Εντάξει μην το βλέπεις έτσι...συζήτηση γίνεται, ο θεός να την κάνει χαχα
Printable View
Παλι τα μπερδεψες , οταν λεει ' η αληθεια ' , εννοει οτι ενας ειναι ο Θεος , και ο Θεος ειναι πνευμα ..........οσο για ' ελευθερωσει υμας ' εννοει οτι θα σας προφυλλαξει απ το κακο .................αλλανταλλων , εχω μελετησει πατερικα βιβλια , ειμαι θρησκευομενος , μην επιμενεις σε αυτο , αλλιως θα πω , ' μη δωτε τα αγια τοις κυσι ' ...........σορυ Μαρα , αλλα μηνχρησιμοποιεις φρασεις απο το Ευαγγελιο , αν δεν εχεις σχεση με την θρησκεια
πολλη αγαπη σημερα...κ γω σας αγαπω...τελικα μηπως δεν ειμαστε κυνικοι αλλα τελικα εχουμε βγαλει αμυνα τον κυνισμο.?
νταξ..εννοειται..πλακιτσα εκανα..
οχι ουτε καν...να σου πω τι σκεφτηκα...
"ωχ ναι οντως αγαπανε κ οι κυνικοι!"
αυτο σκεφτηκα...οτι εχεις δικιο..
οχι ρε χαρωπη ειμαι παντα κ χαμογελαστη κ χαζο γενικα..αλλα οταν πρπεει να πω την γνωμη μου για κατι που μου λενε μιλαω πολυ κυνικα σε σημειο που με αντιπαθουν.δεν χαριζω..ουτε χαμογελαω οταν λεω την αποψη μου..
πριν λιγο μου εδειξε καποιος μια φωτο της ανηψιας του εδω στη δουλεια κ μου λεει "ρε κοιτα τι ομορφη που ειναι" κ του απανταω "δεν μαρεσει ιδιαιτερα..πρπεει να χασει μερικα κιλα"
κ καπως στραβωσε αλλα εγω χεστηκα..μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι τρελλη που τα λεω ετσι χυμα..αληθεια.
αλλο παραδειγμα..προχτες ελεγα αχρηστο τον τυπο στο συνεργειο ο οποιος δεν μπορει να βρει την βλαβη στο αυτοκινητο μου..κ την ελεγα μπροστα σε φιλο του.\κ μου λεει ο φιλος του "προσεχε πως μιλας για τον κωστα γιατι ειναι φιλος μου"
κ του απανταω "δεν με αφορα..εγω δεν κρινω τον φιλο σου ως ανθρωπο αλλα ως επαγγελματια..κ ναι ειναι αχρηστος που δνε καταφερνει να μου φτιαξει το αυτοκινητο".
αυτα λεω κ κανω..τα λεω χυμα..μηπως εχω προβλημα τελικα?
Ε ναι αυτό ήταν κάπως καφρίλα..δε νομίζω πως ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.Αλλωστε άνετα μπορείς να πας σε άλλο συνεργείο αν θεωρείς πως ο συγκεκριμένος δεν κάνει καλή δουλειά
Εγώ σε συμπαθώ! Τώρα αν σε ήξερα έξω δεν ξέρω! χαχαχαχ
Οι γυναίκες ίσως είναι λίγο περίεργες σε αυτό, πχ αν πεις σε μία φίλη σου ''χάλια το φόρεμά σου, πάχυνες'' μπορεί να νομίζει ότι την ζηλεύεις αν δεν σε ξέρει καλά....ε όποιος σε ξέρει καλά δεν νομίζω να χει πρόβλημα.....δεν ξέρω κιόλας...οι πολύ δικοί σου άνθρωποι..........
Για τα ατομα που κοινωνικα παιζουν ρολο του <<καθως πρεπει>>, αναλογα με τις περιστασεις, τι λετε?
Κοινωνικοι χαμαιλεοντες δεν λεγονται??
Στη δουλεια πχ ειναι σοβαροτατα σαν καθηγητες πανεπιστημιου και στις παρεες-εξοδους τους τυφλα να εχει η Τζουλια...
Η αληθεια αναρωτιεμαι πού κολλαει σε αυτους?
δεν μου αρεσεουν αυτα τα ατομα..γλυφτες κ γλοιωδεις..δεν εκφραζουν την δυσαρεσκεια τους επειδη φοβουνται πχ μη χασουν την θεση τους..
πραγματικα δεν εχω καμια σχεση με τετοια ατομα κ ουτε θελω.
Ουτε εμενα μου αρεσουν...
Εγω παντα ημουν διαφανη, ό,τι πιστευα το ελεγα. Και φυσικα το εχω πληρωσει!
Βλεπω ομως τετοια ατομα να προχωρανε μπροστα, να πουλανε τετοια μουρη με το προσχημα της κοινωνικοτητας, να λενε στον αλλο αυτα που θελει να ακουσει, που μενω αφωνη....
Δεν ξέρω...εγώ έχω δει και άτομα να αλλάζουν τις απόψεις τους αναλόγως τον συνομιλητή για να εντυπωσιάσουν κλπ το οποίο μου την σπάει! Και γενικότερα να προσαρμόζονται , το οποίο με μπερδεύει λίγο, θέλω να ξέρω τι ''εαυτό'' έχει ο κάθε ένας! Αλλά είναι και τι του βγάζεις του άλλου...αν είσαι του χαβαλέ θα βγάλεις στον άλλο τον χαβαλέ, αν είσαι σοβαρός τον σοβαρό κλπ...Απ΄την άλλη δεν είσαι το ίδιο με όλους....λογικό, δεν θα μιλήσεις το ίδιο στην θεία σου ξέρω γω , το ίδιο στον κολλητό σου, και το ίδιο στον εργοδότη σου.....
Αλλά ούτε και η υποκρισία είναι ωραία...να σου χαμογελάνε, να κάνουν σαν τρελοί όταν σε βλέπουν και από πίσω φαρμάκι....κράτα τους τύπους , πες ένα γεια οκ ανθρώπινο είναι ......αλλά τι πετάς από την χαρά σου άμα είναι ψεύτικο?