Ε τώρα η αλήθεια είναι τα κιλά σου είναι πολύ λίγα, βίτσα θα είσαι.....Εσύ δεν έχεις όρεξη να φας ή τρως λίγο σε σχέση με αυτό που έτρωγες?
Printable View
Ε τώρα η αλήθεια είναι τα κιλά σου είναι πολύ λίγα, βίτσα θα είσαι.....Εσύ δεν έχεις όρεξη να φας ή τρως λίγο σε σχέση με αυτό που έτρωγες?
Ναι δεν προσπαθείς να αρχίσεις να τρως πάλι λίγο περισσότερο ? Τον γυμναστή σου δεν πρέπει να ακούς?
Το πρωτο και κυριο ζητημα ειναι ο φοβος για απωλεια βιταμινων, ιχνοστοιχειων,κτλ κτλ και συνηθεια σε μηδαμινη ποσοτητα θερμιδων αρα ισως νευρικη ανορεξια αρα ισως κινδυνος κινδυνος. Συνηθως επηρεαζομαστε εκει που κατι νιωθουμε, αν δεν ενιωθες τιποτα λογικα δεν θα σου καιγοταν καρφακι για οποιαδηποτε κουβεντα κ αν ελεγαν.
Εκεινοι φοβουνται και γινονται φορτικοι. Συνηθιζεται.
Συνηθως ενα ανθρωπος ειτε γινεται πολυ αδυνατος ειτε πιο παχυς δεν αντιλαμβανεται την αλλαγη του οπως την αντιλαμβανονται οι εξω. Ελπιζω η αρνηση σου στο φαγητο να μην συνδεεται με το στοχο της ομορφης ουτε να ειναι μια μορφη αυτο τιμωριας του εαυτου σου επειδη τον θεωρεις λιγο που δεν εχει κανει ακομα π.χ σεξ ή δεν εχει βρει την κοπελα που του αρμοζει.
Στο ειπα εδω και καιρο... ξεκινα να μιλας με ειδικο. Λαθος να βγω μακαρι το ευχομαι τουλαχιστον θα εχεις ακουσει και τη γνωμη ενος ανθρωπου που μπορει να καταλαβει κατι παραπανω.
παν μέτρον άριστο καλά τα συμπληρώματα άλλα σε συνδυασμό με καλή και σωστή διατροφή
με κάτι γνωστούς που ασχολούνται χρόνια με την γυμναστική και βάρη έχουν πρόγραμμα
όταν πάνε για μυικό όγκο φτάνουν τα 80 με 90 κιλά βάρος σώματος με λίγα κιλά και πολλές επαναλήψεις
και μόλις φτάσουν εκεί ξεκινάνε πολλά κιλά και λίγες επαναλήψεις για να φτάσουν τα 75 με 80 μυικό (σωματικο) βάρος
Σκεφτείτε όμως ότι με έκανε να νιώθω πως όποια προσπάθεια κάνω με το σώμα μου(την εξωτερική μου εμφάνιση κλπ.),ήταν τζάμπα κόπος,άδικη κλπ......
Εσύ πιστεύεις ότι είναι η τούρτα?
Αυτό ακριβώς, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Εμένα ο μπαμπάς μου πάνω στα νεύρα του μου είπε να κλειστώ σε ίδρυμα (ψυχιατρείο εννοούσε) και τί έχω, μια αγχώδη διαταραχή, φαντάσου να αντιμετώπιζα και σοβαρότερο πρόβλημα. Δυστυχώς, είναι δύσκολο οι γονείς μας, ακόμα και οι συνομήλικοί μας -συμπεριλαμβανομένων φίλων, συγγενών κλπ-, να κατανοήσουν τις ψυχικές νόσους, εάν δεν έχουν βιώσει παρόμοια εμπειρία. Θα μου πεις τί σχέση έχει αυτό με σένα, η διαταραχή αυτή έχει ψυχολογικό υπόβαθρο, υποσυνείδητα έχεις πιστέψει ότι αν μειώσεις το φαγητό, θα φτάσεις πιο γρήγορα στο ποθητό αποτέλεσμα. Καλύτερα, λοιπόν, να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο και οπωσδήποτε να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, στο οποίο θα καταγράφεις τις θερμίδες που πρέπει να λαμβάνεις για να αυξήσεις το βάρος σου, τις ώρες που γυμνάζεσαι κλπ, και να το τηρείς σαν Ευαγγέλιο, μην παραλείποντας γεύματα - εν ανάγκη πίεσε τον εαυτό σου να φάει, που λέει και η moonlight!!
Εννοεί ότι ο καβγάς σας ήταν η αφορμή, τα βαθύτερα αίτια πρέπει να τα αναζητήσεις μέσα σου.
Καταλαβαίνεις ότι το θέμα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, από τη μια η εμμονή σου με τις ωραίες κοπέλες (που δεν είναι κακό να θέλεις μια σχέση, αλλά το πράγμα έχει πάρει διαστάσεις έμμονων ιδεών, που δεν είναι καλό), από την άλλη, το σώμα σου αρχίζει να σε προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά (χάνεις διαρκώς κιλά, τη διάθεσή σου κλπ), αντιλαμβάνεσαι πόσο κακό του/σου κάνεις?
Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος, συνεχίστε! :p
Γουαι , να τρως πολλες πρωτεινες και υδατανθρακες καλης ποιοτητας ........ επειδη γυμναζομαι απο το 86 , επετρεψε μου ναχω μια πιο βαρυνουσα γνωμη , η αποκτηση ενος γυμνασμενου , οπως το θες , σωματος , ειναι 50% γυμναστικη , και 50% διατροφη , στα 62 κιλα , δεν εισαι καλα , τρωγε παραπανω , ειδαλλως , ολος ο κοπος στο γυμναστηριο , παει χαμενος ......... συμπληρωματα , επαιρνα σκονη ορου γαλακτος ( whey protein ) , ειναι η καλυτερη μορφη , και αμεσως μετα την γυμναστικη , καμποσα αμινοξεα , αλλα απαραιτητα , δεν ειναι , αμα τρως αρκετες πρωτεινες ......
Η σκόνη ορού γάλακτος είναι επικίνδυνη?
Και βοηθάει καθόλου?
Επικινδυνη όχι , μια σκονη πρωτεΐνης είναι , με την μεγαλυτερη βιολογικη αξια ....αεγω αυτην επαιρνα , αλλωστε δεν υπηρχε πριν το 2000 , είναι τελευταια λεξη της τεχνολογιας στις πρωτεινες , δεν συστηνω να την παρεις , απαγορευεται να συστήνουμε οτιδήποτε , παντως αν ξαναπαρω πρωτεινη , αυτην θα επιλεξω .......
Οι ασκήσεις καλες είναι , προσθεσε και σκουωτ , η βασιλισσα των ασκήσεων , όπως και αρσεις θανατου ( deadlifts ) , δυσαρεστες κι οι δυο , ολοι τις αποφευγουν , αλλα χτιζουν ολο το μυικο συστημα .................για το βαρος βοηθαει η διατροφή , αλλιως θα γινεις σαν τον Μπρους Λη , πετσι και κοκκαλο ,αλλα πολύ νευρώδης , δεν ξερω αν αυτό θελεις .........
Για εμένα το να συστήσει κάποιος άρσεις θανάτου και σκουωτ είναι περισσότερο επικίνδυνο από το να συστήσει stedon ή vulbegal. Aν τις κάνει λάθος τότε μια ζωή θα έχει πρόβλημα στη μέση και θα είναι μη αναστρέψιμο.
Κατά τα άλλα ότι κάνει ο μικρός είναι λάθος. Δεν θα μπω στο κόπο να του εξηγήσω το γιατί μέσα από ένα φόρουμ αλλά είναι ολοφάνερο πως ούτε κάνει σωστά τις ασκήσεις ούτε και τρέφεται σωστά για να αποκτήσει ένα σωστό σώμα. Αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή είναι να καίει τη μυική του μάζα, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και ακόμη χειρότερα, αντι να μάθει να τρέφεται σωστά ψάχνεται με συμπληρώματα, λες και τρέφεται ικανοποιητικά ή κάνει 6 γεύματα την ημέρα ώστε τα 2 αν τυχον δεν προλαβαινει μέσω της κανονικής διατροφής να τραφεί, να τρέφεται με συμπληρώματα....!
Πολυ σωστος και να υπενθυμισουμε οτι και η καρδια ενας μυς ειναι.. πολλοι εχουν παει αδιαβαστοι απο τετοια λαθη.
Τελος ενα κορμι δεν χτιζεται απο την μια μερα στην αλλη , αυτοι που τα διαθετουν εχουν φαει χρονια μεσα στα γυμναστηρια.
Κοίτα φίλε,επειδή βλέπω ότι μου επιτίθεσαι,δεν κάνω λάθος τις ασκήσεις.
Το θέμα μου είναι η διατροφή,με την έννοια ότι δεν τρώω πολύ(δεν ξέρω γιατί).Δεν τρώω σαβούρες,όπως πίτσες κλπ.
Και αυτό το κακό με το φαγητό,ξεκίνησε από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου,όπου δεν προλάβαινα να φάω,και μετά το διάβασμα πήγαινα στο καπάκι γυμναστήριο.