Άσχημος τσακωμός με τους γονείς μου.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Πιο παλιά το πάθαινα αυτό σε ακραίο βαθμό σε σημείο που έμενα νηστική όλη μέρα γιατί κοβόταν μαχαίρι η όρεξη για φαγητό. Ζαλιζόμουν καθημερινά από την αφαγία και έτσι με πίεζα να τρώω, έτρωγα μια μπουκιά και πονούσε το στομάχι μου. Τώρα το ξαναπαθαίνω μετά από επεισόδια υπερφαγίας αλλά ευτυχώς όχι τόσο έντονα επειδή το φαγητό είναι η παρηγοριά μου! Γι' αυτό φίλε Why ΠΡΟΣΕΧΕ, δεν παίζουμε με την υγεία μας! Να τρως με το ζόρι και σιγά σιγά θα ανοίξει το στομάχι σου, βάζε και υπενθύμιση αν θες κάθε 3-4 ώρες για μικρά γεύματα, βοηθάει και στο να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός. Εε δεν θες τώρα να τρέχεις στα νοσοκομεία για νευρική ανορεξία και να φοβάσαι για την ζωή σου 21 χρονών παιδί, σωστά;

Οι γονείς σου είναι ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ και ενδιαφέρονται για σένα, ανησυχούν! Εδώ γράφεις σε ένα φόρουμ και προσπαθούμε να σε αφυπνήσουμε, σκέψου αυτοί πόσο θα νοιάζονται. Μπορεί να στα λένε με τον πιο λάθος τρόπο αλλά δυστυχώς κι' αυτοί έτσι μεγάλωσαν -το πιο πιθανό-. Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ψυχολόγοι για να γνωρίζουν πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του "κουμπί" ώστε να προσπαθούσαν να το ανακάλυπταν για να μπορείτε να συνεννοηθείτε χωρίς καυγάδες. Βάλε όμως κι' εσύ λίγο νερό στο κρασί σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο τους "σκοτώνεις" με τέτοια λόγια... Όταν το μετανιώσεις πιθανόν να είναι αργά...

Μάθε να ακούς και δες λίγο την ουσία. Κάποιος μπορεί να έρθει να σου πει 3 πράγματα με τον χειρότερο τρόπο αλλά να έχει δίκαιο και στα 3. Αν θες να επικεντρωθείς στην ειρωνία/αγένια/βρισιά και να επαναπαυτείς, μείνε σ' αυτό. Κακό του κεφαλιού σου...

Φιλικά :p
    Αυτό ακριβώς, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
    Εμένα ο μπαμπάς μου πάνω στα νεύρα του μου είπε να κλειστώ σε ίδρυμα (ψυχιατρείο εννοούσε) και τί έχω, μια αγχώδη διαταραχή, φαντάσου να αντιμετώπιζα και σοβαρότερο πρόβλημα. Δυστυχώς, είναι δύσκολο οι γονείς μας, ακόμα και οι συνομήλικοί μας -συμπεριλαμβανομένων φίλων, συγγενών κλπ-, να κατανοήσουν τις ψυχικές νόσους, εάν δεν έχουν βιώσει παρόμοια εμπειρία. Θα μου πεις τί σχέση έχει αυτό με σένα, η διαταραχή αυτή έχει ψυχολογικό υπόβαθρο, υποσυνείδητα έχεις πιστέψει ότι αν μειώσεις το φαγητό, θα φτάσεις πιο γρήγορα στο ποθητό αποτέλεσμα. Καλύτερα, λοιπόν, να απευθυνθείς σε έναν ψυχολόγο και οπωσδήποτε να φτιάξεις ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, στο οποίο θα καταγράφεις τις θερμίδες που πρέπει να λαμβάνεις για να αυξήσεις το βάρος σου, τις ώρες που γυμνάζεσαι κλπ, και να το τηρείς σαν Ευαγγέλιο, μην παραλείποντας γεύματα - εν ανάγκη πίεσε τον εαυτό σου να φάει, που λέει και η moonlight!!
    Last edited by Gallowdance; 27-03-2016 at 04:07.

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ποιό λες??????
    Το γυμναστήριο........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Το γυμναστήριο........
    Εγώ έλεγα για τον καυγά....

Banned
    Εγώ έλεγα για τον καυγά....
    Ρε Why δεν κατάλαβα χριστό!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ρε Why δεν κατάλαβα χριστό!!
    Έγραψες αυτό

Εσύ πιστεύεις ότι είναι η τούρτα?

Και νόμιζα ότι μιλούσες για τον τσακωμό.

Banned
    Έγραψες αυτό

Εσύ πιστεύεις ότι είναι η τούρτα?

Και νόμιζα ότι μιλούσες για τον τσακωμό.
    Ναι αλλά δεν απάντησες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι αλλά δεν απάντησες
    Σε τι να απαντήσω ακριβώς?

Senior Member
    Εννοεί ότι ο καβγάς σας ήταν η αφορμή, τα βαθύτερα αίτια πρέπει να τα αναζητήσεις μέσα σου.
    Καταλαβαίνεις ότι το θέμα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, από τη μια η εμμονή σου με τις ωραίες κοπέλες (που δεν είναι κακό να θέλεις μια σχέση, αλλά το πράγμα έχει πάρει διαστάσεις έμμονων ιδεών, που δεν είναι καλό), από την άλλη, το σώμα σου αρχίζει να σε προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά (χάνεις διαρκώς κιλά, τη διάθεσή σου κλπ), αντιλαμβάνεσαι πόσο κακό του/σου κάνεις?

Banned
    Σε τι να απαντήσω ακριβώς?
    Τι θεωρείς πως είναι το γυμναστήριο? Είναι το κερασάκι, είναι η τούρτα ,είναι κάτι άλλο??

Senior Member
    Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος, συνεχίστε! :p

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος, συνεχίστε! :p
    Άντε βγάλε άκρη......χαχα

Senior Member
    Γουαι , να τρως πολλες πρωτεινες και υδατανθρακες καλης ποιοτητας ........ επειδη γυμναζομαι απο το 86 , επετρεψε μου ναχω μια πιο βαρυνουσα γνωμη , η αποκτηση ενος γυμνασμενου , οπως το θες , σωματος , ειναι 50% γυμναστικη , και 50% διατροφη , στα 62 κιλα , δεν εισαι καλα , τρωγε παραπανω , ειδαλλως , ολος ο κοπος στο γυμναστηριο , παει χαμενος ......... συμπληρωματα , επαιρνα σκονη ορου γαλακτος ( whey protein ) , ειναι η καλυτερη μορφη , και αμεσως μετα την γυμναστικη , καμποσα αμινοξεα , αλλα απαραιτητα , δεν ειναι , αμα τρως αρκετες πρωτεινες ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γουαι , να τρως πολλες πρωτεινες και υδατανθρακες καλης ποιοτητας ........ επειδη γυμναζομαι απο το 86 , επετρεψε μου ναχω μια πιο βαρυνουσα γνωμη , η αποκτηση ενος γυμνασμενου , οπως το θες , σωματος , ειναι 50% γυμναστικη , και 50% διατροφη , στα 62 κιλα , δεν εισαι καλα , τρωγε παραπανω , ειδαλλως , ολος ο κοπος στο γυμναστηριο , παει χαμενος ......... συμπληρωματα , επαιρνα σκονη ορου γαλακτος ( whey protein ) , ειναι η καλυτερη μορφη , και αμεσως μετα την γυμναστικη , καμποσα αμινοξεα , αλλα απαραιτητα , δεν ειναι , αμα τρως αρκετες πρωτεινες ......
    Κοίτα,για να μην τα μηδενίζουμε όλα,ούτε ανθυγιεινά πράγματα τρώω,ενώ το σώμα έχει σφίξει αρκετά παρά τα 62 κιλά!Είναι πιο σφιγμένο τώρα,ενώ κάνω και ασκήσεις με μπάρα,κάμψεις,μονόζυγο κλπ.Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν καθόλου για το βάρος?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η σκόνη ορού γάλακτος είναι επικίνδυνη?
    Και βοηθάει καθόλου?

Senior Member
    Η σκόνη ορού γάλακτος είναι επικίνδυνη?
    Και βοηθάει καθόλου?

Επικινδυνη όχι , μια σκονη πρωτεΐνης είναι , με την μεγαλυτερη βιολογικη αξια ....αεγω αυτην επαιρνα , αλλωστε δεν υπηρχε πριν το 2000 , είναι τελευταια λεξη της τεχνολογιας στις πρωτεινες , δεν συστηνω να την παρεις , απαγορευεται να συστήνουμε οτιδήποτε , παντως αν ξαναπαρω πρωτεινη , αυτην θα επιλεξω .......

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast