η γ-Γλουταμυλοτρανσφεραση (γ-GT)
ο γιατρος ειπε σε 15 μερες να κανω εξεταση για αλλες 5 τιμες του συκωτιου
Printable View
boo γνωμη μου χωρις να ειμαι ειδικος παντα, ειναι να πεις στην Ψυχιατρο σου να σου βρει ενα τροπο να μπορεσεις να παρεις λιγοτερα φαρμακα, δεν καταλαβαινω το λογο να παρεις 2 αντιψυχωτικα πχ. μονο προβληματα μπορει να φερει η καταναλωση τοσων πολλων φαρμακων, σκοπος της θα επρεπε να ειναι να σου βρει ενα αντιψυχωτικο που σου τεριαζει για να πορευτεις με οσον το δυνατον λιγοτερα φαρμακα, τι να την κανεις τη θεραπεια αν ειναι να χεις ηπατικα προβληματα κ χασεις τη υγεια σου
περαστικα σε ολους
πηγα στη γιατρο μου.μειωνουμε το aloperidin.θα μεινω μονο με το solian απο αντιψυχωτικα! μου εγραψε 2ο αντικαταθλιπτικο το wellbutrin και μου αυξησε το lamictal.εχει κανεις ιδεα απο αυτο το χαπι to wellbutrin?ειναι καλο? μου ειπε επισης οτι οταν τελειωσει το καταθλιπικο επεισοδιο θα αλλαξουμε και τον ισοροπιστη γιατι αυτο μου ειπε οτι πειραζει στο συκωτι
Εγώ το είχα πάρει για λίγο καιρό μπου σε ένα επεισόδιο ιδιαίτερα έντονο. Είναι καλό, αλλά χρειάζεται ισορροπιστής. Μου είχε κόψει την πολύ μαυρίλα και χωρίς να θέλω να φάω τα πάντα όπως έγινε με άλλα χάπια.
@μπου το λαμικταλ σου προκαλεσε προβληματα στο συκωτι? γιατι το παιρνω και γω σε αρκετα μεγαλη δοση..
μπραβο για το αλοπεριντιν... το μισω αυτο το φαρμακο!
το λαμικταλ γενικα ειναι καλο καμια σχεση με το κωλο ντεπακιν που μου εδιναν.. λαμικταλ παιρνω 300
Απο σημερα αρχιζω και ζιπρεξα 5μγ μαζι με ολα τα αλλα. Ρισπερνταλ ακινετον αλοπερντιν στεντον και λαντοζε. Πειραμα για να κοψω το ρισπερνταλ
Θελω τη ντοπαμινη μου πισω