Originally Posted by
Macgyver
Πως περναει η μερα μου ? ξυπνω πρπ 07.00 , παιρνω τις βιταμινες μου , φτιαχνω ελληνικο καφε , τον απολαμβανω , πιανω τον η/υ , κοιταω διαφορα στανταρ σαιτ , ειδησεις , μοτο , ρουχα , ακουω μουσικη , εννοειται οτι θα μπω στο φορουμ , εχω παντα πμ, , τρωω κατι τις για πρωινο , κατα τις 11 , αν εχω καμμια εξωτερικη δουλεια , συνηθως δεν εχω , την κανω , ειδαλλως ξανακοιμαμαι . 13.30 ξυπνω , ετοιμαζω κατι φαγωσιμο , και μετα παω κρεβατι , δυστυχως δεν μπορω να συγκεντρωθω να διαβασω λογω κτθλψης , οποτε βλεπω εκπομπες /εργα που εχω γραψει στον σκληρο δισκο του ΟΤΕTV , δεν βλεπω ειδησεις . ουτε σηριαλ . Εχει παει 16.00 , εκει θα κοψω καναν υπνακο , 1 ωριτσα , κανω την γυμναστικη μου , εχω εδω μεσα τα συμπραγκαλα , αν εχω να ψωνισω τροφιμα , το κανω , απαξ εβδομαδιαιως . Μετα τις 18.00 θα βγω μια ασκοπη βολτα με ταμαξι , με μουσικουλα , εδω γυρω , Χαλανδρι , Βριλησσια , πιθανον να βγω και να περπατησω . Αν ειναι ανοιξη /φθινοπωρο , θα προτιμησω το σκουτερ μου . Λογω κτθλψης δεν εχω διαθεση να παρω μια απο τις μηχανες μου , για εκτος Αθηνων . Εχει παει 21.00 ,θα φτιαξω βραδυνο , η μπορει και να βγω εξω μονος να φαω καπου , καθιστος , θα παρω ενα τηλεφωνο τον κολλητο μου , η και κανεναν . Θα δω παλι μια απο τις μαγνητοσκοπημενες εκπομπες , μεχρι τις 00.00 . Εκει αρχιζω και στριφογυρναω μες το σπιτι , χαζευω κανα ρουχο , περιοδικο μπορει να διαβασω , θα δω το εξοδολογιο μου , κανω πληρωμες μεσω e-banking , το ημερολογιο μου , κατι θα μαστορεψω , θα παω κατω να δω τις μηχανες μου , να τις περιεργαστω , τα κρανη μου , αν δεν εχω υπνο , που συνηθως εχω , θα δω καμμια ταινια , που τις εχω δει δεκαδες φορες , αλλα μαρεσουν , συνηθως με παιρνει ο υπνος με ανοιχτη την τηλεοραση και το μικρο φως .
Καταθλιψη εχω , περιμενατε κατι καλυτερο ? παντως η μερα , παραδοξως περναει γρηγορα . Αλλα ολες οι μερες ειναι λιγο πολυ ιδιες . Δεν με πειραζει .
Ξεχασα να πω ,,οτι παρακολουθω το συναλλαγμα σε καθημερινη βαση , ειναι μια δουλεια που δεν την κανω πια , αλλα θα την κανω στο μελλον ξανα . Μου αρεσει παρα πολυ . Κοιταω και την ναυλαγορα των πλοιων , ειναι μια απο τις πρωην δουλειες μου , μπορει να την ξανακανω καποια στιγμη .