Όλοι εδώ κάνουμε μία εργασιοθεραπεια,διδασκουμ� � ανθρωπιά κάνουμε επιστημονικές μελέτες,ολα στο πιάτο έτοιμα οι γιατροί...θέλουν και να τους κάνεις τον αγγελιοφόρο του επόμενου ασθενή.Βαριέμαι .θανάσιμο αμάρτημα .
Printable View
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΠΑΘΗΣ ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ
Καλησπέρα, εγώ ξεκίνησα αρχικά με ασταθεια εδώ και 7 μηνες, και πονοκέφαλο, ο οποίος ξεκινάει από το πίσω μέρος του κεφαλιού, ινιακη χώρα, και μαλιστα είναι ποιο εντοπισμενος στα αριστερά. Όταν ξυπνάω το πρωί, είμαι εντάξει μετά από λίγο αρχίζει σταδιακά και ένα 2ωρω περίπου αισθάνομαι την πίεση από πίσω όπου και εξαπλώνεται ομοιόμορφα στο κεφάλι. Ο αυχένας ενοχλεί και αυτός παράλληλα αλλά όχι πάντα, συνήθους όταν έχω εξάρσεις. Όταν ξαπλώνω μετά από καμιά ώρα βελτιώνεται, και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω κάποιες έστω και μικρές κινήσεις στο κεφάλι (υπολογιστή πάνω κάτω) σαν να το ερεθίζει. Βουτιά στα αυτιά έχω, όχι όμως κάθε μέρα, κρατάει για κάνα λεπτό και σταματάνε. Έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου και αγγειογραφια, αυτό που βρεικανηταν ένα τυχαίο ευρύα συραγγοηδους αγγείομα, μου είπαν δεν έχει καμία σχέση, έκανα και μαγνητική αυχένα, ήπιες αλλοιώσεις τίποτα άλλο. Πήγα σε γνωστό νευρωοτολογο των βορείων προαστίων <δεν μπορώ να δώσω το όνομα δημοσιος>, μου έκανε θεραπεία 2 μηνω, όσο την ακολουθούσα ειμουν σχεδον εντάξει, την Σταματία σταδιακά τον Αύγουστο, οι ενοχλήσεις επιστρέψαμε, ξεκίνησα ένα μήνα ακόμα, οι ενοχλήσεις σχεδόν σταματισαν, τώρα σε λίγες ημέρες θα τον ξαναδώ. Πήγα και σε άλλον νευρολόγος τηλεοπτικό αστέρα, που είπε ότι έχω πονοκεφάλους τάσεις. Πήγα και οφθαλμίατρο δεν βλέπει κάτι όλα οκ. Και το ερώτημα είναι εάν ισχύ η διάγνωση <καλοηθης πυρινηκη ενδοκράνια υπέρταση > τι είναι αυτό που προκαλεί τις εξάρσεις αυτές. Είμαι ανγωδεις σαν άτομο, αλλά αυτό μόνο φτάνει. Εάν θέλεις στείλε μου σε εμαιλ, ποιος γιατρός πιστεύεις ασχοληθείτε πραγματικά με το πρόβλημα σου, να ανταλλάξουμε απόψεις, μπας και βρούμε καμία άκρη. Παρεμπιπτόντως έχω εδώ και πολλά χρόνια είχα κάποια σπάνια μεμονωμένα περιστατικά, αλλά όταν εσκυβα, με ενοχλούσε για κάποιες ώρες το κεφάλι αλλά περνούσε, δεν είχα θέμα για να πάω στο γιατρό, αυχενικό νόμιζα ήταν. Ειμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν δω ιδιαίτερα προβλήματα και οικογενειακό μια χαρά, το λέω για να μην τα ρίχνουμε όλα στο ψυχολογικό, είμαι μονάχα περισσότερο ανχωδεις από το φυσιολογικό, αλλά πάντα ελέγχωμενα. Αυτό τοπ πράγμα έχει μειώσει τις καθημερινές ασχολίες μου και στο χώρο εργασίας, αλλά και στον περιγυρομου, ξεκίνησα γιόγκα τώρα μπας και βοηθήσει
Τι συμπτωματα ειχες και βρηκες ενδοκρανιακη πιεση?και με τι εξετααεις το βρηκες?