ο εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 71 of 71
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ μια χαρά σε βρίσκω συνειδητοποιημένη........
    Τώρα για την ανεπάρκεια πάντα θα υπάρχουν καλύτεροι από μας......είναι δεδομένο αυτό, αν σε κάτι μπορούμε να βελτιωθούμε πχ γνωσεις το κάνουμε αν αυτός ο δρόμος μας καλύπτει και τον απολαμβάνουμε και νιώθουμε ! (όχι γινόμαστε...) καλύτεροι........αν δεν μας ενδιαφέρει αυτό κάνουμε κάτι άλλο που μας αρέσει και μας γεμίζει.......κατ΄τα άλλα η σύγκριση είναι πηγή δυστυχίας.....το να θέλουμε να είμαστε τέλειοι πάλι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα.......και σίγουρα είσαι πολύ καλύτερη , πιο συνειδητοποιημένη κλπ κλπ από τους άλλους, αυτό φτάνει.........

Παντως αυτο που ειπες για το οτι μπορει να υπαρχουν καλυτεροι η χειροτεροι απο εμας το εχω σκεφτει με το εξης τροπο.
    Οσοι φαινονται επιτυχημενοι ειναι αυτοι που παιρνουν προσοχη περισσοτερη απο καποιον αλλον.
    Ισως τελικα δεν ειναι οτι ο ενας εχει ικανοτητες κι ο αλλος οχι.
    Ειναι απλα ποιος καθεται να προσπαθησει κι ποιος εχει τη περισσοτερη προσοχη.
    Κι δε γινεται να προσπαθεις συνεχως για κατι χωρις αποτελεσμα.
    Αλλα ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον οτι δεν εχει ικανοτητες επειδη προσπαθησε κι απετυχε για κατι που δε του αρεσει.
    Εσυ ας πουμε αγαπας για παραδειγμα τη φυσικη που θεωρειται δυσκολο μαθημα κι καθεσαι κι προσπαθεις πολυ για να τη καταλαβεις δε γινεται να μη τη καταλαβεις αν προσπαθησεις πολυ πολυ .
    Κι αφου το κανεις αυτο θες να γινεις επιστημονας , πες ομως οτι τελικα λογω των εξωτερικων παραγοντων δε μπορεσες να γινεις επιστημονας αλλα καποιος αλλος μπορεσε και εγινε επιτυχημενος επιστημονας .
    Παρολο που εσυ μπορει να ενοιωσες κατωτερη ,αυτο δεν τον κανει ικανοτερο η πιο εξυπνο απο εσενα απλα εχει περισσοτερη προσοχη απο εσενα.
    Η και τους αστεγους αν παρουμε παραδειγμα , δεν ειναι κατωτεροι η δε μπορουμε καν να ξερουμε αν εχουνε η οχι μορφωση απλα εχουνε λιγοτερη προσοχη απο εμας τους ''απλους'' πολιτες.
    Αυτο σκεφτομουνα κι για εμενα κι μου φανηκε αρκετα λογικο κι με εκανε να νοιωσω καπως καλυτερα.

Banned
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Παντως αυτο που ειπες για το οτι μπορει να υπαρχουν καλυτεροι η χειροτεροι απο εμας το εχω σκεφτει με το εξης τροπο.
    Οσοι φαινονται επιτυχημενοι ειναι αυτοι που παιρνουν προσοχη περισσοτερη απο καποιον αλλον.
    Ισως τελικα δεν ειναι οτι ο ενας εχει ικανοτητες κι ο αλλος οχι.
    Ειναι απλα ποιος καθεται να προσπαθησει κι ποιος εχει τη περισσοτερη προσοχη.
    Κι δε γινεται να προσπαθεις συνεχως για κατι χωρις αποτελεσμα.
    Αλλα ουτε μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον οτι δεν εχει ικανοτητες επειδη προσπαθησε κι απετυχε για κατι που δε του αρεσει.
    Εσυ ας πουμε αγαπας για παραδειγμα τη φυσικη που θεωρειται δυσκολο μαθημα κι καθεσαι κι προσπαθεις πολυ για να τη καταλαβεις δε γινεται να μη τη καταλαβεις αν προσπαθησεις πολυ πολυ .
    Κι αφου το κανεις αυτο θες να γινεις επιστημονας , πες ομως οτι τελικα λογω των εξωτερικων παραγοντων δε μπορεσες να γινεις επιστημονας αλλα καποιος αλλος μπορεσε και εγινε επιτυχημενος επιστημονας .
    Παρολο που εσυ μπορει να ενοιωσες κατωτερη ,αυτο δεν τον κανει ικανοτερο η πιο εξυπνο απο εσενα απλα εχει περισσοτερη προσοχη απο εσενα.
    Η και τους αστεγους αν παρουμε παραδειγμα , δεν ειναι κατωτεροι η δε μπορουμε καν να ξερουμε αν εχουνε η οχι μορφωση απλα εχουνε λιγοτερη προσοχη απο εμας τους ''απλους'' πολιτες.
    Αυτο σκεφτομουνα κι για εμενα κι μου φανηκε αρκετα λογικο κι με εκανε να νοιωσω καπως καλυτερα.
    Αυτό που λες με την προσοχή, έχουν προσοχή δεν το κατάλαβα......
    Ότι δίνουν παραπάνω προσοχή , προσπάθεια σε κάτι εννοείς?

Αυτό που λες με την προσοχή, έχουν προσοχή δεν το κατάλαβα......
    Ότι δίνουν παραπάνω προσοχή , προσπάθεια σε κάτι εννοείς?

Οχι οχι εννοουσα απο αλλους ανθρωπους εχουνε προσοχη.

Member
    Ο εχθρός σου είναι το υποσυνείδητο σου.

Banned
    Να σου πω την αλήθεια διαφωνώ με αυτήν την λογική...κάποιοι σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι...δεν είναι όλοι το ίδιο έξυπνοι, δεν έχουν όλοι τα ίδια ταλεντα κλπ....το ότι έχουν κάποιοι προσοχή ή και τύχη , γιατί μην τρελαθούμε και στις πανελλήνιες θες τύχη!, είναι αλήθεια αλλά είναι το χρησιμοποιούμε και για παρηγοριά.....δεν ξέρω αν είναι σωστό.............

Να σου πω την αλήθεια διαφωνώ με αυτήν την λογική...κάποιοι σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι...δεν είναι όλοι το ίδιο έξυπνοι, δεν έχουν όλοι τα ίδια ταλεντα κλπ....το ότι έχουν κάποιοι προσοχή ή και τύχη , γιατί μην τρελαθούμε και στις πανελλήνιες θες τύχη!, είναι αλήθεια αλλά είναι το χρησιμοποιούμε και για παρηγοριά.....δεν ξέρω αν είναι σωστό.............

Οχι σεβομαι το οτι διαφωνεις ! ολοι εχουμε διαφορετικη οπτικη στα πραγματα.
    Θα το αναλυσω παντως καλυτερα , κι στο μελλον με περισσοτερες εμπειριες μπορει να εχω αλλαξει πολυ απο τωρα.

Quote Originally Posted by Terry View Post
    Ο εχθρός σου είναι το υποσυνείδητο σου.
    Συμφωνω πολυ γενικα .
    Αυτο θελω να ψαξω με εναν ψυχαναλητη ωστε να το αλλαξω κι να βελτιωθει.

Senior Member
    Ειναι καποιοι καλυτερη αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μειωνει των αλλων να τον λεει ανικανο!! Δεν υπαρχει ανθρωπος ανικανος ολοι μα ολοι οι ανθρωποι ειναι ικανη σε αυτο που κανουν Γιατρος ο αλλος σου λενε το επαγγελμα λειτουργημα (συμφωνο) χρημα επιστημων! Μετα οικοδομος πωπω, τι ειναι αυτος στης βρωμιες μεσα σκονη πωπω!! Ναι αλλα ο γιατρος! εαν δν ηταν ο οικοδομος που θα εμενε σε σκηνη !! καθε ανθρωπος εξυπηρετει με το επαγγελα του τον συναθρωπο γιαυτο ολλα χρειαζονται!!

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ειναι καποιοι καλυτερη αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να μειωνει των αλλων να τον λεει ανικανο!! Δεν υπαρχει ανθρωπος ανικανος ολοι μα ολοι οι ανθρωποι ειναι ικανη σε αυτο που κανουν Γιατρος ο αλλος σου λενε το επαγγελμα λειτουργημα (συμφωνο) χρημα επιστημων! Μετα οικοδομος πωπω, τι ειναι αυτος στης βρωμιες μεσα σκονη πωπω!! Ναι αλλα ο γιατρος! εαν δν ηταν ο οικοδομος που θα εμενε σε σκηνη !! καθε ανθρωπος εξυπηρετει με το επαγγελα του τον συναθρωπο γιαυτο ολλα χρειαζονται!!
    Κοίτα άμα πάμε στα επαγγέλματα! για το θέμα ικανότητας την χάσαμε την μπάλα..........σιγά μην δείχνουν αυτά την ανωτερότητά σου...........αυτά είναι της κοινωνίας............
    Δεν νομίζω ότι αξίζεις να ζεις για αυτά.......να ζηλεύεις κάποιον που έχει βρει τι του αρέσει στη ζωή του , να πω ναι!

Senior Member
    Καλα εαν ο καθενας εβρισκε αυτο που του αρεσει στην ζωη του τοτε αυτο θα ηταν το ιδανικο αλλα δυστυχος εδω που φτασαμε καθενα κανει οτι διποτε να επιβιωση του αρεσει δεν του αρεσει και ολλο αυτο το πνιγη!

Banned
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλα εαν ο καθενας εβρισκε αυτο που του αρεσει στην ζωη του τοτε αυτο θα ηταν το ιδανικο αλλα δυστυχος εδω που φτασαμε καθενα κανει οτι διποτε να επιβιωση του αρεσει δεν του αρεσει και ολλο αυτο το πνιγη!
    Δεν εννοώ πάλι για επάγγελμα..........ναι ότι βρεις θα κάνεις σήμερα......και θα πεις και ένα τραγούδι!!!!!
    εννοώ να ξέρεις που πηγάινεις γενικά, τι σ΄αρέσει , τι σε γεμίζει σαν άνθρωπο ...............

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345