μια περιεργη σχεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 93
    Επίσης τέτοιου είδους φάσεις μου κάνουν πολύ παιδικές (με την ξενέρωτη έννοια)

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλησπέρα σου μακγκυβεν καλα κανείς κ μιλας με την κοπέλα ή διάφορα ηλικίας είναι όντως μεγάλη όμως μια φιλική σχέση μπορείτε άνετα να διατηρείτε χωρίς πρόβλημα

Σευχαριστω μυσπ για την απαντηση , κι εγω φιλικα το βλεπω , παιρνω και μια αλλη οπτικη γωνια σε θεματα μου , που δεν μπορω να την εχω , λογω ηλικιας , και παιρνει και η κοπελα μια οπτικη γωνια , που επισης δεν μπορει να την εχει , λογω ηλικιας , ειναι μια εποικοδομητικη σχεση , τροπον τινα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣονγκΧουά View Post
    Καλημέρα!

Μακ, εσύ γενικά ξέρεις τι θες σε αυτή την κατάσταση? Τι σε προβληματίζει? Η φύση της επικοινωνίας?

Καταλαβαίνω ότι είναι ωραία αυτή επικοινωνία, εντείνει το ενδιαφέρον και εξάπτει τη φαντασία.... αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά θα είναι κάψιμο. Ή θα γίνει βαρετό... έχει δει κανείς το "catfish"?

Γεια σου Σονγκ Χουα !! τι καψιμο ? αμα βαρεθουμε , βαρεθηκαμε και εληξε , τοσο απλο , δεν κανω σχεδια .......δεν εχω δει το catfish ........

Senior Member
    Επίσης τέτοιου είδους φάσεις μου κάνουν πολύ παιδικές (με την ξενέρωτη έννοια)

Μα ειναι ωραιο να μενεις παιδι , Σονγκ , με την καλη εννοια , της ξεγνοιασιας και της ανεμελιας , και ειμαι ξεγνοιαστος και χωρις σκοτουρες , ουτως η αλλεως , κατι παιρνω , και κατι δινω , για να διατηρειται η ' σχεση΄ , φιλικη παντα ......
    Last edited by Macgyver; 14-01-2016 at 04:15.

μ΄αρέσεις γιατί είσαι όλο τρέλλα!!! Άμα περνάς καλά εσύ, εγώ πάσο.

άρα είσαι άνετος, δεν σε προβληματίζει κάτι.... σωστά? :p

Senior Member
    μ΄αρέσεις γιατί είσαι όλο τρέλλα!!! Άμα περνάς καλά εσύ, εγώ πάσο.

άρα είσαι άνετος, δεν σε προβληματίζει κάτι.... σωστά? :p

Eμ , ναι , δεν με προβληματιζει κατι, αγαπητη Σονγκ Χουα , δεν ειμαι ανθρωπος που θα σπαζοκεφαλιασω , ουτε θα κατσω να κανω αναλυση , αφου το διασκεδαζω το πραμα .................δεν γινομαι φορτικος , δεν γινεται φορτικη , εχει καποιο μυστηριο το πραμα , οπως το βιντεακι ( καλο φαινεται το εργο ) , παντως βρισκω ενδιαφερον στην συγκεκριμενη , δεν ειναι ενα κενο πλασμα , εξυπνες ατακες , αμφιπλευρα , απεχθανομαστε αμφοτεροι τις συνηθισμενες σχεσεις , σπαει η ρουτινα βρε Σονγκ , ειμαι χορτατος απο ωραιες σχεσεις , καπου αλλαζουμε ρολους , μια γινομαι εγω ο μπαμπας , και συμβουλευω , μια γινεται αυτη η μαμα , και με μαλωνει για επιπολαιοτητες μου , εχει πλακα το πραμα , αλλωστε εχει αποδειχθει οτι τα σχεδια για την ζωη ειναι αερας ...............και ματαια ......οπου σε βγαλει η ζωη , αρκει να κανεις οτι κανεις ενσυνειδητα , χωρις φρούδες ελπιδες ...................μεχρι τωρα η ζωη ηταν καλη μαζι μου , ειμαι πολυ θετικος ανθρωπος ομως και λιγο ζεν , και νομιζω οτι αυτο την ελκυει.........

Senior Member
    δεν καταφερα να μπω στον προβληματισμο σου αν σου πεφτει υπαρβολικα μικρη η κοπελα και γιατι να μην θελει να συναντηθειτε, μαγκ.
    αν μιλαμε για φιλια, κανεις δεν ειναι υπερβολικα μικρος η μεγαλος για να γινει φιλος μας, αν επικοινωνουμε καλα.
    αν μιλαμε για ερωτικη σχεση, δεν εχει νοημα να προβληματιζεσαι εφοσον η ιδια σε βλεπει φιλικα.
    πως θα γινει η σχεση αν η κοπελα σε βλεπει σαν φιλο και δεν θελει και συναντηση???

αν μιλαμε για φιλια τελικα, θεωρω οτι μπορει να κρατηθει μια τετοια επικοινωνια διαδικτυακα. με κουβεντες και καλες προθεσεις, για πολυ καιρο.
    το για ποσον καιρο, δεν το ξερω, παντως δεν βρισκω κατι προβληματικο σε μια φιλια που υπαρχει μονο στο διαδικτυο. σε ενα ερωτικο ενδιαφερον ομως που περιοριζεται στο διαδικτυο, βρισκω πολυ χοντρο προβλημα.

Member
    Μια περιεργη σχεση ..απο δυο περιεργους ανθρωπους....σε μια περιεργη κοινωνια...!!!

Μακ...κοίτα μη σε δούμε στην τατιάνα σαν θέμα:

"Συνεπής, ζωηρός και ετοιμόλογος φορουμίστας, ετών 54, παρέσυρε διαδικτυακά αμούστακη παιδούλα" !!!! ;)

Senior Member

"Συνεπής, ζωηρός και ετοιμόλογος φορουμίστας, ετών 54, παρέσυρε διαδικτυακά αμούστακη παιδούλα" !!!! ;)
    Μπα , δεν εχω διαθεση να παρασυρω καμμια , και ιδιως στην Τατιανα , που την ξερω , απο μικρη , πολυ μικρη , σκατοπαιδο ειναι !!!! και την αδελφη της ξερω , και τους γονεις της , καλοι ανθρωποι , αυτη πως βγηκε ετσι ? δεν θα πηγαινα για κανενα λογο ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν καταφερα να μπω στον προβληματισμο σου αν σου πεφτει υπαρβολικα μικρη η κοπελα και γιατι να μην θελει να συναντηθειτε, μαγκ.
    αν μιλαμε για φιλια, κανεις δεν ειναι υπερβολικα μικρος η μεγαλος για να γινει φιλος μας, αν επικοινωνουμε καλα.
    αν μιλαμε για ερωτικη σχεση, δεν εχει νοημα να προβληματιζεσαι εφοσον η ιδια σε βλεπει φιλικα.
    πως θα γινει η σχεση αν η κοπελα σε βλεπει σαν φιλο και δεν θελει και συναντηση???
    α.
    Ελα ντε , κι εγω δεν μπορω να το καταλαβω !! θεωρω φιλικη την σχεση , επικοινωνουμε πολυ καλα , αλλα και το τηλεφωνο , με τα χιλια ζορια το απεσπασα , η συναντηση , προς το παρον , ειναι out of question , ισως με θεωρει μεγαλο , και οντας αβγαλτη , μπορει να κομπλαρει στην ιδεα ενος μεγαλου αντρα , λεω τωρα , δεν ξερω τι να υποθεσω , παντως και στο τηλεφωνο , δεν ειναι ανετη , το καταλαβαινω .........
    Last edited by Macgyver; 14-01-2016 at 04:18.

Banned

χαχαχαχα... θα παρουμε ολες οι φορουμιτσες τηλ στην τατιανα και θα τον καταγγείλουμε για σεξουαλικη παρενοχληση!!:p "αδιστακτος 54χρονος φορουμιστας παρενοχλει ευαλωτες γυναικες του φορουμ "

έεεεεετσιιιιιιι "ο δρακος γνωστού φόρουμ" χαχαχαχα σε πειράζουμε Μακ!!!

Senior Member
    Αδιστακτος ? παρασυρω ? μεχρι στιγμης , εχω παρασυρθει απο γυναικα του φορουμ , αλλη , και συναινεσα , δεν εχω παρασυρει ποτε καμμια , ειμαι παντα φιλος των γυναικων , απο μικρος ειχα πολλες φιλες , απλες , πιο πολλες φιλες ειχα . παρα φιλους , συγκριτικα με πολλες ειμαι αβγαλτος και αθωος , οντως ........απλως κρινω καλα ανθρωπους ...........
    Last edited by Macgyver; 14-01-2016 at 04:19.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast