πάντα σε ακουω!!
Printable View
το αυτο μαστιγωμα το ειχα κι εγω αυτο για καποια χρονια ειναι διαταραχη προσωπικοτητασ μετα πηγα στρατο εγινα στα αρχιδια μου
και ηρεμησα γιατι δεν καταλαβαινετε οτι αυτα που εχετε φευγουν η με φαρμακα η με τισ καταλληλεσ εμεπειριεσ δεν ειναι αξεπεραστα
ουτε ειναι τιποτα αμαν το σοβαρο ψυχικο πονοσ κεφαλαιο μεγιστο τρια χρονια ειχα το μεγιστο ψυχικο πονο
τρια χρονια ξερεισ ποιοσ ειναι ο μεγιστοσ ψυχικοσ πονοσ καμια σχεση με αυτα που λετε αυτα τα ειχα στα εικοσιπεντε
ο μεγιστοσ ψυχικοσ πονοσ ειναι να κανεισ κρακ κατι μεσα σου κι εγω γελουσα με αυτο παιρνωντασ φαρμακα που καλυπταν το προβλημα
ωσπου σε καποια φαση εγινα καλα γιατι δεν καταλαβαινετε οτι εχετε μεν προβληματα αλλα οχι αξεπεραστα πλεον ολα ξεπερνιουνται
Και κάτι αλλο Ρέα, αν κ δεν ξέρω πόσο σωστο είναι να σου πω. Ας αποφασίσουν οι διαχειρηστες αν θα μεινει το μηνυμα.
Νομίζω σε παλιότερο ποστ εγραψε καποια κοπέλα πως εχει αναμνησεις απο πολυ μικρη ηλικία κι εσυ πως δεν θυμάσαι τίποτα απο εκείνη τη φάση. Ξέρεις κάτι; κι εγώ ξεχασα πολλές φασεις και δε μιλάμε για ηλικια μονο 2 - 3 χρονών, αλλά και μεγάλη. Ξερεις τι συνειδητοποίησα; ότι δεν ηθελα να τις θυμαμαι. Εκει ηταν ολες οι απαντησεις ρεα. Για να επιβιώσουμε απωθησαμε τη φαση σα να μην συνέβει ποτέ, την ξεχάσαμε ή τουλαχιστον παραμυθιαστηκαμε πως την ξεχάσαμε. Αν ποτέ βρεθεί ενας καλός ψυχαναλυτης, που να είναι και ψυχίατρος, γιατί οι ψυχολογοι μόνο για να σε παρηγορησουν απο πένθος είναι κατα την άποψή μου ή να σε κατατοπησουν πως να κινηθεις, αν εχουν την σοβαροτητα κ την διαθεση, θα δεις οτι θα σου ερθουν μνήμες απο πολύ πολύ μικρη ηλικία που έχουν να κανουν και με την κακοποίηση και με τις απωθήσεις που εμφανιζονται ως συμπτώματα είτε καταναγκασμών είτε αυτομαστιγωματος ειτε οτιδήποτε
ναρκισισστικη διαταραχη αναπτυσεισ σε μικρη ηλικια οταν νιωθεισ οτι δε σε αγαπαει κανεισ
εκει γινεται ενα συμπουρμπουλο μεσα σου και αγαπασ τον εαυτο σου αυτο μπορει να γινει και μολισ πασ σχολειο ασ πουμε
και μη νομιζεισ οτι θα μιλασ συνεχεια για τον εαυτο σου και στολιζεσαι αυτο που λενε ολοι τωρα ο αυθεντικοσ ναρκισσοσ
εχει αλλου ειδουσ προβληματα πολυ διαφορετικα απο αυτα σαν τα δικα σασ αποθηση συναισθηματων
αυτομαστιγωματα τετοια αυτο ειναι το ενα
Συμφωνω απόλυτα με τον ελις! Τίποτα δεν είναι αξεπέραστο! Είναι βουνο στην αρχή ναι και δεν ξέρεις απο που θα το πιάσεις, αλλά εδώ ο καρκίνος γινετε καλά καποιες φορές.
Αυτό το κρακ ελις το ενοιωσα κι εγω. Ημουν με μειζον επεισοδιο 2 χρόνια. Αποπειρες σερί ναρκωτικά αρπαχτες να νοιωσω ανθρωπος και στη δουλεια καραγκιόζης και κυρία, θαρρεις και ήμουν 2 άτομα. Μια η @@@ριολα που δεν εδινε σημασια στον κοσμο και μια η τελειωμενη που προσπαθουσε να αυτοκαταστραφει με καθε τροπο. Και το χειρότερο δεν πηρα χαμπαρι ποσο λαθος εκανα και οτι ηταν αρρωστημενο. Νομιζα ολοι ετσι ζουν. Ημουν τυχερη που ενδιαφερθηκαν καποιοι και με βοηθησαν.
Μπορεί εντελως καλά να μην γινω ποτε, παντα κατι λίγο να με τρώει, αλλά πλέον μπορώ να πω πως ζω σαν ανθρωπος και εμενα μου φτανει αυτο
δεν θελω να ξερω κουτς μου.... οι μνημες μου ειναι γεματες ηδη απο ολα αυτα... μου χρειαστηκε πολυ δυναμη να βρω την συγχωρεση και την αγαπη ...τωρα ειμαστε καλα με τους γονεις μου...ειναι οι μονοι ανθρωποι που εχω εξαλλου ..δειχνουν σαν να μην συνεβησαν ολα αυτα...μακαρι να το πιστεψουν και να μην γερασουν με τις τυψεις...μακαρι να μην καταλάβουν ποτε! αυτο λέω τωρα...
και η μεθοριακη αναπτυσεται παλι στα παιδικα χρονια αλλα για αλλο λογο δηλαδη
οταν η μανα σου δε σου φερεται καλα και ακροβατεισ παντα μεταξυ νευρωσησ και ψυχωσησ
δηλαδη μια εισαι ετσι και μια αλλιωσ μια εισαι ο πιο ηρεμοσ ανθρωποσ στον κοσμο και μια εχεισ τα νευρα τησ αρκουδασ
αυτο εχω εγω και παιρνω αγωγη δε με αντεχει κανενασ με αυτο αλλα χαρη στην αγωγη παλευομαι ημουνα πολυ χειροτερα απο αυτο
κι επειδη εσυ εισαι ακομα καλα με μια αγωγη σωστη θα στρωσεισ τελοσ παντων αυτο που εχεισ μπορει να μην ειναι καταθλιψη αλλα
μεθωριακη εξατιασ δυσκολων παιδικων χρονων ενημερωσου απο το ιντερνετ για ολα αυτα και ελα αυριο να τα συζητησουμε
αλλα θα μου υποσχεθεισ οτι θα πασ σε γιατρο γιατι αντιμετωπιζονται πλεον πολυ καλα αυτα πριν απο δεκα χρονια θα ειχεσ δικιο αλλα σημερα εχεισ αδικο
τα φαρμακα πλεο εχουν βελτιωθει και ουτε θα καταλαβεισ οτι τα παιρνεισ σε σχεση με τα παλια
οποτε κανε μια βολτα να το διαπιστωσεισ κι εσυ
εγω θα σου ξαναπω για μενα επειδη εχω ψυχικο πονο παιρνω ενα φαρμακο γι αυτο
που ειναι σα να παιρνω πενηντα ηρεμιστικα μαζι πολυ καλο δηλαδη να στο πω απλα αν δεν ηταν αυτο δε θα ζουσα
δευτερον επειδη λεω μαλακιεσ παιρνω ενα αλλο για να μην τισ λεω και οπωσ βλεπεισ λειτουργει
κι ενα αντικαταθλιπτικο για διαθεση που λειτουργει και αυτο και με ολα αυτα ψιλοδουλευω την αγροτικη μου τη δουλεια που δεν ειναι ελααφρια δηλαδη γραφειου ρωτα ολα τα παιδια ενημερωσου και πηγαινε ετσι μου το υποσχεσαι οτι θα πασ μια βολτα με συνεδρια κανονικα οχι μονο φαρμακα;
Ελις, εμένα το λες;
ενταξει εγω προσπαθησα να σε βοηθησω απο εκει και περα νομιζω μονη σου θα κανονισεισ τι θα κανεισ
εγω προσπαθησα να σου πω οτι νομιζω σωστο
Τα σπάει το Thread!Ο Elis δίνει ρέστα βλέπω!
Είχα διαβάσει κι εγώ ένα Thread,μια κοπέλα από τα 3 της λέει θυμόταν την κακοποίηση...
Εγώ από τα 6-7 και πίσω ελάχιστα θυμάμαι..Πάω για Μαγνητική Εγκεφάλου να δω τι φταίει!
ευχαριστως!
καταρχην ειμαι 23
η ιστορια μου με λιγα λογια ειναι η εξης .
γενικα ημουν εναν ήπιων τονων παιδι ,ντροπαλο, δεν επαιρνα πολλες πρωτοβουλιες .εχω υποστει bulling μικρος που ευτυχως εχω ξεπερασει(ετσι πιστευω δηλαδη) τα <<επακολουθα >> του. Λόγω αυτου εχω λιγες εμπειριες (θεωρω ) στη ζωη ! Βασικα λιγες εμπειριες ειχα μεχρι τα 18-20 !Μετα λογω παρεα -αλλαγη πολης και αλλα απεκτησα νεους φιλους ,ωριμασα ,συμμετιχα σε διαφορες δραστηριοτητες .
Πως κατεντησα να εχω αυτο που λεμε καταθλιψη δεν ξερω να σου πω την αληθεια ...ίσως καποιες απογοητευσεις που μου επεσαν μαζεμενες και δεν ηξερα πως να τα διαχειριστω .εχω παει και πηγαινω ακομα σε ψυχολογο και με εχει στηριξει παρα πολυ , αλλα επισυς στηριξη εχω λαβει και απο μια πολη καλη φιλη-αδελφη που σου ειχα γραψει στην αρχη ..που την <<εχασα>> πριν 3 μηνες και με ποναει πολυ...(<<Αδειασα>> κατα εναν τροπο).πως την εχασα ? την εχασα γιατι την στεναχωρουσα ωρες ωρες λογω της κακης μου διαθεσης και ολων των επακολουθων ..αλλα ισως ειναι εκει που αλλαξα το τροπο που βλεπω τα πραγματα .Λενε οτι για να αλλαξει καποιος ανθρωπος ή πολυ αγαπη ή πολυ πονο .
σε μένα μαλλον ισχυει το δευτερο!
Και γιατι το λεω αυτο γιατι εκτος οτι θεωρω οτι εφτασα στον <<πατο>> (σε πολλα επιπεδα της ζωης μου),ανεξαρτητα με αυτο το γεγονος ,θεωρω οτι ειχα γινει πολυ εγωιστης με την εννοια κοιτουσα μονο τα προβληματα μου !
αυτα προς το παρον πες μου αν θες τη γνωση σου ή οτι αλλο θες !
ειναι κατι που ειχα στειλει σε μηνυμα σε ενα μελος προσφατα
οπως καταλαβες ουτε εγω δεν βρισκω πως "βυθιστικα" στην καταθλιψη..
οσο για το σε τη φαση ειμαι και ευχαριστω για το ενδιαφερον ειμαι σε φαση να ξεχασω οσο μπορω το παρελθον για να μη μου καταστρεψει (και αλλο) το μελλον!
θελω να προσθετω και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω: ειλικρινα πιστεψε με καταλαβαινω πως νιωθεις το εχω περασει και γω .να κοιταω τα λαθη μου και να τα αναλυω συνεχεια...γιαυτο σαν συμβουλη βγαλε τα συμπερασμα σου (αυτο σημαινει οχι μονο παω μπροστα αλλα και βγαζεις ενοχες απο μεσα σου γιατι βλεπεις οτι δεν φταις παντα εσυ)και ξεκινα σιγα σιγα να πιστευεις στον ευατο σου (αυτο δυστυχως δε θα σε βοηθησει κανεις και το ξερεις νομιζω) αυτο που μπορω να σου πω και στο ανελυσα λιγο οτι αυτο στο πρωτο μηνυμα που αρχισε να μου αλλαζει τις σκεψεις ηταν να μην κοιταω πως θα αλλαξω το παρελθον (αυτο το αν ... κλπ) αλλα πως θα δημιουργησω μεσα τα λαθη μου ενα καλυτερο μελλον .
θες να απελευθερωσεις τον ευατο σου τωρα μολις ??
κανε ενα δωρο στον ευατο σ ,κανε κατι που σου αρεσει , κανε κατι που σου αρεσε παλια και το παρατησες ,μιλησε με καποιον που σου αρεσει να μιλας και πες μου αν πετυχει !
καλυνηχτα αν ξερεις αγγλικα σου ποσταρω ενα αρθρο που πιστευω ταιριαζει
http://www.wikihow.com/Turn-Your-Lif...ter-Depression
πιστευω να βοηθησα εσενα και αλλους και ευχαριστω και γω γιατι με βοηθαει και μενα να εκφραζομαι με αυτον τον τροπο!
και βεβαια με βοηθησες.. το αποθηκευσα το ποστ σου ... ειναι καλο σχεσιο για το 2016 ...σου ευχομαι να τα καταφερεις Ορεστη μου, εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος..και ειλικρινα λυπάμαι πολυ που σου στοιχησε μια αληθινη φιλη η αρρωστεια σου, ειναι δυσεβρετο αγαθο... μηπως να ξαναπροσπαθησεις καποια στιγμη?
Τα βιβλία "Self-help" θέλουνε λιγάκι προσοχή, ο συγγραφέας πρέπει να ναι εγκεκριμένος, γιατί κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω...}
Προσωπικά έχω συλλογή με Self help, personal finance, time management, psychology audiobooks + ebooks της τάξεως των 450 gigabyte...
Έχω καταγράψει πόσες ώρες έχω ακούσει σε ξεχωριστά audiobooks (400 ώρες +) στο αυτοκίνητο μου.
Αντί για μουσική ακούς βιβλία, πιστεύω πως η εκμάθηση με τα Audiobook είναι η επανάσταση στην εκπαίδευση.
Τώρα μαθαίνω ρώσικα στο αυτοκίνητο μου.
University On Wheels :D
Ρέα γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα ξημερώματα?Θέλεις να βάλω τις φωνές?
ρεα μου ακουσε με για μια φορα στη ζωη σου επιτελουσ πηγαινε σε ενα γιατρο και μην ταλαιπωριεσαι αλλο
παιρνω οτι καλυτερο κυκλοφορει για να ειμαι καλα με την ασφαλεια μου παντα πλεον τα φαρμακα κανουν πολη καλη δουλεια
δεν ειναι οπωσ παλια πηγαινε εγω παιρνω τρι φαρμακα τα πιο βαρια υποτιθεται και παιζω μπαλλα και ειμαι ολη μερα εξω
πριν απο δεκα χρονια αυτο ηταν αδιανοητο πηγαινε κουκλα μου σε παρακαλω τα χω ψαγμενα ολα δε σε λεω μαλακιεσ
εγω με αυτα που ειχα δεν επρεπε να ειμαι ετσι και ειμαι καλα εσυ εισαι πολυ ελαφρια σε σχεση με μενα πηγαινε κουκλα μου κι αστα μονη μου
πρεπει να παντρευτουμε κι εσυ κι εγω δεν μπορουμε να ειμαστε ρεμαλια μια ζωη ακουσε με πηαγινε σε ενα καλο γιατρο και θα στανιαρεισ κατευθειαν ακουσε με δεκα χρονια το ψαχνω
παιρνω τα πιο βαρια φαρμακα και ειμαι αγροτησ υποτιθεται δε γινεται αυτο
πηγαινε σε παρακαλω ξερω για να σου λεω δεν τα λεω ετσι
παιρνω φαρμακα δεκα χρονια και δουλευω τα πεντε κι εχω γινει τεραστιοσ πλεον
τα φαρμακα ειναι καλα αλλιωσ δε θα χα αναπτυχθει πηγαινε σου λεω
βγαλανε καλυτερεσ γενιεσ απο πριν δεκα χρονια
αμα πασ και στανιαρεισ και μου πεισ οτι ειμαι καλα δηλαδη τι ενοοω να νιωθεισ καλα ολη μερα
και να μην εχεισ κανενα εμποδιο απο το φαρμακο να κανεισ αυτα που θελεισ δηλαδη οτι θεσ
να δουλεψεισ να δουλεψεισ να κατσεισ να κατσεισ να μαγειρεψεισ οτι θεσ γιατι εγω τα εχω αυτα τα προνομια
με τα φαρμακα αμα γινουν ολα αυτα και εισαι ευχαριστημενη απο την θεραπεια σου και τη ζωη σου φυσικα και σε παντρευομαι
αλλα θελω να εισαι ευχαριστημενη με τη ζωη σου φτιαξτην οπωσ θελεισ εσυ θα τη φτιαξεισ οπωσ θελεισ θα μου την δειξεισ
μετα θα σου δειξω κι εγω την ζωη μου κι αμα θελεισ εσυ με παντρευεσαι αν συμφωνεισ με την ζωη μου εσυ θα αποφασισεισ
αλλα το πρωτο βημα ειναι να φτιαξεισ τη ζωη σου οπωσ θελεισ και μετα ολα τα αλλα
ε αφου δεν με παντρευεσαι δεν με νοιαζει... δεν πάω!!
βρε ρεα μου πωσ να στο εξηγησω θα στο πω απλα οτι παλια με τα φαρμακα δε προχωρουσε κανεισ
τωρα προχωραμε δηλαδη καλυτερευουμε χειροτερευουμαι προχωραμε γυμναζομαστε με επιτυχια
δηλαδη εγω εχω γινει αθλητησ απο εκει που ημουν αθλουμενοσ με ζορι με προσπαθεια ναι αλλα γινεται
δεν ειναι οπωσ παλια που να ησουν πρωταθλητησ κοσμου και διαπλανητικοσ μολισ επαινρεσ τα φαρμακα τελοσ
τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα αυτο λεμε κι εσυ εχεισ μεινει στα παλια κι αυτα που εχεισ ακουσει
πλιζ γκοου του ε ντοκτορ που λενε και στο χωριο μου
αφου σου πα σε παντερυομαι αρκει να φτιαξεισ τη ζωη σου να μου δειξεισ κατι που να εισαι ευχαριστηεμνη την δουλεια σου
το φαγητο σου αμα μαγειρευεισ κλπ εγω σου πα σε παντρευομαι δεν εχω απαιτησεισ αρκει εσυ να εισαι ευχαριστηεμνη απο τη ζωη σου
και να συμφωνεισ με το πωσ ζω εγω
'Εχει δοκιμάσει η Ρέα πάμπολλα σκευάσματα..Εγώ κουφάθηκα με αυτά που έπαιρνε..Και όντως δεν την έπιαναν...
Μάλλον έχει την μετάλλαξη 5HTTLPR-SS και δεν την πιάνουν τα Ssri's-Snri's...800€ κοστίζει το Test DΝΑ.
Ίσως να έβλεπε αποτέλεσμα με τα παλιότερης γενιάς σκευάσματα...Έχω κάτι υπόψιν μου...
Αλλά τώρα δεν θέλει να ξαναπάρει φάρμακα όποτε το αφήνουμε...'Εχει και την κακιά εμπειρία με τα προηγούμενα φάρμακα και είναι λογικό.
Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν έχει βελτιωθεί αισθητά,θα δούμε τι θα κάνουμε...
http://s29.postimg.org/j1t9sbm6f/dna.jpg
Νice σούμα !!! Το κάνω σκρινσοτ να το διαβάζω καθημερινα
εχω ακουσει για αυτο το τεστ... σε αλλες χωρες λεει ειναι δωρεαν!!... ετσι εξηγουνται ολα , ειμαι μεταλλαγμενη!!..
θα γινω η στορμ!!.. με επιασαν τα χαπια, τρακαρα 3 φορες, πήρα 15 κιλα, ανικανοτητα συγκεντρωσης, ανοργασμικοτητα, ενας μινι νευρικος κλονισμος, διαροιες δειαρκίας και καμια μα καμια εγκεφαλικη δραστηριοτητα!..εχω να δω σκεψη πραγματικη 2 χρονια!!..πριν τα χαπια διαβαζα φυσικη και αστρονομια και τωρα ενα βιβλιαρακι αυτοβοηθειας 170 σελιδων μου πήρε 3 μηνες !!!
αλλα ενα βασικο που με βοηθησαν τα χαπια ήταν να κοψω τον μπαφο...σε αυτο τουλάχιστον εκανε πολυ καλη δουλεια!!
ναι βεβαια ..και πριν το καλοκαιρι, αν δεν δω αποτελέσματα ..σιγουρα θα κανω κατι .. για τωρα ο μονος γιατρος που μου χρειαζεται ειναι ενας καλος ενδοκρινολογος
15 κιλά μόνο πήρες?Σιγά...Έτσι τραγικά όπως τα έγραφες τότε,κάτι περί 185 κιλών αν θυμάσαι κτλ,νομίζαμε πως είχες πάρει πολλαπλάσια κιλά.
Ειδικά η Μιρταζαπίνη που έπαιρνες,έστω και παλιότερα,βάζει πολλά κιλά.Αλλά και τα υπόλοιπα προσθέτουν κιλά.Και το Αντιψυχωτικό.
Αλλά σαν συμπέρασμα,είσαι μια χαρά.Φτου μην σε ματιάσω!!!
http://s23.postimg.org/wqb7afv17/hqdefault.jpg
αχ εσυ... αχ!!!.. εντωμεταξυ η ταινια σου απευθυνοταν σε ομοφυλοφιλους..!!.. δεν διαβασα υποθεση η χαζη ... αλλα ηταν ατμοσφαιρικη και οτι πρεπει για την σιεστα μου..
ειχα χασει 10 στην αρχη και τα ξαναπηρα ..δηλαδη στην ουσια 25 κιλα... αλλα ποιος μετραει??.. βαλε και κανα πενταρι που θα βαλω τωρα με τα μελλομακαρονα.. και ιδου μια ωραιοτατη τουλουμπιτσα!!...
Εγώ έχω πάρει 3-4 κιλά και θέλω να αγοράσω ρούχα αλλά το αποφεύγω.Διοτί θα πάρω νούμερα που δεν θα μου ταιριάζουν σε λίγο καιρό!!
Γαμημένο Remeron!Mόλις τελειώσει το κουτί από τα 45mg θα πάρω των 30mg!!!Κάθε βράδυ τρώω ότι να΄ναι...Υπερφαγία τρελή με την ουσία αυτή.Γνωστή περενέργεια βέβαια...
6 χρόνια το παίρνω,το έχω μάθει απέξω κι ανακατωτά!