Results 46 to 60 of 60
Thread: Πώς περνάει η μέρα σας;
-
20-12-2015, 23:08 #46
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 20-12-2015, 23:56 #47
Οι γνωσεις μου στα καλιτεχνικα ειναι πολυ λιγες!
ειδα τον πινακα με τον κηπο ,οπως τον ειχα δει εκει ζωντανα οπου τον συντηρουν οπως ηταν στην εποχη του και ενθουσιαστηκα.
21-12-2015, 14:15 #48
Πως ειναι η μερα σας μεχρι στιγμης ?
"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 14:46 #49
Οουφ σημερα εχω παααρα πολυ αγχος, απο το πρωι κατι δεν παει καλα, νταξει δεν λεω οτι εγω παω και καλυτερα
αλλα δεν μπορω αλλο με τοοοοσους μπιπ ανθρωπους που υπαρχουν γυρο μας, ουτε την δουλεια δεν την μπορω αλλο!! Θελω να παω να κρυφτω καπου... Μερες χαρας σου λενε μετα...
Εσυ πως εισαι?? Καλησπερα
21-12-2015, 14:56 #50
Ουφ, δυσκολη εργασιακη μερα ε? καποια στιγμη θα φυγεις απο τη δουλεια οποτε μετα χαλαρωση.
Σημερα δεν εχω αμηχανια αγαπητη εχω τη ρινιτιδα να ασχοληθω, χεχε"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 15:12 #51
ΧΑ ΧΑ παντα οταν η μερα ειναι δυσκολη αυτο σκεφτομαι, "ποτε θα παω σπιτι και εγω?"
Ειναι και κατι μερες βεβαια που η καλυτερη στιγμη ειναι εκεινη που το βραδυ πας στο κρεβατι για υπνο(ονειρο)
Περαστικα σου κοπελαρα μου!!
Καθε φορα που κανω καποια αλλη σκεψη η προκυπτει καποιο προβλημα κανω ακριβως το ιδιο, αφηνω το πρωτο και αγχωνομαι για το αλλο(ενω πριν το αλλο νομιζα πως ειναι το πιο σοβαρο προβλημα που υπαρχει χαχα)... Τουλαχιστον δεν εχεις αμηχανια, πιστευω ειναι χειροτερο...
Εγω παλι χθες, πηρα τον δερματολογο βραδιατικα για να του υποβαλλω ερωτησεις και τον προβληματισμο μου γιατι στο ιντερνετ δεν εβγαλα ακρη, ασε θα λεει δεν παει καλα η γυναικα χαχα
21-12-2015, 15:25 #52
Μια απο τα ιδια, προβλημα να βρισκω να απασχολουμαι, κουραστικο πολυ.
Αυτο με τη δουλεια που το πας ? Καθε φορα ελεγα αντε να παω σκεψου θετικα, πηγαινα, αφου τελειωνα ομως και εμπαινα σπιτι ελεγα - και τωρα τι κανουμε ????
Μου αρεσει παντως που εισαι θετικη και χαμογελαστη !!! Ετσι να ανεβαζουμε το κλιμα γιατι αλλιως δε παλευεται.
* σε ευχαριστω πολυ για το περαστικα αλλα η αλλεργια αμα αρχισει αγνωστο ποτε θα σταματησει"Make sure your worst enemy isn't you"
21-12-2015, 15:50 #53
Και το θεμα ειναι οτι, τα προβληματα δεν λυνονται με αλλα προβλημα
Ασε αυτο με την δουλεια με εχει κουρασει πααααρα πολυ τον τελευταιο καιρο, αλλα τι να κανεις???
Δεν μπορω να κανω και αλλιως καλη μου..... Επιβαλλεται να ανεβασουμε λιγο το κλιμα, ετσι και ολας, για να νιωσουμε και καλυτερα!! Το αξιζουμε!!!
Αρα τοτε θα σου ελεγα, καλο κουραγιο!! Εγω ταλαιπωρουμε απο δερματιτιδα στα χερια, ασε ποναει.....
21-12-2015, 15:56 #54
Χτπ τι δερματίτιδα αν επιτρέπεται; κάνεις θεραπεία με κορτιζονούχα;
21-12-2015, 16:22 #55
Στην περιπτωση μου, μιλαμε για ερεθιστικη εξ επαφης δερματιδια, δεν οφειλεται σε αλλεγια, αλλα σε αλλους παραγοντες που λειτουργουν ερεθιστικα στο δερμα, οπως τα απορρυπαντικα, το νερο, καθαριστικα, σαπουνια κλπ.
Στην περιπτωση μου ειναι χρονια η δερματιτιδα, βεβαια οπως μου ειπε ο γιατρος ειναι και το κληρονομικο παιζει ρολο για να εχει καποιος ευαισθησια....
Ναι, εκανα αλλα επειδη δεν κανει για πανω απο μια εβδομαδα, κανω οταν βλεπω την κατασταση καπως χαλια....
21-12-2015, 16:39 #56
09-01-2016, 16:11 #57
Θελω ολη μερα να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι, με κλειστα τα παντζουρια. Χαζευω στο internet και κοιμαμαι συνεχεια.
09-01-2016, 17:03 #58
Νιωθω αρκετη ανια τελευταια ..............τα αλλα , οκ......
09-01-2016, 17:09 #59
Αρα εισαι σε καλυτερη κατασταση , Παυλινα , μπραβο , ευχαριστο . Η μονη περιοδος που ειχε καποιο νοημα η ζωη μου , ηταν αρχες του 14 , που ειχα δημιουργησει μια σχεση . Ξερω οτι εχεις τα παιδια σου , κατι θα σου προσφερει αυτο , δεν ξερω ........κι εγω κοιμαμαι κατι 10ωρα παντως ......
09-01-2016, 17:51 #60
Συμφωνώ με αυτά που γράφει η Ρέα παραπάνω...
εγώ γενικά και λόγω οικονομικής κατάστασης δεν έχω χόμπι, κάτι δημιουργικό, ένα μάθημα κάτι. Συνήθως ξυπνάω 9-10 και όλο και κάτι υποχρεώσεις θα έχω του τύπου...να πάω στο ίκα να ρωτήσω το ένα και το άλλο για μένα και για τους γονείς μου, να πάω στον οαεδ, να πάω να πληρώσω ρεύμα, νερό.. να πάω από τον λογιστή, να τακτοποιήσω τα θέματα των γονιών μου συνήθως... να μαζέψω τα δικαιολογητικά από τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και να καταθέσω τα χαρτιά μου, αν και 99% ξέρω ότι θα με απορρίψουν. Να δώσω και κανα δυο βιογραφικά εδω και εκεί... Αυτά κάνω 2-3 εργάσιμες μέρες. Ασχολούμαι επίσης λίγο με την καθαριότητα, παλιά σε φάση κατάθλιψης είχα γίνει μανιακή-ψυχαναγκαστική. Πλέον κάνω λίγα κάθε μέρα, που και που μια γενική και προσπαθώ να διατηρώ την τάξη. Με ενδιαφέρει να είναι καθαρό το μπάνιο και η κουζίνα και πλένω συχνά τα ρούχα μου αλλά βαριεμαι ό,τι έχει να κάνει με απλωμα-μαζεμα-σιδερωμα-τακτοποίηση. Που και που ενθουσιάζομαι με το μαγειρεμα, πάω ψωνίζω τα υλικά και επιστρέφω, ασχολούμαι με προετοιμασία-μαγειρική-απόλαυση 2-3 ώρες. Κατα τ'αλλα αισθάνομαι ένα αίσθημα ενοχης με την έννοια ότι θα μπορούσα να βρω άτομα που θα χαίρονταν να με βρουν και αυτά αλλά εγω αλλά 4 στις 7 μερες απλά δε μπορώ να κουνήσω. Μου αρέσει να δέχομαι κόσμο σπίτι και αν ξέρω οτι θα με επισκεφτούν μου δίνει ένα κίνητρο να καθαρίσω να τακτοποιήσω και να αγοράσω κάτι για κέρασμα κλπ αλλά οι πιο πολλοί θελουν το ίδιο ή να πάνε σε πολύβουες καφετερειες που άλλες μέρες τις θέλω και άλλες δε μπορώ καθόλου.
Σήμερα όμως είμαι σε μία απο αυτές τις πολυ δύσκολες μέρες που βαριέμαι να μαγειρέψω οπότε τρωω μόνο γιαουρτάκια, αυγα, κεικ και φρούτα... Ξύπνησα αργά και με πεσμένη διάθεση... Αράζω όλη μέρα στο ίντερνετ... Απέρριψα μια πρόσκληση για καφέ και μια για επίσκεψη σε συγγενικό σπίτι (νιώθω ενοχικά γι αυτο) και παλεύω με τον εαυτό μου εδώ και τόση ωρα να σηκωθω να ντυθω και να παω στο σουπερ να πάρω δυο πραγματα ή σε κανα κοντινό σπίτι φίλων συγγενών για να μη νιώθω τελειώς ανούσια τη μέρα μου το βράδυ. Αλλά είμαι τόσο κουρασμένη... Ξεκίνησε το προεμμηνηρισιακό μου σύνδρομο και ο οργανισμός μου είναι πεσμένος και κάνω αρνητικές σκέψεις
προσπαθώ να μη νιώθω ενοχές που δε μπορώ να κάνω όσα θα ήθελα σήμερα. Να σκέφτομαι ότι και χθες δεν έκανα όσα ήθελα, αλλά βρηκα μια καλή φίλη, βγηκα από το σπίτι και με είδε ο ήλιος και μίλησα με κανα δυο ακόμη στο τηλ. Αλλά κάθε φορά που βλέπω τα ρουχα στη λεκάνη που μουλιάζουν απο χθες, τα ασιδέρωτα και ατακτοποιητα στο κρεβάτι, και την καμμενη κατσαρολίτσα που περιμένει να τη ξύσω στο νεροχύτη, στεναχωριεμαι λίγο :/ Το παθαίνω να προσπαθώ να μαγειρέψω κάτι εύκολο έτσι για να πω ότι εφαγα σωστο γευμα και να μου καίγεται όταν είμαι πεσμένη, ευτυχως μια στο τόσο. Θέλω να βρω κάτι να απολάυσω γιατί χρειάζεται να με νταντεψω σήμερα αλλα δε ξέρω τι. Μάλλον κάποια αγαπημενη ταινία, σειρά ένα χαλαρωτικό μπάνιο, κεράκια και ένα χαμομηλάκι και ύπνο με την ελπίδα ότι αυριο θα είναι μια πιο γεμάτη μέρα.