Αθηνα μενω .
Printable View
δηλαδη σπουδασες βρεφονηπιοκομος!! ιεκ!
χαχαχα ααα!! βλεπω πολλα κοινα και εγω αυτο σπουδασα αν και αντρας μου αρεσε περισσοτερο απο της αλλες ιδικοτητες και δεν το μετανιωσα τωρα κανω την πρακτικη μου ειναι πολυ καλα ασε που τα παιδια αυτης της ηλικιας ειναι αθωα και ολιγων ακομα απονηρευτα ειναι απο τα λιγα πραγματα στην ζωη μου που δεν μετανιωσα!!
Τα παιδια τα ζηλευω ειναι τοσο αθωα και γλυκα και εχουνε ολα τα θετικα στον εσωτερικο τους κοσμο.
Κριμα που αναγκαζονται να εχουνε τους γονεις τους και τους δασκαλους πανω απο το κεφαλι τους να τους τα πριζουν.
Κι εγω μαρεσε οταν ημουνα παιδι.
Ως παιδι ημουνα λιγοτερο ντροπαλη κι δε ντρεπομουνα καθολου για σεξουαλικα θεματα.
Απο την εφηβεια και μετα αρχισα να κλεινομαι.
κοιτα δες στην ζωη σου τι σου αρεσει να κανεις σου αρεσει αυτο το επαγγελμα να το κανεις αλλιως δεν θα ρθεις ποτε αναπαυση μεσα σου παντα θα εχεις ενα βαρος αγχος φοβιες!! Εγω οτι εκανα στην ζωη μου δεν μου αρεσε με την εννοια οτι δεν μπορουσα να ανταπεξελθο σε αυτο που εκανα αλλα βρηκα αυτη την ιδικοτητα που εαν και ειναι δυσκολη και εχει μεγαλη ευθυνη ειναι κατι που με ευχαριστει προσπαθησε λοιπον οσο μπορεις να κανεις πραγματα που σου αρεσουν να μην βαζεις πανω απο εσενα της προτερεοτητες των αλλων πες και κανενα οχι κοιτα και λιγο τον εαυτο σου πες ρε (γαμοτο) δεν γινεται να στεκομαι στο τι εγινε καποτε πανε αυτα περασανε δεν αλλαζουν γονεις,συμμαθητες κανανε τα λαθη τους οπως κανουμε ολοι οι ανθρωποι μην στεκεσαι σε αυτο βγες μιλα κανε παρεες δραστηριοποιησου!! τα λεω αυτα σε εσενα για να τα εφαρμοσο εγω στα λογια καλη ειμαστε στην πραξη ειναι το προβλημα!! Βαριεμαι να καθομαι να διορθωνο τα ορθογραφικα μου λαθη παω να δω σειριτσα γιατι ειναι κατι που μου αρεσει μπαει!!!!!!
καλα μην βιάζεσαι γτ καποια στιμγη μπορει να θες και κοσμο..δεν ξεεις πως τα φερνει η ζωη....μπορει να γινει κατι στην ζωη σ και να μην εισαι ντροπαλη καποια στιγμη....
εγω πιστευω παντως οτι αμα ειχες ενα αγορι θα σ ειχε βοηθησει και δεν θα ησουνα τοσο ντροπαλη....
Εγώ μια χαρά σε βρίσκω συνειδητοποιημένη........
Τώρα για την ανεπάρκεια πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από μας......είναι δεδομένο αυτό, αν σε κάτι μπορούμε να βελτιωθούμε πχ γνωσεις το κάνουμε αν αυτός ο δρόμος μας καλύπτει και τον απολαμβάνουμε και νιώθουμε ! (όχι γινόμαστε...) καλύτεροι........αν δεν μας ενδιαφέρει αυτό κάνουμε κάτι άλλο που μας αρέσει και μας γεμίζει.......κατ΄τα άλλα η σύγκριση είναι πηγή δυστυχίας.....το να θέλουμε να είμαστε τέλειοι πάλι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.......και σίγουρα είσαι πολύ καλύτερη , πιο συνειδητοποιημένη κλπ κλπ από τους άλλους, αυτό φτάνει.........
Παντως αυτο που ειπες για το οτι μπορει να υπαρχουν καλυτεροι η χειροτεροι απο εμας το εχω σκεφτει με το εξης τροπο.
Οσοι φαινονται επιτυχημενοι ειναι αυτοι που παιρνουν προσοχη περισσοτερη απο καποιον αλλον.
Ισως τελικα δεν ειναι οτι ο ενας εχει ικανοτητες κι ο αλλος οχι.
Ειναι απλα ποιος καθεται να προσπαθησει κι ποιος εχει τη περισσοτερη προσοχη.
Κι δε γινεται να προσπαθεις συνεχως για κατι χωρις αποτελεσμα.
Αλλα ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον οτι δεν εχει ικανοτητες επειδη προσπαθησε κι απετυχε για κατι που δε του αρεσει.
Εσυ ας πουμε αγαπας για παραδειγμα τη φυσικη που θεωρειται δυσκολο μαθημα κι καθεσαι κι προσπαθεις πολυ για να τη καταλαβεις δε γινεται να μη τη καταλαβεις αν προσπαθησεις πολυ πολυ .
Κι αφου το κανεις αυτο θες να γινεις επιστημονας , πες ομως οτι τελικα λογω των εξωτερικων παραγοντων δε μπορεσες να γινεις επιστημονας αλλα καποιος αλλος μπορεσε και εγινε επιτυχημενος επιστημονας .
Παρολο που εσυ μπορει να ενοιωσες κατωτερη ,αυτο δεν τον κανει ικανοτερο η πιο εξυπνο απο εσενα απλα εχει περισσοτερη προσοχη απο εσενα.
Η και τους αστεγους αν παρουμε παραδειγμα , δεν ειναι κατωτεροι η δε μπορουμε καν να ξερουμε αν εχουνε η οχι μορφωση απλα εχουνε λιγοτερη προσοχη απο εμας τους ''απλους'' πολιτες.
Αυτο σκεφτομουνα κι για εμενα κι μου φανηκε αρκετα λογικο κι με εκανε να νοιωσω καπως καλυτερα.
Ο εχθρός σου είναι το υποσυνείδητο σου.
Να σου πω την αλήθεια διαφωνώ με αυτήν την λογική...κάποιοι σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι...δεν είναι όλοι το ίδιο έξυπνοι, δεν έχουν όλοι τα ίδια ταλεντα κλπ....το ότι έχουν κάποιοι προσοχή ή και τύχη , γιατί μην τρελαθούμε και στις πανελλήνιες θες τύχη!, είναι αλήθεια αλλά είναι το χρησιμοποιούμε και για παρηγοριά.....δεν ξέρω αν είναι σωστό.............
Ειναι καποιοι καλυτερη αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μειωνει των αλλων να τον λεει ανικανο!! Δεν υπαρχει ανθρωπος ανικανος ολοι μα ολοι οι ανθρωποι ειναι ικανη σε αυτο που κανουν Γιατρος ο αλλος σου λενε το επαγγελμα λειτουργημα (συμφωνο) χρημα επιστημων! Μετα οικοδομος πωπω, τι ειναι αυτος στης βρωμιες μεσα σκονη πωπω!! Ναι αλλα ο γιατρος! εαν δν ηταν ο οικοδομος που θα εμενε σε σκηνη !! καθε ανθρωπος εξυπηρετει με το επαγγελα του τον συναθρωπο γιαυτο ολλα χρειαζονται!!
Κοίτα άμα πάμε στα επαγγέλματα! για το θέμα ικανότητας την χάσαμε την μπάλα..........σιγά μην δείχνουν αυτά την ανωτερότητά σου...........αυτά είναι της κοινωνίας............
Δεν νομίζω ότι αξίζεις να ζεις για αυτά.......να ζηλεύεις κάποιον που έχει βρει τι του αρέσει στη ζωή του , να πω ναι!
Καλα εαν ο καθενας εβρισκε αυτο που του αρεσει στην ζωη του τοτε αυτο θα ηταν το ιδανικο αλλα δυστυχος εδω που φτασαμε καθενα κανει οτι διποτε να επιβιωση του αρεσει δεν του αρεσει και ολλο αυτο το πνιγη!