rea, δεν διαφωνώ, αλλά οκ, δεν συνηθίζω να τρολλάρω σε φόρουμ....
Το τρολλ έχει αξία εκτός pc χαχα :p
Κάφρος :-P
Printable View
rea, δεν διαφωνώ, αλλά οκ, δεν συνηθίζω να τρολλάρω σε φόρουμ....
Το τρολλ έχει αξία εκτός pc χαχα :p
Κάφρος :-P
τα τρολ πουθενα δεν εχουν αξια φιλε μου...χαιρομαι που συμφωνουμε :)
Υπάρχουν 9 διαφορετικά "IQ"... http://fundersandfounders.com/9-types-of-intelligence/
Υπάρχει η θεωρία των 3 εγκεφάλων - Reptilian Brain (survival κλπ), Limbic Brain (emotional or feeling brain), Neocortex (rational or thinking brain).
Πιστεύω πως οι κατηγορίες MBTI θα σου δώσουν να καταλάβεις καλύτερα περί σκέψης... Μην πας τόσο βιολογικά/νευρολογικά κλπ... http://www.16personalities.com/
Σου προτείνω το βιβλίο: 50 Psychology Classics.
οταν δε περιμενεις επιβεβαιωση σου ερχεται στο πολαπλασιο ενω οταν σε ενδιαφερει πολυ κατι το πιο πιθανο ειναι να μη σου ερθει τιποτα.
αλλα εγω μπορω να στο πω αλλιως..
εσυ πιστευεις οτι θα μπορουσε να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η τηλεκινηση που για αυτο το λογο επειδη σε ενδιεφερε πολυ θα μπορουσες κ να τη κανεις ενα πραγμα υπαρκτο?
στη πραξη ειναι πολυ δυσκολο να σε ενδιαφερει κατι τοσο πολυ πρεπει να σου εχει γινει βιωμα να ασχολησαι φοβερα με αυτο κ να πιστευεις πολυ στην υπαρξη του...
για παραδειγμα εχω ασχοληθει καπως με ολα αυτα που λες αλλα προσεξε οτι κατεβαλα αρκετη προσπαθεια για να τα κατανοησω αφου με ενδιεφεραν μεν αλλα οχι τοσο πολυ για να τα υλοποιησω.. δηλαδη μου ειχε τυχει καποτε να ακουσω καπιον γνωστο για ολα αυτα που ειχε ασχοληθει με ολα αυτα κ τον ξερει σχεδον ολος ο κοσμος κ επειδη με βοηθησε να πιστεψω οτι γινονται αυτο εκανε τη διαφορα...
αλλα αυτο θα πρεπει να το πιστευεις απο μονος σου αν πιστευεις κατι υπαρχει κ αν δε πιστευεις κατι δεν υπαρχει...
η φυση παντως δινει τη δυναμη μονο σε αυτον που ενα πραγμα του εχει γινει βιωμα κ δε το λεει ετσι επιπολαια για να κανει αισθηση η ακομα κ να το σατιρισει..
επειδη οταν ενα πραγμα σου γινεται βιωμα δε μπορεις να πεις ψεματα γι αυτο γιατι τα ψεματα ειναι παντα επιφανιακα κ η αληθεια παντα εχει βαθος τα ψεματα μπορει να τελειωσουν αλλα οτι ειναι αληθινο θα συνεχιζει ακαθεκτο η λεξη εχω βιωσει ενα πραγμα ειναι τοσο δυνατη κ τοσο αληθινη που οτιδηποτε αλλο μπροστα σε αυτο που λεω φαινεται επιφανειακο η χωρις ουσια..
αρα φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να βιωσεις κατι για να μπορεις να πεις μετα οτι εχεις τη δυναμη να το κανεις... αν ζοριστεις οστοσο ενω εχεις την κλιση κατι θα πετυχεις αλλα οσο ζοριζεσε θα μεινεις απο βενζινη καπια στιγμη.
κ για να ολοκληρωσω την ανελειτη αναλυση με πιο απλα λογια οταν φτασεις στο σημειο να πεις οτι ενα πραγμα αντιπροσωπευει ολη τη ζωη σου ειναι σα να καλεις της δυναμεις ολου του συμπαντος να ερθουν πανω σε αυτο που λες..
οστοσο φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να ξεφουρνισεις κατι τετιο κ αυτο να ισχυει.
φίλιππε,σου απαντάω στη δημοσίευση που έκανες χθες στις 16:56..
αυτό που ήθελα να πω με το παράδειγμα του λιονταριού και του φιδιού είναι ότι αυτά τα ζωντανά υπερέχουν απ'τον άνθρωπο σωματικά(το λιοντάρι είναι πιο δυνατό και το φίδι έχει δηλητήριο θανατηφόρο) αλλά ο άνθρωπος υπερέχει νοητικά και γι'αυτό επειδή είναι πιο έξυπνος μπορεί να τα εκπαιδεύσει και να τα έχει του χεριού του..
και έγραψα πιο πάνω ότι ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ζώο στην τροφική αλυσίδα χάρη στην εξυπνάδα του..
οπότε νομίζω δε διαφωνούμε..το ίδιο λέμε..
δλδ θεωρείς ότι ο κόσμος έχει προοδεύσει επειδή οι άνθρωποι ήταν φιλάνθρωποι και φιλόκοσμοι,αγαπούσαν τον κόσμο και γι'αυτό διαιώνισαν το είδος τους?ή γι'αυτό βρήκαν τα φάρμακα για τις ασθένειες?όχι δε νομίζω..απλά στη μεν δεύτερη περίπτωση η ανάγκη για επιβίωση τους έκανε να προοδεύσουν στην ιατρική,δλδ το ένστικτο της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης και ο φόβος του θανάτου και στη μεν πρώτη περίπτωση ο εγωισμός τους μιας και ήθελαν να αφήσουν απογόνους γιατί θεωρούσαν τον εαυτό τους κάτι το πολύ σημαντικό που έπρεπε με κάποιο τρόπο να παραμείνει το γονίδιό τους στην ιστορία..Quote:
Μπορεί να μην σε νοιάζει τι θα απογίνει ο κόσμος αλλά εαν με αυτή την προοπτική πορεύονταν όλοι οι άνθρωποι, θα κατέληγε ο κόσμος δυστυχισμένος.
και δλδ θεωρείς ότι τώρα που δεν πορεύονται όλοι με τη λογική τη δική μου,ότι ο κόσμος είναι ευτυχισμένος??
και σχετικά με αυτό που λες για την παραγωγή νερού,χρυσού και οποιουδήποτε άλλου πράγματος θέλουμε με τεχνητό τρόπο..
δλδ οι επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να μην καταχρώνται τους φυσικούς πόρους αλλά να τους παράγουν τεχνητά?
εγώ συμφωνώ με αυτό και μακάρι να είναι έτσι..γιατί δεν συμφωνώ με την κατασπατάληση των πόρων της φύσης..δεν συμφωνώ ούτε καν με την εξάρτηση του ανθρώπου απ'το περιβάλλον του αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά..
αλλά σε ρωτώ..γιατί να μην υπάρχουν αυτές οι μηχανές παραγωγής νερού,φυτών και δεν ξέρω γω τι άλλο..απ'την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου πάνω στη γη σαν δεδομένες?γιατί να πρέπει να υπάρχει τόσος πόνος?γιατί τα φυτά και τα ζώα να πρέπει να πληρώνουν το τίμημα του πόνου τους προκειμένου να θρέψουν εμένα τον άνθρωπο?
αν ο κόσμος ήταν έτσι όπως λες ουδέτερος,ούτε καλός ούτε άσχημος,τότε δεν θα'πρεπε και ο πόνος να είναι και αυτός ουδέτερος?
όμως ο πόνος είναι εξ'ορισμού κάτι κακό..
βασικά για να ισχύει αυτό που λες ότι ο κόσμος είναι το απόλυτο 0,δλδ ουδέτερος,θα πρέπει το καλό και το κακό να είναι ισόποσα ώστε να αλληλοεξουδετερώνται..
αυτό όμως είναι σίγουρο?πχ η ποσότητα αρνητικής ενέργειας είναι ίδια με της θετικής?
δεν ξέρω..
Εγω παλι ρε παιδια χωρισ πλακα λιγο πονο τον γουσταρω δε το βλεπω ωσ κατι κακο ετσι ειμαι πλεον αν ποναω ζω αν δεν ποναω δε ξερω τι να κανω γιατι δε το γουσταρετε τον πονο εμενα με κινητοποιει να ζησω ειμαι αναποδοσ πλεον σε πολλα
Κι ο πονοσ ουδετεροσ ειναι εμεισ αντιδραμε παραλογα στον πονο γτ δεν αντεχουμε αλλα λιγοσ πονοσ χρειαζεται αμα ειστε μαλακεσ εσεισ δε σασ φταιει κανεισ
Ουτε η ζηλεια ειναι κατι κακο ουτε η αγαπη ειναι κατι καλο ουτε η αληθεια ειναι κατι καλο ουτε το ψεμμα ειναι κατι κακο εσεισ εχετε λαθοσ νοοτροπια μ φαινεται ολα αυτα ειναι μεσα στη ζωη
χαχαχα...ελις δωσε πονο!!!
εγω ξερω οτι ο πονος ειναι το καλο ... πως αλλιως ξερεις πως εχεις προβλημα, αν δεν πονας..αυτη ειναι η σημασια του πονου, να σε ειδοποιει.
υπάρχει μια κατηγορια ανθρωπων που δεν αισθανονται καθολου πόνο..καλα δεν ξερω αν υπάρχει σιγουρα, σε ταινιες το εχω δει... αυτοι οι ανθρωποι κινδυνευουν συνεχεια γιατι δεν ξερουν πως να προφυλαχτουν απο τους κινδυνους γιατι δεν αισθανονται τον κίνδυνο
Η αληθεια ποναει η αγαπη ποναει το ψεμα μπορει να βγει σε καλο η ζηλεια μπορει να βγει σε καλο η σε κακο αναλογα πωσ θα αντιδρασεισ
Οχι εγω λεω τον ψυχικο πονο να πονασ για μια μαλακια το γουσταρω αυτο να ποναω σημαινει οτι ειμαι ανθρωποσ
Δε τρολαρω αγαπη μου λιγο πονοσ μ αρεσει οσο αντεχω ποναω κ δε στο κρυβω παρολο τον πονο νιωθω ζωντανοσ
Hyperion ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! :-)
Φίλε αλεξανδρος_77, δεν υπάρχει πιστεύω. Υπάρχει γνωρίζω.
Για εμένα τουλάχιστον.!!!
Θεωρείς οτι λέω κάπου ψέματα;
Πες μου, μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο.
Όταν γράφω κάτι κάπως παιδιαρίστικα, το κάνω, όχι με την πρόθεση να φανεί επιπόλαιο ή σατηρικό, αλλά με την πρόθεση να φανεί ως απλό και χειροπιαστό.
Παράδειγμα. "Ααα, να ασχοληθείς με διαστημικά συστήματα είναι πολύ δύσκολο, κατέβα απ' το καλάμι.."
Κουραφέξαλα λέω εγώ...
Όταν κάποιος δεν είναι "αφυπνισμένος" βλέπει τα σοβαρά αστεία ή πιο πολύ σοβαρά απο όσο πρέπει.
Προσπαθώ να μην φανούν πολύ τραγικά έως γελοία αυτά που γράφω σε ανθρώπους που ναι μεν δεν τους ξέρω, αλλά να φανούν ως απλά και χειροπιαστά δε.
Εαν θεωρείς οτι λέω κάπου ψέματα, πες μου.
Επειδή ανέφερες για την τηλεκίνηση, πως μπορείς να γνωρίζεις εαν δεν έχω ήδη αυτή την δυνατότητα;
Εαν δεν κατάλαβα ή κατάλαβα κάτι λάθος, παρακαλώ διέψευσέ με.
Ευχαριστώ!! :-)
Τι ειναι η τηλεκινηση ακριβωσ εγω θελω να μαθω
Μισο, τωρα ειδα τα αλλα σχολια, θα απαντησω αμεσως...
elis, αυτό μπορείς να το ψάξεις στη google..
Αυτο το παλευουν εδω κ πολλα χρονια οι ρωσοι αμα θεσ να μαθεισ τι βρηκανε απευθυνσου σε αυτουσ αυτα ειναι πολυ παλιεσ αποριεσ του ανθρωπου εχουν γινει πολλα πειραματα τετοια να ξερεισ δηλαδη
Hyperion σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες :-)
favvel, στο πρωτο συμφωνουμε.
Στο δευτερο, για τα φαρμακα, εγω πιστεω οτι ο ανθρωπος μπορει να ζησει και χωρις αυτα. Θελει ομως;
Δηλαδη να τρωει σωστα την σωστη τροφη, (raw vegan οσο το δυνατον καλυτερα), να ζει σε υψομετρο μακρια αποτα καυσαερια της Πολης, να γυμναζεται. Καμψεις κ.α Δεν χρειαζεσαι πολυοργανα... Και οι εναλακτικες θεραπειες π.χ. reiki κανουν ΘΑΥΜΑΤΑ...
Τα φαρμακα, τα πολυοργανα, τα fast food και τα σχετικα, εγιναν για να ΠΟΥΛΑΝΕ... Σκεψου. Λες να μην φτιαχνουν υιους στα εργαστηρια για να πουλανε φαρμακ;; Η Αμερικη λες να μην εκανε τον πολεμο στην Συρια για να τους πουλησει οπλα, με σκοπο να μην καταρρευσει το δολαριο;
Αυτο λεω σκεψη. Το εχει σκεφτει κανεις;
Οσο για την γυμναστικη, ποιο σωμα ειναι περισσοτερο ωραιο, ενος bodybuilder ή ενος που κανει calisthenics καλλησθενικη αγωγη=γυμναστικη Σπαρτιατων. Κάλλος+Σθένος).
Τα fast foodαδικα ειναι υγειηνα; Οχι, τα εκαναν για να βγαζουν χρηματα εκμεταλλευοντας την κοιλιοδουλεια των ανθρωπων. Τα Αμερικανακια ειναι απο τα πιο παχυσαρκα. Ολα τα fast foodαδικα εκει ειναι...
Οποτε, πιστευω οτι ο ανθρωπος αν ζει ΣΩΣΤΑ, δεν χρειαζεται φαρμακα. Μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις.
Γοα τον τροπο που βλεπεις τα πραγματα, καλοπροαιρετα το ειπα, δεν μιυ αρεσουν οι παρεξηγησεις...
Και οχι, ο κοσμος δεν ειναι ευτυχισμενος.
Εχεις δικιο και τα ρωτας..!!
Δωσε βαση.
Ξερεις γιατι τα ρωτας; Ξερεις γιατι εισαι σε σημειο να ρωτας γιατι υπαρχει πονος; Γιατι να υπαρχει ο πολεμος; Γιατι μικρα παιδακια να χανουν την ζωη τους χωρις να φταινε;
Ξερεις γιατι;
Γιατι οι περισσοτεροι οσοι σκεφτονται "δεν με νοιαζουν οι αλλοι. Με νοιαζει η ζωη μου και μονο", φερνουν αυτα τα αποτελεσμα.
Οποτε η αιτια του αποτελεσματος δηλ. να ρωτας γιατι υπαρχει πονος, εχει αρχη την αιτια δηλ. να λες δεν με νοιαζει ο κοσμος, μονο η ζωη μου.
Κυκλος... Το αποτελεσμα, το προκαλεις ΕΣΥ, γιατι η αιτια ειναι ο τροπος που ΕΣΥ σκεφτεσαι...
Με πιανεις;
Η φυση ειναι 0 γιατι δεν σου υπαγορευσε αυτη αν θα εισαι χαρουμενος ή δυστυχισμενος. Αν θα εισαι εκατομμυριουχος ή φτωχος.
Εμεις οι ανθρωποι προβαλλουμε αυτο που ειμαστε.
Αν υπαρχει πονος ειναι γιατι οι ανθρωποι τον προκαλουν...
Επισης, το χρημα δεν κοιταει προσωπα.
Οπως για τα φαρμακα, ετσι και σε καποιους (μασονοι-σατανιστες) δεν καίγεται καρφακι αν θα ζησεις εσυ ή ποσοι.
Και υπαρχει και σχεδιο μειωσης του πληθυσμου, μην το ξεχναμε... Ψαξε βιντεο για αυτο.
Η φυση δεν φταιει σε τιποτα αν καποιος εχει ψυχικα προβληματα και θελει να σκοτωσει ανθρωπους...
Δες τον πολεμο στην Συρια ή ISIS. Αν ηθελαν να το σταματησουν, δεν θα το εκαναν;
Η φυση δεν φταιει σε τιποτα. 0. Ούτε + ουτε - .
Οσο για το αν θα επρεπε να υπαρχουν αυτες οι συσκευες που λες, μην ρωτας εμενα.
Ρωτα αυτους που αφησαν τον Τεσλα στην ψαθα.
Ρωτα αυτους που σκοτωνουν ολους τους λαμπρους επιστημονες. Ειναι παρα πολλοι, δεν θα κατσω να τους αναφερω...
Αυτο το κακο θελω να παψει.
Θελω να φτιαξω την κοινωνια ΜΟΥ, οπως θελω ΕΓΩ.
Δεν με νοιαζει τι λενε οι αλλοι.
Οι αλλοι δεν εχουν γνωση (η αληθινη γνωση απαιτει και σωστη σκεψη) οποτε μοορω να επιβληθω στους ανοητους μεσω της νοησης και της αληθειας.
Αλλα εγω το κανω για αλλο σκοπο.
Αντιθετο με την επιβληση που θελει η Νεα Ταξη Πραγματων...
Οποτε, δεν νομιζω οτι σκεφτομαστε.
Ειδικα αν σκεφτοσασταν, τοτε δεν θα υπηρχε ο πονος.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΛΑΚΑΣ δεν θα ψηφιζε τον ΓΑΠ...
Οπως ειπα παντα καταληγω σε αυτο "δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα "ανθρωπακια"".
Ποσες αυτοκτονιες ειχαμε τα τελευταια χρονια; Ποιος τις εκανε; Ο ΓΑΠ που τον ψηφισαν οι περισσοτεροι που οι περισσοτεροι δεν ξερουν να σκεφτονται.
Εγινα κατανοητος;
Μην νομιζετε οτι σκεφτεστε λοιπον, και μην αρχιζετε σε εμενα το δουλεμα...
elis, και εσυ μπορεις να κανεις τηλεκινηση...
Ολοι μπορουν..
Ωπα rea, λιγα τα λογια σου..
Πως εισαι τοσο σιγουρη για εμενα;;
ω ειμαι!!...
http://i66.tinypic.com/293ex6r.jpg
Επειδη μου αρεσει να δινω αποδειξεις για τα λεγομενα μου...
Αμα δεν το ψαξεις, εσυ θα φταις.
Αμα δεν τι ψαξεις, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη.
Δεν θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη, rea.
Δεν με νοιαζει...
στειλε λινκ .. ιφ γιου ντεαρ
τι ακριβως να ψαξω αδερφε? εσυ υπάρχεις καπου να τηλεκινεις? ασε τα κινεζικα βιντεακια...
Παρε τον τιτλο απο το βιντεο, κατσε δες το, και μετα βγαλε συμπερασματα...
Αμασητη τροφη δεν δινω και ουτε ειπα να πιστεψει κανεις τα οσα λεω...
Μην με πιστευεις, εστω.
Ψαξε και μετα βγαλε αποψη ομως!!
Σου ειπα. Αμα δεν το ψαξεις, δεν εχεις δικαιωμα να εχεις γνωμη.
Καθεσε και με ρωτας να ψαξω στο λεξικο για το τι ειναι αποδειξη.
Το έψαξες αυτο που έστειλα και μιλάς;
Φίλιππε δεν είχα την πρόθεση να αρχίσω το δούλεμα..δεν κατάλαβα από πού έβγαλες το συμπέρασμα..
το ότι κατασκευάζουνε ιούς σε εργαστήρια το έχω ακούσει..δεν ξέρω αν είναι αλήθεια πάντως το έχω ακούσει..
για το σχέδιο μείωσης πληθυσμού ακούω σε καθημερινή βάση..είναι σα να ακούω τη μάνα μου όταν το λες αυτό..αλλά και πάλι δεν το αποκλείω..δεν ξέρω οπότε δεν εκφέρω γνώμη..
ΑΛΛΑ δώσε μου ένα πειστικό επιχείρημα σε παρακαλώ στο παρακάτω παράδειγμα παρμένο απ'την ουδέτερη φύση όπως λες..
ας μη μιλήσουμε για τον άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση να επιλέξει το καλό ή το κακό..
ας μιλήσουμε για το πώς είναι φτιαγμένη η φύση..
γιατί είναι αναγκαίο για την επιβίωσή της η αλεπού να κατασπαράξει τη ένα λαγό?αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πόνο?
και γιατί στην περίπτωση που θα τη γλιτώσει ο λαγός και η αλεπού δεν θα καταφέρει να τον σκοτώσει,για ποιο λόγο μετά αποδυναμωμένη αλεπού να μην έχει τη δύναμη να ξανακυνηγήσει και να πεθάνει αργά και βασανιστικά από την πείνα?
έχω κολλήσει σε αυτά τα ερωτήματα..
αν μπορείς φώτισέ με..
επίσης τι γνώμη έχεις για τις έρευνες των επιστημόνων σύμφωνα με τις οποίες τα φυτά έχουν συναισθήματα?κι εμείς τα τρώμε και αυτά?
έχω θέσει και αλλού αυτά τα ερωτήματα και μου είπανε ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πόνο των φυτών με ανθρώπινα κριτήρια..
είναι σαν να ανθρωποποιούμε τα φυτά..μπορεί δλδ να αισθάνονται πόνο τα φυτά αλλά όχι με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε εμείς οι άνθρωποι τον πόνο..δεν ξέρω..
εσένα ποια είναι η γνώμη σου?
και κατ'επέκτασιν όλων αυτών..γιατί να είμαστε εξαρτημένοι απ'το περιβάλλον μας?
γιατί να έχουμε ανάγκες?γιατί να πρέπει να τρώμε τα άλλα όντα?γιατί πρέπει να έχουμε το άγχος της επιβίωσης?γιατί να πρέπει να χαλάμε τη φύση για να φτιάξουμε τα σπίτι μας για να κοιμόμαστε και να μένουμε?
γιατί να βρωμίζουμε και να πρέπει να κάνουμε μπάνιο?ποιο είναι το νόημα?και κάθε μέρα τα ίδια?εε?φάε,κάνε μπάνιο,πήγαινε τουαλέτα,κοιμήσου..
γιατί να μην είμαστε ακέραιοι,άθικτοι,άτρωτοι,α� �άνατοι,καθαροί κλπ..γιατί να αποτελούμαστε από ύλη φθαρτή?
ουσιαστικά η απάντηση σε όλα αυτά είναι ότι είμαστε κι εμείς ζώα..με μυαλό μεν αλλά ζώα δε..
απλά δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου ότι ο άνθρωπος σπαταλάει τόση ενέργεια για την επιβίωσή του,τη στέγη του,την καθαριότητά του,δλδ για την κάλυψη των βασικών αναγκών..είναι ενέργειες που επαναλαμβάνονται και δεν βγάζουν νόημα..
με καταλαβαίνεις?
δεν ξέρω πώς αλλιώς να σ'το πω..
Εμ, έτσι είναι rea... Άμα δεν καταλαβαίνει κάτι το μικρόστενο μυαλουδάκι μας, το κατηγορούμε, το απορρίπτουμε...
favvel, οχι δεν αναφερθηκα σε εσενα για το δουλεμα, καθολου... Εσυ τουλαχιστον κανεις διαλογο.. Επιστρεφω σε λιγακι...
φφφφ ..πάμε αλλη μια φορα....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΟΥ οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΙΚΟΣ? ..καταλαβες τι σημαινει μιλάω με αποδειξεις??