Εχω εθιστει στο φορουμ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 84
    Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εχω ξοδεψει και εγω για σαμσυνγκ γκαλαηι πολλα λεφτα ,αλλα το θεωρησα καλο σαν αγορα
    Nαι γενικά είναι καλή αγορά και έχω δώσει και εγώ χρήματα αρκετά για galaxy.Αλλά από τότε που έβγαλαν αυτά που θεωρώ εγώ απαραίτητα σε ένα κινητό πχ fm radio και τα καρακλείδωσαν με knox κτλ τα έστειλα.Αλλωστε η τεχνολογία προχωρά και για την πλειοψηφία του κόσμου ένα κινητό των φίλων μας κινέζων των 100+ -200$ κάνει άνετα την δουλειά του σε θέμα απόδισης οπως την έκανε αυτό των 700-800 πριν 3-4 χρόνια και είναι υπεραρκετό για τον καθημερινό χρήστη απο αυτά που βλέπω γύρω μου.Ετσι και εγώ πια παίρνω όλο το χρόνο 4-5 των 100-150$ και αλλάζω σχεδόν συνέχεια.Τα παλιά είτε τα σπάω γιατί είμαι και αδέξιος,ενώ όποια αντέξουν ειτε τα χαρίζω,είτε τα πουλάω σε γνωστούς σε καλή τιμή και όλοι με ευχαριστούν για το σουπερ ντουπερ κινητό που πήραν σε οικονομική τιμή.Απο αυτά τα φθηνά το μόνο που λείπει και κάνει μπαμ είναι ότι η κάμερα τους είναι συνήθως αρκετά κάτω απο τις σημερινές ναυαρχίδες.Αμα είναι κάποιος/α photoaddicted ή καλλίπυγος :p και θέλει να παίρνει-βγαίνει φώτος άριστες συνέχεια τότε παίρνει κάτι σχετικά ακριβό.
    Μηχανή ήθελα να πάρω και εγώ κάποτε αλλά έφαγα πλύση εγκεφάλου απο τους δικούς μου ότι είναι σκοτώστρες,θα πεθάνει η μάνα μου αν πάθω κάτι κτλ και έτσι περιορίστηκα στο αυτοκίνητο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Nαι γενικά είναι καλή αγορά και έχω δώσει και εγώ χρήματα αρκετά για galaxy.Αλλά από τότε που έβγαλαν αυτά που θεωρώ εγώ απαραίτητα σε ένα κινητό πχ fm radio και τα καρακλείδωσαν με knox κτλ τα έστειλα.Αλλωστε η τεχνολογία προχωρά και για την πλειοψηφία του κόσμου ένα κινητό των φίλων μας κινέζων των 100+ -200$ κάνει άνετα την δουλειά του σε θέμα απόδισης οπως την έκανε αυτό των 700-800 πριν 3-4 χρόνια και είναι υπεραρκετό για τον καθημερινό χρήστη απο αυτά που βλέπω γύρω μου.Ετσι και εγώ πια παίρνω όλο το χρόνο 4-5 των 100-150$ και αλλάζω σχεδόν συνέχεια.Τα παλιά είτε τα σπάω γιατί είμαι και αδέξιος,ενώ όποια αντέξουν ειτε τα χαρίζω,είτε τα πουλάω σε γνωστούς σε καλή τιμή και όλοι με ευχαριστούν για το σουπερ ντουπερ κινητό που πήραν σε οικονομική τιμή.Απο αυτά τα φθηνά το μόνο που λείπει και κάνει μπαμ είναι ότι η κάμερα τους είναι συνήθως αρκετά κάτω απο τις σημερινές ναυαρχίδες.Αμα είναι κάποιος/α photoaddicted ή καλλίπυγος :p και θέλει να παίρνει-βγαίνει φώτος άριστες συνέχεια τότε παίρνει κάτι σχετικά ακριβό.
    Μηχανή ήθελα να πάρω και εγώ κάποτε αλλά έφαγα πλύση εγκεφάλου απο τους δικούς μου ότι είναι σκοτώστρες,θα πεθάνει η μάνα μου αν πάθω κάτι κτλ και έτσι περιορίστηκα στο αυτοκίνητο.
    Εγω εχω μεινει στο γκαλαξι 3χρονια γτ δεν μ εχει παθει τπτ ,εκτος απο σπασμενη οθονη.Το μονο κακο οτι δεν εχει ραδιο.
    Τα κινεζικα δεν εχουν καμερα καλη ,αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εισαι εθισμενος στις φωτογραφιες για να θες κινητο μ καλη αναλυση.
    Και μενα τα ιδια μ ελεγε η μανα π παλια π ημουνα μικροτερος.τωρα ομως θελω alla δεν εχω λεφτα να αγορασω μηχανη :p

Banned
    Ετσι έμεινα στο ποδήλατο στα δίκυκλα οχήματα μου...Τώρα το καλοκαίρι είναι ωραίο μέσο για εντός πόλης μετακινήσεις.Ανάλογα και την πόλη φυσικά.

Senior Member
    Ετσι έμεινα στο ποδήλατο στα δίκυκλα οχήματα μου...Τώρα το καλοκαίρι είναι ωραίο μέσο για εντός πόλης μετακινήσεις.Ανάλογα και την πόλη φυσικά.
    Εγω ξαθ μονο που σκεφτομαι ποδηλατο ξενερωνω ,εχω το αμαξακι μου και μηχανακι στο χωριο γτ μενω σ πολη τωρα.Το ποδηλατο το εκοψα 15 οταν και πηρα μηχανακι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εθίστηκες nick?
    Σε νιώθω,ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν παίζει μια και η διάθεση μου είναι στο ναδίρ.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εθίστηκες nick?
    Σε νιώθω,ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν παίζει μια και η διάθεση μου είναι στο ναδίρ.....
    Κατι ψηλα νομιζω οτι εχω εθιστει.αλλα αμα θελω πιστευω το κοβω.
    και εγω μια απο τα ιδια μην νομιζεις δεν εχω σαλιο δυστυχως.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κατι ψηλα νομιζω οτι εχω εθιστει.αλλα αμα θελω πιστευω το κοβω.
    και εγω μια απο τα ιδια μην νομιζεις δεν εχω σαλιο δυστυχως.
    Ποιός έχει σάλιο τέτοιους καιρούς?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ποιός έχει σάλιο τέτοιους καιρούς?
    Και το κακο ειναι οτι ειχα συνηθησει αλλιως και τωρα που δεν εχω ξενερωνω

Senior Member
    Εγω εχω μεινει στο γκαλαξι 3χρονια γτ δεν μ εχει παθει τπτ ,εκτος απο σπασμενη οθονη.Το μονο κακο οτι δεν εχει ραδιο.
    Τα κινεζικα δεν εχουν καμερα καλη ,αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εισαι εθισμενος στις φωτογραφιες για να θες κινητο μ καλη αναλυση.
    Και μενα τα ιδια μ ελεγε η μανα π παλια π ημουνα μικροτερος.τωρα ομως θελω alla δεν εχω λεφτα να αγορασω μηχανη :p
    εχει ραδιο μεσω προγραμματος. πολυ καλο ραδιο μαλιστα. αλλα θελει ιντερνετ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχει ραδιο μεσω προγραμματος. πολυ καλο ραδιο μαλιστα. αλλα θελει ιντερνετ.
    Ναι το ξερω ,αλλα σκοπος ειναι να μην θελει ιντερνετ για το ραδιο.
    Το μονο μειον που εχει σαν κινητο
    Αλλα τους κορεατες δεν τους νιάζει το ραδιο και γι αυτο δεν εβαλαν

Banned
    Ναι αρκεί να έχεις wifi ή πολλά mb αν ακούς αρκετές ώρες την ημέρα

Senior Member
    Ναι αρκεί να έχεις wifi ή πολλά mb αν ακούς αρκετές ώρες την ημέρα
    Δεν ακουω πολυ θα μου χρησιμευε μονο οταν δεν χρησιμοποιω αμαξι για να παω καπου με μετρο και λεωφορεια.
    Και δεν προτιθομαι να βαζω μβ στο κινητο μ για να ακουω ραδιο

Banned
    Εγώ ακούω αρκετά ραδιόφωνο.Κάνω περπάτημα και ακούω.Το θεωρώ χαζό να ξοδεύω στο δρόμο τα πανάκριβα προς το παρόν mb για το ράδιο.Τώρα άρχισα και χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο και με τη μουσική ξεχνιέμαι.Θα μπορούσα να βάλω mp3 να ακούω αλλά μου αρέσει που δεν ξέρω ποιο είναι το επόμενο κομμάτι :p

Senior Member
    Την ειδα , Νικ , ομορφη ειναι , αλλα ρετροφερνει πολυ για τα γουστα μου , προτιμω το ιταλιανικο στυλ , μποτρει το ducati scrambler retro urban , το πρασινο , με την καφε σελλα , να ειναι παλαιου τυπου , αλλα εχει αυτο το στυλ , το ρετρομοντερνο , το θεωρω πανεμορφο , ειδικα αυτο με το πρασινο τεποζιτο , και την καφε σελλα , ειναι και 75 ιππους , και μονο 172 κιλα , αυτα μετρανε πολυ , θα το κανω τεστ μετα τις 20 μαιου , εχω βρει ενα λαιτ μεταχειρω , με 700 χλμ. , στο car.gr , το ζηταει 8.750 , με 8.000 μετρητα , νομιζω οτι μπορω να το παρω , αν μαρεσει στο τεστ ντραιβ ................παντα , προτου παρω μια μοτο , κοιτω τι σοι σερβις εχει και ποσο μακρια μου ειναι , ε , εχω κοντα μου , καλο ΚΤΜ και ducati σερβις , αφου ειχα ΚΤΜ ......... τα ιαπωνικα , οπως η Χοντα , δεν εχουν αανταλλακτικα , ουτε και καλο σερβις , η triumph , δεν εχω ιδεα ........αρα απεχω ..... εχω υποφερει απο κακα σερβις .....γι αυτο κατεληξα στις bmw , αψογο σερβις , γρηγορα αντα/κα , και δεν ειναι και σαραβαλα , οπως λες .............αμα καβαλησεις το s1000rr μου , θα ξετρελλαθεις , φιλικο , ανετο , και 193 ιππους .......οχι ' ορθοπεδικο ' σαν το R1 .........δεν ειναι φιλικο το R1 , ουτε ανετο .....φυσικα , οπως ειπες , γουστα ειναι αυτα .........

Η απαντηση στο ποστ #60 ειναι ..................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Την ειδα , Νικ , ομορφη ειναι , αλλα ρετροφερνει πολυ για τα γουστα μου , προτιμω το ιταλιανικο στυλ , μποτρει το ducati scrambler retro urban , το πρασινο , με την καφε σελλα , να ειναι παλαιου τυπου , αλλα εχει αυτο το στυλ , το ρετρομοντερνο , το θεωρω πανεμορφο , ειδικα αυτο με το πρασινο τεποζιτο , και την καφε σελλα , ειναι και 75 ιππους , και μονο 172 κιλα , αυτα μετρανε πολυ , θα το κανω τεστ μετα τις 20 μαιου , εχω βρει ενα λαιτ μεταχειρω , με 700 χλμ. , στο car.gr , το ζηταει 8.750 , με 8.000 μετρητα , νομιζω οτι μπορω να το παρω , αν μαρεσει στο τεστ ντραιβ ................παντα , προτου παρω μια μοτο , κοιτω τι σοι σερβις εχει και ποσο μακρια μου ειναι , ε , εχω κοντα μου , καλο ΚΤΜ και ducati σερβις , αφου ειχα ΚΤΜ ......... τα ιαπωνικα , οπως η Χοντα , δεν εχουν αανταλλακτικα , ουτε και καλο σερβις , η triumph , δεν εχω ιδεα ........αρα απεχω ..... εχω υποφερει απο κακα σερβις .....γι αυτο κατεληξα στις bmw , αψογο σερβις , γρηγορα αντα/κα , και δεν ειναι και σαραβαλα , οπως λες .............αμα καβαλησεις το s1000rr μου , θα ξετρελλαθεις , φιλικο , ανετο , και 193 ιππους .......οχι ' ορθοπεδικο ' σαν το R1 .........δεν ειναι φιλικο το R1 , ουτε ανετο .....φυσικα , οπως ειπες , γουστα ειναι αυτα .........
    Σε βλεπω οτι εχεις ηδη κλεισει προς την ducati scrambler.
    ΓΙα μενα πανω απο ολα θελω η μηχανη να ειναι ανετη και ωραια ,να μην κουραζει αναβατη με φτηνα ανταλακτικα.
    Αυτο για ελειψη αναταλακτικων στα ιαπωνικα ομολογω δεν το ηξερα.

Αμα με ρωτουσες πριν 4-5 χρονια θα σ ελεγα θελω οτι βρωμαει διχρονιλα

η bmw φανταζομαι οτι θα ειναι ανετη αλλα με χαλανε σ εμφανιση .Ειναι πιο οικογενειακες μ κανουνε ,εσενα μπορει και να σ ταιριαζει ,αλλα εγω μακρια :p

Omologo την ειδα τωρα την μπεμπα σ σε πιο καινουργιο μαλλον μοντελο και φενεται γαματη .Η δικια σ μοιαζει με αυτην να φανταστω? https://www.youtube.com/watch?v=cZKfTgnzgaY

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast