ποια ειναι αυτα τα "διαφορα " που εχουν ακουσει τελοσπαντων??? μυστικο ειναι?
ακουσαν οτι ειναι αλητης, οτι κανει ναρκωτικα? οτι ειναι γκομενιαρης? τι???
και τι απαντησεις τους εδωσε?
Printable View
αρα λοιπον εχουν ακουσει κ δει καποια πραγματα που δεν τους αρεσουν.
αρα λοιπον εσυ πρεπει ή να τους πεισεις για το αντιθετο..ή να τους γραψεις πατοκορφακ να ακολουθησεις αυτο που πιστευεις.
εφοσον εχεις λεφτα τι σε νοιαζει τι λενε κ τι πιστευουν?
γιατι πολυ απλα δεν φευγεις?
οκ δεν ειναι ο.τι καλυτερο να φευγεις με τετοιον τροπο..αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις?
δεν εισαι ανηλικη να σε περιορισουν στην επιλογη σου..ουτε μπορουν να κανουν κατι..
πολυ απλα το λες κ φευγεις..κ πας κ κανεις αυτο που θελεις.
αν κ εφοσον εχεις δικα σου λεφτα.
δεν καταλαβαινω γιατι το συζητας τοσο...τι θα σου κανουν?θα σε βρουν κ θα σε δειρουν κ σενα κ αυτον μαζι???
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος να πεισεις ισχυρογνωμονες γονεις...κανενας τροπος ομως!
πιστευω απλα οτι οταν θελεις κατι το κανεις..κ αφηνεις πισω σου συντριμια..
οκ
εγω ημουν παντα πιο αντιδρστικη..δεν πα να λεγανε..εκανα αυτο που εγω ηθελα..εφοσον ειχα φραγκα κ παταγα στα δικα μου ποδια..εκει δεν ανεχομουνα κουβεντα!
ναι.. ξερεις κατι? καντο κι ας μην το καταλαβαινουν. θα το καταλαβουν μετα.
και αν θες να συγκριθεις με την μανα σου, πες τους οτι εσυ δεν παρατησες τις σπουδες σου για να παντρευτεις, ισα ισα που θελεις να τις ολοκληρωσεις. οποτε ποιο ειναι το τοσο μεγαλο κολλημα?
aaaaaaaaaaaaaa
Χαχαχα....!
Δεν εννοώ αυτό!
Εννοώ ότι ή θα πρέπει να υπάρξει μια "ρήξη" στις σχέσεις της με τους γονείς της ή ότι θα υπάρξει "ρήξη" με το αγόρι της.
Με αυτούς τους γονείς και με αυτό το πείσμα που έχει η κοπέλα, αν υπάρξει σολομώντεια λύση, θα είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό!
ναι φυσικα, αν δεν βρεθει η περιβοητη συμβιβαστικη λυση θα πρεπει να επιλεξει αν θα υποχωρησει η θα υπαρξει ρηξη.
μπορεις να μας πεις τελικα τι ακριβως ακουσαν οι γονεις για το παιδι αυτο?ειναι κατι ντροπιαστικο?
οταν συζηταγα κατι με τον ψυχολογο μου κ του ελεγα οτι προσπαθω να πεισω καποιους για το αντιθερο..μου ελεγε παντα "μηπως προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου?"
αλλα εκει παμε πολυ βαθια..κ αυτο ειναι δουλεια ειδικου..
θελω να πω οτι εφοσον μπορεις να το κανεις μονη σου κ να συνδυασεις κ αγορι κ πρακτικη κ πτυχια τελος παντων με το αζημιωτο, γιατι δεν προχωρας σε αυτην την επιλογη παρα καθεσαι κ σκεφτεσαι τι λενε οι γονεις??
δεν μου απαντας κιολας κ δεν μπορω να σε καταλαβω..
mmmmmmmmmmmm
αρα λοιπον εχεις να κανεις με εκβιαστικους κ χειριστικους γονιους..που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να σου δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα..πιθανον να ζηλευουν τον μελλοντα γαμπρο που θα τους παρει την κορουλα τους..κλπ κλπ..
εσυ ομως δεν πρεπει να μασησεις..
να κανεις οσα δικαιουσαι..κ οσα επιλεγεις.
μην το επιτρεπεις αυτο στον εαυτο σου..το οτι σε παρακολουθουν στο fb ειναι κατι το οποιο ειναι επιεικως απαραδεκτο κ κακοποιητικο!!!
εκει εγω θα εκανα μεχρι κ μηνυση ...ελεος κανουν παιδια κ τα θελουν μετα να τα χειριζονται ετσι!!
πφφ!
κλασσικη περιπτωση εγωιστων, κακοτροπων,χειριστικων κ στενομυαλων γονεων.
μη μασας!! κανε αυτο που θελεις κ ας νιωθεις τυψεις.
φυγε μετα θα συνηθισεις κ δεν θα νιωθεις τυψεις.
εχουν βρει το κουμπι συο κ σε εχουν στο χερι.
λυπαμαι που μιλαω ετσι για τους γονεις σου..αλλα ειναι ανθωποι κ βλεπω οτι κανουν πολλα λαθη.
αυτοι οσο βλεπουν οτι εχεις τυψεις κ φιλοτιμο ..τοσο θα επιμενουν..γιατι ξερουν οτι μπορουν να σε χτυπησουν στυο φιλοτιμο.
εσυ παντως μη μασας κ παλι! θα στενοχωρεθεις λιγο στην αρχη..αλλα θα το ξεπερασεις.
μα γι αυτο ακριβως τα τραβας ολα επειδη τα σκεφτεσαι σοβαρα οταν τα παιρνεις ολα στη πλακα και δεν αναγνωριζεις τιποτα ο αλλος σκεφτεται ετσι και αλλιως αυτος εδω οτι και να του πω στο ντουκου θα παει
ενω οταν τα παιρνεις στα σοβαρα σκεφτεται εδω θα εχω αξιωσεις ενα σορο και οσο θα τις κανει τοσο περισσοτερα θα ζητω.
οι αξιωσεις ειναι μονο γι αυτους που τις κανουν σε οσους δε κανουν τιποτα δεν εχουν καμια αξιωση
mmmmmmmmmmmmm
να στο κανω πιο λιανα τοτε..
λες ολα στα μου και μετα οοοοοοοοοοοοοολοες οι αξιωσεις που ειχαν απο σενα πανε περιπατο..
μηπως τωρα καταλαβες κατι παραπανω? :confused::confused:
αμα μπορεις βρες μια πιο εφαρμοσιμη λυση....
Αυτο το λενε πολλοι γονεις και ειναι μεγαλο ψεμα.
Ενας γονιος κανει παιδι γιατι θελει παιδια,ειναι δικη του επιθυμια.
Ποσο μαλλον οι δικοι σου γονεις που εκαναν παιδια μικροι που σημαινει οτι το ηθελαν πολυ.
Υστερα τι αλλο εχουν θυσιασει?Που σου εδιναν μια στεγη ας πουμε και σε ταιζαν?Που εδιναν λεφτα για να σπουδασεις?
ΟΚ ολα αυτα ειναι μερος της επιθυμιας τους να εχουν παιδια.Τι μπορουσαν να εκαναν δηλαδη,να σε πεταγαν στο δρομο?
Μη μασας,ηθελαν και τα εκαναν ολα αυτα,δεν σε φορτωσε κανεις σε αυτους.
Θυσια ειναι οταν ζημιωνεσαι για να βοηθησεις καποιον αλλον.
Το να κανεις και να μεγαλωνεις παιδια ΔΕΝ ειναι θυσια γιατι εσυ το επιλεγεις.
Αν τιν αγαπάς και σε αγαπάει μην δίνεις και πολύ σημασία στον αδερφό σου!
Τελικά τι στραβό βρίσκουν στο αγόρι σου? Τι είναι αυτό που τους κάνει να μην τον θέλουν?
Πόσο σοβαρό είναι? Φοβούνται για κάτι? Ναρκωτικά, μπλεξίματα με το νόμο? τι?
[QUOTE=imagine;635416]Τελικά τι στραβό βρίσκουν στο αγόρι σου? Τι είναι αυτό που τους κάνει να μην τον θέλουν?
Πόσο σοβαρό είναι? Φοβούνται για κάτι? Ναρκωτικά, μπλεξίματα με το νόμο?
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Καλά, δουλειά δεν έχει η μισή Ελλάδα.
Φοβούνται, ασ πούμε πως θα φορτωθείς έναν αχαίρευτο να τον ταίζεις? Κάτι τέτοιο?
οτι να ναι
δηλαδη
αφού θα κάνεις πρακτική, θα πάρεις λεφτά από 'κει, δεν θα χρειαστεί να δουλέψεις κι αλλού.
Εγώ αυτό που πρότεινω εγώ είναι να κάνεις αυτό που θέλει η ψυχή σου και να μην τους δίνεις άλλο σημασία. Ούτε σ' αυτούς ούτε στον αδερφό σου. Σε φθείρει πολύ αυτή η κατάσταση απ' ότι καταλαβαίνω.