δε μπορω να το πω αυτο πουθενα.ουτε στον ιδιο ξερω αν θα το πω ακομα και αν χορισουμε
Printable View
δε μπορω να το πω αυτο πουθενα.ουτε στον ιδιο ξερω αν θα το πω ακομα και αν χορισουμε
Μαλιστα.Αρα τα δεδομενα ειναι οτι οσο ειστε μαζι ο ανθρωπος αυτος ισως εχει παει μια φορα (με αντρα?). Με το ισως δε μπορεις να στηριξεις κατηγορια. Αν ειχες λυμενο το οικονομικο θα εφευγες? Αν η απαντηση μεσα σου ειναι ναι (εμενα μη μου απαντησεις δε χρειαζεται) μιλησε στους γονεις σου (οταν θα ηρεμησεις σχετικα) για να δειτε τι μπορειτε να κανετε. Η ειλικρινια παντα ειναι η μονη και σωστη λυση, το να κρυβεσαι πισω απο το προβλημα και να το καταπινεις μονο εσενα κ το παιδι σου θα βλαψει.
αυτα εχουν να κανουν με το χαρακτηρα του και αυτο ειναι πολυ χειροτερο
δε μπορω να το σηζητησω με γονεις και γενικα με κανενα.αυτο το εχω αποκλεισει.αν ειχα μια δουλεια δε ξερω σιγουρα τι θα εκανα.θα ενιοθα ομως καλητερα.οτι οποτε το παρω αποφαση μπορω να φυγω
Αρα μια πρωτη σκεψη ειναι να ψαξεις για δουλεια.Πριν γεννησεις που δουλευες?
Καποια στιγμη παντως καπου θα τα πεις,το φορουμ καλο ειναι για λιγες ωρες/μερες αλλα καπου θα θες να τα πεις σε ατομα μεσα στη ζωη σου κ οχι διαδυκτιακα.
αυτη ειναι η πρωτη μου σκεψη αλλα δεν εχω ανθρωπο να μου κραταει το παιδι.παντος σκεφτομαι να ψαξω για δουλεια πριν απο οτιδιποτε.δε ξερω και πως να τον αντιμετοπισω τωρα.με βλεπει οτι εχω μουτρα και νευριαζει και γινεται επιθετικος και εγω δε μπορω να πω κατι.γιατι ειμαι ετσι
Η σχεση με τους γονεις σου δεν ειναι καλη?
οχι δεν ειναι
Η θα το παλεψεις λοιπον μονη σου ή θα υπομεινεις εναν αντρα με τον οποιον πλεον η σχεση σας εχει σοβαρα προβληματα.΄Λυπαμαι πολυ γιαυτο που περνας σου ευχομαι να βρεις τροπο να σταθεις μονη στα ποδια σου και να φυγεις.
σε ευχαριστω.εχω πολλους φιλους αλλα δε γινεται να μιλισω για αυτα.δυστυχως κανεις δε μπορει να βοηθησει.μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου.
Στο τελος της μερας αυτο που ειπες ισχυει για ολους μας.Ειμαστε μονοι και μονο εμεις μπορουμε να βοηθησουμε τον εαυτο μας. Μακαρι να βρεις δουλεια αμεσα.Ηρεμησε κ κανε κουραγιο οσο μπορεις.
Nα ξεκαθαρισω μια απορια μου
το ξερεις βασιμα ή απλα το υποψιαζεσαι οτι ο αντρας σου εκανε πληρωμενο σεξ με τραβεστι?
και αν επιτρεπεται πως το ανακαλυψες?
το υποψιαζομαι.δε ξερω σιγουρα.δε μπορω να πω εδω πως το ανακαλιψα.καλητερα να μη το ειχα μαθει.
Γενικα ξερεις αν πριν απο σενα κατεφευγε στο πληρωμενο σεξ? σχεσεις με αλλες κοπελες ειχε??
προσεξε! λεω σχεσεις, οχι σεξ σωρηδον με γυναικες.
Εσυ νιωθεις ολη αυτη η κατασταση να σε ξεπερναει προφανως, εχεις σκεφτει να επισκεφτεις καποιον ειδικο να το συζητησεις πιο εμπεριστατωμενα?
ειχε παντα σχεσεις.και μακροχρονιες.ποτε δεν ηταν μονος .εκτος απο το περιστασιακο σεξ.πηγαινε ομως και με κοπελες για πληρωμενο σεξ
εγω για να παω σε ειδικο και αυτο ειναι δισκολο γιατι πρεπει να το πληρωνει εκεινος.εγω δε εχω τα χρηματα.επισις δε πολυπιστευω οτι μπορει να με βοηθησει
απο την αλλη εγω παρολο που στεναχοριεμαι,ξενερωνω,θυμ ωνω,πληγωνομαι ,δεν εχω σταματησει να ειμαι ερωτευμενη μαζι του.για αυτο φοβαμαι περα απο τα πρακτικα θεματα οτι αν φυγω απο κοντα του μπορει να νιωθω χειροτερα.
ακομα και τωρα ουτε σαν φαντασιωση σα σκεψη δε μπορω να φανταστω να κανω κατι με αλλον αντρα.δε θελω δηλαδη
Μπορεις να πας και σε κεντρο ψυχικης υγειας που ειναι δωρεαν!
Επισης και τα νοσοκομεια εχουν ψυχολογους και ψυχιατρους.
Γενικα ξερεις τι με ξενιζει στα οσα λες? οτι τα αντιμετωπιζεις με μια απολυτοτητα? ακαμψια? ελλειψη ευελιξιας? δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω...
Ας πουμε το οτι ο αντρας σου κατεφευγε στο αγοραιο σεξ ενω ειχε σχεση, εσενα δεν σε προβληματιζει? δεν το συζητησατε ποτε?
Εμενα προσωπικα το <<πληρωμενο σεξ>> και η χρηση ουσιων με ενοχλει σαφως πιο πολυ απο το οτι πηγε με ατομο πχ που γουσταρει να ντυνεται γυναικεια.
Η γνωμη μου, χωρις να ειμαι ειδικος ψυχικης υγειας, ειναι οτι θα σε βοηθησει να μιλησεις με εναν ψυχολογο, αυτος θα σε καθοδηγησει τι μπορεις να κανεις, με τα μεσα που εχεις. Σηκωνεις ενα πολυ βαρυ φορτιο, εχεις και ενα παιδακι το οποιο θα μεγαλωσει και θα αρχισει τις ερωτησεις και τις αποριες οποτε καλυτερα για εσας απο τωρα να προνοησεις να του προσφερεις ενα περιβαλλον με ηρεμια και αξιοπρεπεια. Εχεις αναγκη απο στηριξη, συμπαρασταση, να το κουβεντιασεις ολο αυτο, να νιωσεις οτι σε καταλαβαινουν, μη μενεις μονη σου, δεν εχει νόημα...
Ενταξει, αλλο προβλημα του φιλου σου εννοω, αλλο της κοπελας.
Μπορει να παει, απλα για να μιλησει και να νιωσει οτι την καταλαβαινουν!
Όχι,για έναν φίλο μου είπα,δεν είπα για εμένα.
Και αυτός έχει τα δικά του θέματα.Και έμεινε ανικανοποίητος.
Μακάρι πάντως και η νηματοθέτρια να βρεί τη λύση στα θέματα της.
Υ.Γ.:Συγγνώμη που θα βγώ off topic,αλλά ήθελα να σου πω κάτι για το θέμα μου.Την προηγούμενη εβδομάδα,με κοίταξα λίγο στον καθρέπτη.Και αισθάνθηκα για μια στιγμή όμορφα με το σώμα μου.
φυσικα και με ενοχλει και η χρηση και το πληρωμενο σεξ αλλα αυτα ηταν πριν τον γνωρισω.αν συνεβει κατι τωρα με ενοχλει ως απιστια ακομη και αν ηταν με γυναικα και οχι τρανσ.δε πιστευα οτι θα με απατουσε .μου εδειχνε και ελεγε οτι ειναι πιστος και δεν τον ενδιαφερει κιολας να ψαξει για κατι αλλο
δε νομιζω οτι μπορει να με βοηθησει καποιος ειδικος.γιατι μεσα μου ξερω οτι το λογικο ειναι να φυγω.απλα δε μπορω να το κανω.οχι ακομα
Ναι εκανα λαθος, sorry! το διορθωσα.
Τελικα νομιζω Why αυτο ειναι το θεμα που εχεις να αντιμετωπισεις, το πως βλεπεις τον εαυτο σου! Μια χαρα παιδι εισαι, ενας κουκλος! αλλα δεν το χαιρεσαι, εισαι πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου. Το γυμναστηριο βοηθαει παρα πολυ τελικα, και ψυχολογικά!!
το να ναι καπιος ομορφος αυτο θα τον βοηθησει στο να γνωρισει κοσμο αλλα αν δε σκεφτει πως θα τις/τους κρατησει θα φυγουν ολοι απο κει που ηρθαν.
Δεν εχω μαζι μου τον υπολογιστη μου, ειναι αποθηκευμενοι οι κωδικοι μου εκει!
ΣΕπτεμβρη θα γυρισω στην πολη.
αυτο που σου διεφυγε ομως ειναι οτι τον εαυτο σου τον βλεπεις μεσω του καθρεφτη που τον κοιταςQuote:
Παντως γενικα να ξερεις οτι την απαντηση θα την βρεις στην κινηση που θα κανεις, οχι ρωτωντας απαντες γνωστους και αγνωστους
κατι αντιστοιχο συμβαινει και στη ψυχη.
Πήγαινε κι εσύ με γυναίκες!
Χωρίς πλάκα τώρα, η μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών τους τα φοράτε (με μικρότερους κιόλας)
και τους κάθεστε μία φορά το μήνα και μετά έρχεστε στα forum και ζητάτε τα ρέστα;
Μόνο εγώ έχω πάει με πάρα πολλές παντρεμένες (και φίλες τους) και είμαι και μέσος όρος.
Άλλοι πιο εμφανίσιμοι από εμένα δε θέλω να φανταστώ τι έχουν κάνει.
Έχεις πειραματιστεί μαζί του στο σεξ ή κάθεσαι σαν αγγούρι και περιμένεις να τελειώσει η διαδικασία; Κάθε μέρα το ίδιο μενού το βαριέται κι ο Θεός Δημητρούλα.