Νοημοσύνη/Σκέψη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 109
    Banned
    κ για να ολοκληρωσω την ανελειτη αναλυση με πιο απλα λογια οταν φτασεις στο σημειο να πεις οτι ενα πραγμα αντιπροσωπευει ολη τη ζωη σου ειναι σα να καλεις της δυναμεις ολου του συμπαντος να ερθουν πανω σε αυτο που λες..
    οστοσο φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να ξεφουρνισεις κατι τετιο κ αυτο να ισχυει.

favvel
    Guest
    φίλιππε,σου απαντάω στη δημοσίευση που έκανες χθες στις 16:56..

αυτό που ήθελα να πω με το παράδειγμα του λιονταριού και του φιδιού είναι ότι αυτά τα ζωντανά υπερέχουν απ'τον άνθρωπο σωματικά(το λιοντάρι είναι πιο δυνατό και το φίδι έχει δηλητήριο θανατηφόρο) αλλά ο άνθρωπος υπερέχει νοητικά και γι'αυτό επειδή είναι πιο έξυπνος μπορεί να τα εκπαιδεύσει και να τα έχει του χεριού του..
    και έγραψα πιο πάνω ότι ο άνθρωπος είναι το ανώτερο ζώο στην τροφική αλυσίδα χάρη στην εξυπνάδα του..
    οπότε νομίζω δε διαφωνούμε..το ίδιο λέμε..

Μπορεί να μην σε νοιάζει τι θα απογίνει ο κόσμος αλλά εαν με αυτή την προοπτική πορεύονταν όλοι οι άνθρωποι, θα κατέληγε ο κόσμος δυστυχισμένος.
    δλδ θεωρείς ότι ο κόσμος έχει προοδεύσει επειδή οι άνθρωποι ήταν φιλάνθρωποι και φιλόκοσμοι,αγαπούσαν τον κόσμο και γι'αυτό διαιώνισαν το είδος τους?ή γι'αυτό βρήκαν τα φάρμακα για τις ασθένειες?όχι δε νομίζω..απλά στη μεν δεύτερη περίπτωση η ανάγκη για επιβίωση τους έκανε να προοδεύσουν στην ιατρική,δλδ το ένστικτο της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης και ο φόβος του θανάτου και στη μεν πρώτη περίπτωση ο εγωισμός τους μιας και ήθελαν να αφήσουν απογόνους γιατί θεωρούσαν τον εαυτό τους κάτι το πολύ σημαντικό που έπρεπε με κάποιο τρόπο να παραμείνει το γονίδιό τους στην ιστορία..
    και δλδ θεωρείς ότι τώρα που δεν πορεύονται όλοι με τη λογική τη δική μου,ότι ο κόσμος είναι ευτυχισμένος??

και σχετικά με αυτό που λες για την παραγωγή νερού,χρυσού και οποιουδήποτε άλλου πράγματος θέλουμε με τεχνητό τρόπο..
    δλδ οι επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο να μην καταχρώνται τους φυσικούς πόρους αλλά να τους παράγουν τεχνητά?
    εγώ συμφωνώ με αυτό και μακάρι να είναι έτσι..γιατί δεν συμφωνώ με την κατασπατάληση των πόρων της φύσης..δεν συμφωνώ ούτε καν με την εξάρτηση του ανθρώπου απ'το περιβάλλον του αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά..
    αλλά σε ρωτώ..γιατί να μην υπάρχουν αυτές οι μηχανές παραγωγής νερού,φυτών και δεν ξέρω γω τι άλλο..απ'την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου πάνω στη γη σαν δεδομένες?γιατί να πρέπει να υπάρχει τόσος πόνος?γιατί τα φυτά και τα ζώα να πρέπει να πληρώνουν το τίμημα του πόνου τους προκειμένου να θρέψουν εμένα τον άνθρωπο?

αν ο κόσμος ήταν έτσι όπως λες ουδέτερος,ούτε καλός ούτε άσχημος,τότε δεν θα'πρεπε και ο πόνος να είναι και αυτός ουδέτερος?
    όμως ο πόνος είναι εξ'ορισμού κάτι κακό..
    βασικά για να ισχύει αυτό που λες ότι ο κόσμος είναι το απόλυτο 0,δλδ ουδέτερος,θα πρέπει το καλό και το κακό να είναι ισόποσα ώστε να αλληλοεξουδετερώνται..
    αυτό όμως είναι σίγουρο?πχ η ποσότητα αρνητικής ενέργειας είναι ίδια με της θετικής?
    δεν ξέρω..

Senior Member
    Εγω παλι ρε παιδια χωρισ πλακα λιγο πονο τον γουσταρω δε το βλεπω ωσ κατι κακο ετσι ειμαι πλεον αν ποναω ζω αν δεν ποναω δε ξερω τι να κανω γιατι δε το γουσταρετε τον πονο εμενα με κινητοποιει να ζησω ειμαι αναποδοσ πλεον σε πολλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κι ο πονοσ ουδετεροσ ειναι εμεισ αντιδραμε παραλογα στον πονο γτ δεν αντεχουμε αλλα λιγοσ πονοσ χρειαζεται αμα ειστε μαλακεσ εσεισ δε σασ φταιει κανεισ

Senior Member
    Ουτε η ζηλεια ειναι κατι κακο ουτε η αγαπη ειναι κατι καλο ουτε η αληθεια ειναι κατι καλο ουτε το ψεμμα ειναι κατι κακο εσεισ εχετε λαθοσ νοοτροπια μ φαινεται ολα αυτα ειναι μεσα στη ζωη

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω παλι ρε παιδια χωρισ πλακα λιγο πονο τον γουσταρω δε το βλεπω ωσ κατι κακο ετσι ειμαι πλεον αν ποναω ζω αν δεν ποναω δε ξερω τι να κανω γιατι δε το γουσταρετε τον πονο εμενα με κινητοποιει να ζησω ειμαι αναποδοσ πλεον σε πολλα
    χαχαχα...ελις δωσε πονο!!!
    εγω ξερω οτι ο πονος ειναι το καλο ... πως αλλιως ξερεις πως εχεις προβλημα, αν δεν πονας..αυτη ειναι η σημασια του πονου, να σε ειδοποιει.
    υπάρχει μια κατηγορια ανθρωπων που δεν αισθανονται καθολου πόνο..καλα δεν ξερω αν υπάρχει σιγουρα, σε ταινιες το εχω δει... αυτοι οι ανθρωποι κινδυνευουν συνεχεια γιατι δεν ξερουν πως να προφυλαχτουν απο τους κινδυνους γιατι δεν αισθανονται τον κίνδυνο

Senior Member
    Η αληθεια ποναει η αγαπη ποναει το ψεμα μπορει να βγει σε καλο η ζηλεια μπορει να βγει σε καλο η σε κακο αναλογα πωσ θα αντιδρασεισ

Senior Member
    Οχι εγω λεω τον ψυχικο πονο να πονασ για μια μαλακια το γουσταρω αυτο να ποναω σημαινει οτι ειμαι ανθρωποσ

Senior Member
    Δε τρολαρω αγαπη μου λιγο πονοσ μ αρεσει οσο αντεχω ποναω κ δε στο κρυβω παρολο τον πονο νιωθω ζωντανοσ

Member
    Hyperion ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! :-)

Φίλε αλεξανδρος_77, δεν υπάρχει πιστεύω. Υπάρχει γνωρίζω.
    Για εμένα τουλάχιστον.!!!
    Θεωρείς οτι λέω κάπου ψέματα;
    Πες μου, μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο.
    Όταν γράφω κάτι κάπως παιδιαρίστικα, το κάνω, όχι με την πρόθεση να φανεί επιπόλαιο ή σατηρικό, αλλά με την πρόθεση να φανεί ως απλό και χειροπιαστό.

Παράδειγμα. "Ααα, να ασχοληθείς με διαστημικά συστήματα είναι πολύ δύσκολο, κατέβα απ' το καλάμι.."
    Κουραφέξαλα λέω εγώ...

Όταν κάποιος δεν είναι "αφυπνισμένος" βλέπει τα σοβαρά αστεία ή πιο πολύ σοβαρά απο όσο πρέπει.

Προσπαθώ να μην φανούν πολύ τραγικά έως γελοία αυτά που γράφω σε ανθρώπους που ναι μεν δεν τους ξέρω, αλλά να φανούν ως απλά και χειροπιαστά δε.

Εαν θεωρείς οτι λέω κάπου ψέματα, πες μου.
    Επειδή ανέφερες για την τηλεκίνηση, πως μπορείς να γνωρίζεις εαν δεν έχω ήδη αυτή την δυνατότητα;

Εαν δεν κατάλαβα ή κατάλαβα κάτι λάθος, παρακαλώ διέψευσέ με.

Ευχαριστώ!! :-)

Senior Member
    Τι ειναι η τηλεκινηση ακριβωσ εγω θελω να μαθω

Member
    Μισο, τωρα ειδα τα αλλα σχολια, θα απαντησω αμεσως...

Member
    elis, αυτό μπορείς να το ψάξεις στη google..
    Last edited by vasia05; 17-05-2016 at 16:20.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τι ειναι η τηλεκινηση ακριβωσ εγω θελω να μαθω
    τηλεκινηση ειναι να κινεις πραγματα απο μακρυα... με την δυναμη της σκεψης... γενικα οπου "τηλε" πάντα σημαινει απο μακρυα

Senior Member
    Αυτο το παλευουν εδω κ πολλα χρονια οι ρωσοι αμα θεσ να μαθεισ τι βρηκανε απευθυνσου σε αυτουσ αυτα ειναι πολυ παλιεσ αποριεσ του ανθρωπου εχουν γινει πολλα πειραματα τετοια να ξερεισ δηλαδη

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast