Κυνικότητα......... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Kαλημερα φιλε μου!!!
    πολυ σε αγαπω!!!!
    Κι εγω σαγαπαω , δεν εχω κατι μαζι σου .............βοηθας μελη , μπραβο σου ............απλα μια διορθωση εκανα , επειδη απτετο της θρησκειας .......

Senior Member
    πολλη αγαπη σημερα...κ γω σας αγαπω...τελικα μηπως δεν ειμαστε κυνικοι αλλα τελικα εχουμε βγαλει αμυνα τον κυνισμο.?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    ΟΚ , να το διαφοροποιησω καπως , αν σεκνευριζει πολυ καποιο χαρακτηρισυτικο , σημαινει ειτε οτι τοχεις σε μεγαλο βαθμο , ειτε καθολου , οχι μεσοβεζικα πραματα ..........
    Το μόνο που μπορεί να σε ενοχλεί είναι να είσαι ισχυρογνώμων και να σε ενοχλεί η ισχυρογνωμοσύνη των άλλων....κατανοητό αλλά να είσαι τεμπέλης και να σε εκνευρίζουν οι τεμπέληδες είναι κάπως....δεν ξέρεις ότι είσαι τεμπέλης τότε.....

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πολλη αγαπη σημερα...κ γω σας αγαπω...τελικα μηπως δεν ειμαστε κυνικοι αλλα τελικα εχουμε βγαλει αμυνα τον κυνισμο.?
    Γιατί ο κυνικός δεν αγαπάει? αγαπάει ...

Senior Member
    νταξ..εννοειται..πλακιτσα εκανα..

Banned
    νταξ..εννοειται..πλακιτσα εκανα..
    Πάντως εσύ δεν φαίνεσαι για κυνικός άνθρωπος που τα λέει χύμα, στο κομψή μου πας, πρόσχαρη κλπ......Δηλαδή τώρα μπορεί να σκέφτηκες ''καλά εντάξει μια πλάκα κάναμε, αμέσως να σχολιάσεις εσύ '' και να το γράφεις αλλιώς.......

Senior Member
    οχι ουτε καν...να σου πω τι σκεφτηκα...
    "ωχ ναι οντως αγαπανε κ οι κυνικοι!"
    αυτο σκεφτηκα...οτι εχεις δικιο..
    οχι ρε χαρωπη ειμαι παντα κ χαμογελαστη κ χαζο γενικα..αλλα οταν πρπεει να πω την γνωμη μου για κατι που μου λενε μιλαω πολυ κυνικα σε σημειο που με αντιπαθουν.δεν χαριζω..ουτε χαμογελαω οταν λεω την αποψη μου..

Senior Member
    πριν λιγο μου εδειξε καποιος μια φωτο της ανηψιας του εδω στη δουλεια κ μου λεει "ρε κοιτα τι ομορφη που ειναι" κ του απανταω "δεν μαρεσει ιδιαιτερα..πρπεει να χασει μερικα κιλα"
    κ καπως στραβωσε αλλα εγω χεστηκα..μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι τρελλη που τα λεω ετσι χυμα..αληθεια.

Senior Member
    αλλο παραδειγμα..προχτες ελεγα αχρηστο τον τυπο στο συνεργειο ο οποιος δεν μπορει να βρει την βλαβη στο αυτοκινητο μου..κ την ελεγα μπροστα σε φιλο του.\κ μου λεει ο φιλος του "προσεχε πως μιλας για τον κωστα γιατι ειναι φιλος μου"
    κ του απανταω "δεν με αφορα..εγω δεν κρινω τον φιλο σου ως ανθρωπο αλλα ως επαγγελματια..κ ναι ειναι αχρηστος που δνε καταφερνει να μου φτιαξει το αυτοκινητο".
    αυτα λεω κ κανω..τα λεω χυμα..μηπως εχω προβλημα τελικα?

Senior Member
    αλλο παραδειγμα..προχτες ελεγα αχρηστο τον τυπο στο συνεργειο ο οποιος δεν μπορει να βρει την βλαβη στο αυτοκινητο μου..κ την ελεγα μπροστα σε φιλο του.\κ μου λεει ο φιλος του "προσεχε πως μιλας για τον κωστα γιατι ειναι φιλος μου"
    κ του απανταω "δεν με αφορα..εγω δεν κρινω τον φιλο σου ως ανθρωπο αλλα ως επαγγελματια..κ ναι ειναι αχρηστος που δνε καταφερνει να μου φτιαξει το αυτοκινητο".
    αυτα λεω κ κανω..τα λεω χυμα..μηπως εχω προβλημα τελικα?
    Εγω δεν θα μιλουσα ετσι σεναν συνεργειατζη , εργαζομενος ειναι , προσπαθει υποθετω ......

Banned
    Ε ναι αυτό ήταν κάπως καφρίλα..δε νομίζω πως ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.Αλλωστε άνετα μπορείς να πας σε άλλο συνεργείο αν θεωρείς πως ο συγκεκριμένος δεν κάνει καλή δουλειά

Banned
    πριν λιγο μου εδειξε καποιος μια φωτο της ανηψιας του εδω στη δουλεια κ μου λεει "ρε κοιτα τι ομορφη που ειναι" κ του απανταω "δεν μαρεσει ιδιαιτερα..πρπεει να χασει μερικα κιλα"
    κ καπως στραβωσε αλλα εγω χεστηκα..μερικες φορες αναρωτιεμαι μηπως ειμαι τρελλη που τα λεω ετσι χυμα..αληθεια.
    Σε αυτό ναι οκ..κατά την γνώμη μου καμμιά σχέση με το παράδειγμα του συνεργείου καθώς πέρα απο τις ακραίες περιπτώσεις,θεωρώ πως η ομορφιά είναι και υποκειμενική

Banned
    Εγώ σε συμπαθώ! Τώρα αν σε ήξερα έξω δεν ξέρω! χαχαχαχ
    Οι γυναίκες ίσως είναι λίγο περίεργες σε αυτό, πχ αν πεις σε μία φίλη σου ''χάλια το φόρεμά σου, πάχυνες'' μπορεί να νομίζει ότι την ζηλεύεις αν δεν σε ξέρει καλά....ε όποιος σε ξέρει καλά δεν νομίζω να χει πρόβλημα.....δεν ξέρω κιόλας...οι πολύ δικοί σου άνθρωποι..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ε ναι αυτό ήταν κάπως καφρίλα..δε νομίζω πως ο άνθρωπος το κάνει επίτηδες.Αλλωστε άνετα μπορείς να πας σε άλλο συνεργείο αν θεωρείς πως ο συγκεκριμένος δεν κάνει καλή δουλειά
    ναι του δωσα 800 ευρω να το φτιαξει κ εχει ακομα προβλημα! το παω μου το γυριζει κ παλι εχιε προβλημα..το παγουρι του παραφλου αδειο..αλλαξαμε ψυγειο αλλαξαμε τα παντα..κ το προβλημα δεν το βρισκει..ελα μωρε..εγω πιστευω οτι απλα ειναι ασχετος!

Senior Member
    Για τα ατομα που κοινωνικα παιζουν ρολο του <<καθως πρεπει>>, αναλογα με τις περιστασεις, τι λετε?
    Κοινωνικοι χαμαιλεοντες δεν λεγονται??
    Στη δουλεια πχ ειναι σοβαροτατα σαν καθηγητες πανεπιστημιου και στις παρεες-εξοδους τους τυφλα να εχει η Τζουλια...

Η αληθεια αναρωτιεμαι πού κολλαει σε αυτους?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast