Results 61 to 75 of 79
Thread: θα γυρίσει ?
-
05-11-2015, 22:08 #61
[QUOTE=rita-2;568822]Η απόρριψη είναι ότι χειρότερο ..όλοι λίγο πολλοί έχουμε υποστεί απορρίψεις από μικρή ηλικία .ευτυχώς εσύ είσαι νέος γλυτωσες νωρίς θα το ξεπεράσει πιο εύκολα.αυτή θα μετανιώσει κάποτε που έχασε κάποιον που την αγαπούσε τόσο .ο καλύτερος τρόπος "εκδίκησης" είναι να συνελθεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου....!!!! Ίσως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται η ζωή είναι μπροστα σου.[/
QUOTE]
Ναι μακαρι να εχεις δικιο και να το μετανιωσει ωστε μια ζωη να σκεφτεται οτι εκανε μαλακια..
Τα τελευταια μου λογια προς αυτη ηταν δεν θα ξαναβρεις ευκολα ανθρωπο σαν εμενα ειλικρινη, πιστο, και να σε αγαπηση τοσο μα τοσο πολυ .
Η αδερφη μου επειδη γνωριζει καλα την κατασταση και ηταν πολυ καλες φιλες αχωριστες, μου ειπε να την αφησω τελειος γιατι με την δευτερη σχεσεις της πετυχε καλο ανθρωπο και νομιζει οτι θα ξαναβρει ευκολα. Θα φαει σλατα στη ζωη της και τοτε θα σε εκτιμηση...
- 05-11-2015, 22:21 #62
Όλα για την εύνοια γίνονται την αποδοχή την αγάπη .όταν τα χάσουμε γίνεται το μεγάλο μπαμ .από κει και πέρα ο καθένας μαζεύει τα κομάτια του όπως μπορεί...ή προτιμά να τα παρατήσει...
06-11-2015, 22:04 #63
Αδερφέ μου αυτό που θα σου πω ειναι το εξής. Καταρχήν οι ιστορίες μας ειναι πανομοιότυπες για να μην τολμήσω να πω ίδιες.... Αυτό μπορείς να το δεις και απο την δίκη μου ανάρτηση! Δυστυχώς η μάλλον θα πω ευτυχώς, οι πιθανότητες να γυρίσει ειναι ελάχιστες και το λέω αυτό όχι γιατί πιστεύω οτι δεν θέλει να το κάνει η οτι κάποια στιγμή δεν θα θελήσει να το κάνει. Το λέω γιατί, όταν το νιώσει αυτό δεν πρόκειται να έχει το θάρρος θράσος πες το όπως θες να σε κοιτάξει στα μάτια και να σου ζητήσει επανασύνδεση! Θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής να σταθείς μπροςτα στον άλλο και να παραδεχτείς το οποίο σου λάθος και να το αιςθανεςαι! Κάθησε δούλεψε το στο μυαλό σου και θα δεις οτι όντως έτσι ειναι και πίστεψε με αυτό ειναι το καλύτερο για εσένα και το χειρότερο για εκείνη.
08-11-2015, 12:25 #64
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου πραγματικα και εγω αυτο πιστευω ...
Μπορει οπως λες να μην εχει τα μουτρα να γυρισει το βλεπω και στο αντικρισμα αλλα ενα μηνυνα τοσο δυσκολο ειναι να στειλει ;
Σκεφτομαι να στειλω εγω για να δω αν οντως μετανιωσε οπως λες αλλα φοβαμαι την αποριψη και γενικα μηπως το παρει πανω της ...
08-11-2015, 12:45 #65
Μην στείλεις τιποταααα!!!! Και γω τα ίδια έκανα!!!! Και μετα το πηρε πάνω του και έλεγε σε όλους οτι ακομα δεν τον εχω ξεπεράσει και δεν προχωράω τη ζωή μου εξαιτίας του κλπ.....με ύφος αλλοτε οίκτου και άλλοτε υπερηφάνειας...
Μην το κανεις ειναι η απόλυτη ξεφτίλα!!!
Οτι πέρασες εσυ το εχω περάσει και γω με τη διαφορα οτι αυτός το σοβάρεψε με την κοπελα σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα!!!
Άσε χαλια περίοδος τοτε για μένα!!! Και για αυτόν η πιο τέλεια!!! Ειρωνεία!!!
ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!!
08-11-2015, 13:33 #66
Αυτο φοβαμαι και δεν στελνω ...
Αλλα αν οντως μετανιωσε και δεν κανει κινηση ισως περιμενει να κανω πρωτος παλι κινηση ...
Σε λιγες μερες εχω γιορτη και σε ενα μηνα γενεθλια αν οντως μετανιωσε τοτε ισως ειναι ιδανικη μερα να το δειξει σωστα ;
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν περιμενω κατι γιατι οταν χωριααμε μετα απο μηνα ειχε αυτη και επειδη ειμουν πολυ θυμωμενος αποφασισα να μην στειλω...
Γενικα νομιζω οτι δεν θα κανει κατι αλλα επειδη δεν γνωριζω πως αισθανεται για εμενα ελεγα πχ να της κανω μια αναπ να δω αν θα με παρει η οχι ..
08-11-2015, 13:58 #67
Το ίδιο έκανα και γω....εστειλα μνμ μήπως το μετάνιωσε...και απάντηση ποτε δεν έλαβα
Και αυτός τοτε ήταν διακοπές με την μέλλουσα συζηγο..
Οχι μην το κανεις θα είναι κρίμα...
Το μονο που μπορεις να κανεις και θα έκανα και γω άνετα θα ήταν αν την δεις έξω και τύχει, να της πεις ενα γεια..
08-11-2015, 14:37 #68
διάβασα μόνο το δικό σου κείμενο το αρχικό και κάποια σχόλια στο τέλος και το συμπερασμα που βγαζω εγώ είναι ότι το πιο πιθανό είναι να σε χώρισε για τον άλλο (το δείχνει κ η συμπεριφορά της άλλωστε στο τέλος,που μαλώνατε για λόγους δικούς της και σου φώναζε) κι όλο αυτό με σένα της τελέιωσε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση , είναι πολύ λογικό μετά απ τόσα χρόνια σχέσης να έρθει κ η ρουτίνα και να έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της. Ότι συναντιόσασταν κάθε μέρα δεν λέει κάτι, ένας λόγος παραπάνω να βαρεθέι μια ώρα αρχίτερα . Κ το ότι περνούσατε καλά γενικά δεν σημαίνει ότι είχατε χημεία ερωτική,που είναι από τα πιο σημαντικά σε μια σχέση.
Καταλαβαίνω ΄ότι σε πλήγωσε ο τρόπος που χωρίσατε και δεν ήσουν έτοιμος για κάτι τέτοιο, αλλα αφου η ίδια δεν εχει δώσει σημεία ζωής δεν πιστεύω ότι έχεις πιθανότητες. Στον έρωτα δεν μπορείς να βάλεις εύκολα την λογική ή τις ντροπές μπροστα και τον εγωισμό. Άμα καίγεσαι για τον άλλο, το ΄χερι σου πάει από μόνο του στο να του στείλεις μήνυμα,αυτό ξέρω εγώ.
Δεν πιστεύω ότι διστάζει να σου στείλει λοιπόν. Τώρα αν εσύ θες να τις στείλεςι τόσο πολύ κατά την δική μου ταπεινη γνώμη, δεν είναι ντροπή. Με το μήνυμα και μόνο θα της δείξεις ξεκάθαρα ότι την σκέφτεσαι ακόμη, και άμα θέλει αυτή θα κάνει το βήμα. Αν θες προσπάθησέ το με αυτόν τον τρόπο μια τελευταία φορα, αλλα δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι με αυτό .
08-11-2015, 19:33 #69
Πολυ σωστες οι αποψεις σας λεω να περιμενω και αλλο μηπως φαει περισσοτερο τα μουτρα της και καταλαβει ποιος ειμουνα ...
Ερώτηση...
Πιστευετε οτι στα γενεθλια μου θα μου στειλει ενα χρονια πολλα ναι η όχι τεκμηριωστε το..(ειναι 20 δεκεμβριου)
ευχαριστω για τις ολες ιδεες και την συμπαρασταση...
08-11-2015, 19:38 #70
Ο άλλος μου ειπε οτι ειναι απλα το φλερτ της και γενικα απο οσο κξερω δεν το εχει πει σε κανεναν, σε όλους τους κοινους φιλους ειπε οτι απλα μου το εξεφρασε σαν δικαιολογια για να την ξεχασω ποιο ευκολα. εγω ξερω 150 % οτι εχει η ειχε αλλον και γενικα αυτος ειναι περιπου 700χλμ μακρια ... δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω πισευω οτι αυτο δεν ειναι σχεση αλλα ξεπετα. και σκεφτομαι μηπως αν την πλησιασω ξανα λυγισει αλλα φονβαμαι οτι σε μερικους μηνες παλι ετσι θα γυρισει και θα μου πει οποτε πιστευω το καλυτερο ειναι να γυρισει μονη της
(που δεν νομιζω να γινει γιατι ενα μυνημα απλο θα μπορουσε να στειλει, αλλα προφανως δεν την νιαζω)
08-11-2015, 23:40 #71
έχει δν έχει σχέση ή ξεπέτα, αφού στο είπε σαν δικαιολογία σημαινει πως πραγματικά δεν είναι σε φάση για να τα ξαναβρείτε. εκτός κ αν όλα αυτά ππυ μου περιγραφεις εγιναν πριν μηνες, οποτε θα μπορουσες να στειλεις ένα διερευνητικο μνμ να δεις τι κανει κ να κοψεις αντιδράσεις. αλλα αν είναι προσφατο μην το κανεις αυτό. απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθουσε να μπλεχτεις παλι σε αυτην την υποθεση κ να αρχισεις να στελνεις μνμτα, μηπως δλδ δεν εκανε καλο στην δική σου ψυχολογία.
09-11-2015, 20:39 #72
Οχι αυτο μου το ειπε πριν μηνες τςλευταια φορα που μιλησαμε.
Βασικα σκεφτομαι οτι αν πραγματικα τις ελειπα και το μετανιωνε θα εστελνε ενα παλιομηνυνα.. Ειναι εγωιστρια δεν λεω αλλα αν πραγματικα το ενιωθε δεν θα εριχνε τον εγωισμο ;
Υπαρχει περιπτωση οπως ειπε ενα μελος οτι νιωθει ασχημα και δεν εχει το θαρος να στειλει εστω ; η απλα να με προσεγγιση ; αφου ηξερε οτι την ηθελα πισω τοτε, οποτε λογικα δεν θελει. Ασρ που φοβαμαι μην ενοχλησω οπως λενε μερικες κοπελες ...
09-11-2015, 22:00 #73
εμενα θα με προβληματιζε περισσοτερο το οτι ετσι μιαζει σα να μη θελει να επικοινωνισει παρα του οτι σε μπλοκαρισε απο το φβ που αυτο δε σημαινει τιποτα.
αν καπιος διχνει σα να μη θελει να επικοινωνισει ετσι ειναι ευκολο να βρεθει σε αδιεξοδο
το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ καπιος ενεργει ετσι κ οχι το τι κανει στο φβ.
10-11-2015, 08:36 #74
Αυτο συζηταμε φιλε μου...
Γιατι μην θελει να επικοινωνησει ;
Μηπως ακομα εχει αισθηματα και φοβαται μην ξαναγυρισει στα ιδια ;
Την εχω κανει κατι κακο και δεν το εχω καταλαβει ;
Πολυ απλα χωρισαμε και ειναι ανθρωπος που δεν θελει παρτιδες με τον πρωην ;
Ποιο απολα μπορει να ειναι ;
29-08-2019, 17:17 #75
τον αλλον ηδη τον ηχε απο πρην
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία