ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 104
    Senior Member
    Τα βιβλία "Self-help" θέλουνε λιγάκι προσοχή, ο συγγραφέας πρέπει να ναι εγκεκριμένος, γιατί κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω...}
    Προσωπικά έχω συλλογή με Self help, personal finance, time management, psychology audiobooks + ebooks της τάξεως των 450 gigabyte...
    Έχω καταγράψει πόσες ώρες έχω ακούσει σε ξεχωριστά audiobooks (400 ώρες +) στο αυτοκίνητο μου.
    Αντί για μουσική ακούς βιβλία, πιστεύω πως η εκμάθηση με τα Audiobook είναι η επανάσταση στην εκπαίδευση.
    Τώρα μαθαίνω ρώσικα στο αυτοκίνητο μου.
    University On Wheels :D

Senior Member
    Ρέα γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα ξημερώματα?Θέλεις να βάλω τις φωνές?

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Ρέα γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα ξημερώματα?Θέλεις να βάλω τις φωνές?
    χαχαχα καλημερα μπαμπακα! .. εχω περιεργα ωραρια κοιμαμαι κατι ωριτσες και ξυπναω και ξανακοιμαμαι....εσυ αντι να μου φτειαξεις καμια κοτοσουπα, με μαλωνεις και απο πανω!

Banned
    Quote Originally Posted by Hyperion View Post
    Τα βιβλία "Self-help" θέλουνε λιγάκι προσοχή, ο συγγραφέας πρέπει να ναι εγκεκριμένος, γιατί κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω...}
    Προσωπικά έχω συλλογή με Self help, personal finance, time management, psychology audiobooks + ebooks της τάξεως των 450 gigabyte...
    Έχω καταγράψει πόσες ώρες έχω ακούσει σε ξεχωριστά audiobooks (400 ώρες +) στο αυτοκίνητο μου.
    Αντί για μουσική ακούς βιβλία, πιστεύω πως η εκμάθηση με τα Audiobook είναι η επανάσταση στην εκπαίδευση.
    Τώρα μαθαίνω ρώσικα στο αυτοκίνητο μου.
    University On Wheels :D
    εσυ εισαι πιτσιρικι και τα ψαχνεις αυτα τα καινουρια ...εγω ειμαι παρασοδιακο γυναικακι..θελω το βιβλιο με τις σελιδουλες και στο αμαξι μου να παιζει μονο ραδιο και σε πολλες περιπτώσεις μαλιστα τερμα..σαν τους καγκουρες... καλη τυχη με τα ρωσικα

Senior Member
    ρεα μου ακουσε με για μια φορα στη ζωη σου επιτελουσ πηγαινε σε ενα γιατρο και μην ταλαιπωριεσαι αλλο
    παιρνω οτι καλυτερο κυκλοφορει για να ειμαι καλα με την ασφαλεια μου παντα πλεον τα φαρμακα κανουν πολη καλη δουλεια
    δεν ειναι οπωσ παλια πηγαινε εγω παιρνω τρι φαρμακα τα πιο βαρια υποτιθεται και παιζω μπαλλα και ειμαι ολη μερα εξω
    πριν απο δεκα χρονια αυτο ηταν αδιανοητο πηγαινε κουκλα μου σε παρακαλω τα χω ψαγμενα ολα δε σε λεω μαλακιεσ
    εγω με αυτα που ειχα δεν επρεπε να ειμαι ετσι και ειμαι καλα εσυ εισαι πολυ ελαφρια σε σχεση με μενα πηγαινε κουκλα μου κι αστα μονη μου
    πρεπει να παντρευτουμε κι εσυ κι εγω δεν μπορουμε να ειμαστε ρεμαλια μια ζωη ακουσε με πηαγινε σε ενα καλο γιατρο και θα στανιαρεισ κατευθειαν ακουσε με δεκα χρονια το ψαχνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ρεα μου ακουσε με για μια φορα στη ζωη σου επιτελουσ πηγαινε σε ενα γιατρο και μην ταλαιπωριεσαι αλλο
    παιρνω οτι καλυτερο κυκλοφορει για να ειμαι καλα με την ασφαλεια μου παντα πλεον τα φαρμακα κανουν πολη καλη δουλεια
    δεν ειναι οπωσ παλια πηγαινε εγω παιρνω τρι φαρμακα τα πιο βαρια υποτιθεται και παιζω μπαλλα και ειμαι ολη μερα εξω
    πριν απο δεκα χρονια αυτο ηταν αδιανοητο πηγαινε κουκλα μου σε παρακαλω τα χω ψαγμενα ολα δε σε λεω μαλακιεσ
    εγω με αυτα που ειχα δεν επρεπε να ειμαι ετσι και ειμαι καλα εσυ εισαι πολυ ελαφρια σε σχεση με μενα πηγαινε κουκλα μου κι αστα μονη μου
    πρεπει να παντρευτουμε κι εσυ κι εγω δεν μπορουμε να ειμαστε ρεμαλια μια ζωη ακουσε με πηαγινε σε ενα καλο γιατρο και θα στανιαρεισ κατευθειαν ακουσε με δεκα χρονια το ψαχνω
    χαχαχαχα...αμα πάω θα με παντευτεις?

Senior Member
    παιρνω τα πιο βαρια φαρμακα και ειμαι αγροτησ υποτιθεται δε γινεται αυτο
    πηγαινε σε παρακαλω ξερω για να σου λεω δεν τα λεω ετσι
    παιρνω φαρμακα δεκα χρονια και δουλευω τα πεντε κι εχω γινει τεραστιοσ πλεον
    τα φαρμακα ειναι καλα αλλιωσ δε θα χα αναπτυχθει πηγαινε σου λεω
    βγαλανε καλυτερεσ γενιεσ απο πριν δεκα χρονια

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    χαχαχαχα...αμα πάω θα με παντευτεις?
    αμα πασ και στανιαρεισ και μου πεισ οτι ειμαι καλα δηλαδη τι ενοοω να νιωθεισ καλα ολη μερα
    και να μην εχεισ κανενα εμποδιο απο το φαρμακο να κανεισ αυτα που θελεισ δηλαδη οτι θεσ
    να δουλεψεισ να δουλεψεισ να κατσεισ να κατσεισ να μαγειρεψεισ οτι θεσ γιατι εγω τα εχω αυτα τα προνομια
    με τα φαρμακα αμα γινουν ολα αυτα και εισαι ευχαριστημενη απο την θεραπεια σου και τη ζωη σου φυσικα και σε παντρευομαι
    αλλα θελω να εισαι ευχαριστημενη με τη ζωη σου φτιαξτην οπωσ θελεισ εσυ θα τη φτιαξεισ οπωσ θελεισ θα μου την δειξεισ
    μετα θα σου δειξω κι εγω την ζωη μου κι αμα θελεισ εσυ με παντρευεσαι αν συμφωνεισ με την ζωη μου εσυ θα αποφασισεισ
    αλλα το πρωτο βημα ειναι να φτιαξεισ τη ζωη σου οπωσ θελεισ και μετα ολα τα αλλα

Banned
    ε αφου δεν με παντρευεσαι δεν με νοιαζει... δεν πάω!!

Senior Member
    βρε ρεα μου πωσ να στο εξηγησω θα στο πω απλα οτι παλια με τα φαρμακα δε προχωρουσε κανεισ
    τωρα προχωραμε δηλαδη καλυτερευουμε χειροτερευουμαι προχωραμε γυμναζομαστε με επιτυχια
    δηλαδη εγω εχω γινει αθλητησ απο εκει που ημουν αθλουμενοσ με ζορι με προσπαθεια ναι αλλα γινεται
    δεν ειναι οπωσ παλια που να ησουν πρωταθλητησ κοσμου και διαπλανητικοσ μολισ επαινρεσ τα φαρμακα τελοσ
    τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα αυτο λεμε κι εσυ εχεισ μεινει στα παλια κι αυτα που εχεισ ακουσει
    πλιζ γκοου του ε ντοκτορ που λενε και στο χωριο μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ε αφου δεν με παντρευεσαι δεν με νοιαζει... δεν πάω!!
    αφου σου πα σε παντερυομαι αρκει να φτιαξεισ τη ζωη σου να μου δειξεισ κατι που να εισαι ευχαριστηεμνη την δουλεια σου
    το φαγητο σου αμα μαγειρευεισ κλπ εγω σου πα σε παντρευομαι δεν εχω απαιτησεισ αρκει εσυ να εισαι ευχαριστηεμνη απο τη ζωη σου
    και να συμφωνεισ με το πωσ ζω εγω

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    βρε ρεα μου πωσ να στο εξηγησω θα στο πω απλα οτι παλια με τα φαρμακα δε προχωρουσε κανεισ
    τωρα προχωραμε δηλαδη καλυτερευουμε χειροτερευουμαι προχωραμε γυμναζομαστε με επιτυχια
    δηλαδη εγω εχω γινει αθλητησ απο εκει που ημουν αθλουμενοσ με ζορι με προσπαθεια ναι αλλα γινεται
    δεν ειναι οπωσ παλια που να ησουν πρωταθλητησ κοσμου και διαπλανητικοσ μολισ επαινρεσ τα φαρμακα τελοσ
    τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα αυτο λεμε κι εσυ εχεισ μεινει στα παλια κι αυτα που εχεισ ακουσει
    πλιζ γκοου του ε ντοκτορ που λενε και στο χωριο μου
    ρε ελις συνελθε πριν 2 μηνες σταματησα να παιρνω φαρμακα ... τα καινουρια επαιρνα!!!

Banned

Senior Member
    'Εχει δοκιμάσει η Ρέα πάμπολλα σκευάσματα..Εγώ κουφάθηκα με αυτά που έπαιρνε..Και όντως δεν την έπιαναν...
    Μάλλον έχει την μετάλλαξη 5HTTLPR-SS και δεν την πιάνουν τα Ssri's-Snri's...800€ κοστίζει το Test DΝΑ.

Ίσως να έβλεπε αποτέλεσμα με τα παλιότερης γενιάς σκευάσματα...Έχω κάτι υπόψιν μου...
    Αλλά τώρα δεν θέλει να ξαναπάρει φάρμακα όποτε το αφήνουμε...'Εχει και την κακιά εμπειρία με τα προηγούμενα φάρμακα και είναι λογικό.
    Αν μέχρι το καλοκαίρι δεν έχει βελτιωθεί αισθητά,θα δούμε τι θα κάνουμε...

http://s29.postimg.org/j1t9sbm6f/dna.jpg

Senior Member
    Νice σούμα !!! Το κάνω σκρινσοτ να το διαβάζω καθημερινα

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast