Anafranil, abilify & lamictal...
Άσε, με τους καφέδες κρατιέμαι όσο κρατιέμαι ξύπνια αλλά και πάλι μερικές φορές δεν με πιάνουν και κοιμάμαι με τις κότες όπως χθες, 22:00 η ώρα είχα ξαπλώσει...δεν φαντάζεσαι πόσο μου τη δίνει αυτό...
Printable View
Εσύ η δε θέλεις να καταλάβεις ή δεν μπορείς σε όλων τις ζωές μας υπάρχουν στιγμές που ξεφύγαμε άμα κάθεσαι και σκέφτεσαι αυτό λογικό είναι να φοβάσαι να κάνεις σενάρια κλπ μια χαρά είσαι γι αυτά που σκέφτεσαι εσύ θες να νιώθεις τέλεια να συμπεριφέρεσαι τέλεια να σκέφτεσαι τέλεια αυτό είναι το πρόβλημα σου και αυτό είναι το λάθος σου από εκεί πηγάζουν όλα δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ότι είναι λάθος αυτό δεν έχω να σου πω κάτι άλλο εγώ είμαι φρικιό και ζω κάπως κι εσύ τα χεις όλα και δεν ζεις από εκεί και πέρα δεν έχω να σ πω κάτι άλλο με τα μυαλά που έχεις με αυτά θα πας εγώ προσπάθησα εσύ εκεί εγώ το χρέος μου το κάνα από εκεί και πέρα δικαίωμα σου
Στεναχωρήθηκα τώρα αλλά τέλοσπαντων, αν δεν γίνει τίποτα με την ψυχοθεραπεία θα συνεχίσω έτσι, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...αλλά τι να ζήσω βρε elis, ζωή είναι αυτή; Μακάρι να μην είχα γεννηθεί ποτέ και ποια όλα έχω; Τίποτα δεν έχω, ούτε καν δουλειά...νομίζεις ότι μ' αρέσει που έχω παγιδευτεί εδώ;
Πάντως οι απορίες μου είναι ειλικρινείς...αλλά είτε μου τις λύσεις είτε όχι, ευχαριστώ που ασχολήθηκες αλλά κρίμα που δεν με καταλαβαίνεις...
Κάτσε να κάνω μια έρευνα για τα φάρμακα αυτά που παίρνεις για να δούμε αν και πόσο δικαιολογείται η υπνηλία...
Φυσικά θα ψάξω σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες γιατί εδώ δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες...
Λοιπόν άκου!
1)Η Κουετιαπίνη (Seroquel) είναι πολύ κατασταλτική.Αυτό το γνωρίζεις άλλωστε και απο προσωπική πείρα.
Φαντάσου πως αυτό το φάρμακο το προτείνουν σε ανθρώπους που υποφέρουν από αυπνία.
Μάλιστα,με άριστα τα 10 αστέρια,162 χρήστες το βαθμολογούν με 8.2 αστέρια για την αυπνία!
Άρα είναι δεδομένο 100% πως το Seroquel φέρνει υπνηλία.
2)Η Xλωμιπραμίνη (Anafranil) είναι ιδιαίτερα κατασταλτική και αυτή!Ανήκει στις παλιότερης γενιάς αντικαταθλιπτικά με πολλές παρενέργειες.
Μία εξ αυτών είναι και η υπνηλία και η καταστολή.Γι'αυτό και συνήθως χορηγείται εφάπαξ το βράδυ σε μία δόση.
3)Το Abilify δεν πιστεύω πως σου προκαλεί ιδιαίτερη υπνηλία και το Lamictal είναι σταθεροποιητής διάθεσης.Ούτε αυτό θεωρώ πως ευθύνεται.
Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα φάρμακα σου έχουν χορηγηθεί για λόγους που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν και τον αυτοκτονικό ιδεασμό μεταξύ άλλων.
Άρα μπορεί να σου προκαλούν υπνηλία και καταστολή αλλά από την άλλη σου μειώνουν την συχνότητα των ''κακών'' σκέψεων.
Αnafranil & Seroquel λογικά πρέπει να τα παίρνεις βράδυ.Σωστά?
Εντωμεταξύ είναι και ο συνδυασμός των 4 μαζί που μπορούν να λειτουργούν συνεργιστικά και να προκαλούν καταστολή.
Όχι, anafranil & seroquel παίρνω και πρωί και μεσημέρι αλλιώς μάλλον θα ήμουν ήδη στα θυμαράκια μιας και όπως είπες τα παίρνω και για να μην μου κάνω κακό...αλλιώς δεν αντέχω τη θλίψη...και seroquel παίρνω και το βράδυ...γι' αυτό πίνω και πολλούς καφέδες για να κρατιέμαι ξύπνια, μέχρι αυτή την ώρα ήπια τρεις κι ευτυχώς δεν νυστάζω, το μεσημέρι να δούμε που θα πάρω 50 mg seroquel...ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να μείνω ξύπνια ή αν όχι έστω να μην κοιμηθώ πάλι με τις κότες το βράδυ...θέλω να δω ταινία, να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου...
Αυτό με την καταστολή μου το είχε πει ένας γιατρός που είχα πριν λίγα χρόνια και μου είχε πει να μην πίνω πολύ καφέ αλλά αν δεν το έκανα κι αυτό θα κοιμόμουν όλη μέρα...
Έλα βρε κούκλα γτ με στεναχωρείς συνέχεια να σ πω τι παίρνω εγώ και δουλεύω ίνβεγκα και σαικρεστ το ένα το πρωί το άλλο το βράδυ φουλ δόσεις και έχω μια λειτουργικότητά αρκετή πως να στο εξηγήσω εγώ δεν περιμένω να ναι όλα τέλεια για να λειτουργήσω δηλαδή σηκώνομαι το πρωί όλα σκάτα άλλα πάω για ένα καφέ κάνω μια βόλτα πάω στη δουλειά δεν περιμένω να ναι όλα τέλεια για να βγω άμα δεις βγαίνω με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα πάω μια βόλτα όμως μετά γυρνάω διαβάζω τίποτα στο ίντερνετ μπορεί να κοιμηθώ μπορεί όχι μετά ξανά μια βόλτα το απόγευμα δηλαδή άμα πάρεις ένα ποδήλατο κι αρχίσεις και γυρνάς βόλτες όπως έκανα εγώ στην αρχή τι θα γίνει? Επίσης άμα πας στους γιατρούς χωρίς σύνορα και τους πεις θέλω να γίνω εθελοντής τι θα γίνει τώρα έχουν ανάγκη αυτοί θα δουλέψεις κανονικά δηλαδή άμα πας σε ένα γυμναστήριο και γνωρίσεις κανένα καινούριο κόσμο και κορίτσια και αγόρια δηλαδή τι θα γίνει και τέλος άμα πεις το γιατρό σου να σε γνωρίσει κανένα κορίτσι να κάνετε παρέα τι θα γίνει πάλι αυτά όλα που σου λέω τα χω κάνει εγώ είναι εγγυημένα γιατί κάθεσαι και με στεναχωρείς αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Επίσης για το συνάδελφό που ασχολείται με τα φάρμακα ανοίγεις το γουίκι βλέπεις τι υποδοχείς πιάνει το φάρμακο της ισταμηνης είναι αυτά που φέρνουν νύστα γενικά είναι όλα κατασταλτικα όσοι έχουν ψύχωση θα καταλάβουν τι λέω ίσως γενικά διαβάστε και καμιά ψυχοφάρμακολογία και μετά ελάτε για συζήτηση
Αχ βρε elis, δεν το κάνω επίτηδες για να σε στεναχωρώ προς Θεού...αλλά έχω κι εγώ τα κολλήματα μου...
Έχω όμως και κάποια άτομα που κάνω παρέα από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και εκτός, με μια από τις φίλες μου πάμε όποτε βγαίνει κανένα θρίλερ και το βλέπουμε στο σινεμά αλλά το τελευταίο που έβαλε δεν το προλάβαμε να πάρει, κατέβηκε πολύ γρήγορα... :mad:
Επίσης περιμένω να βγουν κάτι προγράμματα δωρεάν εκμάθησης διάφορων δραστηριοτήτων για ανέργους, θα έβγαιναν τον Φεβρουάριο αλλά ακόμα τίποτα...στα λέω αυτά για να σου δείξω ότι έχω μερικά πράγματα στο μυαλό μου για να βγω από τη στασιμότητα, ότι προσπαθώ...
Τώρα θα έρθει η θεία μου με τον ξάδελφο μου και τη γυναίκα του για φαγητό, καλό θα είναι αυτό, θα έχω και νεανική παρέα αν και μόλις το άκουσα με έπιασε ένα άγχος, είδες τι κακό είναι κι ο ψυχαναγκασμός; Πήρα ηρεμιστικό όμως και θα μου περάσει, θα το νικήσω το καταραμένο...
Να σε ρωτήσω κάτι σχετικά μ' αυτό που συζητούσαμε πιο πριν; Μια γενική ερώτηση είναι, θέλω μια γνώμη από άντρα (μπορεί να απαντήσει κι όποιος άλλος θέλει)...
Όσο για την ψυχοφαρμακολογία γέλασα (όχι κοροϊδευτικά) γιατί προσπαθώ να διαβάσω λογοτεχνία και δεν μπορώ να βρω την όρεξη, πόσο μάλλον κάτι τόσο δύσκολο... :confused:
ναι πεσ τι θεσ να βγαλουμε ακρη θελουμε να προχωρασ αυτο θελουμε δε θελουμε μιζερια και να καθεσαι σε ενα δωματιο αυτο θελουμε
Ωραία ερώτηση είναι ποτέ θα το πεις και σε ποιον άμα το πεις με τη μια τρομάζει και φεύγει θα του πεις ότι έχεις κατάθλιψη κι όλα θα τα ρίχνεις εκεί για αρχή αλλά θα κοιτάξεις να είναι ψιλό ευαίσθητος μορφωμένος κλπ μη βρεις κανένα γίδι και τα πεις αυτά θα πρέπει να προσέχεις που το λες εγώ ας πούμε το είπα σε όλους τους συμμαθητές μου και σε μερικούς άλλους το δέχτηκαν κάπως αν και παρέες δύσκολα αλλά τους το είπα αυτό είναι το ένα πχ άμα πας για εθελόντρια θα πεις ότι έχεις κατάθλιψη κάποια στιγμή δε θα το λες συνέχεια κάποια στιγμή άμα γνωριστείτε θα το πεις άμα πας γυμναστήριο μην πεις τίποτα είναι συνήθως γίδια οι περισσότεροι άμα κανείς γνωριμία από γιατρό πάλι θα το πεις σε όλους θα λες ότι έχεις κατάθλιψη και πολύ μετά άμα γίνετε κολλητοί το λες για πρώτη εικόνα κατάθλιψη λόγω ανεργίας φτώχειας ότι θες πες ερωτική απογοήτευση ότι γουστάρεις αλλά να προσπαθείς έτσι όχι να κάθεσαι σαν τα αγγούρι μετά τι φάρμακα παίρνεις αντικαταθλιπτικά τα ξέρουν όλοι μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω δεν πα να είναι γιατρός πρωθυπουργός ότι και να ναι μέχρι εκεί αυτά είναι τα βασικά κανε αυτά αλλά πάντα θα το χεις στο μυαλό σου όχι πολλά πολλά κατάθλιψη αντικαταθλιπτικά τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο άμα γίνει κολλητή μετά από κάνα δυο χρόνια το λες αλλά πάντα θα κοιτάς να προσπαθείς ότι κι αν κάνεις και μια που σαι ευαίσθητη από τον τρόπο θα καταλαβαίνεις άμα σε ενοχλεί έστω και λίγο όταν μιλάει μακριά θα προσπαθείς να χεις σχέσεις με αυτούς που αντέχεις τα γίδια θα τα αποφεύγεις λεγε ψέμματα δεν πειράζει δεν παθαίνει κανείς τίποτα άμα σε πονάει εσένα το κεφάλι σου και θες να φύγεις ή πάρε τηλέφωνο μια φίλη σου και πες θα πας από εκεί τέτοια κόλπα σε σώζουν πολλές φορές από άβολες καταστάσεις όσο νιώθεις άνετα μέχρι εκεί ούτε πόντο πιο εκεί νόμος
Μπορεί να σε απορρίψουν για ένα κάρο λόγους μπορεί να σε δεχτούν επίσης για άλλο ένα κάρο λόγους συνήθως απορρίπτουν για βλακείες ή άμα δουν ότι θες χρόνο κι ενδιαφέρον για να λειτουργήσει γι αυτό λέμε να είσαι κάπως φορμαρισμένη μην είσαι και αγγούρι τελείως όπως υπάρχει η πιθανότητα να απορρίπτεις κι εσύ μην νιώθεις άσχημα στην παρούσα φάση θα κοιτάς τον εαυτό σου σιγά σιγά θα ενδιαφέρεσε και για άλλους σιγά σιγά και αυτό μπορεί να γίνει μετά από αρκετό καιρό η να γνωρίσεις καλά παιδιά και να γίνει γρήγορα ανάλογα τι θα σου τύχει πάντως προσεκτικά ότι κι αν κάνεις
Ευχαριστώ για την απάντηση...
Ναι, εντάξει, εννοείται ότι δεν μιλάω εύκολα γι' αυτά τα θέματα στον οποιονδήποτε...
Και μου αρέσει να είναι ο άλλος μορφωμένος, ευαίσθητος είναι απαραίτητο...αυτό με το να πάρει τηλέφωνο φίλη για να ελέγξει πως πάνε τα πράγματα κι αν δεν πάνε καλά να μπορέσω να φύγω το έχω κάνει παλιότερα σε ραντεβού για να νιώθω ασφαλής μετά από μακρά περίοδο μοναξιάς που είχα βγει έξω από τα νερά μου...
Τώρα πάλι με έχει πιάσει νευρικότητα, πήρα τα φάρμακα μου πριν καμιά ώρα δεν θα έπρεπε να είχαν δράσει; Γιατί μου συμβαίνει αυτό;;;
Αχ, αυτό με το ότι δεν θα προχωράω παραπάνω απ' το σημείο που νιώθω άνετα μακάρι να μου το είχε πει κάποιος χρόνια πριν...θα είχα γλιτώσει πολύ πόνο και το μίσος που νιώθω για τον εαυτό μου κάποιες φορές επειδή έκανα πράγματα που εναντιώνονταν στη θέληση μου και στις αρχές μου, πώς το ξεπερνάς αυτό; Καμιά ιδέα; Please...θέλω πολύ να νιώθω γαλήνη μέσα μου και να μην γίνομαι εχθρός μου...
Δεν πειράζει αυτό δεν το βλέπει και κανείς μη νομίζεις βάλε καμία κρέμα παραπάνω άμα νομίζεις ότι φαίνεται αλλά πίστεψε με δε θα το δει και κανείς να προσπαθείς να είσαι κάπως ευχάριστη παρόλο τις δυσκολίες όχι να προσπαθείς να πεις κάτι έξυπνο αλλά να κάνεις συζήτηση καλή ώρα να κάθεσαι να συζητάς και σιγά σιγά θα σε εκτιμήσουν
Τώρα είδα το Post!
Seroquel + Anafranil παίρνεις και το πρωί??Α.....Έτσι εξηγείται η υπνηλία που νιώθεις συχνά πυκνά!
Απόλυτα λογικό!Αλλά για να στα είχε δώσει από το πρωί σημαίνει πως κάτι φοβάται ο γιατρός και μάλλον είναι αυτό που προανέφερα και συμφώνησες!
Άρα εδώ το πρόβλημα είναι πως ενώ τα φάρμακα την ψιλοκάνουν την δουλειά τους και δεν έχουμε απόπειρες αυτοκτονίες(τον αυτοτραυματισμό που έχεις αναφέρει παλιότερα για να προκαλείς πόνο δεν το βάζω ως απόπειρα αυτοκτονίας),από την άλλη σου προκαλούν υπνηλία κι έτσι ουσιαστικά δεν σου επιτρέπουν να ζήσεις και σε καθηλώνουν στο σπίτι!
Συνεπώς εσύ προσπαθείς με καφέδες να την παλέψεις και να μην είσαι σαν ζόμπι την ημέρα...
Λογική κίνηση καθώς η καφείνη είναι διεγερτική αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό.
Το έχεις συζητήσει με τον γιατρό σου μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση στο θέμα??
Καλημέρα!
Ναι, άσε σήμερα ξύπνησα στις 07:00 νιώθοντας πως είχα χορτάσει ύπνο αλλά τώρα νυστάζω λίγο πάλι, σε λίγο θα κάνω κι άλλο καφέ να έρθω στα ίσια μου...
Κι εγώ πιστεύω πως είναι αυτό που λέγαμε στο προηγούμενο ποστ αυτό που ανησυχεί το γιατρό αλλά κι εγώ τα θέλω και το πρωί γιατί αλλιώς δεν νιώθω αρκετά ήρεμη, εδώ τα πήρα στις 08:00 και πάλι νιώθω άγχος, φαντάσου και χωρίς αυτά...
Ουφ, ανακουφίστηκα και χάρηκα που κατάλαβες ότι οι αυτοτραυματισμοί μου δεν χρήζουν επέμβασης των αρχών γιατί είχα τρομάξει όταν μου έλεγες ότι θα ειδοποιήσεις την αστυνομία, θα ήταν κρίμα να αναστατωθούμε όλοι (εγώ κι η οικογένεια μου) για μια γρατζουνιά...Μου έχουν χτυπήσει ξανά το κουδούνι στις 4 τα ξημερώματα από τη ΔΗΕ (τότε για σοβαρή κατάσταση) και τρόμαξα πολύ, δεν θέλω να μπω ξανά σε ψυχιατρείο, είχα μπει μια φορά οικειοθελώς αλλά ήταν χάλια εκεί μέσα οπότε υπέγραψα κι έφυγα...
Για άλλη λύση δεν το έχω συζητήσει, θα το κάνω όταν ξαναπάω μάλλον προς το τέλος του μήνα...μακάρι να βρεθεί κάτι...
Το κοκκινισμα δεν ειναι κακο ,, ουτε το να δηλωσει η αλλη οτι εχει καταθλιψη , κι εγω το λεω , υπαρχουν πολυ σοβαροτερα ελατωμματα , δεν μπορω νανεχτω ιδιοτροπες , ξερολες , με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους , εξυπνακιες , αυταρχικες και επικριτικες ....................θελω ναχει μια σοβαροτητα η αλλη , να καταλαβαινει απο , η ακομα καλυτερα ναχει χιουμορ , σε ολους αρεσουν οι χαρουμενοι ανθρωποι , οι θετικοι , οχι οι χαζοχαρουμενοι ομως .................... οσο για την φορμα σου που την εχεις χασει , εγω , παροτι ειχα 10 χρονια να κανω σχεση , περισυ που εκανα , στο 3ο ραντεβου , την ειχα ξαναβρει κανονικοτατα την φορμα μου , το 1ο ραντεβου ηταν καπως δυσκολο ..............αβολο ...... φυσιολογικο δεν ειναι .?.....
Βασικά το να έχεις κατάθλιψη και να είσαι χαρούμενος είναι λίγο δύσκολο να συνδυαστούν, εγώ τουλάχιστον πιέζω τον εαυτό μου για να φαίνομαι έτσι κάποιες φορές...
Εγώ δεν μπορώ ν' ανεχτώ τους νευρικούς και τους ψεύτες...
Τώρα για τη φόρμα μου, μακάρι να την βρω τόσο γρήγορα όταν γνωρίσω κάποιον πάντως σίγουρα το πρώτο ραντεβού είναι κάπως άβολο μιας και δεν ξέρεις καθόλου τον άλλον και το χειρότερο για μένα σ' αυτό είναι να κάνει κίνηση αυτός για σωματική επαφή ακόμα και για μιαν αγκαλιά, δεν νιώθω καθόλου άνετα γι' αυτό αν δεν ξέρω καλά τον άλλον...
Για πες (κι άλλοι αν θέλετε), γιατί βιάζεστε τόσο πολύ μερικοί;
Άσε τα ραντεβού και πιάσε δραστηριότητες σιγά σιγά μη βιάζεσαι επίσης για ραντεβού απέφευγε μικρότερους αν σ φαίνονται κάπως γτ από φλερτ είναι άσχετοι κατά τα άλλα ο μικρότερος είτε θα σε κάνει να νιώσεις άβολα είτε θα είναι βιαστικός δε βγάζω απέξω και τους πυροβολημένος στην ηλικία μας αλλά συνήθως άμα δουλεύει είναι εντάξει θα τους ρωτάς τι δουλειά κάνουν και θα δείχνεις ένα ψιλό ενδιαφέρον και μετά θα σ πω όχι για τα χρήματα αλλά επειδή η δουλειά είναι χαρακτηριστικό για ένα άτομο αυτοί που είναι στην ηλικία μας και κάθονται να τους προσέχεις άμα σ πει άνεργος να ρωτήσεις τι πως κλπ άμα δούλευε πιο παλιά εντάξει αλλά άμα ήταν φοιτητής χεστα επίσης τον τρόπο πάντα θα κοιτάς
Άσε τα ραντεβού για αρχή εγώ λέω και πιάσε δραστηριότητες για γνωριμίες όχι για χόμπυ αλλά να είσαι έξω από το πρωί να γυρίσεις το βράδυ απ πούμε να μιλάς να δεις πως πάει πως νιώθεις τέτοια καλό είναι με μια φίλη σου μαζί όλη μέρα να κάνετε βόλτες αντε καλή επάνοδο στη ζωή
Ναι βρε εντάξει, δεν θα βγω κι αύριο απλά μιας κι αναφέρθηκε το θέμα το συζητάμε για μελλοντική χρήση... :)
Το μόνο θέμα που με αγχώνει όσον αφορά την συντροφικότητα είναι η ηλικία μου κι αυτό γιατί θέλω να κάνω παιδί...(όχι τώρα)
Για δραστηριότητες θα ήθελα να αρχίσω πρώτα από κάποια πράγματα που μου αρέσει να κάνω μέσα στο σπίτι όπως το διάβασμα αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω και ν' αφιερωθώ στο βιβλίο, έχεις καμιά ιδέα πώς να το καταφέρω;
Θα βγω και καμιά βόλτα έξω μόλις στρώσει λίγο ο καιρός, εδώ μας έχει μουλιάσει στη βροχή...
Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου, θα τις έχω υπόψη...
Α, έχω κι ένα καλό νέο: η ξαδέλφη μου βγήκε από την εντατική, από την κλινική όχι ακόμα αλλά τουλάχιστον καλυτερεύει... :D
Ενταξει , δεν μπορεις νασαι χαρουμενος εχοντας κτθλψη , αλλα αμα βγεις και σαρεσει ο -η αλλος , βρισκεις τηνδιαθεση , γι αυτο ειπα οχι χαζοχρουμενος , ναχεις καποθιο λογο νασαι χαρουμενος , οτι βγηκες με καποιον που σαρεσει , αυτο εννοω , οχι να καθεσαι μονο σου , και να χαιρεσαι γι αυτο !!! τους νευρικους και τους ψευτες , γιατι τους αναφερεις , υπαρχει ανθρωπος , που νανεχεται τετοια ελατωμματα ? σιγουρα ο αλλος -η θαχει ελατωμματα , αλλα απ αυτα που δενενοχλουν την ιδιοσυγκρασια του καθενος , ασε που αμα ερωτευτεις , δεν βλεπεις ελατωμματα , οτιδεις στην αρχη ,μετα μετατρεπονται ολα σε προτερηματα !!!απλως μερικα ελατωμματα σε ξενερωνουν με το καλημερα , αμα εισαι και καλος κριτης χαρακτηρων , ας πουμε , εγω θελω τον χωρο μου , αμα μου τον στερησει η αλλη , ξενερωσα , μπορει να μου ζηταει οτι θελει ,αρκει ναχει τον τροπο να το ζητα , εκει γινομαι πολυ ευκολα χειρισημος , αν δεν εχει τον τροπο , μουλαρωνω κι εγω , και δεν γινεται τιποτα , δεν προχωραει το πραμα ...................δεν ειναι τι θα πεις η τι θα ζητησεις ,ειναι ΠΩΣ θα το πεις/ζητησεις , θελει τον καταλληλο τροπο ...............................εγω δεν βιαζομαι ποτε , αντιθετως ,ειμαι αργοκινητος στην πρωτη κινηση σωματικης επαφης , θελω πρωτα να εξοικειωθω με την αλλη , να νιωσω οικειοτητα ........................πρωτα θα γινω φιλος , και μετα οτιδηποτε αλλο ............................αλλα δεν βλεπω αυτο να το συμμεριζεται η νεα γενια ...........
Εδώ αναστήθηκα εγώ κάπως συνήλθα εσύ που σαι και ελαφριά δε γίνεται και σιγά μην έχεις πρόβλημα εσύ πρόβλημα έχω εγώ εσείς απλά χαζολόγατε όλοι σας όμως καλά που είμαι κι εγώ που έχω αληθινό πρόβλημα γτ άμα είσασταν εσείς όλοι είστε ιμιτασιόν καταρχάς όλοι όμως από τον καλύτερο μέχρι το χειρότερο αντε να χετε καμιά λάθος ιδέα μάνα στραβό κεφάλι απλά πράγματα όλοι είστε ιμιτασιόν να το θυμάστε αυτό
Γι αυτό και σας εκμεταλλεύονται όλοι γτ τα πρόβλημα σας είναι απλά άμα σας τα πούνε πάει η αγορά μετά αυτοί δουλεύουνε με εσάς κάηκαν έτσι και σας πουν την αλήθεια ή αλήθεια είναι ότι πολλοί λίγοι έχουν πρόβλημα η άλλοι όλοι είναι από το καθισιό
Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός πρέπει σταδιακά να αρχίσεις λίγο λίγο να ξεσκάς και να βγαίνεις έξω.
Βολτίτσες για αρχή και αργότερα για κανά καφέ κτλ.Πρέπει να απεξαρτηθείς από την ασφάλεια της φωλιάς σου,όπως λες.
Καλό το DVD & το Διάβασμα αλλά εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς και λίγο με το έξω.Αυτό είναι που χρειάζεσαι,η κοινωνική επαφή.
Έχεις καμιά φίλη που να κατανοεί την κατάσταση σου και να σε παρακινεί να βγεις έξω ή έχουν χαθεί?
Και σιγά μη σας πουν ποτέ την αλήθεια εγώ τους υποστηρίζω πλέον καλά κάνουνε γιατροί είναι σ αφήνουν να ταλαιπωρείσαι και στα μασάνε δεν είναι βλάκες αφού είστε καλά θα σας τα μασάνε καλά να πάθετε άμα θέλετε ντάντεμα συνέχεια τα πληρώνεται και τα έχετε μια καλή κουβέντα ένα καλό λόγο τον πληρώνεται δε θέλετε την αλήθεια από τους φίλους σας θέλετε την καλή κουβέντα από το γιατρό καλά να πάθετε κύριοι και κυρίες
Elis, μακάρι να ήμουν ιμιτασιόν αλλά με το χέρι στην καρδιά τώρα, λες αν δεν ένιωθα άσχημα να καθόμουν να γράφω κατεβατά; Πιστεύω πως ο καθένας νιώθει πως το δικό του θέμα/πρόβλημα είναι το χειρότερο που υπάρχει γι' αυτό μερικές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον (γενικά το λέω, όχι για σένα συγκεκριμένα)...
Ή μόνη φίλη που ξέρει την κατάσταση μου ζει μακριά αλλά θα έρθει σύντομα για λίγες μέρες και χαίρομαι πολύ γι' αυτό... :D
Εκτός απ' αυτήν έχω και μιαν άλλη φίλη που βγαίνουμε πότε πότε, ίσως να πρέπει να της προτείνω να βρισκόμαστε πιο συχνά μόλις θα 'ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη...όταν βγαίνουμε πηγαίνουμε για καφέ και μετά σινεμά για ότι καλό θρίλερ βγαίνει...επίσης μερικές φορές βγαίνω με τον αδελφό μου και τα ξαδέλφια μου ή και τη μητέρα μου όταν συνδυάζουμε καφέ και ψώνια...απλά όπως λες πρέπει να τις εντάξω περισσότερες φορές στην καθημερινότητα μου τις εξόδους...
Καλά κάνεις και το λες όντως όταν έχεις πρόβλημα δε βλέπεις τίποτα άλλο πέρα από αυτό αλλά εγώ σ λέω νιώθεις άσχημα κάθεσαι και γράφεις αυτή είναι η αντίδραση που πάνω σε αυτό είναι λάιτ θέλει κάτι πιο δραστικό κανε γυμναστικη βγες έξω πάνε για καφέ το να κάθεσαι μέσα είναι μια λάιτ αντίδραση που όπως βλέπεις με τα χρόνια δε βοηθάει χρειάζεσαι κάτι πιο δραστικό από αυτό για να το ξεπεράσεις τελείως αυτά που σου λέω εγώ τα κάνα εγώ έχω ψυχολογικά από τα δέκα μου δεν είμαι κουτουρού αυτά τα χω αφήσει πίσω μου εδώ και χρόνια και τώρα παλεύω με ψύχωση που είναι ύπουλη ξυπνάς το πρωί και δε ξέρεις πως θα είσαι δεν υπάρχει στάνταρ σε αυτό εγκέφαλος είναι μια έτσι μια αλλιώς αυτά που έχεις είναι απλά απλά χρειάζεται μια πιο δυναμική αντίδραση από το μπαίνω σε ένα σαιτ και λέω πέντε μαλακές πράξεις μαντάμ ήρθε η ώρα σου να το παλέψεις πραγματικά τα λόγια είναι αέρας πράξεις θέλω να δω
Έτσι,σιγά σιγά πρέπει να το προσπαθήσεις να βγεις.Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο αλλά το οφείλεις στον εαυτό σου!
Χα χα κι εσύ Θριλεράκιας???
Επιτέλους μια γυναίκα να της αρέσουν τα Θρίλερ!!!
Έχω λιώσει στο να κατεβάζω εγώ τα τελευταία 3 χρόνια!Έχω δει και κάποια στον Κινηματογράφο.
Εμένα,σε αντίθεση με τον υπόλοιπο πληθυσμό,νιώθω να με ηρεμούν τα Θρίλερ!
Θα δεις, αρκεί να με ενθαρρύνετε κι εδώ μέσα γιατί μου δίνετε κουράγιο...
Να, ήδη ξεκίνησα να μαζεύω τα χαρτιά μου για να κάνω αίτηση στο Κ.Ε.Κ. μπας και βρω καμιά δουλειά και μέχρι την Παρασκευή θα τα πάω...
Κι εγώ μερικές φορές έχω κάποια ψυχωσικά συμπτώματα όπως όταν πιστεύω πως ο ακατανόμαστος είναι εδώ και με απειλεί ή όταν νιώθω να με αγγίζουν ενώ είμαι ξαπλωμένη και προσπαθώ να βρω το κουράγιο ν' ανοίξω τα μάτια και ν' αντιμετωπίσω τον φόβο μου και την απειλή άρα ξέρω πόσο τρομαχτικό είναι, μη νομίζεις...
Μπα δεν με ηρεμούν αλλά μου ανεβάζουν την αδρεναλίνη και γουστάρω... :p Μόνο πολύ φρικιαστικά δεν μπορώ να δω τύπου saw, προτιμώ τα ψυχολογικά θρίλερ κι αυτά με τα φαντάσματα...
Ήθελα να δω "το δάσος" αλλά δεν το πρόλαβα στο σινεμά, μήπως το έχεις δει; Αυτό είναι το trailer...
https://www.youtube.com/watch?v=6hW8hUcXR-A
Το είδα το Δάσος την προηγούμενη εβδομάδα στην τηλεόρασή μου!
Δεν έχει καλή βαθμολογία στο imdb αλλά βλέπεται...
http://www.imdb.com/title/tt3387542/
Απλά είναι λιγάκι παιδικό!!Αν νιώθεις παιδί μέσα σου,δες το!Xa xa!
Και κάτι με τα φάρμακα να ζητήσεις από το γιατρό εγώ τα αλλάζω συνέχεια οι δόσεις που παίρνεις εσύ είναι παιδικές για μένα για να καταλάβεις εσύ τα παίρνεις για να κοιμάσαι καλά αλλά νομίζω φτάνει κοιμήθηκες τόσο καιρό φτάνει τόσο ο ύπνος είναι για μια εβδομάδα αντε ένα μήνα μετά δεν κάνει καλό