συγκρούσεις με γονείς για τη σχέση μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αμ πες τα...
    ολα τα πιτσιρικια ερωτευονται κ νομιζουν τα ερμα οτι τελειωσε η ζωη τους..
    αλλα η ζωη εχει τοοοσα πολλα να δεις κ να κανεις....
    νταξ λογικο ειναι για το κοριτσι ειναι πολυ μικρο κ το μυαλο καπως διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα.
    εγω ερωτευθηκα στα 18 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 23 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 28 ηταν ο αντρας της ζωης μου...
    μετα εμεινα μονη μου...πολλα χρονια κ
    τελιακ ειδα οτι ερωτευθηκα κανονικα στα 31 κ μπορω κ καθομαι κ τοσα χρονια μαζι του..
    αν καθομουν με τον 18 ή τον 23 τωρα..θα βαραγα το κεφαλι μου!!
    Ε ναι, σιγά-σιγά και από την δική μου εμπειρία (βλ. θέμα με την 30αρα καθηγήτρια) αυτό κατάλαβα. Νόμιζα πως η καθηγήτριά μου ήταν μια "Θεά" στα μάτια μου.
    Μετά από 5 χρόνια, ούτε που θα την θυμάμαι, αυτήν την "Θεά".

Banned
    Μα οι γονείς της δεν έχουν και καμιά άλλη λύση, δηλαδή άμα μείνει σπίτι της θα είναι λιγότερα τα έξοδα? Το κάνουν γιατί θα βρει καλύτερη πρακτική από ότι αν πάει στον φίλο της? Ειδάλλως είναι θέμα εγωισμού και να την κρατήσουν κοντά τους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Ε ναι, σιγά-σιγά και από την δική μου εμπειρία (βλ. θέμα με την 30αρα καθηγήτρια) αυτό κατάλαβα. Νόμιζα πως η καθηγήτριά μου ήταν μια "Θεά" στα μάτια μου.
    Μετά από 5 χρόνια, ούτε που θα την θυμάμαι, αυτήν την "Θεά".
    υπαρχει μια βασικη διαφορα, ποσιτιβ.
    η κοπελα εχει σχεση με ερωτα, που την θελουν κι οι δυο. γιατι να την χαλασει? γιατι να τον ξεχασει και να μη το ζησει??? δεν καταλαβαινω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    αμ πες τα...
    ολα τα πιτσιρικια ερωτευονται κ νομιζουν τα ερμα οτι τελειωσε η ζωη τους..
    αλλα η ζωη εχει τοοοσα πολλα να δεις κ να κανεις....
    νταξ λογικο ειναι για το κοριτσι ειναι πολυ μικρο κ το μυαλο καπως διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα.
    εγω ερωτευθηκα στα 18 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 23 ηταν ο αντρας της ζωης μου, στα 28 ηταν ο αντρας της ζωης μου...
    μετα εμεινα μονη μου...πολλα χρονια κ
    τελιακ ειδα οτι ερωτευθηκα κανονικα στα 31 κ μπορω κ καθομαι κ τοσα χρονια μαζι του..
    αν καθομουν με τον 18 ή τον 23 τωρα..θα βαραγα το κεφαλι μου!!
    εγω παντως με αυτον που ερωτευτηκα στα 23 εμεινα μαζι 15 χρονια και περασα ονειρεμενα.
    και μεχρι να γνωρισω τον τωρινο μου συντροφο, δεν γνωρισα αλλον ανδρα που θα μπορουσα να ειμαι μαζι του τοσο ευτυχισμενη.
    δεν εχει παντα ηλικια μια επιλογη ζωης.
    για ενηλικες μιλαμε φυσικα.
    να μην πω και για επιλογες που βλεπω γυρω μου, των 35 η και των 40 που αρχιζει και η πρεμουρα της ηλικιας που ειναι για κλαμτα , ετσι? τουλαχιστον στα 23 βλεπεις με ματια καθαρα κι ας λειπει η εμπειρια.

Junior Member
    aaaaaaaaaaaaa
    Last edited by mary_mar; 08-09-2016 at 14:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχει μια βασικη διαφορα, ποσιτιβ.
    η κοπελα εχει σχεση με ερωτα, που την θελουν κι οι δυο. γιατι να την χαλασει? γιατι να τον ξεχασει και να μη το ζησει??? δεν καταλαβαινω.
    Ότι υπάρχει διαφορά, Remedy, υπάρχει, χωρίς καμία αμφιβολία.
    Είναι ψέμα όμως ότι μέσα από το πρίσμα του έρωτα διασκεδάζεται η πραγματικότητα;
    Αλλιώς βλέπει τα πράγματα ένας εξωτερικός παρατηρητής, αλλιώς αυτός που το ζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mary_mar View Post
    Εδω είμαι να σας αναφερω καποιες λεπτομέριες.. Λοιπον οσο αναφορα το θέμα της πρακτικης μου λενε να μεινω στον τοπο μου γτι μπορω να βρω και εδω περα και τους εξηγω πως ναι οντως μπορει να συμβει αυτο αλλα δεν θα ειμαι καλα εγω ψυχολογικα θα ειμαι ολη μερα δουλεια-σπιτι..Μια ρουτινα επι 3 μηνες σιγουρα. Ολοι οι φιλοι μου εχουνε φυγει και κανενας δεν προτιμα να μενει εδω χειμώνα (σκεφτείται οτι και η μητέρα μου μου ελεγε παντα να φυγω). Επισης με τα χρηματα που εχω μαζεψει μου φτανουν να φυγω και σημερα, που λεει ο λογος. Δευτερον δεν θελουνε πιστευω αυτη τη σχεση λογω διαφορων που λενε οτι εχουνε ακουσει, για τα οποια ο φιλος μου οταν ηρθε να μιλησουνε, τα συζητησαν και τον συνηδειτοποιησαν τι συμβαινει..Μισα απο τα αυτα ειναι αερολογιες και υποθεσεις που κανουν μονοι τους, λογω λαθοων συμπερασματων που με παρακολουθουσαν.Επισης αυτο που τους ενοχλει λενε οτι επειδη θα μεινω σπιτι του(μενει μονος του στο πατρικο του) θα ειναι αυτοι υποχρεωμενοι κλπ.. εμενα ολο αυτο μου φαινεται τελιεως εγωιστικο και στενομυαλο..και αυτος ο εγωισμος τους και τα θελώ τους ειναι που με κανουν να θελω να φυγω ακομη περισσοτερο.. ΠΟΥΘΕΝΑ δνε ειπα κατι για γαμο παιδιαα..με το αγορι μου ειμαστε καλα, περναμε τελεια, βλεπουμε πως μπορουμε να ρυθμισουμε τις ζωες μας να περναμε καλα μαζι και να τα βγαζουμε μαζι περα αλλα γαμος δεν παιζει :) ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας..ηδη εχω καπως κατατοπιστει :)
    Κοίτα, κάθε σχέση έχει διαφορετική αφετηρία.
    Κάποιος θα κάνει σχέση για να λέει ότι έχει σχέση, άλλος με μακροπρόθεσμη λογική.
    Σε κάθε περίπτωση, όσο περνά ο χρόνος, το πράγμα δείχνει να σοβαρεύει.
    Γι' αυτό και οι γονείς σου, ίσως στα μάτια του αγοριού σου να βλέπουν έναν δυνητικό γαμπρό, πράγμα που μάλλον δεν τους αρέσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Ότι υπάρχει διαφορά, Remedy, υπάρχει, χωρίς καμία αμφιβολία.
    Είναι ψέμα όμως ότι μέσα από το πρίσμα του έρωτα διασκεδάζεται η πραγματικότητα;
    Αλλιώς βλέπει τα πράγματα ένας εξωτερικός παρατηρητής, αλλιώς αυτός που το ζει.
    βεβαιως, ναι. αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να μην ζησεις κατι.
    εκ των υστερων γινονται οι απολογισμοι, οχι εκ των προτερων,

επισης, αυτος που δεν το ζει, δεν ξερει απολυτως τπτ. κινδυνολογει θεωρητικα. κινδυνοι παντα υπαρχουν. εδω το μονο στοιχειο "κινδυνου" ειναι η νεαρη ηλικια.που δεν ειναι καν μετεφηβικη. 23 ειναι δεν ειναι 17, ελεος. ολοκληρη γυναικα!

23 δεν εισαι μικρος,οι περισσοτεροι αρχιζουν την ερωτικη ζωη απο 15-16 (εστω και χωρις ολοκληρωμενες σχεσεις), στα 23 εχεις 6-7 χρονια εμπειριας,δεν εισαι στα χρονια του πρωτου ερωτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βεβαιως, ναι. αλλα αυτο δεν ειναι λογος για να μην ζησεις κατι.
    εκ των υστερων γινονται οι απολογισμοι, οχι εκ των προτερων,

επισης, αυτος που δεν το ζει, δεν ξερει απολυτως τπτ. κινδυνολογει θεωρητικα. κινδυνοι παντα υπαρχουν. εδω το μονο στοιχειο "κινδυνου" ειναι η νεαρη ηλικια.που δεν ειναι καν μετεφηβικη. 23 ειναι δεν ειναι 17, ελεος. ολοκληρη γυναικα!
    Στην τελική η κοπέλα, μια λύση θέλει για να φέρει σε μια ισορροπία τις σχέσεις που έχει τόσο με την οικογένειά της, όσο και με το αγόρι της. Και γενικά μια ισορροπία μέσα της. Είναι γυναίκα και είναι ενήλικη. Δεκτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πράξη της πρέπει να έχει το άλλοθι της ενήλικης. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις, επέρχεται η ισορροπία.
    Αρκεί να θέλουν όλες οι μεριές. Τώρα κατά πόσο γίνεται να πείσεις ισχυρογνώμονες γονείς, μακάρι να το ήξερα και εγώ!

Senior Member
    ... Δευτερον δεν θελουνε πιστευω αυτη τη σχεση λογω διαφορων που λενε οτι εχουνε ακουσει, για τα οποια ο φιλος μου οταν ηρθε να μιλησουνε, τα συζητησαν και τον συνηδειτοποιησαν τι συμβαινει..Μισα απο τα αυτα ειναι αερολογιες και υποθεσεις που κανουν μονοι τους, λογω λαθοων συμπερασματων που με παρακολουθουσαν....
    ποια ειναι αυτα τα "διαφορα " που εχουν ακουσει τελοσπαντων??? μυστικο ειναι?
    ακουσαν οτι ειναι αλητης, οτι κανει ναρκωτικα? οτι ειναι γκομενιαρης? τι???
    και τι απαντησεις τους εδωσε?

με το αγορι μου ειμαστε καλα, περναμε τελεια, βλεπουμε πως μπορουμε να ρυθμισουμε τις ζωες μας να περναμε καλα μαζι και να τα βγαζουμε μαζι περα αλλα γαμος δεν παιζει :)
    ΟΚ τοτε,αλλα ετσι οπως το πες τετοια εντυπωση εδινες.Αν το παρουσιαζες στους γονεις σου σαν μια απλη σχεση ή δεν ελεγες τιποτα,θα ηταν καλυτερα.

Senior Member
    αρα λοιπον εχουν ακουσει κ δει καποια πραγματα που δεν τους αρεσουν.
    αρα λοιπον εσυ πρεπει ή να τους πεισεις για το αντιθετο..ή να τους γραψεις πατοκορφακ να ακολουθησεις αυτο που πιστευεις.
    εφοσον εχεις λεφτα τι σε νοιαζει τι λενε κ τι πιστευουν?
    γιατι πολυ απλα δεν φευγεις?
    οκ δεν ειναι ο.τι καλυτερο να φευγεις με τετοιον τροπο..αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις?
    δεν εισαι ανηλικη να σε περιορισουν στην επιλογη σου..ουτε μπορουν να κανουν κατι..
    πολυ απλα το λες κ φευγεις..κ πας κ κανεις αυτο που θελεις.
    αν κ εφοσον εχεις δικα σου λεφτα.
    δεν καταλαβαινω γιατι το συζητας τοσο...τι θα σου κανουν?θα σε βρουν κ θα σε δειρουν κ σενα κ αυτον μαζι???

Junior Member
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Last edited by mary_mar; 08-09-2016 at 14:56.

Banned
    Εδω είμαι να σας αναφερω καποιες λεπτομέριες.. Λοιπον οσο αναφορα το θέμα της πρακτικης μου λενε να μεινω στον τοπο μου γτι μπορω να βρω και εδω περα και τους εξηγω πως ναι οντως μπορει να συμβει αυτο αλλα δεν θα ειμαι καλα εγω ψυχολογικα θα ειμαι ολη μερα δουλεια-σπιτι..Μια ρουτινα επι 3 μηνες σιγουρα. Ολοι οι φιλοι μου εχουνε φυγει και κανενας δεν προτιμα να μενει εδω χειμώνα (σκεφτείται οτι και η μητέρα μου μου ελεγε παντα να φυγω). Επισης με τα χρηματα που εχω μαζεψει μου φτανουν να φυγω και σημερα, που λεει ο λογος. Δευτερον δεν θελουνε πιστευω αυτη τη σχεση λογω διαφορων που λενε οτι εχουνε ακουσει, για τα οποια ο φιλος μου οταν ηρθε να μιλησουνε, τα συζητησαν και τον συνηδειτοποιησαν τι συμβαινει..Μισα απο τα αυτα ειναι αερολογιες και υποθεσεις που κανουν μονοι τους, λογω λαθοων συμπερασματων που με παρακολουθουσαν.Επισης αυτο που τους ενοχλει λενε οτι επειδη θα μεινω σπιτι του(μενει μονος του στο πατρικο του) θα ειναι αυτοι υποχρεωμενοι κλπ.. εμενα ολο αυτο μου φαινεται τελιεως εγωιστικο και στενομυαλο..και αυτος ο εγωισμος τους και τα θελώ τους ειναι που με κανουν να θελω να φυγω ακομη περισσοτερο.. ΠΟΥΘΕΝΑ δνε ειπα κατι για γαμο παιδιαα..με το αγορι μου ειμαστε καλα, περναμε τελεια, βλεπουμε πως μπορουμε να ρυθμισουμε τις ζωες μας να περναμε καλα μαζι και να τα βγαζουμε μαζι περα αλλα γαμος δεν παιζει :) ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας..ηδη εχω καπως κατατοπιστει :)
    Αυτό έχει μια βάση, σου λέει ''σπίτι έχεις, τι θα πας να κάνεις στο ξένο σπίτι''...........γιατί εκεί ''φαίνονται'' οι γονείς σου....
    Αλλά είσαι και ενήλικη......

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast