τι ψυχωτικα βιωνετε; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 109
    Senior Member
    boo ειχα και αλλα συμπτωματα οπως το οτι μου διαβαζουν την σκεψη καΓενικα ειχα πολλα θετικα συμπτωματα.Κρατησαν αρκετο καιρο νομιζω γυρω στα 2 χρονια.Μετα που βρηκε ο γιατρος την καταλληλη αγωγη για μενα περασαν αυτα αλλα μου εμειναν τα αρνητικα συμπτωματα.

Senior Member
    Οταν ακούτε φωνές ειναι κανονικές φωνές που έρχονται απο εξωτερική πηγή η ειναι σκέψεις που εσείς δίνετε φωνη σαυτες;νομίζω για μένα ότι πριν να πάρω φαρμακα δεν είχα ψύχωση κ με τα φαρμακα μου δημιουργήθηκε.:Τι λέτε γίνεται αυτό;να γίνεις ψυχωτικές απο τη χρήση αντιψυχωτικων;
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Οταν ακούτε φωνές ειναι κανονικές φωνές που έρχονται απο εξωτερική πηγή η ειναι σκέψεις που εσείς δίνετε φωνη σαυτες;νομίζω για μένα ότι πριν να πάρω φαρμακα δεν είχα ψύχωση κ με τα φαρμακα μου δημιουργήθηκε.:Τι λέτε γίνεται αυτό;να γίνεις ψυχωτικές απο τη χρήση αντιψυχωτικων;
    το δευτερο κατερινα.ειναι σκεψεις που εγω τους δινω φωνη.αποδεδειγμνο προσωπικα γιατι εχω δοκιμασει να κλεισω τα αυτια μου για να μην τις ακουω αλλα αυτες ηταν ακομα εκει.αρα δεν ειναι απο καποια εξωτερικη πηγη.
    τωρα γι αυτο που ρωτας για τα φαρμακα δεν εχω ιδεα.γιατι επαιρνες αντιψυχωτικα εσυ?τι ειχες?

Senior Member
    Οταν σταμάτησα τη κόκα κ το σκάν είχα φοβίες κρίσεις πανικού κ άσχημες σκεψεισΠηγα σε ψυχίατρο άρχισα τα φαρμακα κ μετα ολα μπερδεύτηκαν κ άλλαξαν Αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι οταν δεν παιρνω φαρμακα εγω δεν υποφέρω !Η συμπεριφορά μου ομως δεν ειναι κοινωνικά αποδεκτή ζω στον κόσμο μου αλλα δεν ειμαι κ εντελώς εκτός πραγματικοτητασΕδω οι πιο πολλοί λένε ότι ειναι η χειρότερη εμπειρία τους η ψύχωση

Senior Member
    οι ουσιες μπορει να οδηγησουν στη ψυχωση.οταν δεν παιρνεις φαρμακα εχεις ψυχωτικα?τι ενοεις οτι δεν εχεις κοινωνικα αποδεκτη συμπεριφορα?δηλαδη τι κανεις? μπραβο σου που τα σταματησες παντως, τις ουσιες ενοοω

Senior Member
    Οταν σταμάτησα τη κόκα κ το σκάν είχα φοβίες κρίσεις πανικού κ άσχημες σκεψεισΠηγα σε ψυχίατρο άρχισα τα φαρμακα κ μετα ολα μπερδεύτηκαν κ άλλαξαν Αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι οταν δεν παιρνω φαρμακα εγω δεν υποφέρω !Η συμπεριφορά μου ομως δεν ειναι κοινωνικά αποδεκτή ζω στον κόσμο μου αλλα δεν ειμαι κ εντελώς εκτός πραγματικοτητασΕδω οι πιο πολλοί λένε ότι ειναι η χειρότερη εμπειρία τους η ψύχωση
    κατερινακι sex drugs and acid trance διαβαζω.τα εχεις σταματησει ποτε με γιατρο χωρις να πινεις τιποτα και ξανα υποτροπιασες?χρονια πολλα,οτι επιθυμεις να σε επιθυμει.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    Παρελθόν!τωρα τίποτα απο αυτά!φαρμακα κ ναρκοληψίας!

Senior Member
    Παρελθόν!τωρα τίποτα απο αυτά!φαρμακα κ ναρκοληψίας!
    και εγω νομιζω οτι κανω προσπαθεια απεξαρτησης πλεον γιατι το πασχα που ερχεται κλεινω και μ ια εικοσαετια και νιωθω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ενα τελος.αν πανε ολα καλα αρχες καλοκαιριου τελος και με τα φαρμακα,απο εκει και περα οτι ειναι να γινει ας γινει τουλαχιστον θα πω τα πηρα μια πενταετια με γιατρο τα εκοψα σωστα και τι να κανουμε υποτροπιασα.αλλα βαθια μεσα μου ξερω οτι θα το ξεπερασω αρκει μετα να ακολουθησω και μια συντηρητικη ζωη.
    Wenn du träumen kannst,kannst du tun!

Senior Member
    εγω πιστευω σεναρια συνομωσιες οτι οι δικοι μου ειναι κακοι και θελουν να με σκοτωσουν και αλλα ωραια ευτυχως δεν εχω οπτικες η ακουστικες παραισθησεις
    μια φορα μονο ακουσα φωνη αλλα καταλαβα οτι δεν ηταν πραγματικη και πηρα το γιατρο μου
    πολυ ασχημη παντως η φαση με τις ιδεες χανω χρονια ζωης απο τη τρομαρα που παιρνω για κανα μηνα που διαρκει

Senior Member
    @μπου ειμαι χαλια τελευταια ολα ειναι τοσο παραλογα εκνευριστικα και εχουν βαλθει ολοι να με βγαλουν τρελη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    εγω πιστευω σεναρια συνομωσιες οτι οι δικοι μου ειναι κακοι και θελουν να με σκοτωσουν και αλλα ωραια ευτυχως δεν εχω οπτικες η ακουστικες παραισθησεις
    μια φορα μονο ακουσα φωνη αλλα καταλαβα οτι δεν ηταν πραγματικη και πηρα το γιατρο μου
    πολυ ασχημη παντως η φαση με τις ιδεες χανω χρονια ζωης απο τη τρομαρα που παιρνω για κανα μηνα που διαρκει
    καλησπερα Αρη.ειναι ασχημη φαση να πιστευεις σε συνομωσιες..εμενα με γεμιζει αγχος αυτη η φαση..εμενα μου κραταει 1-2 μηνες αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μπου ειμαι χαλια τελευταια ολα ειναι τοσο παραλογα εκνευριστικα και εχουν βαλθει ολοι να με βγαλουν τρελη...
    γιατι εχουν βαλθει να σε βγαλουν τρελη ρε συ?? τι συμβαινει?για γινε πιο αναλυτικη..γιατι εισαι χαλια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    και εγω νομιζω οτι κανω προσπαθεια απεξαρτησης πλεον γιατι το πασχα που ερχεται κλεινω και μ ια εικοσαετια και νιωθω οτι ηρθε η ωρα να βαλω ενα τελος.αν πανε ολα καλα αρχες καλοκαιριου τελος και με τα φαρμακα,απο εκει και περα οτι ειναι να γινει ας γινει τουλαχιστον θα πω τα πηρα μια πενταετια με γιατρο τα εκοψα σωστα και τι να κανουμε υποτροπιασα.αλλα βαθια μεσα μου ξερω οτι θα το ξεπερασω αρκει μετα να ακολουθησω και μια συντηρητικη ζωη.
    αν ξερεισ οτι θα το ξεπερασεισ τοτε θεραπευτηκεσ αυτο το συναισθημα δε το χουν πολλοι και οσοι το χουνε ειναι σωστο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    @μπου θελουν ολοι να με εχουν σε καταστολη.. τοτε ειμαι για ολους οκ αλλιως λενε οτι ειμαι ψυχωσικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    @μπου θελουν ολοι να με εχουν σε καταστολη.. τοτε ειμαι για ολους οκ αλλιως λενε οτι ειμαι ψυχωσικη
    κανεις τιποτα περιεργο ωστε να τους δινεις αφορμη να σε αποκαλουν ετσι ή το βγαζουν απο το κεφαλι τους?η οικογενεια σου σε λεει ετσι?

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast