Έκανα ερώτηση στην Θεανώ για το αν πήγε τελικά στον Ψυχίατρο(η ίδια από μόνη της είχε γράψει πως έκλεισε ραντεβού) και γιατί τελικά κλείστηκετ ο ραντεβού τόσο αργά
Και βλέπω τροποποίηση του μηνύματος μου!Ότι Να΄ναι!!
Printable View
Έκανα ερώτηση στην Θεανώ για το αν πήγε τελικά στον Ψυχίατρο(η ίδια από μόνη της είχε γράψει πως έκλεισε ραντεβού) και γιατί τελικά κλείστηκετ ο ραντεβού τόσο αργά
Και βλέπω τροποποίηση του μηνύματος μου!Ότι Να΄ναι!!
Nα πας να δεις τους φιλους σου και θα περασεις τελεια...και μην πας με το σκεπτικο οτι θα παθεις κατι, γιατι τοτε σιγουρα δεν θα το απολαυσεις και θα φυγεις τρεχοντας...Να μην σκεφτεσαι τιποτα...
Βεβαια καο εγω χθες βγηκα με ορεξη κτλπ και ενω δεν σκεφτομουν κατι με εποιασε κανουριο συμπτωματακι...Αλλα εγω ειμαι περιπτωσαρα και φυσικα αυτο δεν σημαινει πως θα παθεις κατι και εσυ...Ολα θα πανε καλα!
Σταυρο την ειδες εν τελει την απαντηση μου? Καλα ρε παιδια τι γινεται με τους διαχειριστες?
@fleur αντε βρε καλα να περασεις και μην αγχωνεσαι! ολα καλα πανε κι οπως λεει και η θεανω να μην σκεφτεσαι τιποτα γιατι αλλιως δε θα το απολαυσεις..μπες μετα να μας πεις εντυπωσεις!
Γεια σας και απο μενα σας παρακολουθουσα και αποφασισα να πω κι εγω την ιστορια μου.Ειμαι νοσοφοβικη βασικα καρκινοφοβικη εδω και 2 χρονια.Πιο παλια ειχα κρισεις πανικου και γενικα ειμαι πολυ αγχωτικο ατομο.
Ολα ξεκινησαν το 2006 την ημερα των αρραβωνων μου επαθα την πρωτη κριση ζαλαδα νομιζα οτι σβηνω κοκ δεν ηθελα να βγαινω εξω απο φοβο οτι θα πεσω κατω(εκεινο το καιρο δουλευα παρα πολυ και σε υπεθυνη θεση)
Την ημερα του γαμου μου μου εδωσε η μανα μου λιγο λεξοτανιλ επινα πολυ λιγο για 7 μηνεσ μεχρι που εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδι μετα ολα μου περασαν και
ημουν πραγματι ο ευατος μου.Το 2011 ξαφνικα και ενω ημουν εγκυος στο δευτερο παιδι ,η δουλεια μου πηγαινε για κλεισιμο και οταν πια το δευτερο κοριτσακι μου ηταν 9 μηνων
επισα αλλαου αλλα αγχωθηκα πολυ γιατι επρεπε να αποδειξω παλι την αξια μου.Τελος παντων μεχρι και το 2014 ημουν καλα.Με πολυ τρεξιμο με δουλεια παιδια κοκ (η δουλεια
μου ειναι πολυ απαιτητικη ).Εκανα μια εξαιταση αιματος οπως κανω καθε χρονο και μου εδειξε αναστροφη λευκοκυτταρων ε μετα ξεκινησε το μαρτυριο εψαχνα στο internet
και εβλεπα λευχαιμιες κοκ τον απριλιο βγαζω κα μια μελανια χωρις λογω και ηρθε και εδεσε μετα απο εκει αρχισαν τα βασανα,το καλοκαιρι νομιζα οτι εχω καρκινο στο στομα τελικα ηταν βλενοδης κυστη,τον Ιουλιο και αυγουστο ηρεμισα καπως επινα και μανγησιο και με βοηθησε πολυ μεχι που πεθανε ο πατερας μου αρχισε να με πιανει ξαφνικα ρεψιμο ναυτια και να χανω κιλα
αφου επεστρεψα απο το νησι που εγινε η κηδεια πηγα και εκανα γαστροσκοπιση και μου βρηκαν ελικοβακτηριδιο και ηπια γαστιτιδα και βολβιτιδα τον νοεμβριο βγηκε αρνητικη η εξεταση αλλα
εγω εξακολουθω και ρευομαι καθε 10 λεπτα.το μυαλο μου παει στο κακο οπως παντα αλλα δεν θελω να μπλεξω με γιατρους.Η ζωη μου ειναι με πολυ τρεξιμο,δουλεια διαβασμα μικρης,να τα τρεχω αγγλικα χορο το σπιτι γενικα οποτε δεν μενει καθολου χρονος για μενα ουτε για μπανιο που λεει ο λογος προτιμω να δω αμερικανικες σειρες που μου αρεσουν ειναι και το μονο που μου αρεσει μαζι με το διαβασμα.Γενικα τραβαω ζορι.Ακομα δεν εχω παει σε ψυχιατρο αλλα απο Γεναρη λεω να παω.Θελω πρωτα να ελεγξω και το θυροειδη μου .Ειχα ξεκινησει και χορο αλλα τα παρατησα γιατι μετα το ελικοβακτηριο νοιωθω πολυ αδυναμη.Εχω χασει και κιλα ημουν 59 και εχω παει 53 και αυτο μου προκαλει πιο πολυ φοβο.
Ζηλευω οταν βλεπω τους αλλους και ειναι Οκ και εγω να εχω χασει τον εαυτο μου με ολα αυτα.Το παλευω τοσο καιρο αλλα ειναι δυσκολο.Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη.Το θεμα ειναι δεν ξερω σε πιο γιατρο να παω που να ειναι δηλαδη καλος.Εχω και καποιο ιστορικο η μητερα μου ηταν τωρα το Νοεμβριο στο Αιγαινιτιο με διπολικη και γενικα απο μικρη πινει χαπια.Ευχομαι ολη να το ξεπερασουμε ολο αυτο πραγματικα.
Να πας σε Ψυχίατρο Tzef!Μην το καθυστερείς.Ελάχιστα ορθογραφικά έχεις κάνει,σιγά.Μια χαρά γράφεις!Quote:
tzef:Aκομα δεν εχω παει σε ψυχιατρο αλλα απο Γεναρη λεω να παω.Συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη.
Παρακαλώ την διαχείριση να μου κάνει προειδοποίηση διοτί προέβη σε προτροπή για αναζήτησης ψυχιατρικής βοήθειας!
Δεν έχει σημασία που θέλει και η ίδια η Tzef να πάει σε Ψυχίατρο,εγώ γιατί να το επισημάνω???;Ήταν αναγκαίο??Ε???Δεν φταίω???Φταίω!!
Προτείνω τροποποίηση του μηνύματος μου από Aeon,αλλά η παρατήρηση σε Pm θα επιθυμούσα να μου έρθει από την Βetelgeuse!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση!!!
Αχ μακαρι να το ξεπερασουμε απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...Παντως για το ελικοβακτηριδιο δεν ειναι κατι μην σε ανησυχει...και το ρεψιμο που εχεις δεν ειναι καταναγκη απο αυτο...Παντως να πας σε ψυχιατρο για να μην υποφερεις...Αφου δεν μπορεσες να το καταπολεμησεις μονη σου νομιζω οτι ειναι η μονη λυση...Η αναστροφη λευκοκυταρρων τελικα απο τι ηταν?
Γεια σου κι απο μενα tzef! Κι εγω ειμαι νοσοφοβικη εδω και 2 χρονια..ειμαι παντρεμενη και περιμενω το πρωτο μου παιδακι...παραταυτα η νοσοφοβια μου συνεχιζει ακαθεκτη!!! Ξεκινησα με φοβο για την καρδια που τον ξεπερασα πολυ γρηγορα και ο λογος ειναι οτι δεν ειχα ανακαλυψει τις μαγικες ιδιοτητες του google...Επειτα το γυρισα σε καρκινοφοβια γιατι ειχα βγαλει στη γλωσσα ενα σημαδι σαν μικρο δυχτακι που το εχω ακομα και σημερα και καπου εκει γινεται το κακο...μπαινω νετ και διαβαζω για καρκινους...το ξεπερασα κι αυτο με πολλες εξετασεις και βιοψια που βγηκε καλη...μετα επιασα τις νευρολογικες ασθενειες καθως εχω μεχρι σημερα συμπτωματα οπως μουδιασματα, μυικες συσπασεις, ζαλαδες, τρεμουλα..ακομα στα νευρολογικα βρισκομαι..τα παιδια εδω τα ξερουν!!! Πρεπει να ξεκινησουμε ψυχοθεραπεια και να μην το αναβαλλουμε αλλο γιατι παραλληλα με μας τραβανε και οι οικογενειες μας πολλα ζορια εξαιτιας της φοβιας μας..κι εγω μολις γεννησω θα επισκεπτω ψυχολογο γιατι εχω κουραστει τοσο πολυ που δε χαιρομαι τιποτα πλεον...απλα καθομαι και παρατηρω τα παντα πανω μου και οτι βρω το μετατρεπω σε ασθενεια..
ΧΑΧΑ STAVRO.
ΘΕΑΝΩ Ηταν μαλλον επειδη εκεινο τον καιρο η πρωτη μου κορη πηγαινε προνηπιο και με κολλαγε συνεχεια ιωσεις και ειχε πεσει το συστημα.
Αυτο που με φοβιζει ειναι αφου το το ελικοβατηριδιο εφυγε γιατι ακομα εχω ρεψιμο γενικα ομως δεν εχω δυσπεψια και το ρεψιμο ειναι βασικα σκετος αερας.
Τελος παντων μπορει να το ειχα και πιο πριν και να μην το ειχα προσεξει.
madiwasp να ξερεις οτι στην εγκυμοσυνη το σωμα μας αλλαζει εγω ειχα γενικα πολυ καλες εγκυμοσινες αλλα στο τελος ειχα καουρες και πρισιμο στο ποδια και εβγαλα πολλες ελιες στο σωμα μου.Θα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν τα ειχες πριν μην σε τρομαζουν.Εγω αν και κουραστικα με τις μικρες πολυ(ειναι πολυ ζωηρες) και γενικα στην αρχη ξυπναγαν ολο το βραδυ για γαλα μαλιστα την μικρη τη θηλασα ενα μιση χρονο ημουν παρα πολυ καλα γενικα τωρα που τσακονονται μεταξυ τους και οσο μεγαλωνουν υπαχρχει ανατγωνισμος μεταξυ τους τα χω δει ολα.Γενικα περασα και μια δυσκολη περιοδο πεθανε ο πατερα μου η μανα νου ψυχιατρειο μετακομισα σε αλλο σπιτι και μου πεσανε ολα μαζεμενα και εχω φρικαρει
Ειναι λογικο Tzef!!! Η οικογενεια εχει οντως καποια "βαρη" που δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμα!! Θελει γερο στομαχι και πολλη υπομονη για να μεγαλωσεις σωστα 2 παιδια οντας εργαζομενη μητερα...αν εισαι παντρεμενη προσπαθησε να μοιραστεις με το συζυγο σου τις ανησυχιες σου και τις φοβιες σου..και εννοειται οτι πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο για περεταιρω βοηθεια και υποστηριξη..ημουν η πρωτη που "αμφισβητουσα" τη δουλεια των ψυχολογων οταν οι δικοι μου επεμεναν να ξεκινησω συνεδριες...ομως ακουγοντας και μιλωντας με ανθρωπους που ειχαν προβληματα παρομοια με μενα και απευθυνθηκαν σε ψυχολογο ή ψυχιατρο συνειδητοποιησα οτι απλα κανουν λειτουργημα..οχι απλα καλη δουλεια..
Και εγω ειχα ρεψιμο και πονο στο στομαχι και ειχα λυσαξει να κανω γαστροσκοπηση ενω ο γιατρος ελεγε πως δεν χρειαζεται...Φυσικα εγινε το δικο μου και την εκανα την εξεταση οπου και φυσικα δεν ειχα τιποτα...Το ρεψιμο ομως (εγω ειχα και φουσκωματα) συνεχιζοταν...ρωτησα το γιατρο και μου ειπε πως ειναι απο το εντερο (μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου και οτι το εντερο συνδεεται αμεσα με το στομαχι οποτε επειδη ειχα δυσκοιλιοτητα ημουν και συνεχεια φουσκωμενη με αποτελεσμα οτι ετρωγα να μου καθοταν βαρυ και μετα ρεβομουν). ..Τωρα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και με σενα μην σε παρω στο λαιμο μου απλα μπορεις να παρεις τον γιατρο σου και να τον ρωτησεις...
Σταυρο βρηκα το χαρτι απο τον υπερηχο αμα ειναι να σου πω αυτο που με ρωτησες...
Μαντι μου (δεν ξερω αν σε λενε ετσι) ιχιχιχ το ξερεις και εσυ πως πρεπει να επισκεφτεις ειδικο...:) αν και πιστευω πως μολις ερθει στον κοσμο το μωρακι σου θα σου φυγουν ολα...ποσο μηνων εισαι?
Ο Αντρας μου ειναι γενικα ειναι της εκκλησιας και πιστευει παρα πολυ κι εγω πιστευω αλλα δεν ειμαι τοσο πολυ της εκκλησιας.Γενικα δεν φοβαται το θανατο.
Και δεν πολυ πιστευει σε χαπια κοκ αν και τωρα τελευταια συμφωνει στο να παω σε ειδικο.Με βοηθαει παντως με τα παιδια αλλα κακα τα ψεματα ολα περνανε απο την μανα
Απο το τι θα φανε μεχρι τι ρουχα θα φορεσουν στο σχολειο τι θα φανε για κολατσιο αν εχουν ρουχα καθαρα κοκ...Δηλαδη η Κυριακη μου ειναι να μαγειρεψω 2 φαγητα ενα για την Κυριακη ενα για την Δευτερα,να διαβαζω την μεγαλη που παει δευτερα ,να σιδερωσω ρουχα και παει λεγοντας.Και να εχω κερασακι και την αρρωστοφοβια σε ολα αυτα....
[QUOTE=θεανω;578084]Και εγω ειχα ρεψιμο και πονο στο στομαχι και ειχα λυσαξει να κανω γαστροσκοπηση ενω ο γιατρος ελεγε πως δεν χρειαζεται...Φυσικα εγινε το δικο μου και την εκανα την εξεταση οπου και φυσικα δεν ειχα τιποτα...Το ρεψιμο ομως (εγω ειχα και φουσκωματα) συνεχιζοταν...ρωτησα το γιατρο και μου ειπε πως ειναι απο το εντερο (μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου και οτι το εντερο συνδεεται αμεσα με το στομαχι οποτε επειδη ειχα δυσκοιλιοτητα ημουν και συνεχεια φουσκωμενη με αποτελεσμα οτι ετρωγα να μου καθοταν βαρυ και μετα ρεβομουν). ..Τωρα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και με σενα μην σε παρω στο λαιμο μου απλα μπορεις να παρεις τον γιατρο σου και να τον ρωτησεις...
Σταυρο βρηκα το χαρτι απο τον υπερηχο αμα ειναι να σου πω αυτο που με ρωτησες...
Μαντι μου (δεν ξερω αν σε λενε ετσι) ιχιχιχ το ξερεις και εσυ πως πρεπει να επισκεφτεις ειδικο...:) αν και πιστευω πως μολις ερθει στον κοσμο το μωρακι σου θα σου φυγουν ολα...ποσο μηνων εισαι?[/QUOTE
Ο γιατρος μου αν και τον βρηκα μεσω εοπυ και ηθελα καπως να με ξεπεταξει μου λεει εχεις μια μικρη παλινδρομιση αν και η γαστροσκοπιση δεν εδειξε κατι τετοιο.Τελος παντων θα δειξει η πορια
ΘΕΑΝΩ Με το εντερο τι συμπτωαματα εχεις;Εγω δεν ειμαι δυσκοιλια.
madiwasp πιστευω οταν θα γεννησεις με το καλο θα γινεις πιο δυνατη θα το δεις.Θα ξεπερασεις τον ευαυτό σου.Θα εχεις να ασχολεισαι με ενα μικρο πλασματακι που θα εξαρταται απο εσενα.Στην αρχη θα ειναι μαμ κακα νανι και παλι απο την αρχη μεχρι να χρονισει θα ειναι λιγο ζορι αλλα πολυ γλυκο ζορι.Θα το βλεπεις να μπουσουλαει να περπαταει να μπαινει στις στερεες τροφες.Γενικα ειναι ενα θαυμα.
Στο εντερο δεν αισθνομουν κατι περα απο το μεγαλο θεμα της δυσκοιλιοτητας που με ταλαιπωρει χρονια...Το στομαχι μου ενιωθα να ποναει, και ειχα φουσκωματα και ρεψιματα και πηγα στον γιατρο και εξαρχης μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου...Εμενα με την κριση που με ειχε ποιασει δεν τον πιστευα και λυσαξα να κανω τη γαστροσκοπηση οπου οπως σου ειπα δεν εδειξε κατι και φυσικα τελικα προφανως ειχε δικιο ο γιατρος...Παντως αλλες ενοχλησεις στο εντερο δεν εχω οπως πονο κτλπ απλα μου ειπε οτι χτυπαει στο στομαχι...Αυτο...και απλα απο κατι φαρμακα που πηρα μετα για το εντερο μου μειωθηκε τοσο η κινητικοτητα (κοινως ειχα να παω τουαλετα 10 ημερες) που πηγα στα επειγοντα επειδη νομιζα πως εχω παθει ειλεο...Ασε δυο μηνες εχω περασει θεικες στιγμες...
Παντως πηγαινε σε εναν καλο και ψαξτο αν σε ενοχλει τοσο
Δεν θα σε ποιασει τιποτα μην ακουω βλακειες...μου αρεσει που φωναζεις σε εμενα αλλα για σενα δεν τα σκεφτεσαι...θα γεννησεις και θα εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα και ολα αυτα μια κακη αναμνηση...:)
Ειναι δυσκολο οταν εχεις παιδια εγω προσπαθω να μην δειχνω τιποτα μπροστα τους.Επισης με τα παιδια δεν ειμαι καθολου αρρωστοφοβικη καμια σχεση δηλαδη αν αρρωστησουν δεν παει το μυαλο μου στο κακο.
Εμ ακριβως ετσι ειναι...! Η θεωρια απο την πραξη ομως δυστυχως απεχει παρα πολυ...
Αλλα καποια στιγμη θα τα καταφερουμε...Για εσενα παντως πλησιαζει αυτη η ωρα ειμαι σιγουρη...μολις γεννηθει το μωρακι σου θα σου περασουν καο ζαλαδες και μουδιασματα και τα παντα...:)
Θεανουλα μου ειναι κατι παραπανω απο τα απλα συμπτωματα...ειναι μια διαρκης φοβια...που υπαρχει και απλα καποιες περιοδους "κοιμαται"..ακομα και να αποκλεισω μια ασθενεια αρχιζω και φοβαμαι καποια αλλη...γενικα οτι κατι θα παθω...κατο σοβαρο..ή ανιατο..
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ
Καταλαβαινω απολυτα καθε ανθρωπο που ειναι νοσοφοβικος...ειναι ορισμενα χαρακτηριστικα που εχει αυτη η φοβια που ενας απλος ανθρωπος δεν μπορει να καταλαβει..εναλλαγες διαθεσης...πηγαινω συνεχεια σε πολλους γιατρους και κανω ακριβως τις ιδιες ερωτησεις...δεν πιστευω ευκολα ουτε τους γιατρους..οτι συμπτωμα εχω πρεπει να τσεκαρω αν το εχει ο αντρας μου..ο πατερας μου και η μανα μου...και μονο αν το εχουν ηρεμω...αν οχι παει κατευθειαν ο νους μου στο κακο...παρατηρω συνεχεια τα παντα επανω μου...τα πιο κουλα πραγματα...που υπο κανονικες συνθηκες δε θα τα εδινα ποτε σημασια..
Εμενα θα μου πεις για γιατρους?:)Ουτε εγω τους πιστευω...Αλλα αφου δεν τους πιστευω απορω γιατι επιδιωκω να πηγαινω συνεχεια...Δεν ειναι λιγο οξυμωρο αυτο?
Και εγω εννοειται πως καταλαβαινω απολυτα εναν ανθρωπο νοσοφοβικο και ξερω πως αυτη η φοβια και η ανασφαλεια δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμη...Σε ριχνει ψυχολογικα σε κανει κουρελι σε τσακιζει σε αγχωνει σου τρωει τη ζωη...Και εσυ πρεπει ομως να σηκωθεις και να παλεψεις...Γιατι απο το φοβο μην πεθανεις τελικα δεν ζεις...Στο κατω κατω ολοι θα φυγουμε καποτεμ...Αυτο ειναι το μονο βεβαιο...Ας φυγουμε ομως μια φορα και οχι καθε ημερα απο αυτο το πραγμα...
Ετσι!χαχαχα... Ποτε γεννας κοριτσι μου εσυ?:)
Δεν υπαρχουν φοβιες ειναι ολα δημιουργηματα του μυαλου μας αφου μπορουμε να σκεφτουμε με αισιοδοξια μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε οτιδηποτε μας απασχολει.
Σκεφτομαστε με αισιοδοξια για λιγο αλλα μετα παλι ερχονται οι κακες σκεψεις!Φοβιες για εμενα ασφαλως και υπαρχουν ο φοβος ειναι συναισθημα πραγματικο και δυστυχως πολυ ασχημο:(
Αλλα ασφαλως και ειναι μεσα στο κεφαλι μας και μπορουμε να τον ξεπερασουμε και να προχωρησουμε...Αρκει να θελησουμε...
Προσπαθησε σιγα σιγα να εξοικοιωνεσαι με τις φοβιες σου να παιρνουν θεση στην καθημερινοτητα σου ωστε να τις ξεπερνας.
Η Θεανώ βοηθάει την Mandy και η Mandy βοηθάει την Θεανώ!
Και οι 2 όμως έχουν πρόβλημα!Πως γίνεται αυτό???Μόνο ένας Aeon μπορεί να λύσει το μυστήριο!
**Θεανώ ρίξε μου ''Κλάσμα Εξώθησης'' από Triplex να με φτιάξεις!
Αλλά πως φαίνεται η ευγενική κοπέλα μου ρε παιδί μου!Δεν μου το λέει κατευθείαν,αλλά με ρωτάει πριν!
Σου λέει ''κάτσε να δούμε:Συνεχίζει να τον ενδιαφέρει το Κλάσμα Εξώθησης'' ή του πέρασε η κάψα???
Σημαντικές λεπτομέρειες που μετράνε αυτές!
Σταυρο αλληλοβοηθιουνται ωστε να μπορεσουν να ξεπερασουν τα εμποδια στον ψυχικο τους κοσμο που δημιουργουν.
Ο Άντρας της Θεανούς δεν θα το έγραφε ακριβώς έτσι αν ήταν έγγυος η Θεανώ.Θα το έγραφε έτσι:
Αρχές Φεβρουαρίου γεννάει η Γυναίκα μου.Πρώτα ο Θεός.
Καληνύχτα σε όλες!!!!
Ιppoti εγώ ψιλοτρολλάρω και λίγο..Από αυτά που γράφω το 30% είναι πλακίτσες!!
Καληνύχτες παιδιά!!
Χαχαχαχα Σταυρο καλο ειναι που εχεις αισθηση του χιουμορ.