Results 46 to 60 of 113
-
11-12-2015, 21:09 #46
Αχ μακαρι να το ξεπερασουμε απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...Παντως για το ελικοβακτηριδιο δεν ειναι κατι μην σε ανησυχει...και το ρεψιμο που εχεις δεν ειναι καταναγκη απο αυτο...Παντως να πας σε ψυχιατρο για να μην υποφερεις...Αφου δεν μπορεσες να το καταπολεμησεις μονη σου νομιζω οτι ειναι η μονη λυση...Η αναστροφη λευκοκυταρρων τελικα απο τι ηταν?
- 11-12-2015, 21:16 #47
11-12-2015, 21:18 #48
Γεια σου κι απο μενα tzef! Κι εγω ειμαι νοσοφοβικη εδω και 2 χρονια..ειμαι παντρεμενη και περιμενω το πρωτο μου παιδακι...παραταυτα η νοσοφοβια μου συνεχιζει ακαθεκτη!!! Ξεκινησα με φοβο για την καρδια που τον ξεπερασα πολυ γρηγορα και ο λογος ειναι οτι δεν ειχα ανακαλυψει τις μαγικες ιδιοτητες του google...Επειτα το γυρισα σε καρκινοφοβια γιατι ειχα βγαλει στη γλωσσα ενα σημαδι σαν μικρο δυχτακι που το εχω ακομα και σημερα και καπου εκει γινεται το κακο...μπαινω νετ και διαβαζω για καρκινους...το ξεπερασα κι αυτο με πολλες εξετασεις και βιοψια που βγηκε καλη...μετα επιασα τις νευρολογικες ασθενειες καθως εχω μεχρι σημερα συμπτωματα οπως μουδιασματα, μυικες συσπασεις, ζαλαδες, τρεμουλα..ακομα στα νευρολογικα βρισκομαι..τα παιδια εδω τα ξερουν!!! Πρεπει να ξεκινησουμε ψυχοθεραπεια και να μην το αναβαλλουμε αλλο γιατι παραλληλα με μας τραβανε και οι οικογενειες μας πολλα ζορια εξαιτιας της φοβιας μας..κι εγω μολις γεννησω θα επισκεπτω ψυχολογο γιατι εχω κουραστει τοσο πολυ που δε χαιρομαι τιποτα πλεον...απλα καθομαι και παρατηρω τα παντα πανω μου και οτι βρω το μετατρεπω σε ασθενεια..
Pionier vsegda gotov!!!
11-12-2015, 21:20 #49
ΧΑΧΑ STAVRO.
ΘΕΑΝΩ Ηταν μαλλον επειδη εκεινο τον καιρο η πρωτη μου κορη πηγαινε προνηπιο και με κολλαγε συνεχεια ιωσεις και ειχε πεσει το συστημα.
Αυτο που με φοβιζει ειναι αφου το το ελικοβατηριδιο εφυγε γιατι ακομα εχω ρεψιμο γενικα ομως δεν εχω δυσπεψια και το ρεψιμο ειναι βασικα σκετος αερας.
Τελος παντων μπορει να το ειχα και πιο πριν και να μην το ειχα προσεξει.
11-12-2015, 21:25 #50
madiwasp να ξερεις οτι στην εγκυμοσυνη το σωμα μας αλλαζει εγω ειχα γενικα πολυ καλες εγκυμοσινες αλλα στο τελος ειχα καουρες και πρισιμο στο ποδια και εβγαλα πολλες ελιες στο σωμα μου.Θα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν τα ειχες πριν μην σε τρομαζουν.Εγω αν και κουραστικα με τις μικρες πολυ(ειναι πολυ ζωηρες) και γενικα στην αρχη ξυπναγαν ολο το βραδυ για γαλα μαλιστα την μικρη τη θηλασα ενα μιση χρονο ημουν παρα πολυ καλα γενικα τωρα που τσακονονται μεταξυ τους και οσο μεγαλωνουν υπαχρχει ανατγωνισμος μεταξυ τους τα χω δει ολα.Γενικα περασα και μια δυσκολη περιοδο πεθανε ο πατερα μου η μανα νου ψυχιατρειο μετακομισα σε αλλο σπιτι και μου πεσανε ολα μαζεμενα και εχω φρικαρει
11-12-2015, 21:35 #51
Ειναι λογικο Tzef!!! Η οικογενεια εχει οντως καποια "βαρη" που δεν ειναι ευκολα διαχειρισιμα!! Θελει γερο στομαχι και πολλη υπομονη για να μεγαλωσεις σωστα 2 παιδια οντας εργαζομενη μητερα...αν εισαι παντρεμενη προσπαθησε να μοιραστεις με το συζυγο σου τις ανησυχιες σου και τις φοβιες σου..και εννοειται οτι πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο για περεταιρω βοηθεια και υποστηριξη..ημουν η πρωτη που "αμφισβητουσα" τη δουλεια των ψυχολογων οταν οι δικοι μου επεμεναν να ξεκινησω συνεδριες...ομως ακουγοντας και μιλωντας με ανθρωπους που ειχαν προβληματα παρομοια με μενα και απευθυνθηκαν σε ψυχολογο ή ψυχιατρο συνειδητοποιησα οτι απλα κανουν λειτουργημα..οχι απλα καλη δουλεια..
Pionier vsegda gotov!!!
11-12-2015, 21:39 #52
Και εγω ειχα ρεψιμο και πονο στο στομαχι και ειχα λυσαξει να κανω γαστροσκοπηση ενω ο γιατρος ελεγε πως δεν χρειαζεται...Φυσικα εγινε το δικο μου και την εκανα την εξεταση οπου και φυσικα δεν ειχα τιποτα...Το ρεψιμο ομως (εγω ειχα και φουσκωματα) συνεχιζοταν...ρωτησα το γιατρο και μου ειπε πως ειναι απο το εντερο (μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου και οτι το εντερο συνδεεται αμεσα με το στομαχι οποτε επειδη ειχα δυσκοιλιοτητα ημουν και συνεχεια φουσκωμενη με αποτελεσμα οτι ετρωγα να μου καθοταν βαρυ και μετα ρεβομουν). ..Τωρα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και με σενα μην σε παρω στο λαιμο μου απλα μπορεις να παρεις τον γιατρο σου και να τον ρωτησεις...
Σταυρο βρηκα το χαρτι απο τον υπερηχο αμα ειναι να σου πω αυτο που με ρωτησες...
Μαντι μου (δεν ξερω αν σε λενε ετσι) ιχιχιχ το ξερεις και εσυ πως πρεπει να επισκεφτεις ειδικο...αν και πιστευω πως μολις ερθει στον κοσμο το μωρακι σου θα σου φυγουν ολα...ποσο μηνων εισαι?
11-12-2015, 21:42 #53
Ο Αντρας μου ειναι γενικα ειναι της εκκλησιας και πιστευει παρα πολυ κι εγω πιστευω αλλα δεν ειμαι τοσο πολυ της εκκλησιας.Γενικα δεν φοβαται το θανατο.
Και δεν πολυ πιστευει σε χαπια κοκ αν και τωρα τελευταια συμφωνει στο να παω σε ειδικο.Με βοηθαει παντως με τα παιδια αλλα κακα τα ψεματα ολα περνανε απο την μανα
Απο το τι θα φανε μεχρι τι ρουχα θα φορεσουν στο σχολειο τι θα φανε για κολατσιο αν εχουν ρουχα καθαρα κοκ...Δηλαδη η Κυριακη μου ειναι να μαγειρεψω 2 φαγητα ενα για την Κυριακη ενα για την Δευτερα,να διαβαζω την μεγαλη που παει δευτερα ,να σιδερωσω ρουχα και παει λεγοντας.Και να εχω κερασακι και την αρρωστοφοβια σε ολα αυτα....
11-12-2015, 21:45 #54
[QUOTE=θεανω;578084]Και εγω ειχα ρεψιμο και πονο στο στομαχι και ειχα λυσαξει να κανω γαστροσκοπηση ενω ο γιατρος ελεγε πως δεν χρειαζεται...Φυσικα εγινε το δικο μου και την εκανα την εξεταση οπου και φυσικα δεν ειχα τιποτα...Το ρεψιμο ομως (εγω ειχα και φουσκωματα) συνεχιζοταν...ρωτησα το γιατρο και μου ειπε πως ειναι απο το εντερο (μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου και οτι το εντερο συνδεεται αμεσα με το στομαχι οποτε επειδη ειχα δυσκοιλιοτητα ημουν και συνεχεια φουσκωμενη με αποτελεσμα οτι ετρωγα να μου καθοταν βαρυ και μετα ρεβομουν). ..Τωρα δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και με σενα μην σε παρω στο λαιμο μου απλα μπορεις να παρεις τον γιατρο σου και να τον ρωτησεις...
Σταυρο βρηκα το χαρτι απο τον υπερηχο αμα ειναι να σου πω αυτο που με ρωτησες...
Μαντι μου (δεν ξερω αν σε λενε ετσι) ιχιχιχ το ξερεις και εσυ πως πρεπει να επισκεφτεις ειδικο...αν και πιστευω πως μολις ερθει στον κοσμο το μωρακι σου θα σου φυγουν ολα...ποσο μηνων εισαι?[/QUOTE
Ο γιατρος μου αν και τον βρηκα μεσω εοπυ και ηθελα καπως να με ξεπεταξει μου λεει εχεις μια μικρη παλινδρομιση αν και η γαστροσκοπιση δεν εδειξε κατι τετοιο.Τελος παντων θα δειξει η πορια
11-12-2015, 21:49 #55
11-12-2015, 21:50 #56
ΘΕΑΝΩ Με το εντερο τι συμπτωαματα εχεις;Εγω δεν ειμαι δυσκοιλια.
11-12-2015, 21:56 #57
madiwasp πιστευω οταν θα γεννησεις με το καλο θα γινεις πιο δυνατη θα το δεις.Θα ξεπερασεις τον ευαυτό σου.Θα εχεις να ασχολεισαι με ενα μικρο πλασματακι που θα εξαρταται απο εσενα.Στην αρχη θα ειναι μαμ κακα νανι και παλι απο την αρχη μεχρι να χρονισει θα ειναι λιγο ζορι αλλα πολυ γλυκο ζορι.Θα το βλεπεις να μπουσουλαει να περπαταει να μπαινει στις στερεες τροφες.Γενικα ειναι ενα θαυμα.
11-12-2015, 21:59 #58
11-12-2015, 22:00 #59
Στο εντερο δεν αισθνομουν κατι περα απο το μεγαλο θεμα της δυσκοιλιοτητας που με ταλαιπωρει χρονια...Το στομαχι μου ενιωθα να ποναει, και ειχα φουσκωματα και ρεψιματα και πηγα στον γιατρο και εξαρχης μου ειπε για συνδρομο ευερεθιστου εντερου...Εμενα με την κριση που με ειχε ποιασει δεν τον πιστευα και λυσαξα να κανω τη γαστροσκοπηση οπου οπως σου ειπα δεν εδειξε κατι και φυσικα τελικα προφανως ειχε δικιο ο γιατρος...Παντως αλλες ενοχλησεις στο εντερο δεν εχω οπως πονο κτλπ απλα μου ειπε οτι χτυπαει στο στομαχι...Αυτο...και απλα απο κατι φαρμακα που πηρα μετα για το εντερο μου μειωθηκε τοσο η κινητικοτητα (κοινως ειχα να παω τουαλετα 10 ημερες) που πηγα στα επειγοντα επειδη νομιζα πως εχω παθει ειλεο...Ασε δυο μηνες εχω περασει θεικες στιγμες...
Παντως πηγαινε σε εναν καλο και ψαξτο αν σε ενοχλει τοσο
11-12-2015, 22:01 #60
Δεν θα σε ποιασει τιποτα μην ακουω βλακειες...μου αρεσει που φωναζεις σε εμενα αλλα για σενα δεν τα σκεφτεσαι...θα γεννησεις και θα εισαι μια ευτυχισμενη μανουλα και ολα αυτα μια κακη αναμνηση...