ίσως το έχεις καταλάβει ήδη, το μεγάλο μυστικό με τους πανικούς είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι επικίνδυνοι ούτε ανίκητοι και να μη σε νοιάζει αν θα ξαναεμφανιστούν, επειδή θα γνωρίζεις οτι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις.
Printable View
ίσως το έχεις καταλάβει ήδη, το μεγάλο μυστικό με τους πανικούς είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι επικίνδυνοι ούτε ανίκητοι και να μη σε νοιάζει αν θα ξαναεμφανιστούν, επειδή θα γνωρίζεις οτι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις.
Μετά απο τόσα χρόνια πια το γωρίζω οτι δεν ειναι επικίνδυνοι οι πανικοί ούτε ανίκητοι.
Απλά και σήμερα δεν ξύπνησα καλά και γενικλα λεχει πέσει πολύ η διάθεση μου και έχει εμφανιστεί και μια ψιλοαγοραφοβία η οποία συνήθως πάει πακέτο με τους πανικούς μου και όπως είναι φυσικό όλα αυτά με έχουν φέρει σε ενα δύσκολο σημείο.
Δεν περίμενα οτι θα το πω αυτό αλλά ευτυχώς που δεν δουλεύω αυτήν την περίοδο γοατο θα είχα και το άγχος της δουλειάς απο πάνω και δεν παλεύεται...
Ξέρω οτι υπάρχει φώς...μακάρι όμως να μπορούσα να δώ έστω ενα μικρό σπινθίρισμα για να πάρω λίγο τα πάνω μου.
Χιονίζει...όμορφα είναι...
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!
Γεια σας παιδιά. Το forum σας μου έδωσε μεγάλη στήριξη σε όλα αυτά που περνάω.
Θα σας εξιστορήσω εν τάχει κι όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει.
Πριν 4 χρόνια παρουσίαση επί 2μήνου δέκατα, πόνο στο στομάχι, μυικούς πόνους, αδυναμία, κόπωση, στοματίτιδα, άφθες, θωρακικό άλγος και πολλά άλλα. Άρχισα να τρέχω από γιατρό σε γιατρό για να βρω τι έχω. Μετά από άσκοπες ενέργειες κατέληξα σε ψυχολόγο (με βαριά καρδιά) και μου είπε ότι έχω Διαταραχή Πανικού. Έκανα ομοιοπαθητική και όλα ξεπεράστηκαν εκτός από το στομάχι που παρουσιάζει ακόμη προβλήματα με γαστρίτιδες και παλινδρομήσεις
Προ 3 ετίας μου παρουσιάστηκε υπέρταση και από τότε παίρνω φάρμακα.
Προ 2 ετίας διαπίστωσα ότι έχω εκκολπώματα και σπαστική κολίτιδα. Ο πόνος στο έντερο δεν περνάει.
Θωρακικοί πόνοι κάθε 3μηνο
Τον τελευταίο χρόνο παθαίνω τενοντίτιδες στους ώμους.
Με το στομάχι μου παιδεύομαι συνέχεια. ΖΗΤΩ ΤΟ nexium!!!
Προ 2μήνου παρουσίασα έντονη ζάλη για 2 - 3 ημέρες και από τότε παιδεύομαι. Μου είπαν ότι είναι ίλιγγος και άρχισα θεραπεία. Το τελευταίο διάστημα είδα βελτίωση ώστοσο συνεχίζω και ζαλίλομαι κυρίως το πρωι και τώρα νιώθω μούδιασμα σε όλο το κεφάλι για όλη την ημέρα . Άρχισα πάλι να τρέχω από γιατρό σε γιατρό.
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
Τώρα φοβάμαι ότι έχω ΟΓΚΟ στο ΚΕΦΑΛΙ.
Μου πρότειναν μαγνητική εγκεφάλου και triplex καρωτίδας.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Ότι και να μου προκύψει θεωρώ ότι θα πεθάνω. Φοβάμαι πολύ!
Ιδίως με τον ίλιγγο και το μούδιασμα έχω καταρρακωθεί!
Θα το θεωρούσα σπουδαίο να δεχτώ συμβουλές σοβαρές από όλους σας. Θα είμαι ευγνόμων !!!