να κατι τετοια φοβαμαι....οταν μου λες πως αυτος ηταν ανοιχτο ατομο,εννοεις ομοφυλοφιλο η δεν ειχε θεμα με αυτους? γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε σωστα εκανες την κινηση σου! να σαι καλα,επισης
Printable View
να κατι τετοια φοβαμαι....οταν μου λες πως αυτος ηταν ανοιχτο ατομο,εννοεις ομοφυλοφιλο η δεν ειχε θεμα με αυτους? γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε σωστα εκανες την κινηση σου! να σαι καλα,επισης
Από την κουβέντα κατάλαβα πως είναι μοντέρνο άτομο και δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Εξάλλου είναι παιδί μέσα στη ζωή, κυκλοφορεί πολύ, έχει παρέες, σύγχρονο, πώς να το πω? Φαινόταν έμπιστο άτομο και ψύχραιμο. Δεν φαινόταν ομοφυλόφιλος, καμία σχέση. Ούτε άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, πως σκέφτηκα δηλαδή για εκείνον κάτι τέτοιο. Όχι. Απλά ένοιωσα ό,τι ένοιωσα, δέθηκα μαζί του και σκέφτηκα πως δεν θα ερχόταν το τέλος της γνωριμίας μας αν του ανοιγόμουν. Ήθελα να είμαι ειλικρινής. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα υπολόγιζα. Με απέφευγε στην αρχή, μετά φάνηκε να μην έχει θέμα, αλλά τελικά χαθήκαμε. Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου φυσικά για αυτό. Η εκτίμηση, από την πλευρά μου τουλάχιστον, υπάρχει ακόμα εννοείται. Οπλίσου με δύναμη και ψυχραιμία. Εγώ θα θαύμαζα κάποιον που θα μου ομολογούσε κάτι τόσο προσωπικό, ακόμα κι αν δεν ενδιαφερόμουν. Όμως δεν σκέφτονται έτσι όλοι. Κυρίως οι στρέιτ...
εφοσον δε σκοπευεις να ανοιξεις φιλοσοφικη συζητιση με αυτη σχετικα με τους γκει δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συζητισεις αλλα να κοψεις αντιδρασεις..
ασχολησαι πολυ με τι ειναι κ το τι δεν ειναι γιατι πχ δε δοκιμαζεις κατι απλο να τη πλησιασεις αρκετα για να δεις τι θα κανει ενω θα μπορουσες κ να τη ρωτησεις αν σ αρεσει πχ εδω που καθομαστε.. αν πχ σου πει ενω την ακουμπας οτι της αρεσει εκει που καθοσαστε ειναι σα να σου λεει οτι το αποδεχεται...
ειναι δυσκολο να συζητισεις με καπιον αυτο το θεμα προσωπο με προσωπο μπορει να καταπιει τη γλωσσα του η να μην ειναι αρκετα προχο για να σου πει τι σκεφτεται..
φιλοσοφια κανουμε εδω γιατι ειναι φορουμ εσυ ομως θες να κανεις σχεση μ αυτη...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΊΜΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙ 17 ΧΡΌΝΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ . ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΠΌΤΕ ΜΟΥ ΣΧΈΣΗ. ΆΛΛΑ ΜΈΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΈΡΩ, ΒΛΈΠΩ ΚΆΠΟΙΑ ΣΗΜΆΔΙΑ. ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΩ ΆΝΤΡΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΆ ΝΙΏΘΩ ΜΙΑ ΕΞΆΨΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΈΝΙΩΘΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΑΦΎΣΙΚΗ. ΆΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ. ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΚΆΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΌ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΆΛΩ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ. ΕΞΆΠΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΌ. ΦΟΒΆΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΎΣ. Ο ΠΡΏΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΚΟΡΌΙΔΕΥΑΝ ΜΕΡΧΊ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΓΥΜΝΆΣΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΊΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΆΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΤΌ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΞΕΡΌ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΈΝΑ ΆΤΟΜΟ, ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ/ΚΆΠΟΙΑ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΆΛΩΣΑΝ Η ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΑΠΟΛΥΤΉ ΜΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΌΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΧΈΣΗ ΜΌΝΟ ΜΕΤΑΞΎ ΆΝΤΡΑ- ΓΥΝΑΙΚΆ. ΘΈΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΨΕΙ. ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ.
Αφού δεν έχεις κάνει ποτέ σου σχέση δεν βλέπω και κανένα τεράστιο πρόβλημα.. Γιατί στην ουσία "δεν ξέρεις πως είναι" κάτι πριν το δοκιμάσεις. Άρα δεν ξέρεις τι και πως θα σου αρέσει.. Μάλλον σου έχουν μπει στο μυαλό αυτές οι ιδέες και πιστεύεις ότι "μέσα σου το ξέρεις"..
Αλλά από την άλλη και έτσι να είναι, δηλαδή να σου αρέσουν και τα δύο φύλα, δεν είναι τόσο τρομερό.. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει κανέναν για τις σεξουαλικες του προτιμήσεις..