@εσωτερική_σήψη εισαι σε επεισοδιακι ή απλα ετσι σου σκαει στο ασχετο?
Printable View
@εσωτερική_σήψη εισαι σε επεισοδιακι ή απλα ετσι σου σκαει στο ασχετο?
Χωρίς δόση ειρωνίας.
Τι το πραγματικό έχει να βλέπει σφαγμένους να περπατάνε?
Ξέχασα να γράψω ότι η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.Ο άλλος για παράδειγμα είπε ''κι όμως γυρίζει'' και θα τον εκτελούσαν για να φτάσουμε στο σημείο μετά από χρόνια να βαδίζουμε με τέτοιες θεωρίες.Πιστεύω πολύ στην φυσική,στην μεταφυσική και σε διάφορα άλλα.Πχ διαστάσεις και τα σχετικά.Οπότε υπάρχει περίπτωση ο noumac να έχει και κάποιο δίκιο.
Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι η καταστολή τον γεγονότων αυτών γιατί δεν μπορούν να ''λειτουργήσουν'' στην εποχή αυτή..Σε μερικά χρόνια θα δείξει και μπορεί τους ανθρώπους με ψυχώσεις να τους λένε και ''προφήτες''.
Αυτά για να μην παρεξηγηθώ.Πιστεύω τα πάντα και προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση για τα πάντα.
θα σας πω κατι που το χω πει σε ελαχιστους.. κατά το δευτερο επεισοδιο ημουν με το αυτοκινητο στο φαναρι με κοκκινο σε έναν δρομο της θεσσαλονικης... στο πεζοδρομιο ειδα τον γιωργο έναν παλιο γνωστο... γιωργο του φωνάζω ρε ΓΙΩΡΓΟΟΟΟ τιποτα ο γιωργος!!! αναψε πρασινο και εφυγα..
μετα από λιγες μερες εμαθα ότι ειχε πεθανει κανα δυο μερες πριν το σκηνικο από καρκινο...
αλλα μαλλον αποκύημα της φαντασιας και αυτο
εχει ενα και μονο πραγματικο να βλεπεις σφαγμενους να περπατανε, παιδακια να σε κοιτανε και ναναι 10 μαζεμενα σε 1 δωματιο,μικρα ανθρωποειδη να θελουν να ανεβουν πανω σου αν πατησεις κατω κλπ.. το πραγματικο ειναι οτι τα βλεπεις με τα ματια σου.τιποτα αλλο.το βλεπεις ζωντανο μπροστα σου.δε μπορω να αμφισβητησω οτι βλεπω με τα ματια μου.κι ας μου λενε οι αλλοι οτι θελουν.το κραταω στην τελικη σαν προσωπικο μου βιωμα
ενδιαφερων ταινια..
πριν από αυτό που αποκαλουν σχιζο-φρενεια ημουν κυνικος.. ελεγα ότι πιστευω μονο ότι βλεπω και ακουω με τα ματακια μου και τα αυτακια μου.... εεεεεε μετα από αυτά που ειδα και ακουσα με τα ματακια μου και τα αυτακια μου δεν είμαι για τιποτα σιγουρος πλεον
συνηθως φοβαμαι.αλλες φορες μου κανουν απλα παρεα
@μπου και γω ειδα μια γυναικα οταν πρωτονοσηλευτικα και μου ειπαν οτι δεν υπηρχε.. απο τοτε χω δει και αλλους
Ναι όπως και το ''A Beautiful Mind''
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο εδώ.
Γενικά καταλαβαίνω από τις συζητήσεις κι από το λίγο που το έχω ψάξει,ότι τα άτομα με οπτικοακουστικές ''παραισθήσεις'' μιλάνε για μια πραγματικότητα εκτός κι αν κατάλαβα λάθος.Δεν θέλω να το μπερδέψω κι άλλο γιατί ήδη ρώτησα πολλά και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
@εσωτερική_σήψη κι εγω εχω δει αρκετους
Ειλικρινά ώρες ώρες νιώθω τόσο αμήχανα γιατί ενδιαφέρομαι να μάθω από ανθρώπους που έχουν βιώσει μια τέτοια κατάσταση.Συγγνώμη και πάλι ρε παιδιά αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις που με βασανίζουν κι όποιος θέλει και μπορεί ας απαντήσει.
Ας αφήσουμε τις ακουστικές ''ψευδαισθήσεις''.Η απορία μου είναι στο οπτικό.Αυτό που βλέπεται και δεν βλέπουν οι άλλοι γνωρίζετε ότι είναι για εσάς?Δηλαδή είναι δίπλα σας?Κοιτάει εσάς?Έχει απόσταση από εσάς?Σας μιλάει?
Με λίγα λόγια πως καταλάβατε το πρώτο οπτικό ψυχωτικό?Περα από τους σφαγμένους για παράδειγμα.
Όσοι δεν έχουμε βιώσει μια τέτοια κατάσταση (χαζό αυτό που γράψω) στο μυαλό μας έρχεται όπως στις ταινίες.Δηλαδή ότι είναι ένα κοριτσάκι στην απέναντι πλευρά του δρόμου που μας κοιτάει επίμονα,αλλά η εμφάνισή της δεν κολάει με το περιβάλλον.Για παράδειγμα είναι ξυπόλητη με πυτζάμες.
Θύμωνα πολύ όταν χρειαζόταν να εξηγήσω και να ξαναεξηγήσω τι συμβαίνει σε μια κρίση πανικού,σε άτομα που δεν έχουν βιώσει.Θέλω την κατανόησή σας γιατί νιώθω ότι κάνω τα ίδια
Σας ευχαριστώ πολύ :)
περα απο τους σφαγμενους λοιπον..
δεν γνωριζω συνηθως οτι τα βλεπω μονο εγω.μερικες φορες καταλαβαινα οτι το εβλεπα εγω μονο αλλα δε με πτοουσε αυτο. εμενα με κοιτουσαν μικρα παιδακια.κοπελες 20χρονες ντυμενες στα ασπρα σπανια μου μιλουσαν.τους μιλουσα εγω αλλα σπανια απαντουσαν.ντυμενες στα ασπρα.μικρα αγορακια ντυμενα με τα καλα τους εμφανιζονταν διπλα μου και με κοιτουσαν κι αυτα.με τρομαζαν.δεν ειχα περιθοριο να σκεφτω αν ειναι αληθεια η οχι.η εμπειρια μου με κατεεκλιζε απο αλλες σκεψεις.γιατι με κοιτανε?τι θελουν να μου πουν?γιατι με τρομαζουν?γιατι δε μου μιλανε κλπ.
ειναι πραγματικα για μενα οτι κι αν μου πουν οι αλλοι γιατι το βλεπω με τα ματια μου.ακομα και στα νορμαλ μου πολλες φορες σκεφτομαι οτι εχω μια εμπειρια που οι περισσοτεροι δε μπορουν να καταλαβουν, να δουν κλπ
ειχα νοσηλευτει για διπολικη και οριακη για 2 μηνες τοτε στο Αιγινιτειο.μετα απο 4 μηνες επαθα το ψυχωτικο.εκει μου ειχαν δωσει ισοροπιστη, αντιψυχωτικο και αγχολυτικο.
στο αγχος.πολυ αγχος, πιεση, στρες.μετα το οξυ ψυχωτικο εκανα κι αλλα μικροτερα.η γιατρος μου λεει πιθανη σχιζοφρενεια
Κι εγω νομιζα πως με παρακολουθουν και οτι τα τραγουδια που ακουω σημαινουν ολα κατι για τη ζωη μου.Τωρα δεν εχω κανενα θετικο συμπτωμα μονο αρνητικα.Περασα οξυ ψυχωτικο επεισοδιο και απο τοτε παιρνω φαρμακα γιατι ηταν οτι χειροτερο εχω βιωσει στη ζωη μου το οξυ ψυχωτικο και δεν θελω να το ξαναπερασω.
boo ειχα και αλλα συμπτωματα οπως το οτι μου διαβαζουν την σκεψη καΓενικα ειχα πολλα θετικα συμπτωματα.Κρατησαν αρκετο καιρο νομιζω γυρω στα 2 χρονια.Μετα που βρηκε ο γιατρος την καταλληλη αγωγη για μενα περασαν αυτα αλλα μου εμειναν τα αρνητικα συμπτωματα.
Οταν ακούτε φωνές ειναι κανονικές φωνές που έρχονται απο εξωτερική πηγή η ειναι σκέψεις που εσείς δίνετε φωνη σαυτες;νομίζω για μένα ότι πριν να πάρω φαρμακα δεν είχα ψύχωση κ με τα φαρμακα μου δημιουργήθηκε.:Τι λέτε γίνεται αυτό;να γίνεις ψυχωτικές απο τη χρήση αντιψυχωτικων;
το δευτερο κατερινα.ειναι σκεψεις που εγω τους δινω φωνη.αποδεδειγμνο προσωπικα γιατι εχω δοκιμασει να κλεισω τα αυτια μου για να μην τις ακουω αλλα αυτες ηταν ακομα εκει.αρα δεν ειναι απο καποια εξωτερικη πηγη.
τωρα γι αυτο που ρωτας για τα φαρμακα δεν εχω ιδεα.γιατι επαιρνες αντιψυχωτικα εσυ?τι ειχες?
Οταν σταμάτησα τη κόκα κ το σκάν είχα φοβίες κρίσεις πανικού κ άσχημες σκεψεισΠηγα σε ψυχίατρο άρχισα τα φαρμακα κ μετα ολα μπερδεύτηκαν κ άλλαξαν Αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι οταν δεν παιρνω φαρμακα εγω δεν υποφέρω !Η συμπεριφορά μου ομως δεν ειναι κοινωνικά αποδεκτή ζω στον κόσμο μου αλλα δεν ειμαι κ εντελώς εκτός πραγματικοτητασΕδω οι πιο πολλοί λένε ότι ειναι η χειρότερη εμπειρία τους η ψύχωση
οι ουσιες μπορει να οδηγησουν στη ψυχωση.οταν δεν παιρνεις φαρμακα εχεις ψυχωτικα?τι ενοεις οτι δεν εχεις κοινωνικα αποδεκτη συμπεριφορα?δηλαδη τι κανεις? μπραβο σου που τα σταματησες παντως, τις ουσιες ενοοω
Παρελθόν!τωρα τίποτα απο αυτά!φαρμακα κ ναρκοληψίας!
και εγω νομιζω οτι κανω προσπαθεια απεξαρτησης πλεον γιατι το πασχα που ερχεται κλεινω και μ ια εικοσαετια και νιωθω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ενα τελος.αν πανε ολα καλα αρχες καλοκαιριου τελος και με τα φαρμακα,απο εκει και περα οτι ειναι να γινει ας γινει τουλαχιστον θα πω τα πηρα μια πενταετια με γιατρο τα εκοψα σωστα και τι να κανουμε υποτροπιασα.αλλα βαθια μεσα μου ξερω οτι θα το ξεπερασω αρκει μετα να ακολουθησω και μια συντηρητικη ζωη.
εγω πιστευω σεναρια συνομωσιες οτι οι δικοι μου ειναι κακοι και θελουν να με σκοτωσουν και αλλα ωραια ευτυχως δεν εχω οπτικες η ακουστικες παραισθησεις
μια φορα μονο ακουσα φωνη αλλα καταλαβα οτι δεν ηταν πραγματικη και πηρα το γιατρο μου
πολυ ασχημη παντως η φαση με τις ιδεες χανω χρονια ζωης απο τη τρομαρα που παιρνω για κανα μηνα που διαρκει
@μπου ειμαι χαλια τελευταια ολα ειναι τοσο παραλογα εκνευριστικα και εχουν βαλθει ολοι να με βγαλουν τρελη...
@μπου θελουν ολοι να με εχουν σε καταστολη.. τοτε ειμαι για ολους οκ αλλιως λενε οτι ειμαι ψυχωσικη
οτι και να πω @μπου το ερμηνευουν ως τρελα δε με θελουν να μιλαω ειναι ολοι βαλτοι να με κλεισουν στο ψυχιατρειο ετσι και μαθουν οτι εκανα κατι η οτι δεν πηρα φαρμακα
Εγω απο ναρκωτικα, πεινα και κλεισουρα ψαχνωντας την εσχατη σωτηρια μια σανιδα βοηθειας να βγω απο τη μιζερια μου πιστεψα πως με βλεπουν απο τη τιβι πως ειμαι εκλεκτος και οτι θα γινω διασημος του χολυγουντ. Επισης εχωνα αντικειμενα στο κωλο μου απο περιεργεια για να μαθω τι νιωθουν οι γκει χωρις να ειμαι γκει.
Παρα τη θεραπεια με ρισπερνταλ συνεχισα να πιστευω για πολλα χρονια οτι με βλεπουν απο τι τιβι κρυφα απο ολους ωσπου εβαλα φακους επαφης και καταλαβα πως δεν ισχυει. Αρχισα να βλεπω καλα.
τι ενοεις οτι οτι κι αν πεις το ερμηνευουν ως τρελα? για δωσε ενα παραδειγμα για να καταλαβω.νταξει το να μην παιρνεις τα φαρμακα δεν ειναι καλο.γιατι δεν πατε ολοι μαζι εσυ και οι δικοι σου στο γιατρο να τους εξηγησει ποτε πρεπει να φοβουνται και ποτε οχι?εμενα η μανα μου μετα απο καθε συνεδρια μιλαει με τη γιατρο μου και μετα αυτη της δινει οδηγιες για το πως πρεπει να μου φερονται, μαλιστα παει και η μανα μου για συνεδριες μια στο τοσο και συζητανε για αυτα χωρις βεβαια να παραβιαζεται το ιατρικο μου απορρητο.μηπως και οι δικοι σου θα επρεπε να κανουν κατι τετοιο?
τα ναρκωτικα ειναι γνωστο οτι μπορει να οδηγησουν στην ψυχωση.εγω εκανα χορτο και με πειραζε πολλες φορες.τωρα τα εχω κοψει.το να χωνεις αντικειμενα στον πρωκτο σου δεν το βρισκω ψυχωτικο κατα τη δικη μου γνωμη.απο περιεργια οπως λες μπορει να το εκανες.πως και μετα τους φακους επαφης σου εφυγε αυτο με την τηλεοραση?επειδη τα εβλεπες θολα πιστευες οτι σε βλεπουν απο την τηλεοραση?
μαλλον ναι επειδη δεν εβλεπα καλα (δεν ειχα την οξεια οραση που εχω τωρα με τους φακους) αλλα και εξαιτιας της μαστουρας των αθλιων συνθηκων που ζουσα (1 μηνα νηστικος μονο με ζαχαρη βουτυρο και νερο ειχα γινει κοκκαλο)και την αναζητηση βοηθειας που εψαχνα να βρω απεγνωσμενα ξεσπασα εκει. Απο οταν αρχισα την ηρωινη το μυαλο μου δεν σταματουσε να σκεφτετε. Και ακομα δεν σταματαει και ανησυχουσα και παρακαλουσα να σταματησει η σκεψη μου