά απ τόσα χρόνια σχέσης να έρθει κ η ρουτίνα και να έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της. Ότι συναντιόσασταν κάθε μέρα δεν λέει κάτι, ένας λόγος παραπάνω να βαρεθέι μια ώρα αρχίτερα . Κ το ότι περνούσατε καλά γενικά δεν σημαίνει ότι είχατε χημεία ερωτική,που είναι από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.
Καταλαβαίνω ΄ότι σε πλήγωσε ο τρόπος που χωρίσατε και δεν ήσουν έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλα αφου η ίδια δεν εχει δώσει σημεία ζωής δεν πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες. Στον έρωτα δεν μπορείς να βάλεις εύκολα την λογική ή τις ντροπές μπροστα και τον εγωισμό. Άμα καίγεσαι για τον άλλο, το ΄χερι σου πάει από μόνο του στο να του στείλεις μήνυμα,αυτό ξέρω εγώ.
Δεν πιστεύω ότι διστάζει να σου στείλει λοιπόν. Τώρα αν εσύ θες να τις στείλεςι τόσο πολύ κατά την δική μου ταπεινη γνώμη, δεν είναι ντροπή. Με το μήνυμα και μόνο θα της δείξεις ξεκάθαρα ότι την σκέφτεσαι ακόμη, και άμα θέλει αυτή θα κάνει το βήμα. Αν θες προσπάθησέ το με αυτόν τον τρόπο μια τελευταία φορα, αλλα δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι με αυτό .
Πολυ σωστες οι αποψεις σας λεω να περιμενω και αλλο μηπως φαει περισσοτερο τα μουτρα της και καταλαβει ποιος ειμουνα ...
Ερώτηση...
Πιστευετε οτι στα γενεθλια μου θα μου στειλει ενα χρονια πολλα ναι η όχι τεκμηριωστε το..(ειναι 20 δεκεμβριου)
ευχαριστω για τις ολες ιδεες και την συμπαρασταση...
Ο άλλος μου ειπε οτι ειναι απλα το φλερτ της και γενικα απο οσο κξερω δεν το εχει πει σε κανεναν, σε όλους τους κοινους φιλους ειπε οτι απλα μου το εξεφρασε σαν δικαιολογια για να την ξεχασω ποιο ευκολα. εγω ξερω 150 % οτι εχει η ειχε αλλον και γενικα αυτος ειναι περιπου 700χλμ μακρια ... δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω πισευω οτι αυτο δεν ειναι σχεση αλλα ξεπετα. και σκεφτομαι μηπως αν την πλησιασω ξανα λυγισει αλλα φονβαμαι οτι σε μερικους μηνες παλι ετσι θα γυρισει και θα μου πει οποτε πιστευω το καλυτερο ειναι να γυρισει μονη της
(που δεν νομιζω να γινει γιατι ενα μυνημα απλο θα μπορουσε να στειλει, αλλα προφανως δεν την νιαζω)
έχει δν έχει σχέση ή ξεπέτα, αφού στο είπε σαν δικαιολογία σημαινει πως πραγματικά δεν είναι σε φάση για να τα ξαναβρείτε. εκτός κ αν όλα αυτά ππυ μου περιγραφεις εγιναν πριν μηνες, οποτε θα μπορουσες να στειλεις ένα διερευνητικο μνμ να δεις τι κανει κ να κοψεις αντιδράσεις. αλλα αν είναι προσφατο μην το κανεις αυτό. απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθουσε να μπλεχτεις παλι σε αυτην την υποθεση κ να αρχισεις να στελνεις μνμτα, μηπως δλδ δεν εκανε καλο στην δική σου ψυχολογία.
Οχι αυτο μου το ειπε πριν μηνες τςλευταια φορα που μιλησαμε.
Βασικα σκεφτομαι οτι αν πραγματικα τις ελειπα και το μετανιωνε θα εστελνε ενα παλιομηνυνα.. Ειναι εγωιστρια δεν λεω αλλα αν πραγματικα το ενιωθε δεν θα εριχνε τον εγωισμο ;
Υπαρχει περιπτωση οπως ειπε ενα μελος οτι νιωθει ασχημα και δεν εχει το θαρος να στειλει εστω ; η απλα να με προσεγγιση ; αφου ηξερε οτι την ηθελα πισω τοτε, οποτε λογικα δεν θελει. Ασρ που φοβαμαι μην ενοχλησω οπως λενε μερικες κοπελες ...
εμενα θα με προβληματιζε περισσοτερο το οτι ετσι μιαζει σα να μη θελει να επικοινωνισει παρα του οτι σε μπλοκαρισε απο το φβ που αυτο δε σημαινει τιποτα.
αν καπιος διχνει σα να μη θελει να επικοινωνισει ετσι ειναι ευκολο να βρεθει σε αδιεξοδο
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ καπιος ενεργει ετσι κ οχι το τι κανει στο φβ.
Αυτο συζηταμε φιλε μου...
Γιατι μην θελει να επικοινωνησει ;
Μηπως ακομα εχει αισθηματα και φοβαται μην ξαναγυρισει στα ιδια ;
Την εχω κανει κατι κακο και δεν το εχω καταλαβει ;
Πολυ απλα χωρισαμε και ειναι ανθρωπος που δεν θελει παρτιδες με τον πρωην ;
Ποιο απολα μπορει να ειναι ;
τον αλλον ηδη τον ηχε απο πρην
τιποτα κινιση μη κανης κητα μπροστα και προχορα
Φιλε μ καλησπερα και καλη δυναμη. Καταρχας εχω περασε πριν αρκετους μηνες τα ιδια με σενα... οποτε αυτα π θα σ πω ειναι φρεσκα... λοιπον στις ερωτησεις σου... 5 χρονια δεν τα σβηνει ετσι σε 1 μερα... για κανεναν λογο... δεν γινεται απλα... ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αλλα δεν ειναι ερωτευμενη με σενα... και πιστεψε με ουτε με τον αλλον πλεον μετα απο 6 μηνες... αλλα σιγουρα να ξερεις δεν ησουν ουτε εσυ πχ 10 μερες πριν χωρισετε... γτ ο ερωτας δεν κραταει οπως στην αρχη καθε μερα κτλ.. Πολλες γυναικες χανουν την μπαλα στο κομματι αυτο... γτ πολυ απλα δεν εχουν εμπειρια. Επισης η γυναικα σε χωρισε βδομαδες και μηνες πριν. Και τον καινουργιο τον εχει βρει καιρο.. Αλλα πιστεψε με δεν προκειται να διαρκεσει καιρο... αλλα φιλε μου... και να γυρισει... Τι να κανεις μια τετοια γυναικα πισω?? Αξιζεις περισσοτερα... ενω εκεινη εμεινε στασιμη και θελει λιγοτερα ;) θα σε σκεφτεται σε πολλες στιγμες... αλλα εσυ θα πρεπει να μην εχεις καμια επαφη μαζι της. Να δξεις οτι εισαι Ο ΑΝΤΡΑΣ της σχεσης... 6 μηνες πολυ φιλε... ΠΡΟΧΩΡΑ... και αν ειναι να ερθει.. τουλαχιστον θα σε βρει προχωρημενο ;) ανανεωμενο κτλ...καλη δυναμη και υπομονη
Υ.Γ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ πανε κ ερχοντε... το οτι στα ειπε εκεινη την ωρα δεν σημαινει θα τα νιωθει για παντα... οπως και τα θα σαγαπω για παντα που ακουσες.
Και 2ον Διεγραψε απολυτως οτι ακουσες. Και πιστεψε με ;) δεν φταις για ολα ;)
Αυτή η ιστορία θυμίζει την ιστορία μιας φίλης. Κοπέλα σε σχέση 6 ετών με έναν συνομήλικο της, συζούσαν και τον τελευταίο τους χρόνο τα πράγματα χάλασαν και χωρίσανε. Αυτός για να γλυτώσει τα χωρίσματα, έφυγε φαντάρος. Κάποια στιγμή μίλησαν και της είπε πως το ερωτικό που είχε γι' αυτήν χάθηκε. Πλέον την βλέπει σαν αδερφή του παρά σαν κοπέλα του. Βέβαια στον χρόνο που δεν τα πήγαιναν καλά, αυτός την κεράτωνε.
Όταν λες πως μόλις σε χώρισε, αυτή βρήκε άλλον, να ξέρεις πως σίγουρα και μέσα στην σχέση σας αυτή σε είχε κερατώσει. Επειδή είναι πολλά τα χρόνια σας, σίγουρα στην αρχή σε ερωτεύτηκε και ήταν καλά. Στην πορεία όμως το ερωτικό της χάθηκε. Ανώριμα αυτή αντέδρασε και σου συμπεριφέρθηκε έτσι.
Δεν θα γυρίσει. Πάρε τον χρόνο σου, κράτα τα καλά, πάρε τα μαθήματά σου και προχώρα! Είσαι καλό παιδί που δένεται συναισθηματικά. Τυχερή η κοπέλα που θα βρεθεί μαζί σου. Προχώρα!
Kαλησπερα φιλε μου, εφτιαξα λογαριασμο για να σου απαντησω γιατι καταλαβαινω πολυ καλα τη φαση διοτι προσφατα περασα κατι παρομοιο και εγω και με πηρε καιρο να το ξεπερασω.
Προσωπικα δε πιστευω πως την θες πισω για εκδικηση. Αν γυρισει ποτε, δεν θα την εκδικηθεις, αλλα θα κατσεις μαζι της για οσο χρονο θελησει αυτη. Και παμε στοιχημα! Την ξερω καλα τη φαση,την εχω περασει και εγω.
Και εγω στην αρχη νομιζα πως την ηθελα πισω για να την εκδικηθω και να την πληγωσω οσο με πληγωσε και αυτη. Ομως τελικα καταλαβα πως δεν ηταν ετσι.
Ο λογος που τη θες πισω, και μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, ειναι για να παρεις καποιες απαντησεις επιτελους που σε βασανιζουν τοσο καιρο που χωρισατε και ππυ η ιδια δεν σου εχει δωσει, για να την κοιταξεις καταματα και να τη ρωτησεις ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ , ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ σου συμπεριφερθηκε ετσι, ΓΙΑΤΙ σε ξεαγαπησε τοσο ευκολα, ΓΙΑΤΙ σε αφησε, και επισης ενα μεγαλο ΠΩΣ, ΠΩΣ μπορει μετα απο ολα αυτα να συμπεριφερεται ετσι, ΠΩΣ μπορει ενω σε αγαππουσε τοσο και ελεγε τοσα πολλα, τωρα να σε αφηνει σε ξερο κλαδι ετσι. Ολα αυτα θες να τα μαθεις, να μαθεις τι παιζει με αυτην και την ολη φαση ρε παιδι μου με την συμπεριφορα της. Αυτο ειναι που σε καιει. Και καλα κανεις.
Βαζω και τον εαυτο μου τωρα βεβειαν μεσα σε ολα αυτα γιατι εχω περασει τα ιδια, ξερω πως ειναι οταν φευγεις με αποριες, σε βασανιζουν πολυ για εναν ανθρωπο που αγαπησες ,και οπως σου ειπα μιλαω απο προσωπικη εμπειρια.
Εγω με την κοπελα μου χωρισαμε πριν 2 μηνες μετα απο 2 μηνες σχεσης, μικρης βεβαια αλλα πολυ εντονης, ετυχε σε τοσο μικρο διαστημα να τη αγαπησω και ετσι ελεγε και αυτη, το εδειχνε κιολας.
Εδωσα πολλα και στο τελος πηρα λιγα και εμεινα με πολλα γιατι, οπως και εσυ επαθες το ιδιο, γι αυτο τη θες πισω.
ραδια.
Τυχαιναν μερες που της ελλειπα και μου εστελνε, εγω ημουν εκει και απαντουσα και της εκανα "συντροφια" τα βραδια.
Τυχαιναν μερες που ηθελε να βγουμε να με δει, εγω ημουν και παλι εκει.
Τυχαιναν μερες που ειχε θεματα με ενα συγγενικο της προσωπο που ανυσηχουσε οτι δεν ηταν καλα, με επαιρνε κλαιγοντας να μιλησει σε καποιον τα βραδια και εγω ημουν εκει, μετα απο ολα αυτα, ξαγρυπνουσα για να την καθησυχασω.
Και ολα αυτα ενω ημασταν χωρισμενοι, απλα και μονο επειδη την αγαπουσα.
Καποιοι μπορει και εμενα και εσενα να μας πουν μαλακες, αλλα οταν αγαπας γινεσαι και μαλακας πολλες φορες.
Και το ευχαριστω της ξερεις ποιο ηταν, να κανει οτιδηποτε για να με προσβαλλει οταν ειναιν καλα, και να προσπαθει να με ξεκοψει.
Εμενα, ή στην περιπτωση σου εσενα, που καναμε τοσα πολλα γι αυτες και ηαμσταν διπλα τους παντα.
Γι αυτο λοιπον αδερφε μου προχωρα παρακατω, δεν αξιζει να ταλαιπωριεσαι ψυχικα για τετοιους ανθρωπους που εχουν ηδη κανει βηματα πισω τοσο στον εαυτο τους οσο και στη ζωη τους. Γι αυτο σου λεω προχωρα. Δεν αξιζουν την στεναχωρια μας τετοια υποκειμενα.
Δεν ξερουν να εκτιμουν και να σεβονται.
Ζυγισε απλα τι εδωσες και τι πηρες , και τοτε θα καταλαβεις πως δεν αξιζει.
Και θυμησου κατι, ο Θεος ειναι μεγαλος, οτι εκανε θα το βρει και θα το νιωσει μπροστα της , ειτε απο εσενα ειτε απο καποιον αλλον, και τοτε θα σε καταλαβει.
Καλη συνεχεια φιλε και προχωρα!