Results 31 to 45 of 45
Thread: μπαισεξουαλ
-
09-12-2015, 20:29 #31
Ναι,εδώ είναι το καίριο σημείο.Απλά ελπίζω πως σιγά σιγά ειδικά οι νεότεροι LGBT να καταννούν πως το να παραμένουμε ''αόρατοι'' δεν αποτελεί σοφή επιλογή.Δυστυχώς όταν παραμένεις χωρίς φωνή ,χωρίς εκπροσώπηση , χωρίς να δείχνεις ανοιχτά στους συνανθρώπους σου πως είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας τόσο θα βρίσκεσαι ανοιχτός στην απανθρωποποίηση,στα στερεότυπα και στην άγνοια.
Από την άλλη η Ελλάδα δεν φημίζεται για την ανεκτικότητα της στο ζήτημα οπότε δέχομαι πως για κάποιους (ελπίζω όσο περνάει ο καιρός λιγότερους) το να παραμείνουν στη ντουλάπα φαντάζει πως είναι η μόνη βιώσιμη προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τραγικές επιπτώσεις στη ζωή τους.Επειδή θέλω να θεωρώ πως η Ελλάδα γέρνει προς την Δύση ελπίζω πως σύντομα τέτοια άτομα θα είναι η μειοψηφία εκ των πραγμάτων.Για ένα Ιραν πχ ναι να δεχτώ πως μάλλον η θεμιτή προσαρμοστική συμπεριφορά είναι αναγκαστικά το κρύψιμο...
- 09-12-2015, 20:37 #32
Για την μη αποδοχη καποιων καταστασεων εχουν βαλει το χερακι τους οι γκει κοινοτητες..Κατα τα αλλα ενα μετρημενο ατομο ολοι το αποδεχονται. Οπως και μια τσουλαρα την δακτυλοδειχνουν ετσι συμβαινει και στους γκει διχως ορια..Μπαιρακι η σεξουαλικοτητα για ποιο λογο?Εχεις δει καμια στρειτ να κυκλοφορει με ενα πεος στο χερι?
Δεν τα λεω με κακια πιστεψε με..κουβεντα κανουμε.
09-12-2015, 20:37 #33
Εγώ θα σου πρότεινα να μην πεις κάτι ή να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση την οποία θα μετανιώσεις.Είσαι σε μία ηλικία που θες να πειραματιστείς,το καταλαβαίνω όμως ο ενθουσιασμός μπορεί να περάσει και να εκτεθείς άδικα.Περίμενε λίγο καιρό να δεις πως θα εξελιχθεί η φιλία σας,να την γνωρίσεις καλά και να δεις τις προτιμήσεις της.Μπορεί εσύ να την θαυμάζεις αλλά να κάνεις κάτι μαζί της και να μην σου αρέσει..πρώτα θα δοκιμάσεις και μετά θα καταλάβεις εάν είσαι bi ή όχι,αν και έτσι όπως το κόβω έτυχε να σε εντυπωσιάσει η συγκεκριμένη κοπέλα για κάποιο λόγο και σε λίγο καιρό θα ξεθυμάνει αυτό.
10-12-2015, 16:43 #34
πηγα σημερα και της μιλησα φιλικα.. μου δωσατε κουραγιο με τις απαντησεις! δεν εχουμε τετοια οικειοτητα ακομα και μου φαινεται απιαστο ονειρο να γινει κατι με αυτη,ειναι σχεδον απιθανο να της αρεσουν οι γυναικες..επειδη ειναι γενικα σπανιο. τελος παντων, να στε καλα, με βοηθσατε! και δεν ειναι μια απλη φαση που περναω οπως ειπε καποιος. απο τοτε που καταλαβα οτι μου αρεσουν τα αγορια,καταλαβα οτι μαρεσουν και τα κοριτσια! χρονια τωρα ειμαι ετσι,ειναι ενστικτο! παντως δεν νομιζω να μπορω να δηλωσω ανοιχτα μπαι,δεν ειμαι τοσο τολμηρη. ισως να το πω σε αυτην αμα αποκτησουμε οικειοτητα :)
11-12-2015, 14:23 #35
Cucumber, χωρις καμια διαθεση κουτσομπολιου κλπ, θα χαρουμε να ακουσουμε στο μελλον πως θα εξελιχτει το θεμα, και κυριως πώς θα βγεις εσυ μεσα απο αυτη την εμπειρια(θετικη ή οχι) :)
11-12-2015, 15:59 #36
χαχα ενταξει θα ενημερωσω αν γινει κατι..απλα μην περιμενεις να μαθεις εξελιξεις συντομα,γιατι δεν θα υπαρχουν,αμεσα τουλαχιστον :P το παω σιγα σιγα,γενικα. και ειδικα τωρα που ειναι το πρωτο κοριτσι που μαρεσει,δεν θελω να κανω καμια στραβη. θελω πρωτα να κανουμε καλη παρεα,που ουτε κι αυτο εχει γινει. να με εμπιστευεται,να με μαθει κι εκεινη και να καταλαβω λιγο πως σκεφτεται. και να πραξω αναλογα στη συνεχεια!!
11-12-2015, 18:51 #37
εγω πιστευω οτι οταν η ελξη ειναι δυνατη ειναι αμοιβαια αλλα ο εγωισμος ειναι κακος συμβουλος.
11-12-2015, 20:36 #38
μπορει σε καποιες περιπτωσεις. ομως δεν θα ισχυσει αν η αλλη ειναι τελικα στρειτ
11-12-2015, 23:26 #39
δε θα λεγα οτι ειναι σπανιο απλα λιγοι το λενε αρα πρεπει να βγαλεις ακρη η ιδια υποθετοντας
12-12-2015, 10:47 #40
cucumber καλημέρα! Μου έχει συμβεί αντίστοιχη περίπτωση. Το κατάλαβα αμέσως πως αισθανόμουν ερωτικά για το άλλο άτομο, μα δεν ήξερα κάτι για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Άρχισα να κάνω παρέα, όχι για να του το πω, μου άρεσε η παρέα του και περνούσαμε πολύ καλά. Εκτιμούσα την προσωπικότητά του. Είχα αποφασίσει να μην πω κάτι, δεν ήθελα να χαλάσω αυτό το ωραίο που είχε αναπτυχθεί. Όμως με τον καιρό φούντωνα μέσα μου και ταυτόχρονα ένοιωσα εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή έπιασα κουβέντα περί ομοφυλοφιλίας και κατάλαβα πως είναι ανοιχτό άτομο. Ε μετά από λίγο καιρό μίλησα. Δεν έκανα κίνηση, μόνο μίλησα ευγενικά για το πώς αισθάνομαι. Πριν πω κάτι ένοιωθα πως τον κορόιδευα και δεν ήθελα να κρύβομαι. Σκέφτηκα πως στη χειρότερη περίπτωση θα το ρίξουμε στα γέλια και θα το ξεχάσουμε. Πως θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά μου...Ε το πήρε πολύ στραβά. Σαν να έπαθε σοκ. Προσπάθησε μετά να το παίξει πως δεν τρέχει και τίποτα, αλλά δεν ήταν το ίδιο. Κι από την πλευρά μου μου βγήκε στεναχώρια για τον τρόπο που το αντιμετώπισε. Περίμενα κάτι πιο ανάλαφρο κι όχι τέτοια αντίδραση. Χαθήκαμε για λίγο, ξαναβρεθήκαμε με δικές μου προσπάθειες, χαθήκαμε ξανά...Είμαι της άποψης να της μιλήσεις και μετά μην κάνεις κάποια κίνηση να επικοινωνήσεις μαζί της. Αστην να αποφασίσει εκείνη πώς θα συνεχιστεί η γνωριμία σας. Προσωπικά, το τελευταίο δεν το έκανα και αυτό προκάλεσε πολλή πίεση στην άλλη πλευρά. Και πόνο σε μένα. Πιστεύω χάσαμε κι οι δυο. Τερματίσαμε μια όμορφη παρέα γιατί ίσως δεν καθήσαμε ψύχραιμα να μιλήσουμε μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο. Εύχομαι τα καλύτερα για σένα.
12-12-2015, 14:27 #41
να κατι τετοια φοβαμαι....οταν μου λες πως αυτος ηταν ανοιχτο ατομο,εννοεις ομοφυλοφιλο η δεν ειχε θεμα με αυτους? γιατι αν ισχυει το πρωτο τοτε σωστα εκανες την κινηση σου! να σαι καλα,επισης
12-12-2015, 15:01 #42
Από την κουβέντα κατάλαβα πως είναι μοντέρνο άτομο και δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Εξάλλου είναι παιδί μέσα στη ζωή, κυκλοφορεί πολύ, έχει παρέες, σύγχρονο, πώς να το πω? Φαινόταν έμπιστο άτομο και ψύχραιμο. Δεν φαινόταν ομοφυλόφιλος, καμία σχέση. Ούτε άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, πως σκέφτηκα δηλαδή για εκείνον κάτι τέτοιο. Όχι. Απλά ένοιωσα ό,τι ένοιωσα, δέθηκα μαζί του και σκέφτηκα πως δεν θα ερχόταν το τέλος της γνωριμίας μας αν του ανοιγόμουν. Ήθελα να είμαι ειλικρινής. Όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα υπολόγιζα. Με απέφευγε στην αρχή, μετά φάνηκε να μην έχει θέμα, αλλά τελικά χαθήκαμε. Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου φυσικά για αυτό. Η εκτίμηση, από την πλευρά μου τουλάχιστον, υπάρχει ακόμα εννοείται. Οπλίσου με δύναμη και ψυχραιμία. Εγώ θα θαύμαζα κάποιον που θα μου ομολογούσε κάτι τόσο προσωπικό, ακόμα κι αν δεν ενδιαφερόμουν. Όμως δεν σκέφτονται έτσι όλοι. Κυρίως οι στρέιτ...
12-12-2015, 19:10 #43
εφοσον δε σκοπευεις να ανοιξεις φιλοσοφικη συζητιση με αυτη σχετικα με τους γκει δε νομιζω οτι εχει νοημα να το συζητισεις αλλα να κοψεις αντιδρασεις..
ασχολησαι πολυ με τι ειναι κ το τι δεν ειναι γιατι πχ δε δοκιμαζεις κατι απλο να τη πλησιασεις αρκετα για να δεις τι θα κανει ενω θα μπορουσες κ να τη ρωτησεις αν σ αρεσει πχ εδω που καθομαστε.. αν πχ σου πει ενω την ακουμπας οτι της αρεσει εκει που καθοσαστε ειναι σα να σου λεει οτι το αποδεχεται...
ειναι δυσκολο να συζητισεις με καπιον αυτο το θεμα προσωπο με προσωπο μπορει να καταπιει τη γλωσσα του η να μην ειναι αρκετα προχο για να σου πει τι σκεφτεται..
φιλοσοφια κανουμε εδω γιατι ειναι φορουμ εσυ ομως θες να κανεις σχεση μ αυτη...
02-02-2020, 20:56 #44
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΊΜΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙ 17 ΧΡΌΝΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΑΝΑΚΆΛΥΨΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΉ . ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΠΌΤΕ ΜΟΥ ΣΧΈΣΗ. ΆΛΛΑ ΜΈΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΈΡΩ, ΒΛΈΠΩ ΚΆΠΟΙΑ ΣΗΜΆΔΙΑ. ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΩ ΆΝΤΡΑ Ή ΓΥΝΑΙΚΆ ΝΙΏΘΩ ΜΙΑ ΕΞΆΨΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΈΝΙΩΘΑ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΑΦΎΣΙΚΗ. ΆΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ. ΑΠΟΦΆΣΙΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΓΙΑΤΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΚΆΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΌ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΆΛΩ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ. ΕΞΆΠΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΌ. ΦΟΒΆΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΎΣ. Ο ΠΡΏΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕ ΚΟΡΌΙΔΕΥΑΝ ΜΕΡΧΊ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΓΥΜΝΆΣΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΊΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΆΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΤΌ ΓΙΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΞΕΡΌ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΈΝΑ ΆΤΟΜΟ, ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ/ΚΆΠΟΙΑ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΜΕΓΆΛΩΣΑΝ Η ΓΙΑΓΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΑΠΟΛΥΤΉ ΜΕ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΌΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΧΈΣΗ ΜΌΝΟ ΜΕΤΑΞΎ ΆΝΤΡΑ- ΓΥΝΑΙΚΆ. ΘΈΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Ή ΑΝ ΥΠΑΡΧΉ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΆΨΕΙ. ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΑΤΕ.
02-02-2020, 22:52 #45
Αφού δεν έχεις κάνει ποτέ σου σχέση δεν βλέπω και κανένα τεράστιο πρόβλημα.. Γιατί στην ουσία "δεν ξέρεις πως είναι" κάτι πριν το δοκιμάσεις. Άρα δεν ξέρεις τι και πως θα σου αρέσει.. Μάλλον σου έχουν μπει στο μυαλό αυτές οι ιδέες και πιστεύεις ότι "μέσα σου το ξέρεις"..
Αλλά από την άλλη και έτσι να είναι, δηλαδή να σου αρέσουν και τα δύο φύλα, δεν είναι τόσο τρομερό.. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει κανέναν για τις σεξουαλικες του προτιμήσεις..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία