Όταν λες για την εμφάνισή σου, εννοείς για κάτι συγκεκριμένο πάνω σου; Εννοώ, αν δε γίνομαι αδιάκριτος φυσικά, πιστεύεις οτι υστερείς κάπου π.χ., σε σώμα, σε πρόσωπο;
Printable View
Μιχάλη η εμφανιση σίγουρα παίζει ρόλο σε πολλά κακα τα ψεμματα. Αλλα οπως τα περιγράφεις χωρις να σε έχω δει μου δίνεις την εντύπωση ότι όντως το μεγαλύτερο κομμάτι του πρόβληματος ειναι στο μυαλό σου (χωρις αυτο να σημαίνει οτι ειναι λιγότερο πρόβλημα, πρακτικά οκ αντιμετωπιζεις όπως και να εχει μια δυσκολία να πλησιασεις κοπελα). Τι εννοώ ομως οταν λέω ειναι στο μυαλό και θέμα οπτικής εν μέρει; Εννοω οτι η εικόνα που δίνει κάποιος ακομα και καθαρά οπτικά μιλώντας δεν εχει να κάνει απαραιτητα τοσο με αναλογίες η τις γραμμές του προσώπου ξερω γω οσο με το τι εκπέμπουν αυτα που μπορει κάποιος να ελέγξει, η περιποίηση δηλαδή. Εκτός πια και αν κυριολεκτικά σε ρίξανε μικρό με τα μούτρα με φορα στο πάτωμα που έτυχε να εχει και οξύ κατω, που το κόβω χλωμό :P Δηλαδή αλλο να θεωρεί κάποιος "ειμαι ανάποδο γαμωτο τι νόημα εχει ας φορέσω το πρωτο φούτερ που θα βρω στο βουνό με τα ρούχα στη καρέκλα" και αλλο το "θα πειραματιστώ λιγο με το μαλλί τα ρούχα τη κολωνια μου"...και οχι οτι εχει σημασία το τι ακριβώς θα βγει λες και να γινει κανα θαύμα. Το θέμα ειναι να βρεις κατι που σε κάνει να νιώσεις λιγο μούρη λιγο ανετα και να φαίνεται ότι νοιάζεσαι. Απο εκει και περα ως εδώ όσα ειπα ειναι η πιο προφανης συμβουλή. Το δεύτερο και σημαντικότερο και αδύνατον να κατανοήσετε μερικοί άντρες είναι οτι οι γυναίκες δεν λειτουργούμε οπτικά οσο εσείς. Μεγάλη.Αληθεια! Καλα δεν είμαστε γκαβες. Αλλα ειναι πολυ πιο σημαντική η σιγουριά που αποπνέει κάποιος. Και θα στα πω ωμά: Δε μιλάω για ρομαντικά πράγματα τύπου "καλο παιδί να ναι το μεσα μετράει η να εχεις αυτοπεποίθηση να πιστεύεις στον εαυτό σου I believe I can fly" και έτσι. Εννοώ πως η γυναικα των σπηλαίων μεσα μας βλέπει κάποιον που κανει κάτι (οτιδήποτε), το κανει καλα, βγάζει μια σιγουριά και μια ψυχολογική ασφαλεια και αυτοπεποίθηση επειδή είναι καλός σε όσα κανει και δεν νοιάζεται για τιποτα άλλο και βλέποντας το σαβουριαζεται γιατι το πάτωμα κατω από τα πόδια της γλυστραει ;) Τοσο απλά. Πίστεψε με. Θυμάμαι ειχα ενα καθηγητή στο Φροντηστηριο στο λύκειο σαν ανάποδο γαμωτο. Ειλικρινά. Πεταχτά αυτια φαλακριτσα περίεργα χείλη τρίχες και στους αγκωνες μέτριο ύψος σα κωλος μαιμους. Αλλα κάποιες κοβαμε φλέβα. Αν τον έβλεπες δεν θα με πίστευες και θα γελούσες. Αλλα ειχε τύπο. Ειχε γοητεία. Γιατι αγαπούσε αυτο που έκανε, επειδη το αγαπούσε ηταν κορυφή πραγματικά σε αυτο που έκανε, επειδή ήταν καλός ένιωθε φυσικά καλα, ένιωθε σιγουριά, και έβγαζε μια αυτοπεποίθηση και μια γοητεία που έχω να σου πω πως ηταν παρα πολυ σεξυ. Οποτε το πόρισμα ειναι το εξής: Δεν ωφελεί η εμμονη με την εμφάνιση και με το ποσο αρεστή ειναι αυτη στο αλλο φύλο. Γενικα δεν ωφελεί το να αντικειμενοποιεις τον εαυτό σου και να επιδιωκεις επιβεβαίωση άμεσα και να ανησυχείς για αυτο. Το μυστικό ειναι στη δράση. Στο να εισαι γαματος δρώντας. Τα κόμπλεξ τύπου δεν ξερω αν ειμαι ωραία γλάστρα άστα για εμάς τις γυναίκες. Εσυ προσπάθησε να δοκιμάσεις δραστηριότητες η χομπι η ασχολίες η απλα αφοσιωσου στις σπουδές σου. Νιωσε καλα με πράγματα που επιτυγχάνεις κι ασ'τη μούρη σου. Και αν νιώσεις καλα ετσι ισως φανεί και στη μούρη η διαφορα ;) Και συμφωνώ απολυτα με τη rea...θα φας καλα πιο μετα χαχαχα...οσο για άμεσα...εγω θα έλεγα εχουμε τα εξής βήματα: 1)αν υπάρχει κατι που μπορείς να αλλάξεις (στυλ,φυσική κατάσταση) άλλαξε το. Αλλα με τη λογική οτι το κανεις για εσενα όχι για να... γαργαλησεις γρήγορα σωνει και καλα, ειδικά το γυμναστήριο θέλει αφοσίωση σαν τρόπος ζωής 2) Κάνε απλα πράγματα που σ'αρεσουν και κοινωνικοποιησου λιγο με κοπέλες. Για αρχή προσπάθησε έστω να εξοικειωθείς με κάποιες ως ατομα τελοσπαντων όχι οπωσδήποτε αμάν ας γινει κατι. Για να νιώσεις πιο ανετα τελοσπαντων οτι ειναι ανθρωποι όχι υπεργαλαξιακες οπτασίες ηδονής χαχα...και 3)τολμα τελοσπαντων να προσεγγίσεις κάποιες κοπέλες. Τι ειναι το χειρότερο που θα μπορούσε να γινει; Να μη θέλουν; Ε και; Θα κόψουμε το λαιμό μας; Τι κακο θα σου έκανε η απόρριψη; Και εδώ έρχεται το αλλο θεματακι που μου πέρασε απο το μυαλό: Ισως θα μπορούσε να σου κανει λιγο κακο η απόρριψη ψυχολογικά γιατι ισως (ισως λεω) εχεις δυσμορφικη διαταραχή; Ψυχολόγος δεν ειμαι σε καμια περίπτωση. Ρωτα τη δικιά σου αν πηγαίνεις. Αν ειναι αυτο το θέμα σου τοτε ισως σε βοηθήσει η θεραπεία. Και αν τελοσπαντων οπως και να εχει δεν εισαι κι ο Δαυίδ του Μικελαντζελο τοτε ισχύουν ολα τα παραπανω. Λιγο πολυ εχω κουραστεί να το λέω αλλα οι γυναίκες ειναι πιο ε-γκε-φα-λι-κες για καλη σου τύχη. Και για να εισαι φοιτητής ιατρικής εισαι έξυπνο παιδί. Θα τη βρεις την άκρη. Οσο για το άμεσο άμεσο παρόν...νταξει δεν ειναι τοσο τραγικά τα πράγματα οσο λες τύπου "παρθένος ετών 40" κλπ...ξερω άτομο που ξεκίνησε στα 24 και κατέληξε ο γαμιας της γειτονιάς τρομάρα του και μοιράζει αβέρτα την "αγαπη" του μαζί με κέρατα χαχαχα κοιτα μη σου μείνει απωθημένο :P Εχεις καιρό παντως μην τα βλέπεις τοσο τραγικά τα πράγματα :) Αυτααααα...πω πολλα ειπα. Βαριεμαι κι εγώ βλέπεις πολυ :P Ελπίζω να σε βοήθησε έστω λιγο κατι που είπα :)
Ναταλια μιας και τα εγραψες πολυ σωστα νομιζω, μπορεις να γινεις πιο αναλυτικη στο θεμα της ασφαλειας-σιγουριας πο λες οτι βαζετε σαν πρωτο εσεις οι γυναικες; Το να ειναι ο αλλος επαγγελματικα απεκαταστημενος πιστευω σιγουρα ειναι ενα μεγαλο ατου για καποιον, αν δεν ειναι ομως πως μπορει να μεταδοσει αυτο το αισθημα σε μια κοπελα που γνωριζει; Εχει να κανει προφανως με τον χαρακτηρα και την αυτοπεποιθηση που νιωθει αλλα προσπαθω να φανταστω τι αλλο θα μπορουσε να κανει καποιος καλα, ενα ταλεντο ή τι, ωστε να αναπτυξει αυτο που λες, και ξανακαταληγω στο οτι το να ειναι οικονομικα ανεξαρτητος, ειδικα απο μια ηλικια και πανω, βαραινει πολυ στην ζυγαρια. Προσωπικα νιωθω πως ειναι αυτο που με τραβαει ακομα πισω, το οτι δηλαδη δεν εχω βαλει ακομα σε μια σειρα τη ζωη μου, παρολο που εχω βελτιωσει αρκετα, την επικοινωνια μου, τις αναστολες μου κλπ. Με λιγα λογια σε τι θα μπορουσα να επενδυσω μεχρι να λυσω το θεμα που προανεφερα, αν μπορω να το πω ετσι. Αν θες απαντησε, ευχαριστω.
Οσον αφορα τον φιλο Μιχαλη και τη Gallowdance που πιστευουν ειναι ασχημοι, παιδια αν εισασταν τερμα πιθανοτατα δεν σας περναγε απο το μυαλο οτι εισαστε αρα για να το επισημαινετε μαλλον δεν ειστε και τοσο :p.
φυσιολογικες κοινωνικες σχεσεις με αγορια εχεις;;;εχεις φιλους;;
νομιζω οτι στην ψυχολογο δεν λες ολη την αληθεια και την δυσκολευεις. οτι εχεις πολλα κομπλεξ δειχνει οτι δεν εχεις υγιη σχεση με τους γονεις σου. κνω λαθος;;
εγω νομιζω πως σε εναν αντρα μετραει η γοητεια, και οχι η στερεοτυπη εμφανηση..οι μεγαλύτεροι εραστες στην ιστορια της ανθρωπότητας, δεν ειχαν εμφανηση, ειχαν αερα !! το θεμα ειναι να ξερεις να "πουλας" τον εαυτο σου...και αυτο το μαθαινεις μεσα απο εξασκηση ειτε εισαι γυναικα , ειτε ανδρας... ...το ελπίζω δηλαδη, αλλιως εχω φαει ποοολλες χυλόπιτες επι ματαιω :p
ολα μετρανε και εχουν σημασια, ομως η αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι οταν ειναι κοινωνικοι δεν εχουν δυσκολιες στις σχεσεις τους με το αλλο φυλο ασχετα την εμφανιση τους και τις οποιες ιδιαιτεροτητες τους.
ε ναι..με αυτο το σκεπτικο μονο τα μοντελα θα εκαναν σχεσεις... ολοι οι ανθρωποι εχουμε καλα και κακα στχ ... δεν χρειαζεται να εισαι υπερανθρωπος για να αγαπηθεις...απλα πρεπει να μπεις στην διαδικασια της εκθεσης ...αν κοιταξουμε γυρω μας θα δουμε ζευγαρια με ανθρωπους κανονικους ..ουτε καρακαλονες ουτε κουασιμοδους, απλους καθημερινους ανθρωπους...
το σκεπτικο της εμφανησης το δημιουργουμε εμεις για να κρυβουμε την δηλεία μας πίσω απο αυτο.
με θλιβει να βλέπω νεα παιδια στο πικ της ορμης τους να κλαιγονται οτι δεν εχουν επιτυχια στο αλλο φυλλο... οπα ρε ρφιλε, ποσες φορες το προσπαθησες? ποσες φορες εφαγες απορριψη?..τι μου καθεσαι στον καναπε και περιμενεις να σουρθει στα ποδια ο ερωτας... ξεκολλα κουνησου!!! σταματα να αυτοευνουχιζεσαι!!! χιλιες φορες λυγουρης και πεφτουλας .. τουλαχιστον αυτος ακολουθει την φυση του!
electribe σίγουρα δεν εννοώ την οικονομική σιγουριά. Εννοώ τη σιγουριά στον εαυτό σου, το ψυχολογικό κομμάτι. Το κομμάτι εκείνο που λεει στα βασικα μας ένστικτα "αυτος ειναι ικανος και πατάει γερά ασχέτως συνθηκών,την βρίσκει την άκρη". Εμπνέει τελοσπαντων μια ασφαλεια. Όχι τόσο κυριολεκτικά οσο ψυχολογικά. Και ουτε κάθεται να τα σκεφτεί αυτα τοσο καμια γυναικα. Ισως ολο αυτό επιδρά πάνω μας όσο άμεσα και ασυνείδητα επιδρά πάνω σας ενα ωραίο στήθος χαχα...και καλα, όντως ειναι ειναι πιο εύκολο να το βγάζει κάποιος οικονομικά άνετος. Αλλα ειναι μεγάλο λάθος να πιστεύεις ότι είναι ο μόνος τρόπος. Γιατι νομίζεις έχουν τη γοητεια τους και τα "κακα παιδιά" υποτίθεται; Γιατι ειναι ο πιο άμεσος (αν και ηλίθιος τρόπος) να προβληθεί αυτη η σιγουριά (μεσα απο τζάμπα μαγκιά δηλαδή). Εγω λεω αν καποιος εχει τετοιο θεμα να μην εστιασει σε κανεναν απο τους δυο τροπους. Απλα αυτο που ειπα. Να γεμιζεις τη ζωη σου με πραγματα που σε γεμιζουν. Να εχεις στοχους και μισ συνεπεια ως προς το να τους πετυχαινεις, καποιο παθος τελοσπαντων σε οτι κανεις. Με τον καιρο βγαζει μια φυσικη γοητεια ισως αυτο που ειναι πιο ισχυρη απο το οποιοδηποτε σετ κοιλιακων. Εν ολιγοις μη το σκεφτεστε τοσο. Δεν εχεις νιώσει εσυ αμήχανα γύρω απο κάποιον που εκπέμπει μεγάλη ανασφάλεια; Οκ μπορεί να μη σου έχει τύχει. Η έστω σκέψου δεν σου εχει τύχει να σου αρέσει γυναικα χωρις να ξέρεις αντικειμενικά το γιατι; Ισως και αυτο δεν σου εχει τύχει. Συμβαίνει. Το μυστικό παντως ειναι να μη το σκέφτεσαι τοσο...και φυσικά η εξάσκηση στη προσέγγιση δες το καθαρά στατιστικά: Πως βελτιώνεται κανεις με το να φοβάται τη σκιά του η με το να κανει μερικές απόπειρες; Και πως εχει παραπανω πιθανότητες να πετύχει κάνοντας λιγο παραπανω απόπειρες η λιγότερες η καθολου; Και προς Θεού δεν εννοώ ξαφνικά να γινει κάποιος που δεν το χει μεγα-πεφτουλας θα ηταν ατσαλο :P εννοώ βλέποντας και κάνοντας... :)
Ναταλία σε αυτό που λες για τα κακά παιδιά έχεις απόλυτο δίκιο.Όλες και ιδίως οι ωραίες για αυτά τρελαίνονται.Για τα καλά παιδιά ούτε λόγος.Ισως γιατί δεν έχουν το στυλ και την εμφάνιση των κακών παιδιών
WhyAlwaysMe κακως κράτησες αυτο από όσα ήθελα να πω, ηταν απλα ένα παράδειγμα. Ειλικρινά τωρα κανει ενα μεγάλο facepalm ολο μου το "ειναι" :P Επέτρεψε μου να σου μιλήσω λίγο ευθέως για το θέμα καλα-κακα παιδιά που φαίνεται να απασχολεί τους άντρες που δεν έχουν και τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Δεν τους συμβαίνει επειδη ειναι καλά παιδιά! 1000% στο λεω αυτο. Ειναι σαν να λες πως ολες οι γυναίκες ειναι ηλίθιες που δεν βλέπουν ποσο καλα παιδια ειστε...ε ποσο καλο παιδί εισαι πραγματικά αν βλέπεις σύσσωμο το αλλο φύλο τοσο ρηχά και μονοδιάστατα; Ειχα διαβασει παλιά ενα αρθρο και μου είχε κανει παρα πολυ μεγάλη εντύπωση και ακομα το θυμάμαι, ειχε να κανει με "σκληρες αλήθειες". Μια απο αυτές λοιπόν ηταν πως ενα τεράστιο κομμάτι των ανθρωπινων συναναστροφών και σχέσεων εχει να κάνει με το δούναι και λαβειν, το τι εχεις να προσφέρεις δηλαδή. Και μη πει κανεις παλι τη μαλακια με τα λεφτα θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Εννοώ γενικα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Οτι όλοι κατι δίνουν και κατι παίρνουν. Και εχει σημασία να εχεις κατι να δώσεις, κατα προτιμιση κατι που δεν έχουν οι άλλοι, όχι πολλοί τελοσπαντων. Και ειχε ενα παράδειγμα: Εισαι σε ενα δημόσιο χώρο..σε ενα εστιατόριο σε ενα αεροπλάνο κι εγω δε ξερω που. Και πυροβολούν κάποιον μπροστα σου και σπευδεις να βοηθήσεις. Ο συγγενής του θύματος φωνάζει για ενα γιατρό ενα γιατρό! Σε ρωτάει αν εισαι γιατρός. Και λες όχι. Σε ρωτάει αν εισαι νοσοκόμος. Όχι λες. Αν ξέρεις πρώτες βοήθειες. Ουτε λες, ειμαι ομως πολυ καλο παιδί κι εχω καρδιά μαλαμα. Τοινγκ! Να σαι καλα ρε φίλε αλλα το να εισαι απλα καλο παιδί επειδη δεν κανεις τιποτα κακο δεν αρκεί. Και δεν ειναι βλακας ο συγγενής αν σου πει να κανεις περα και οτι δεν θέλει εσενα να πειραματίζεσαι με τον τραυματία. Αυτο που λες μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν θέλεις μπορω να ψάξω λινκ απο το άρθρο και να το αναρτησω αλλα ειναι στα Αγγλικά. Εν ολίγοις αυτο που λέω ειναι πως δεν εισαι άτυχος στο θέμα των σχέσεων επειδη είσαι καλο παιδί. Ουτε επειδη δεν εχεις λεφτα ουτε οτιδήποτε τέτοιο. Ειναι επειδη πιστεύεις πως οφείλει να σου κάτσει η γυναικα των ονείρων σου επειδη είσαι καλο παιδί, ετσι απλα και παθητικά. Αυτη η γυναικα ομως μπορει να φροντίζει παρα πολυ τον εαυτό της, μπορει να σπουδαζει μπορει να έχει ταλέντα και δεξιότητες και χίλια δυο. Η ακομα κι αν δεν τα έχει. Γιατι να μην προτιμήσει κάποιον που τα εχει; Με λίγα λόγια ξεκολλα και κάνε πράγματα. Θα σου φέρω και αλλο παράδειγμα αν και φοβάμαι μη το εκλαβεις λαθος παλι αλλα τεσπα...και οι μουσικοί πχ θεωρείται υποτίθεται ότι έχουν γοητεία είτε ειναι άσχημοι είτε όμορφοι είτε φτωχοί είτε πλούσιοι...γιατι άραγε; Μήπως επειδη κάνουν κατι που δεν το κάνουν πολλοί στην μέση παρέα και επειδη έχουν ενα ταλέντο η μια δεξιοτητα που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση; Αυτο εννοώ. Στην ουσία εχει να κανει με το ποσο καλά τα εχει κάποιος με τον εαυτό του οσο μαμπο τζάμπα μπούρδα και αν ακούγεται αυτο. Και μη νομίζεις όλοι εχουμε θέματα, κι εγώ εχω αρκετα και σα γυναικα ειδικά άστο βραστο και ριχ'το στη σχάρα, εκει όντως παει λιγο αλλιως το πράγμα αν και ισχύουν εν μέρει και τα παραπάνω. Απλα μην θυματοποιεις τοσο τον εαυτό σου. Και μη ψάχνεις κοπέλα να "σωσεις". Απλα κανε πράγματα για εσενα και ολα τα αλλα έρθουν.
Ναταλία,δεν πίστεψα ποτέ μου ότι πρέπει να μου κάτσει μια γυναίκα,επειδή είμαι καλό παιδί ή όχι!Απλά δεν νομίζω να είναι κακό που ζητάω και μια ωραία εμφάνιση από την άλλη(πέρα και από άλλα στοιχεία,όπως μυαλό,προσωπικότητα κλπ.).Γιατί και εγώ προσπαθώ να φροντίζω την εμφάνιση μου όσο πιο πολύ γίνεται,πηγαίνοντας γυμναστήριο για να φτιάξω μια κορμάρα,ενώ περνάω και ώρες στον καθρέπτη.
Αυτό που ήθελα να πώ,είναι ότι όλες(ιδίως οι ωραίες) κολλάνε με τα κακά παιδιά,λόγω του στυλ που βγάζουν,δηλαδή του ρεμαλιού.Ενώ τα καλά παιδιά,όσο καλά και να είναι σε κάποια πράγματα,και αυτοπεποίθηση να έχουν,τα κάνουν πέρα.Γιατί δεν είναι ρεμάλια και τσογλάνια σαν τα κακά παιδιά.Και εγώ θα ήθελα ώρες-ώρες να ήμουν ένα κακό παιδί και να κάνω θραύση.
Να και 2 άρθρα:
http://www.oneman.gr/keimena/men_s_o...a.2005486.html
http://www.athensvoice.gr/article/fa...B9%CE%AC%C2%BB
WhyAlwaysMe εχεις εμμονή με το οτι οι ωραίες γυναίκες και το τονίζεις συνέχεια το ωραίες, θέλουν μονο κακα παιδιά. Όχι βέβαια. Το ίδιο σου το άρθρο λεει πως ειναι επειδη τα κακα παιδιά εχουν αυτοπεποίθηση. Και αυτο που βλεπω εγω ειναι "καλα παιδιά" να γκρινιάζουν και να βγάζουν μια μιζέρια και καμια πραγματικη αυτοπεποίθηση. Απλα έχεις πεισμώσει πάνω σε αυτο το θέμα και δεν πρόκειται να ακούσεις τιποτα οσο λογικό η πειστικό κι αν θα μπορούσε να ήταν (εχω βρεθεί σε αυτη τη θέση για αυτο το βλεπω). Και πίστεψε με. Καμια μα καμια γυναίκα (και ναι παίρνω το θάρρος να μιλήσω για ολες εδώ) δεν θα έλεγε όχι σε ενα καλο παιδί που εχει αυτοπεποίθηση και κανει πράγματα και χαράζει μια ωραία πορεία στη ζωη του και αποπνέει σιγουριά όπου πατήσει. Αν θέλεις σχέσεις βασισμένες σε θέματα που εχουν ισως κάποιες γυναίκες και σε φαστ φουντ καταστασεις με γεια σου με χαρά σου γίνε κωλοπαιδο (με ότι νομίζεις οτι συμπεριλαμβάνει αυτο) και έλα να μου πεις που κατέληξες. Τα καλα νέα ειναι πως δεν θα σου ειναι δύσκολο πίστεψε με. Αν τονωθει η αυτοπεποίθηση σου θα μπορουσες να εισαι πρωτο "κωλοπαιδο" ;) Το μονο που χρειάζεσαι ειναι μια κοπέλα να πάρεις τα πάνω σου να τονωθει ο εγωισμός σου να πάρεις αέρα και μετα να τη πληγωσεις και να τα κανεις ολα ***τανα μετα βγάζοντας ολα σου τα απωθημένα. Ειναι επικίνδυνα τα απωθημένα κι εχεις πολλα γαμωτο. Αν σε νοιάζει δηλαδή το τι κίνδυνο συνιστάς για τους ανθρώπους κοντά σου αν δε σε νοιάζει δεν ειναι θέμα. Τεσπα. Συνέχισε αν θέλεις να παίζεις το χαρτι "καλο παιδί" και οταν έρθει η ώρα και θα νιώσεις πως εχεις τη δυνατότητα θα προχωρήσεις επί πτωμάτων. Καλα βγάζω λιγο και απωθημένα απο δικες μου ιστορίες εδώ χαχα σορυ. Αλλα νιωθω εμπειρικα πως ειναι πραγματικά αληθεια όσα σου λέω. Απο εκει και περα δεν θα προσπαθήσω αλλο να σε πείσω πως ειναι εντελώς ηλίθιο το κοσεπτ καλο-κακο παιδί, δεν εχει νόημα και αυτη ειναι η αληθεια σου τωρα. Καλη τύχη οπως και να εχει.
Αυτοσ ουτε εμενα μ αρεσει χωρισ να τον ξερω μονο απο αυτα π λεει γινεται αντιπαθητικοσ κ δεν εχει να κανει καλοσ κακοσ αντιπαθητικοσ θα ελεγα
Δεν ξέρω αν διάβασες το δεύτερο άρθρο,αλλά αναφέρει πως ένας λόγος που σας αρέσουν τα κακά παιδιά,είναι γιατί είναι ωραίοι.
Και μάλλον με έχεις παρεξηγήσει....
Μήπως όμως φταίτε και εσείς οι γυναίκες για αυτό το θέμα καλό-κακό παιδί?Εννοώ ότι προτιμάτε τα κακά παιδιά,γιατί πιστεύετε ότι είναι πληγωμένοι και θέλετε να τους αλλάξετε.Να τους κάνετε από ρεμάλια,αρνάκια.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δεν βγάζω κανέναν μισογυνισμό.
Υ.Γ.:Λες ότι δεν θα μου είναι δύσκολο.Γιατί?
whyalwaysme ακουσεμε το βλεπω μια ζωη αυτο που λενε οτι τους αρεσουν τα κακα αγορια ειναι ιστορια χωρις happyend
Υπάρχει και μια υποκατηγορία, είμαστε και εμείς που μας αρέσουν τα "ζαβά" παιδιά!!
αμα υπαρχει στοχος...προσεξε,οι σχεσεις κατα την αποψη μου ειναι το τι κερδιζεις.βλεπεις μια αγνωστη αμα ξερεις οτι μπορει να κερδισει απο σενα μπορεις να της το διξεις.αυτο ειναι η αυτοπεποιθηση,να ξερεις οτι εισαι ενας ανθρωπος που μπορεις να δωσεις και δεν περιμενεις καποιον για να παρεις.αμα βαλεις τον εαυτο σου σε μια σειρα και εχεις στο μυαλλο σου αυτο θα φενετε οταν μιλας και θα εχεις αλλη αντιμετοπιση.
WhyAlwaysMe μα φυσικά και ειναι λογικό κάποιος που ειναι εμφανίσιμος να ειναι ευκολότερο να τη γλιτώνει με χειρότερες συμπεριφορές. Αυτο δεν ισχύει και για τις γυναίκες νομίζεις; Λυπηρό μεν πραγματικότητα δε, και για τα δυο φύλα, γενικά ισχύει για όμορφους ανθρώπους αυτο. Αλλα αυτο που λέω και δεν λες να βάλεις στο κεφάλι σου ειναι πως αυτο δε σημαίνει ότι το "καλο παιδί" που δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο βγαίνει τελευταίο επειδη ειναι καλο και οι γυναίκες κακές η επειδή δεν ειναι σούπερ εμφανίσιμο. Βγαίνει τελευταίο γιατι ειναι κολλημένο και ρίχνει τους γύρω του ψυχολογικά με ολα τα κόμπλεξ και τις ανασφαλειες και τη γκρίνια. Τους ξενερώνει. Πως το λένε. Οσο για το ότι φταιμε οι γυναίκες και θέλουμε να αλλάξουμε τα κακα παιδιά κλπ δεν εχω ιδέα για τι μιλάς. Αυτο το έχουν ισως μια μειοψηφία γυναικών με δικα τους ψυχολογικά θέματα αλλα σε καμια περίπτωση δεν το λες κανόνα, μη το γενικεύεις τοσο. Δεν καταλαβαίνω απο που πηγάζει αυτη η εμμονη σου. Ασε που αν ειναι έτσι θα σου πω και το αντίθετο, στο πρώτο σου άρθρο αναφέρεται το βιβλιο "why men love bitches" δηλαδή "γιατι οι άντρες αγαπούν τις σκυλες"...εσυ θες σκύλες; Να αρχίσουμε και τα κορίτσια που δεν είμαστε σκύλες να κλαιμε τη μοίρα μας δηλαδή; Εγω νομίζω πως όλοι μπερδεύονται με το οτι οι γυναίκες θέλουν τα κακα παιδιά η οι άντρες τις σκυλες επειδη πολυ απλα όλοι θέλουν ο άλλος να αποπνέει σιγουριά και ανεξαρτησία...ε δεν νομιζω πως ειναι απαραίτητο καν εισαι σκατανθρωπος για να το βγάζεις αυτο. Οσο για το θέμα της εμφανισης ξεκολλα και παρ'το χαμπάρι. Οι άντρες δεν είστε γλάστρες είστε δράστες. Πως αλλιως να το πω εκανα και ρίμα χαχα. Αφου βλεπω κατι παιδιά 18-24 χρονων ξερω γω με τις φανέλες σηκωμενες στις φωτο προφίλ του fb να φανούν οι κοιλιακοί και γελάω με το ποσο ξενέρωτοι ειναι. Το πρόβλημα δεν ειναι να μην εισαι κούκλος η το να εισαι καλο παιδί. Το πρόβλημα ειναι να εισαι βαρετή προσωπικότητα. Τοσο απλά. Τα λεω οσο πιο λιανά γινεται με κίνδυνο να φανώ απότομη αλλα ξέρεις δεν ειναι αυτη η πρόθεση μου, βλέπεις εχω καθε καλη διάθεση. Αλλα αν θέλεις κατανοείς και λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη μου...αν δεν θέλεις οκ συνέχισε να πιστεύεις ότι νομίζεις.
Πες τα βρε gallowdance και τα "ζαβα" έχουν τη χάρη τους ημαρτον με τα κακα παιδιά πια :P Τι κάθομαι και αναλύω με μια σειρά τα είπες ολα.
rea κανε μια απο τις δικιες σου αναλυτικοτατες αναλυσεις επι του θεματος
Αν κάποιος είχε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα,αυτοπεποίθη� �η και δεν ήταν βαρετός,αλλά ήταν bad boy,θα έκανες τίποτα μαζί του?
Και επειδή ξαναμίλησες για την εμφάνιση,πιστεύεις ότι αν κάποιος είναι ωραίος,αλλά δίχως σοβαρή προσωπικότητα,δεν θα γοητεύσει μια ωραία?Και νομίζω πως μετράει σε μεγάλο βαθμό.Δεν γίνεται να αρέσω σε κάτι μη εμφανίσιμες κοπέλες, χοντρές ή άπλυτες κνίτισσες.
Υ.Γ.:Δεν σε παρεξηγώ,φαίνεται πως έχεις κάθε καλή διάθεση.
Γουαι , για αλλη μια φορα θα πω , οτι δεν ισχυει αυτο για τα ' κακα παιδια ' παρα σε μια μεριδα γυναικων , με χαμηλη αυτοπεποιθηση , μια κοπελα με αυτσεβασμο , δεν θα κοιταγε ποτε εναν τετοιο αντρα . Αλλωστε , σου ξαναλεω , μπορεις να κρινεις και αποο τις φωτο που σουστειλα , για να σε πεισω , οτι ειμαι μετριας εμφανισης . Δεν εχω καμμια σχεση με κακα παιδια , ειμαι καλοπροαιρετος , δεν εχω κακια μεσα μου , χιουμοριστας , ευγενης , συμπαθης , προσηνης και ευπροσηγορος , τρυφερος , ποτε δεν τσακωνομαι , τυπικο ' καλο παιδι ' , οχι θυμα , και ομως , οι σχεσεις μου με το αλλο φυλο , ειναι παρα πολυ καλες , οπως διαπιστωσες , διοτι ειμαι επικοινωνιακος , οχι παρτακιας , νοιαζομαι για τον αλλον , εχω φιλους που νοιαζομαι με αυτους , μπορει να εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου , αλλα αλαζων δεν ειμαι , μαλλον σεμνος και χαμηλων τονων , ουτε και μαρεσουν αυτοι οι ανθρωποι..................τους αποφευγω ..............................οπως αποφευγω και τις ' σκυλες ' οπως τις αποκαλεις , μαρεσουν τα καλα κοριτσια .................
Προσωπικά αφου με ρωτάς δεν θα εκανα κατι όχι. Και εξαρτάται βέβαια και απο το τι εννοούμε bad boy..εννοούμε λιγο αλήτης η σκατανθρωπος; Οπως και να εχει θα τα απέφευγα αυτα απλα αφήνω ενα 5% πιθανότητας γιατι δεν μου αρέσει να ειμαι απόλυτη η να κρίνω αυστηρα, ποτε μη λες ποτε κλπ. Περιληπτικα παντως οχι. Οσο για την εμφάνιση και το ποσο θα ειχε περαση ένας ωραίος αλλα βαρετός....σε εμενα καμια απολύτως κατω του μηδέν δεν υπάρχει στο ραντάρ. Γενικα το αν θα γοήτευε καποια τωρα δεν μπορω να το ξερω. Ισως εδώ μπορούν να προσφέρουν τη γνώμη τους κι αλλες γυναίκες του φόρουμ.
Επίσης δεν μπορει ρε συ να μην βλέπεις ποσο άσχημο και άκυρο ειναι αυτο που λες οτι δεν γινεται να αρέσεις σε άσχημες απλυτες χοντρές κνιτισσες κλπ έλεος...διαβαζεις τι λες; Ειναι σαν να λεει καποια "δεν γινεται να αρέσω σε κακάσχημο βαρετό χαζο ακαλλιέργητο φτωχό με μικρό πεος μπουνταλα". Θα σου άρεσε να εννοούσε και εσενα μεσα σε αυτα; Και γενικα το τι είμαστε και τι μας αρέσει δεν εχει καμια σχέση. Οπως δεν ειναι κακό να γουστάρεις εσυ την Αντριανα Λιμα που εισαι ενα μηδέν μπροστα της ετσι δεν είναι κακο να σε γουστάρει καποια κοπέλα που θεωρείς κατώτερη απο τα στάνταρ σου. Να εισαι πιο ευγενικός.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ
2 παραγοντες διαμορφωνουν την προσωπικοτητα του καθε ατομου
α) οικογένεια
β) περιβαλλον
Ως γνωστον οι σεξουαλικες ορμες του αρρεν ξεκινουν απο την εφηβεια και εξελισοντε με την πάροδο του χρόνου... σε περιπτωση που ενας απο τους 2 παραγοντες δεν νουθετησει σωστα το ατομο , το βραχυκυκλωνει και ετσι ενω η σεξουαλικη ορμη θα επρεπε να κατευθυνεται προς τα εξω , στρεφεται εσωτερικα και δεν εξωτερικευεται
-ενοχες
-ντροπη
-φοβος
μπορει να λειτουργησουν καταλυτικα και να βραχυκυκλωσουν το ατομο. Η ενεργεια που αναλώνεται στην αναχαιτηση της τρομερης σεξουαλικης ορμης ..ειναι διπλάσια αποση θα αναλωνε το ατομο για να εκτεθει σε μια ερωτικη προσκληση..αυτη η λανθανουσα ορμη δημιουργει ψυχοσωματικα θεματα που κλονιζουν εξολοκληρου το ατομο και ακρωτηριαζουν την αυτοεκτιμηση του
το ατομο μετα απο τετοια σοβαρη διανοητικη βλαβη, δημιουργει αρνητικα φαντασιακα πεδια στα οποια μπορει να βρει καταφυγιο ο κατακρεουργημενος του εαυτος... ψευδαισθησεις .. καποιες απο αυτες ειναι οι εξης:
- οι γυναικες θελουν κακα παιδια
-οι γυναικες θελουν φραγκατο
-οι γυναικες θελουν ομορφο
-οι γυναικες θελουν φτυσιμο
-οι γυναικες θελουν τον κολητο μου κοκ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παραγοντα παιζει η ενασχοληση του ατομου με τις κοινωνικες δραστηριοτητες.
ενα ατομο που εργαζεται εχει πολυ πιο σταθερη αυτοεκτιμηση απο καποιον αεργο
ενα ατομο που ασχολειται γενικα με κατι το οποιο του προσφερει ποντους αυτοεκπληρωσης του ειναι του, και συναναστρεφεται με τον κοσμο αποδεσμευεται απο τις ψευδεσθησεις και απεγκλωβιζεται απο αυτες ,,
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: η σεξουαλικη κατασταση του ατομου ειναι καθαρα θεμα επιλογης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...
...αποριες??...
χαχαχαχαχα δεν περιμενα κατι αλλο.μια απορια μονο,η μεταφραση στα απλα ελληνικα που ειναι :p (πλακα κανω)
Ρε ψηλε ειναι ο τροποσ που φλερταρεισ εγω νομιζω κι οχι οτι εχεισ αλλο προβλημα σαφωσ κ ο τροποσ επικοινωνιασ σου ειναι αλανικοσ αλλα οι ωραιεσ δε θελουνε τα αλανια αυτο λεμε θελουν τα καλα παιδια
Προέκυψε κάποιο τεχνικό θεματακι μαλλον και δεν φαίνεται μια απάντηση μου σε κατι που ρώτησες αλλα δεν εχει σημασία οπως και να εχει. Το πρόβλημα σου ολο κι ολο ειναι το σκεπτικό σου. Τιποτα αλλο.