Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητοι συφορουμιτες , επειδη δεν ξερω πως λειτουργει η νεα γενια με την γραπτη επικοινωνια , παλαια γενια γαρ , 54 , θελω να μου πειτε την γνωμη σας , εχω αρχισει απο αρχες Αυγουστου τα πμ με μια κοπελα , καθε μερα απαραιτητως 3+ μνμτα , δεν περναει μερα που να μην γινει ανταλλαγη μνμτων , τι κανουμε , πως περναμε , πολυ προσωπικα πραματα πλεον , μονο τον Οκτωβριο , που νοσηλευτηκα για ενα ατυχημα , εκανα 3 μερες να παω σπιτι , και οταν γυρισα , βρηκα μνμτα ανησυχιας εντονης , που ειμαι , τι επαθα , μεχρι το τηλεφωνο της μου αφησε ,για να παρω να πω οτι ειμαι καλα .......επαρχια μενει η κοπελα , προσπαθω να μην δωσω κανενα στοιχειο γι αυτην , σπουδαζει , εχουμε ανταλλαξει καποια τηλεφωνηματα , αλλα την βλεπω απροθυμη και μαλλον ντροπαλη οταν μιλαει μαζι μου , για πιθανη συναντηση , ουτε λογος ..............δεν ειναι ψευτρα , την ' γνωρισα ' απο ενα περασμα στο φορουμ που εκανε , ειναι σεμνη , κλειστη κοπελα , πολυ πολυ εξυπνη , με ωραιο χιουμορ , ωριμοτατη , ψυχολογω πολυ καλα ανθρωπους , ιδιως μετα απο χιλια και πλεον μνμτα , και τα τηλεφωνα , λεμε ο εις στον αλλο οτι τον αγαπαμε , οχι ερωτα , φιλια , με νοιαζεται πολυ και την νοιαζομαι εξ ισου , την καταλαβαινω πλεον , και ισως εχω γινει ο καλυτερος της φιλος , και εχει γινει η καλυτερη μου φιλη , δεν κρυβουμε πραματα , τα λεμε ολα , σχεδον ............η ερωτηση μου ειναι , η νεα γενια συνηθιζει να κανει τετοιες ' σχεσεις ' που παραμενουν στον γραπτο λογο ? δεν θελω κατι απο αυτην , της εχω στειλει φωτο μου , ετσι κανω παντα , δεν εχει στειλει , αλλα λιγο με νοιαζει , μουχει κανει περιγραφη της ,το τονιζω , καταλαβαινω ποτε καποιος λεει ψεμματα , με cross section ερωτησεις , αλλα εξ αρχης ειχα τις ενστασεις μου , οχι πια , για την διαφορα ηλικιας , δεδομενου οτι η κοπελα ειναι 18-19-20 χρονων !!( δεν θελω να την ' φωτογραφισω ) . Τι ειδους σχεση ειναι αυτη , αγαπητη νεα γενια , ενταξει ειμαι επικοινωνιακος πολυ , εχω μεινει καπου παιδι μεσα μου , δεν εχω εγνοιες , ειμαι παντα με το χιουμορ , και συνεννοουμεθα περιφημα , αλλα η ηλικια ............ξερω γω ......!