Originally Posted by
Macgyver
Την ειδα , Νικ , ομορφη ειναι , αλλα ρετροφερνει πολυ για τα γουστα μου , προτιμω το ιταλιανικο στυλ , μποτρει το ducati scrambler retro urban , το πρασινο , με την καφε σελλα , να ειναι παλαιου τυπου , αλλα εχει αυτο το στυλ , το ρετρομοντερνο , το θεωρω πανεμορφο , ειδικα αυτο με το πρασινο τεποζιτο , και την καφε σελλα , ειναι και 75 ιππους , και μονο 172 κιλα , αυτα μετρανε πολυ , θα το κανω τεστ μετα τις 20 μαιου , εχω βρει ενα λαιτ μεταχειρω , με 700 χλμ. , στο car.gr , το ζηταει 8.750 , με 8.000 μετρητα , νομιζω οτι μπορω να το παρω , αν μαρεσει στο τεστ ντραιβ ................παντα , προτου παρω μια μοτο , κοιτω τι σοι σερβις εχει και ποσο μακρια μου ειναι , ε , εχω κοντα μου , καλο ΚΤΜ και ducati σερβις , αφου ειχα ΚΤΜ ......... τα ιαπωνικα , οπως η Χοντα , δεν εχουν αανταλλακτικα , ουτε και καλο σερβις , η triumph , δεν εχω ιδεα ........αρα απεχω ..... εχω υποφερει απο κακα σερβις .....γι αυτο κατεληξα στις bmw , αψογο σερβις , γρηγορα αντα/κα , και δεν ειναι και σαραβαλα , οπως λες .............αμα καβαλησεις το s1000rr μου , θα ξετρελλαθεις , φιλικο , ανετο , και 193 ιππους .......οχι ' ορθοπεδικο ' σαν το R1 .........δεν ειναι φιλικο το R1 , ουτε ανετο .....φυσικα , οπως ειπες , γουστα ειναι αυτα .........