Βεβαιως και ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣτο προβλημα ναταλια οταν η κοπελα αναγκαστηκε να δανειστει απο ξενους ανθρωπους και δεν ξερει τι να κανει τωρα...
Αν την βασανιζει τοσο το οικονομικο ας τα ζητησει σπο αυτον.δεν καταλαβα γιατι το αποκλειετε!
Printable View
Βεβαιως και ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣτο προβλημα ναταλια οταν η κοπελα αναγκαστηκε να δανειστει απο ξενους ανθρωπους και δεν ξερει τι να κανει τωρα...
Αν την βασανιζει τοσο το οικονομικο ας τα ζητησει σπο αυτον.δεν καταλαβα γιατι το αποκλειετε!
Ειπες πολλες φορες οτι φταιει κι αυτος,αλλα δεν ειπες ουτε μια φορα πως θα αναλαβει τις ευθυνες του!οταν μαλιστα ειπα να πληρωσει τα λεφτα που της λειπουν,τον αποκαλεσες ΚΟΡΟΙΔΟ σε οεριπτωση που το εκανε,αποκαλυπτοντας τον τροπο που σκεφτεσαι...
Πως δεν ρωτησες;σου φανηκε ακατανοητο και αστειο οτι επρεπε να ρωτησει για το τι θα κανει αν δεν εκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟδηλαδη να τραβηχτει και δεν μπορουσες να σκεφτεις τι θα ρωτουσε αραγε....ειρωνευτηκες μαλιστα μηπως κανω πλακα... δεν ξανω εγω πλακ,εσυ δεν γνωριζεις καποια πραγματα.
Για πιες υποθεσεις μιλας; θεωρεις αυθαιρετη υποθεση οτι ο τυπος δεν προσεξεΕΠΟΜΕΝΩΣκαι φερει ακομα μεγαλυτερη ευθυνη;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ εχει μεγαλη σημασια η συζητηση των ευθυνων ναταλια και αιρον.
Απο την επιγνωση των ευθυνων προκαλουνται (κατα πολυ) και οι ΕΝΟΧΕΣας το ξερει η κοπελα οτι δεν ειναι ολες δικες της.
Σορι για ρα τοσα λαθη αυτες τις μερες αλλα ειμαι απο κινητο..
Ρεμεντι όταν ο ironman είπε "κορόιδο είναι;" δεν το είπε εγκρίνοντας αυτή τη συμπεριφορα...το είπε ειρων ικα, παρουσιάζοντας τον τρόπο σκέψης του αλητακου όχι τον δικό του.
Τώρα πλέον αποκλειεται να βγει κατι καλό απο το να ζητήσει τα λεφτά από αυτόν πολύ απλά γιατί ή έκτρωση έχει ήδη γίνει.
Έχεις δίκιο όταν λες πως έχει ευθύνη, πράγματι έχει τεραστια ευθύνη και αυτός.
Ωστόσο είναι γεγονός πως δεν τον νοιάζει ή έννοια της ηθικής ευθύνης. Ε δεν μπορείς να πεισεις ένα ζώο πως έχει ηθική ευθύνη παρά μόνο αν τον εκβιασεις.
Τώρα που έγινε ή έκτρωση δεν έχει με τι να τον εκβιασει. Ούτε τεστ dna ούτε διατροφές ούτε τπτ...
Μόνο ή πρακτικη νομική ευθύνη θα ανάγκαζε κάποιον που δεν νοιαζεται να νοιαστει. Τώρα δεν πρόκειται να σκάσει καθόλου για την ηθική ευθύνη δύο χρονών πριν, δεν θα ιδρωσει καθόλου. Αυτό λέμε...
Καλά ο ironman λέει και πολλές βλακειες ενδιάμεσα και με λάθος τρόπο αλλά καταλάβες το γενικότερο νοημα.
Σταματηστε να ασχολείστε λοιπόν με το ποιος φταίει και ασχοληθειτε με το τι θα κάνει από δω και πέρα ή κοπέλα Ρεμεντι γιατί εμένα δεν μου μιλάει. Ξεχνα τον αλήτη ως ενδεχόμενο, σου εξήγησα γιατί...νομίζω περισσότερο κακό θα της εκανε να έρθει αντιμέτωπη με το θράσος του και δεν θα κέρδιζε και τίποτα.
δεν ειπα οτι φταει???γυρνα μερικα ποστ πισω και θα δεις τι ειπα εχεις μεγαλο θεμα κατανοησης δεν μπορεις να καταλαβεις τα γραφομενα μου και δεν μπορεις να καταλαβεις οτι σε αυτη την ζωη δεν εχουν ολοι την δικη σου ηθικη και λογικη. υποθεση εκανες οταν ειπες οτι ΜΠΟΡΕΙ και να της ειπε οτι θελει παιδι που κατι τετοιο δεν επιβεβαιωνεται και ξαναλεω οτι αυτος οπως και πολλοι αντρες εκτος αν δεν το ξερεις ουτε αυτο για τον χ ψ λογο δεν γουσταρουν προφυλακτικο τους ειναι αβολο δεν ευχαριστιουνται το σεξ δεν γουσταρουν ρε παιδι μου πως να το κανουμε αυτη τι εκανε εκεινη την ωρα? και πανω σε αυτο που ειπες την στιγμη του τραβηγματος αυτα δεν μετρανε εκτος και αν δεν ξερεις οτι ακομα και με προερωτικα υγρα η γυναικα μπορει να μεινει εγκυος γιαυτο και τις καταλογιζω μεγαλη ευθυνη που δεν ειχε την πυγμη να του πει ΦΟΡΑ ΤΟ απο εκει και περα αφου δεν το εκανε τι περιμενε ο αλλος ο 17αρης 20αρης 25αρης τραλρι τραλαρο να τρεχει να λεει πανευτυχης οτι ειναι εγκυος??ΜΠΟΥΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ 50 50 ΕΙΝΑΙ να εχει σωστη αντιδραση και αλλο 50 να μην εχει το ρισκαρεις αυτο????και ρεμαλι και γομαρι και αλητης αλλα φταινε και οι δυο και αυτη περισσοτερο αλλα για ποιον λογο??γιατι αυτη θα φερει το αποτελεσμα αυτου του λαθους στην προκειμενη περιπτωση μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη
Εστιαζεις στο λάθος πράγμα...επιμενεις τοση ώρα ότι φταίει και η κοπελα, όλοι συμφωνούμε πως έχουν και οι δύο μερίδιο ευθύνης, αλλά στο ειπα σε πμ και θα το ξαναπω, λες να μην αισθάνεται ήδη σκατά και τρισκατα και τυψεις;
Ότι τύψεις είχε να νιώσει τις ένιωσε, ότι μάθημα ήταν να πάρει το πήρε, ότι ευθύνη ήταν να νιώσει την ενιωσε στο σώμα της, τη κουβάλησε στη κοιλιά της και έζησε τις συνέπειες στο πετσί της, μονο ή καρδουλα της ξέρει τι κουβαλάει στη ψυχή της δύο χρόνια. Για αυτο τσατιζεται ή ρεμεντυ και έχει και δικιο, πρέπει να αποτινάξει ή κοπελα τις τύψεις από πάνω της. Αυτός δεν παίζει να τις νιώθει τωρα -αν τις ένιωσε ποτέ- και η κοπελα να τη, μας γράφει ότι δεν έχει νόημα τίποτα τη ζωή της και δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να προχωρήσει και ότι ζει σε μία φούσκα και ότι ζει στην απόγνωση ΔΥΟ χρονια μετά.
Οπότε ναι μεν είναι καλό που αναφέραμε ότι άλλη φορά πρέπει να έχει πυγμή και να απαιτεί προφυλάξεις κλπ αλλά το τελευταίο που χρειάζεται τώρα ή ψυχουλα της ειναι έναν άντρα να της κάνει κυρηγμα για τη δικιά της ευθύνη.
φταινε και οι δυο δεν θα το ξαναπω αλλα ενας λογος παραπανω να παιρνει εκεινη τα μετρα της ειναι αυτο που ειπα ποιο πανω οτι το αποτελεσμα αυτης τις πραξης θα μεινει σε εκεινη ωραια λοιπον κυρια ναταλια δεν εφερε πουθενα ευθυνη ολα τα εφταιγε ο κυριος χρυσωστε το χαπι και συντηριστε την φουσκα και δεν με νοιαζει ποιος τσαντιζεται και μ τι εγω λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη εσεις καντε αυτο που νομιζετε
Θα σου πω τι θα γίνει άμα το μάθουν θα σε μαζέψουν στο σπίτι και δε θα ξαναδείς το φως του ήλιου πολύ απλά και δημοκρατικά κάθε πατέρας αυτό θα κανε και αυτό θα κάνουν και οι δικοί σου μετρημένες παρέες και όπου πας με το ρολόι αυτό θα κάναν όλοι τίποτα παραπάνω και λεφτά κομμένα κλασσική ελληνική πραγματικότητα είναι αυτά που σου λέω αντέχεις?
Αυτα τα λεφτα δεν μπορεις να τα ζητησεις απο τους γονεις,με αφορμη κατι αλλο?Τμηματικα εστω.
500 ευρω δεν ειναι πολλα.
Πιστευω αν πληρωσεις τα χρεη σου,τελειωσεις τη σχολη και φυγεις απο κει,θα γινεις αρκετα καλυτερα.
Πιστευω πως πιο πολυ απ'ολα σε πειραξε η σταση αυτου του αλητη.Αν ησασταν ακομα μαζι ή τουλαχιστον ειχε επωμιστει την ευθυνη που του αναλογουσε θα ταν αλλιως.
Δεν τα λέω για να σε πληγώσω αλλά για να μη νομίζεις διαφορά τελείωνε τις σπουδές και γύρνα πίσω μόνη σου θα λεγα εγώ μέχρι να νιώσεις καλύτερα
Με 20 ευρώ το μήνα για 2 χρόνια, θα είχες ξεχρεώσει τώρα. Τί έγινε και δεν....;
Ξεκίνα κουμπαρά από τώρα και μην αγχώνεσαι.