Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 250
    Banned
    εγω νομιζω πως σε εναν αντρα μετραει η γοητεια, και οχι η στερεοτυπη εμφανηση..οι μεγαλύτεροι εραστες στην ιστορια της ανθρωπότητας, δεν ειχαν εμφανηση, ειχαν αερα !! το θεμα ειναι να ξερεις να "πουλας" τον εαυτο σου...και αυτο το μαθαινεις μεσα απο εξασκηση ειτε εισαι γυναικα , ειτε ανδρας... ...το ελπίζω δηλαδη, αλλιως εχω φαει ποοολλες χυλόπιτες επι ματαιω :p

Senior Member
    ολα μετρανε και εχουν σημασια, ομως η αληθεια ειναι οτι οι ανθρωποι οταν ειναι κοινωνικοι δεν εχουν δυσκολιες στις σχεσεις τους με το αλλο φυλο ασχετα την εμφανιση τους και τις οποιες ιδιαιτεροτητες τους.

Banned
    ε ναι..με αυτο το σκεπτικο μονο τα μοντελα θα εκαναν σχεσεις... ολοι οι ανθρωποι εχουμε καλα και κακα στχ ... δεν χρειαζεται να εισαι υπερανθρωπος για να αγαπηθεις...απλα πρεπει να μπεις στην διαδικασια της εκθεσης ...αν κοιταξουμε γυρω μας θα δουμε ζευγαρια με ανθρωπους κανονικους ..ουτε καρακαλονες ουτε κουασιμοδους, απλους καθημερινους ανθρωπους...
    το σκεπτικο της εμφανησης το δημιουργουμε εμεις για να κρυβουμε την δηλεία μας πίσω απο αυτο.
    με θλιβει να βλέπω νεα παιδια στο πικ της ορμης τους να κλαιγονται οτι δεν εχουν επιτυχια στο αλλο φυλλο... οπα ρε ρφιλε, ποσες φορες το προσπαθησες? ποσες φορες εφαγες απορριψη?..τι μου καθεσαι στον καναπε και περιμενεις να σουρθει στα ποδια ο ερωτας... ξεκολλα κουνησου!!! σταματα να αυτοευνουχιζεσαι!!! χιλιες φορες λυγουρης και πεφτουλας .. τουλαχιστον αυτος ακολουθει την φυση του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Νιώθω ότι είμαι (και είμαι) άσχημη, αλλά δε με ενοχλεί πλέον! :P Τον χαρακτήρα αφήνω να τον κρίνουν οι άλλοι. Σε γενικές γραμμές, είμαι αδιάφορη. :P (Ακούς δημιουργέ του thread, είμαστε πολλοί τελικά!! )
    Εγω που σε εχω δει φωτο βρισκω οτι εισαι πολυ γλυκεια που να βαφτεις κιολας!

Senior Member
    electribe σίγουρα δεν εννοώ την οικονομική σιγουριά. Εννοώ τη σιγουριά στον εαυτό σου, το ψυχολογικό κομμάτι. Το κομμάτι εκείνο που λεει στα βασικα μας ένστικτα "αυτος ειναι ικανος και πατάει γερά ασχέτως συνθηκών,την βρίσκει την άκρη". Εμπνέει τελοσπαντων μια ασφαλεια. Όχι τόσο κυριολεκτικά οσο ψυχολογικά. Και ουτε κάθεται να τα σκεφτεί αυτα τοσο καμια γυναικα. Ισως ολο αυτό επιδρά πάνω μας όσο άμεσα και ασυνείδητα επιδρά πάνω σας ενα ωραίο στήθος χαχα...και καλα, όντως ειναι ειναι πιο εύκολο να το βγάζει κάποιος οικονομικά άνετος. Αλλα ειναι μεγάλο λάθος να πιστεύεις ότι είναι ο μόνος τρόπος. Γιατι νομίζεις έχουν τη γοητεια τους και τα "κακα παιδιά" υποτίθεται; Γιατι ειναι ο πιο άμεσος (αν και ηλίθιος τρόπος) να προβληθεί αυτη η σιγουριά (μεσα απο τζάμπα μαγκιά δηλαδή). Εγω λεω αν καποιος εχει τετοιο θεμα να μην εστιασει σε κανεναν απο τους δυο τροπους. Απλα αυτο που ειπα. Να γεμιζεις τη ζωη σου με πραγματα που σε γεμιζουν. Να εχεις στοχους και μισ συνεπεια ως προς το να τους πετυχαινεις, καποιο παθος τελοσπαντων σε οτι κανεις. Με τον καιρο βγαζει μια φυσικη γοητεια ισως αυτο που ειναι πιο ισχυρη απο το οποιοδηποτε σετ κοιλιακων. Εν ολιγοις μη το σκεφτεστε τοσο. Δεν εχεις νιώσει εσυ αμήχανα γύρω απο κάποιον που εκπέμπει μεγάλη ανασφάλεια; Οκ μπορεί να μη σου έχει τύχει. Η έστω σκέψου δεν σου εχει τύχει να σου αρέσει γυναικα χωρις να ξέρεις αντικειμενικά το γιατι; Ισως και αυτο δεν σου εχει τύχει. Συμβαίνει. Το μυστικό παντως ειναι να μη το σκέφτεσαι τοσο...και φυσικά η εξάσκηση στη προσέγγιση δες το καθαρά στατιστικά: Πως βελτιώνεται κανεις με το να φοβάται τη σκιά του η με το να κανει μερικές απόπειρες; Και πως εχει παραπανω πιθανότητες να πετύχει κάνοντας λιγο παραπανω απόπειρες η λιγότερες η καθολου; Και προς Θεού δεν εννοώ ξαφνικά να γινει κάποιος που δεν το χει μεγα-πεφτουλας θα ηταν ατσαλο :P εννοώ βλέποντας και κάνοντας... :)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναταλία σε αυτό που λες για τα κακά παιδιά έχεις απόλυτο δίκιο.Όλες και ιδίως οι ωραίες για αυτά τρελαίνονται.Για τα καλά παιδιά ούτε λόγος.Ισως γιατί δεν έχουν το στυλ και την εμφάνιση των κακών παιδιών

Senior Member
    WhyAlwaysMe κακως κράτησες αυτο από όσα ήθελα να πω, ηταν απλα ένα παράδειγμα. Ειλικρινά τωρα κανει ενα μεγάλο facepalm ολο μου το "ειναι" :P Επέτρεψε μου να σου μιλήσω λίγο ευθέως για το θέμα καλα-κακα παιδιά που φαίνεται να απασχολεί τους άντρες που δεν έχουν και τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Δεν τους συμβαίνει επειδη ειναι καλά παιδιά! 1000% στο λεω αυτο. Ειναι σαν να λες πως ολες οι γυναίκες ειναι ηλίθιες που δεν βλέπουν ποσο καλα παιδια ειστε...ε ποσο καλο παιδί εισαι πραγματικά αν βλέπεις σύσσωμο το αλλο φύλο τοσο ρηχά και μονοδιάστατα; Ειχα διαβασει παλιά ενα αρθρο και μου είχε κανει παρα πολυ μεγάλη εντύπωση και ακομα το θυμάμαι, ειχε να κανει με "σκληρες αλήθειες". Μια απο αυτές λοιπόν ηταν πως ενα τεράστιο κομμάτι των ανθρωπινων συναναστροφών και σχέσεων εχει να κάνει με το δούναι και λαβειν, το τι εχεις να προσφέρεις δηλαδή. Και μη πει κανεις παλι τη μαλακια με τα λεφτα θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Εννοώ γενικα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Οτι όλοι κατι δίνουν και κατι παίρνουν. Και εχει σημασία να εχεις κατι να δώσεις, κατα προτιμιση κατι που δεν έχουν οι άλλοι, όχι πολλοί τελοσπαντων. Και ειχε ενα παράδειγμα: Εισαι σε ενα δημόσιο χώρο..σε ενα εστιατόριο σε ενα αεροπλάνο κι εγω δε ξερω που. Και πυροβολούν κάποιον μπροστα σου και σπευδεις να βοηθήσεις. Ο συγγενής του θύματος φωνάζει για ενα γιατρό ενα γιατρό! Σε ρωτάει αν εισαι γιατρός. Και λες όχι. Σε ρωτάει αν εισαι νοσοκόμος. Όχι λες. Αν ξέρεις πρώτες βοήθειες. Ουτε λες, ειμαι ομως πολυ καλο παιδί κι εχω καρδιά μαλαμα. Τοινγκ! Να σαι καλα ρε φίλε αλλα το να εισαι απλα καλο παιδί επειδη δεν κανεις τιποτα κακο δεν αρκεί. Και δεν ειναι βλακας ο συγγενής αν σου πει να κανεις περα και οτι δεν θέλει εσενα να πειραματίζεσαι με τον τραυματία. Αυτο που λες μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν θέλεις μπορω να ψάξω λινκ απο το άρθρο και να το αναρτησω αλλα ειναι στα Αγγλικά. Εν ολίγοις αυτο που λέω ειναι πως δεν εισαι άτυχος στο θέμα των σχέσεων επειδη είσαι καλο παιδί. Ουτε επειδη δεν εχεις λεφτα ουτε οτιδήποτε τέτοιο. Ειναι επειδη πιστεύεις πως οφείλει να σου κάτσει η γυναικα των ονείρων σου επειδη είσαι καλο παιδί, ετσι απλα και παθητικά. Αυτη η γυναικα ομως μπορει να φροντίζει παρα πολυ τον εαυτό της, μπορει να σπουδαζει μπορει να έχει ταλέντα και δεξιότητες και χίλια δυο. Η ακομα κι αν δεν τα έχει. Γιατι να μην προτιμήσει κάποιον που τα εχει; Με λίγα λόγια ξεκολλα και κάνε πράγματα. Θα σου φέρω και αλλο παράδειγμα αν και φοβάμαι μη το εκλαβεις λαθος παλι αλλα τεσπα...και οι μουσικοί πχ θεωρείται υποτίθεται ότι έχουν γοητεία είτε ειναι άσχημοι είτε όμορφοι είτε φτωχοί είτε πλούσιοι...γιατι άραγε; Μήπως επειδη κάνουν κατι που δεν το κάνουν πολλοί στην μέση παρέα και επειδη έχουν ενα ταλέντο η μια δεξιοτητα που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση; Αυτο εννοώ. Στην ουσία εχει να κανει με το ποσο καλά τα εχει κάποιος με τον εαυτό του οσο μαμπο τζάμπα μπούρδα και αν ακούγεται αυτο. Και μη νομίζεις όλοι εχουμε θέματα, κι εγώ εχω αρκετα και σα γυναικα ειδικά άστο βραστο και ριχ'το στη σχάρα, εκει όντως παει λιγο αλλιως το πράγμα αν και ισχύουν εν μέρει και τα παραπάνω. Απλα μην θυματοποιεις τοσο τον εαυτό σου. Και μη ψάχνεις κοπέλα να "σωσεις". Απλα κανε πράγματα για εσενα και ολα τα αλλα έρθουν.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    WhyAlwaysMe κακως κράτησες αυτο από όσα ήθελα να πω, ηταν απλα ένα παράδειγμα. Ειλικρινά τωρα κανει ενα μεγάλο facepalm ολο μου το "ειναι" :P Επέτρεψε μου να σου μιλήσω λίγο ευθέως για το θέμα καλα-κακα παιδιά που φαίνεται να απασχολεί τους άντρες που δεν έχουν και τόση επιτυχία με τις γυναίκες. Δεν τους συμβαίνει επειδη ειναι καλά παιδιά! 1000% στο λεω αυτο. Ειναι σαν να λες πως ολες οι γυναίκες ειναι ηλίθιες που δεν βλέπουν ποσο καλα παιδια ειστε...ε ποσο καλο παιδί εισαι πραγματικά αν βλέπεις σύσσωμο το αλλο φύλο τοσο ρηχά και μονοδιάστατα; Ειχα διαβασει παλιά ενα αρθρο και μου είχε κανει παρα πολυ μεγάλη εντύπωση και ακομα το θυμάμαι, ειχε να κανει με "σκληρες αλήθειες". Μια απο αυτές λοιπόν ηταν πως ενα τεράστιο κομμάτι των ανθρωπινων συναναστροφών και σχέσεων εχει να κάνει με το δούναι και λαβειν, το τι εχεις να προσφέρεις δηλαδή. Και μη πει κανεις παλι τη μαλακια με τα λεφτα θα τραβήξω τις κοτσίδες μου! Εννοώ γενικα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Οτι όλοι κατι δίνουν και κατι παίρνουν. Και εχει σημασία να εχεις κατι να δώσεις, κατα προτιμιση κατι που δεν έχουν οι άλλοι, όχι πολλοί τελοσπαντων. Και ειχε ενα παράδειγμα: Εισαι σε ενα δημόσιο χώρο..σε ενα εστιατόριο σε ενα αεροπλάνο κι εγω δε ξερω που. Και πυροβολούν κάποιον μπροστα σου και σπευδεις να βοηθήσεις. Ο συγγενής του θύματος φωνάζει για ενα γιατρό ενα γιατρό! Σε ρωτάει αν εισαι γιατρός. Και λες όχι. Σε ρωτάει αν εισαι νοσοκόμος. Όχι λες. Αν ξέρεις πρώτες βοήθειες. Ουτε λες, ειμαι ομως πολυ καλο παιδί κι εχω καρδιά μαλαμα. Τοινγκ! Να σαι καλα ρε φίλε αλλα το να εισαι απλα καλο παιδί επειδη δεν κανεις τιποτα κακο δεν αρκεί. Και δεν ειναι βλακας ο συγγενής αν σου πει να κανεις περα και οτι δεν θέλει εσενα να πειραματίζεσαι με τον τραυματία. Αυτο που λες μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Αν θέλεις μπορω να ψάξω λινκ απο το άρθρο και να το αναρτησω αλλα ειναι στα Αγγλικά. Εν ολίγοις αυτο που λέω ειναι πως δεν εισαι άτυχος στο θέμα των σχέσεων επειδη είσαι καλο παιδί. Ουτε επειδη δεν εχεις λεφτα ουτε οτιδήποτε τέτοιο. Ειναι επειδη πιστεύεις πως οφείλει να σου κάτσει η γυναικα των ονείρων σου επειδη είσαι καλο παιδί, ετσι απλα και παθητικά. Αυτη η γυναικα ομως μπορει να φροντίζει παρα πολυ τον εαυτό της, μπορει να σπουδαζει μπορει να έχει ταλέντα και δεξιότητες και χίλια δυο. Η ακομα κι αν δεν τα έχει. Γιατι να μην προτιμήσει κάποιον που τα εχει; Με λίγα λόγια ξεκολλα και κάνε πράγματα. Θα σου φέρω και αλλο παράδειγμα αν και φοβάμαι μη το εκλαβεις λαθος παλι αλλα τεσπα...και οι μουσικοί πχ θεωρείται υποτίθεται ότι έχουν γοητεία είτε ειναι άσχημοι είτε όμορφοι είτε φτωχοί είτε πλούσιοι...γιατι άραγε; Μήπως επειδη κάνουν κατι που δεν το κάνουν πολλοί στην μέση παρέα και επειδη έχουν ενα ταλέντο η μια δεξιοτητα που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση; Αυτο εννοώ. Στην ουσία εχει να κανει με το ποσο καλά τα εχει κάποιος με τον εαυτό του οσο μαμπο τζάμπα μπούρδα και αν ακούγεται αυτο. Και μη νομίζεις όλοι εχουμε θέματα, κι εγώ εχω αρκετα και σα γυναικα ειδικά άστο βραστο και ριχ'το στη σχάρα, εκει όντως παει λιγο αλλιως το πράγμα αν και ισχύουν εν μέρει και τα παραπάνω. Απλα μην θυματοποιεις τοσο τον εαυτό σου. Και μη ψάχνεις κοπέλα να "σωσεις". Απλα κανε πράγματα για εσενα και ολα τα αλλα έρθουν.
    Ναταλία,δεν πίστεψα ποτέ μου ότι πρέπει να μου κάτσει μια γυναίκα,επειδή είμαι καλό παιδί ή όχι!Απλά δεν νομίζω να είναι κακό που ζητάω και μια ωραία εμφάνιση από την άλλη(πέρα και από άλλα στοιχεία,όπως μυαλό,προσωπικότητα κλπ.).Γιατί και εγώ προσπαθώ να φροντίζω την εμφάνιση μου όσο πιο πολύ γίνεται,πηγαίνοντας γυμναστήριο για να φτιάξω μια κορμάρα,ενώ περνάω και ώρες στον καθρέπτη.
    Αυτό που ήθελα να πώ,είναι ότι όλες(ιδίως οι ωραίες) κολλάνε με τα κακά παιδιά,λόγω του στυλ που βγάζουν,δηλαδή του ρεμαλιού.Ενώ τα καλά παιδιά,όσο καλά και να είναι σε κάποια πράγματα,και αυτοπεποίθηση να έχουν,τα κάνουν πέρα.Γιατί δεν είναι ρεμάλια και τσογλάνια σαν τα κακά παιδιά.Και εγώ θα ήθελα ώρες-ώρες να ήμουν ένα κακό παιδί και να κάνω θραύση.
    Να και 2 άρθρα:

http://www.oneman.gr/keimena/men_s_o...a.2005486.html
    http://www.athensvoice.gr/article/fa...B9%CE%AC%C2%BB

Senior Member
    WhyAlwaysMe εχεις εμμονή με το οτι οι ωραίες γυναίκες και το τονίζεις συνέχεια το ωραίες, θέλουν μονο κακα παιδιά. Όχι βέβαια. Το ίδιο σου το άρθρο λεει πως ειναι επειδη τα κακα παιδιά εχουν αυτοπεποίθηση. Και αυτο που βλεπω εγω ειναι "καλα παιδιά" να γκρινιάζουν και να βγάζουν μια μιζέρια και καμια πραγματικη αυτοπεποίθηση. Απλα έχεις πεισμώσει πάνω σε αυτο το θέμα και δεν πρόκειται να ακούσεις τιποτα οσο λογικό η πειστικό κι αν θα μπορούσε να ήταν (εχω βρεθεί σε αυτη τη θέση για αυτο το βλεπω). Και πίστεψε με. Καμια μα καμια γυναίκα (και ναι παίρνω το θάρρος να μιλήσω για ολες εδώ) δεν θα έλεγε όχι σε ενα καλο παιδί που εχει αυτοπεποίθηση και κανει πράγματα και χαράζει μια ωραία πορεία στη ζωη του και αποπνέει σιγουριά όπου πατήσει. Αν θέλεις σχέσεις βασισμένες σε θέματα που εχουν ισως κάποιες γυναίκες και σε φαστ φουντ καταστασεις με γεια σου με χαρά σου γίνε κωλοπαιδο (με ότι νομίζεις οτι συμπεριλαμβάνει αυτο) και έλα να μου πεις που κατέληξες. Τα καλα νέα ειναι πως δεν θα σου ειναι δύσκολο πίστεψε με. Αν τονωθει η αυτοπεποίθηση σου θα μπορουσες να εισαι πρωτο "κωλοπαιδο" ;) Το μονο που χρειάζεσαι ειναι μια κοπέλα να πάρεις τα πάνω σου να τονωθει ο εγωισμός σου να πάρεις αέρα και μετα να τη πληγωσεις και να τα κανεις ολα ***τανα μετα βγάζοντας ολα σου τα απωθημένα. Ειναι επικίνδυνα τα απωθημένα κι εχεις πολλα γαμωτο. Αν σε νοιάζει δηλαδή το τι κίνδυνο συνιστάς για τους ανθρώπους κοντά σου αν δε σε νοιάζει δεν ειναι θέμα. Τεσπα. Συνέχισε αν θέλεις να παίζεις το χαρτι "καλο παιδί" και οταν έρθει η ώρα και θα νιώσεις πως εχεις τη δυνατότητα θα προχωρήσεις επί πτωμάτων. Καλα βγάζω λιγο και απωθημένα απο δικες μου ιστορίες εδώ χαχα σορυ. Αλλα νιωθω εμπειρικα πως ειναι πραγματικά αληθεια όσα σου λέω. Απο εκει και περα δεν θα προσπαθήσω αλλο να σε πείσω πως ειναι εντελώς ηλίθιο το κοσεπτ καλο-κακο παιδί, δεν εχει νόημα και αυτη ειναι η αληθεια σου τωρα. Καλη τύχη οπως και να εχει.

Senior Member
    Αυτοσ ουτε εμενα μ αρεσει χωρισ να τον ξερω μονο απο αυτα π λεει γινεται αντιπαθητικοσ κ δεν εχει να κανει καλοσ κακοσ αντιπαθητικοσ θα ελεγα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    WhyAlwaysMe εχεις εμμονή με το οτι οι ωραίες γυναίκες και το τονίζεις συνέχεια το ωραίες, θέλουν μονο κακα παιδιά. Όχι βέβαια. Το ίδιο σου το άρθρο λεει πως ειναι επειδη τα κακα παιδιά εχουν αυτοπεποίθηση. Και αυτο που βλεπω εγω ειναι "καλα παιδιά" να γκρινιάζουν και να βγάζουν μια μιζέρια και καμια πραγματικη αυτοπεποίθηση. Απλα έχεις πεισμώσει πάνω σε αυτο το θέμα και δεν πρόκειται να ακούσεις τιποτα οσο λογικό η πειστικό κι αν θα μπορούσε να ήταν (εχω βρεθεί σε αυτη τη θέση για αυτο το βλεπω). Και πίστεψε με. Καμια μα καμια γυναίκα (και ναι παίρνω το θάρρος να μιλήσω για ολες εδώ) δεν θα έλεγε όχι σε ενα καλο παιδί που εχει αυτοπεποίθηση και κανει πράγματα και χαράζει μια ωραία πορεία στη ζωη του και αποπνέει σιγουριά όπου πατήσει. Αν θέλεις σχέσεις βασισμένες σε θέματα που εχουν ισως κάποιες γυναίκες και σε φαστ φουντ καταστασεις με γεια σου με χαρά σου γίνε κωλοπαιδο (με ότι νομίζεις οτι συμπεριλαμβάνει αυτο) και έλα να μου πεις που κατέληξες. Τα καλα νέα ειναι πως δεν θα σου ειναι δύσκολο πίστεψε με. Αν τονωθει η αυτοπεποίθηση σου θα μπορουσες να εισαι πρωτο "κωλοπαιδο" ;) Το μονο που χρειάζεσαι ειναι μια κοπέλα να πάρεις τα πάνω σου να τονωθει ο εγωισμός σου να πάρεις αέρα και μετα να τη πληγωσεις και να τα κανεις ολα ***τανα μετα βγάζοντας ολα σου τα απωθημένα. Ειναι επικίνδυνα τα απωθημένα κι εχεις πολλα γαμωτο. Αν σε νοιάζει δηλαδή το τι κίνδυνο συνιστάς για τους ανθρώπους κοντά σου αν δε σε νοιάζει δεν ειναι θέμα. Τεσπα. Συνέχισε αν θέλεις να παίζεις το χαρτι "καλο παιδί" και οταν έρθει η ώρα και θα νιώσεις πως εχεις τη δυνατότητα θα προχωρήσεις επί πτωμάτων. Καλα βγάζω λιγο και απωθημένα απο δικες μου ιστορίες εδώ χαχα σορυ. Αλλα νιωθω εμπειρικα πως ειναι πραγματικά αληθεια όσα σου λέω. Απο εκει και περα δεν θα προσπαθήσω αλλο να σε πείσω πως ειναι εντελώς ηλίθιο το κοσεπτ καλο-κακο παιδί, δεν εχει νόημα και αυτη ειναι η αληθεια σου τωρα. Καλη τύχη οπως και να εχει.
    Δεν ξέρω αν διάβασες το δεύτερο άρθρο,αλλά αναφέρει πως ένας λόγος που σας αρέσουν τα κακά παιδιά,είναι γιατί είναι ωραίοι.
    Και μάλλον με έχεις παρεξηγήσει....
    Μήπως όμως φταίτε και εσείς οι γυναίκες για αυτό το θέμα καλό-κακό παιδί?Εννοώ ότι προτιμάτε τα κακά παιδιά,γιατί πιστεύετε ότι είναι πληγωμένοι και θέλετε να τους αλλάξετε.Να τους κάνετε από ρεμάλια,αρνάκια.
    Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων,δεν βγάζω κανέναν μισογυνισμό.
    Υ.Γ.:Λες ότι δεν θα μου είναι δύσκολο.Γιατί?

Senior Member
    whyalwaysme ακουσεμε το βλεπω μια ζωη αυτο που λενε οτι τους αρεσουν τα κακα αγορια ειναι ιστορια χωρις happyend

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by κύριος View Post
    whyalwaysme ακουσεμε το βλεπω μια ζωη αυτο που λενε οτι τους αρεσουν τα κακα αγορια ειναι ιστορια χωρις happyend
    Ναι,επειδή δεν πετυχαίνουν τον στόχο τους.....

Senior Member
    Υπάρχει και μια υποκατηγορία, είμαστε και εμείς που μας αρέσουν τα "ζαβά" παιδιά!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Υπάρχει και μια υποκατηγορία, είμαστε και εμείς που μας αρέσουν τα "ζαβά" παιδιά!!
    Καλώς την.

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast