Απελπιστικη κατασταση σοσ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dizzy View Post
    Αυτό που με ανησυχεί και δεν έχουν δώσει βάση μέχρι τώρα η γιατροί είναι ότι τα συμπτώματα τα έχω σε καθιστή κι ακόμη πιο έντονα σε όρθια στάση κι όταν ξαπλωνω εξαλειφονται κάτι το οποίο χτες το βράδυ διάβασα ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό σύμπτωμα της ενδοκρανιας υπότασης κι όχι υπέρτασης όπου εκεί θεραπεία με χάπια δεν υπάρχει κι οι περισσότερες επεμβάσεις είναι χωρίς αποτέλεσμα αφού πλέον συμβαίνει το αντίθετο. Υπάρχει διαρροή του εγκέφαλο νωτιαίου υγρού σε κάποιο σημείο κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης το οποίο όμως είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.
    Κοίτα τώρα εφόσον θα κανεις εξετάσεις θα βρουν τι είναι.. πάντως θεωρώ ότι αν ήταν υπέρταση θα είχες συμπτώματα στην όραση... Εσυ έχεις; Εγώ καταλαβαίνω το άγχος σου και πως είναι το να μην σε πιστεύουν ότι κάτι έχεις... όμως θα το βρουν τι έχεις και θα σου δοθεί θεραπεία... είναι σχεδόν απίθανο να μην βρεθεί θεραπεία ότι και να έχεις... απλά προσπάθησε να χαλαρώσεις, τώρα ξέρεις ότι δεν είναι στο μυαλό σου... αν θέλεις σοτ δίνω τα στοιχεία του νευρολόγου της αδερφής μου

Member
    Δυστυχώς το λες αυτό φίλε μου γιατί δεν ξέρεις το ιστορικό μου. Λόγω της εύκολης λανθασμενης Διάγνωσης ότι είναι ψυχολογικό έχω φτάσει στην κατάσταση αυτή. Είναι μεγάλη η καθυστέρηση που είχα λόγω της Διάγνωσης για κρίση πανικού και γι'αυτο η κατάσταση μου επιδεινώθηκε. Έχω κάνει και συνεδρίες κι αγωγή οι οποίες αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με το πρόβλημα μου.Ενα θα σου πω επειδή έχω αρκετή πείρα σε αυτα... οι περισσότεροι γιατροί που λένε για ψυχολογικά να ξέρεις δε σου κάνουν καν διαγνωστικές εξετάσεις και να τους φοβάσαι. Πηγα σ'ενα από τους καλύτερους νευροχειρουργους που έχουμε υποτίθεται στην Ελλάδα και μου είπε ψυχολογικό, μην κάνεις άλλες εξετάσεις και είχε δει μόνο μια μαγνητική. Κι αν σου που για εγκεφαλογραφημα μην το κάνεις. Εγώ όμως το είχα ήδη κάνει κι όταν τον πήρα και του είπα ότι υπάρχουν ευρήματα γι'αυτο που διαμαρτυρομαι προσπαθούσε να το μαζέψει και τα πήρε όλα πίσω και μου είπε να το ψάξω.Αν έχεις λίγο χρόνο διάβασε τι σημαίνει να ζεις με Ενδοκρανια υποταση/υπέρταση για να καταλάβεις για τι μιλάμε. Γιατί στο τέλος δε θ' αναγνωρίζεται καμία πάθηση πλην των ψυχολογικών κι αυτό θα πρέπει να μας τρομάζει. Και να σου πω κι ένα παράδειγμα κοντινού μου προσώπου που ξαφνικα είχε μουδιασματα και που χωρίς λόγω έκλαιγε. Ένα κορίτσι μέσα στην τρελή χαρά... την έβγαλαν καταθλιπτική(χωρίς καμία εξέταση πλην αιματολογική) και τις έδωσαν ψυχοφάρμακα. Μόλις πηγε στο φαρμακείο να τα πάρει, λιποθύμησε, έπαθε επιληψία και διεγνωσθει με καλπαζων καρκίνο στον εγκέφαλο. Γιατί αυτή είναι η επιστήμη μας... σκέφτονται επιφανειακά χωρίς έρευνα οπως εσυ. Εσύ όμως δεν είσαι γιατρός και δικαιολόγησε στο να βγάζεις επιπόλαια συμπεράσματα. Αυτά για να κλείσουν λίγο τα σενάρια του τύπου έχουμε όλοι ψυχολογικά. Εγώ προσωπικά δεν είχα τίποτα απ'ολ' αυτά. Πλην της ασθένειας μου όλα γύρω μου είναι οκ...sorry κιόλας! Γιατί όταν σήμερα λες ότι είμαι ψυχολογικά καλά θα σε μαλωσουν κιόλας!

Member
    DiSI το μήνυμα πήγαινε στον ioannis. Εσένα σ'ευχαριστω πολυ. Νομίζω πως ξέρω σε ποιον πήγε η αδερφή σου αν λάβω υπόψιν το γεγονός ότι πήγε στον Ευαγγελισμό. Είναι γνωστό ότι είναι ένας κορυφαίος εκεί νευρολόγος που το επώνυμο του αρχίζει από Σ... σωστά? Πρέπει να είναι και διευθυντής του Νευρολογικου εκεί.

Senior Member
    DiSI το μήνυμα πήγαινε στον ioannis. Εσένα σ'ευχαριστω πολυ. Νομίζω πως ξέρω σε ποιον πήγε η αδερφή σου αν λάβω υπόψιν το γεγονός ότι πήγε στον Ευαγγελισμό. Είναι γνωστό ότι είναι ένας κορυφαίος εκεί νευρολόγος που το επώνυμο του αρχίζει από Σ... σωστά? Πρέπει να είναι και διευθυντής του Νευρολογικου εκεί.
    Η αδερφή μου ελέγχεται από τους νευρολόγους του Ευαγγελισμού αλλά πήγαμε και σε έναν ιδιώτη που μας συνέστησε ο δερματολόγος μας που είναι εξίσου καλός.. όχι δεν αρχίζει από Σ το επίθετο του... έκανες σήμερα την εξέταση; Ποτέ περιμένεις αποτελέσματα;

Member
    Δυστυχώς είναι για την άλλη Τετάρτη το ραντεβού κι έχω τρελαθεί από αγωνία. Ωστωσο σήμερα στη δουλειά, επειδή είμαι δασκάλα Αγγλικών, δε μπορούσα να σταθώ στην τάξη. Μ'επιασε φρικτό πονοκέφαλος και ζάλη, μούδιασμα και πίεση σε αυτιά και ματιά. Ένιωθα ότι με κουράζουν τα μάτια και θολά μυγάκια αλλά το χειρότερο ήταν ο πονοκέφαλος. Ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Έβγαινα συνέχεια έξω από την τάξη. Δεν άντεχα. Οριακά έβγαλα την ώρα. Δεν ήξερα και τι να πω. Μου είχε ξανασυμβεί λίγο καιρό πριν ένα λιποθυμικο επεισόδιο και ένιωθα άβολα να ξαναενοχλήσω τη διεύθυνση για να διακόψω. Δεν υπήρχε και κάποιος να με αντικαταστήσει. Δε θέλω ωστωσο πριν μάθω ακριβώς τι είναι να πω κάτι στη δουλειά... καταλαβαίνεις. Υπό αυτές τις συνθήκες μ'εχει πιάσει άγχος ότι δε θα ξαναμπορεσω να δουλέψω. Ολ' αυτά τα χρόνια με δυσκολία πάλι στεκόμουν αλλά το κουτσό πάλευα. Τώρα πια είναι πάνω από εμένα η ζάλη κι ο πονοκέφαλος.

Senior Member
    Δυστυχώς είναι για την άλλη Τετάρτη το ραντεβού κι έχω τρελαθεί από αγωνία. Ωστωσο σήμερα στη δουλειά, επειδή είμαι δασκάλα Αγγλικών, δε μπορούσα να σταθώ στην τάξη. Μ'επιασε φρικτό πονοκέφαλος και ζάλη, μούδιασμα και πίεση σε αυτιά και ματιά. Ένιωθα ότι με κουράζουν τα μάτια και θολά μυγάκια αλλά το χειρότερο ήταν ο πονοκέφαλος. Ένιωθα ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Έβγαινα συνέχεια έξω από την τάξη. Δεν άντεχα. Οριακά έβγαλα την ώρα. Δεν ήξερα και τι να πω. Μου είχε ξανασυμβεί λίγο καιρό πριν ένα λιποθυμικο επεισόδιο και ένιωθα άβολα να ξαναενοχλήσω τη διεύθυνση για να διακόψω. Δεν υπήρχε και κάποιος να με αντικαταστήσει. Δε θέλω ωστωσο πριν μάθω ακριβώς τι είναι να πω κάτι στη δουλειά... καταλαβαίνεις. Υπό αυτές τις συνθήκες μ'εχει πιάσει άγχος ότι δε θα ξαναμπορεσω να δουλέψω. Ολ' αυτά τα χρόνια με δυσκολία πάλι στεκόμουν αλλά το κουτσό πάλευα. Τώρα πια είναι πάνω από εμένα η ζάλη κι ο πονοκέφαλος.
    Πφφ... Εν τω μεταξύ θα μπορούσαν απλά να σου κάνουν μια οσφυονωτιαία παρακέντηση και να μετρήσουν την πίεση του ΕΝΥ... πώς σε αφήνει να βασανίζεσαι έτσι ο γιατρός σου; Είναι απάνθρωπο... πάντως να ξέρεις ότι και ενδοκρανια υπόταση να είναι, υπάρχει λύση..

Member
    Δε γίνεται παρακέντηση όταν υπάρχουν αραχνοειδης κύστες! Κλαψ!

Senior Member
    Δε γίνεται παρακέντηση όταν υπάρχουν αραχνοειδης κύστες! Κλαψ!
    Κατάλαβα, γι αυτό βασανίζεσαι έτσι... κάνε υπομονή θα βρεθεί λύση... προσπάθησε να είσαι ξαπλωμένη όσο περισσότερο μπορείς

Senior Member
    Καλησπέρα.. τι έγινε τελικά;;;

Senior Member
    Δυστυχώς το λες αυτό φίλε μου γιατί δεν ξέρεις το ιστορικό μου. Λόγω της εύκολης λανθασμενης Διάγνωσης ότι είναι ψυχολογικό έχω φτάσει στην κατάσταση αυτή. Είναι μεγάλη η καθυστέρηση που είχα λόγω της Διάγνωσης για κρίση πανικού και γι'αυτο η κατάσταση μου επιδεινώθηκε. Έχω κάνει και συνεδρίες κι αγωγή οι οποίες αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με το πρόβλημα μου.Ενα θα σου πω επειδή έχω αρκετή πείρα σε αυτα... οι περισσότεροι γιατροί που λένε για ψυχολογικά να ξέρεις δε σου κάνουν καν διαγνωστικές εξετάσεις και να τους φοβάσαι. Πηγα σ'ενα από τους καλύτερους νευροχειρουργους που έχουμε υποτίθεται στην Ελλάδα και μου είπε ψυχολογικό, μην κάνεις άλλες εξετάσεις και είχε δει μόνο μια μαγνητική. Κι αν σου που για εγκεφαλογραφημα μην το κάνεις. Εγώ όμως το είχα ήδη κάνει κι όταν τον πήρα και του είπα ότι υπάρχουν ευρήματα γι'αυτο που διαμαρτυρομαι προσπαθούσε να το μαζέψει και τα πήρε όλα πίσω και μου είπε να το ψάξω.Αν έχεις λίγο χρόνο διάβασε τι σημαίνει να ζεις με Ενδοκρανια υποταση/υπέρταση για να καταλάβεις για τι μιλάμε. Γιατί στο τέλος δε θ' αναγνωρίζεται καμία πάθηση πλην των ψυχολογικών κι αυτό θα πρέπει να μας τρομάζει. Και να σου πω κι ένα παράδειγμα κοντινού μου προσώπου που ξαφνικα είχε μουδιασματα και που χωρίς λόγω έκλαιγε. Ένα κορίτσι μέσα στην τρελή χαρά... την έβγαλαν καταθλιπτική(χωρίς καμία εξέταση πλην αιματολογική) και τις έδωσαν ψυχοφάρμακα. Μόλις πηγε στο φαρμακείο να τα πάρει, λιποθύμησε, έπαθε επιληψία και διεγνωσθει με καλπαζων καρκίνο στον εγκέφαλο. Γιατί αυτή είναι η επιστήμη μας... σκέφτονται επιφανειακά χωρίς έρευνα οπως εσυ. Εσύ όμως δεν είσαι γιατρός και δικαιολόγησε στο να βγάζεις επιπόλαια συμπεράσματα. Αυτά για να κλείσουν λίγο τα σενάρια του τύπου έχουμε όλοι ψυχολογικά. Εγώ προσωπικά δεν είχα τίποτα απ'ολ' αυτά. Πλην της ασθένειας μου όλα γύρω μου είναι οκ...sorry κιόλας! Γιατί όταν σήμερα λες ότι είμαι ψυχολογικά καλά θα σε μαλωσουν κιόλας!
    Τεμπελοσκυλα!

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Τεμπελοσκυλα!
    Όλοι εδώ κάνουμε μία εργασιοθεραπεια,διδασκουμ� � ανθρωπιά κάνουμε επιστημονικές μελέτες,ολα στο πιάτο έτοιμα οι γιατροί...θέλουν και να τους κάνεις τον αγγελιοφόρο του επόμενου ασθενή.Βαριέμαι .θανάσιμο αμάρτημα .

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΠΑΘΗΣ ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΣΕ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ

Junior Member
    Καλησπέρα, εγώ ξεκίνησα αρχικά με ασταθεια εδώ και 7 μηνες, και πονοκέφαλο, ο οποίος ξεκινάει από το πίσω μέρος του κεφαλιού, ινιακη χώρα, και μαλιστα είναι ποιο εντοπισμενος στα αριστερά. Όταν ξυπνάω το πρωί, είμαι εντάξει μετά από λίγο αρχίζει σταδιακά και ένα 2ωρω περίπου αισθάνομαι την πίεση από πίσω όπου και εξαπλώνεται ομοιόμορφα στο κεφάλι. Ο αυχένας ενοχλεί και αυτός παράλληλα αλλά όχι πάντα, συνήθους όταν έχω εξάρσεις. Όταν ξαπλώνω μετά από καμιά ώρα βελτιώνεται, και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. Έχω παρατηρήσει ότι όταν κάνω κάποιες έστω και μικρές κινήσεις στο κεφάλι (υπολογιστή πάνω κάτω) σαν να το ερεθίζει. Βουτιά στα αυτιά έχω, όχι όμως κάθε μέρα, κρατάει για κάνα λεπτό και σταματάνε. Έχω κάνει μαγνητική εγκεφάλου και αγγειογραφια, αυτό που βρεικανηταν ένα τυχαίο ευρύα συραγγοηδους αγγείομα, μου είπαν δεν έχει καμία σχέση, έκανα και μαγνητική αυχένα, ήπιες αλλοιώσεις τίποτα άλλο. Πήγα σε γνωστό νευρωοτολογο των βορείων προαστίων <δεν μπορώ να δώσω το όνομα δημοσιος>, μου έκανε θεραπεία 2 μηνω, όσο την ακολουθούσα ειμουν σχεδον εντάξει, την Σταματία σταδιακά τον Αύγουστο, οι ενοχλήσεις επιστρέψαμε, ξεκίνησα ένα μήνα ακόμα, οι ενοχλήσεις σχεδόν σταματισαν, τώρα σε λίγες ημέρες θα τον ξαναδώ. Πήγα και σε άλλον νευρολόγος τηλεοπτικό αστέρα, που είπε ότι έχω πονοκεφάλους τάσεις. Πήγα και οφθαλμίατρο δεν βλέπει κάτι όλα οκ. Και το ερώτημα είναι εάν ισχύ η διάγνωση <καλοηθης πυρινηκη ενδοκράνια υπέρταση > τι είναι αυτό που προκαλεί τις εξάρσεις αυτές. Είμαι ανγωδεις σαν άτομο, αλλά αυτό μόνο φτάνει. Εάν θέλεις στείλε μου σε εμαιλ, ποιος γιατρός πιστεύεις ασχοληθείτε πραγματικά με το πρόβλημα σου, να ανταλλάξουμε απόψεις, μπας και βρούμε καμία άκρη. Παρεμπιπτόντως έχω εδώ και πολλά χρόνια είχα κάποια σπάνια μεμονωμένα περιστατικά, αλλά όταν εσκυβα, με ενοχλούσε για κάποιες ώρες το κεφάλι αλλά περνούσε, δεν είχα θέμα για να πάω στο γιατρό, αυχενικό νόμιζα ήταν. Ειμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν δω ιδιαίτερα προβλήματα και οικογενειακό μια χαρά, το λέω για να μην τα ρίχνουμε όλα στο ψυχολογικό, είμαι μονάχα περισσότερο ανχωδεις από το φυσιολογικό, αλλά πάντα ελέγχωμενα. Αυτό τοπ πράγμα έχει μειώσει τις καθημερινές ασχολίες μου και στο χώρο εργασίας, αλλά και στον περιγυρομου, ξεκίνησα γιόγκα τώρα μπας και βοηθήσει
    Last edited by enastros; 10-10-2019 at 00:45.

Τι συμπτωματα ειχες και βρηκες ενδοκρανιακη πιεση?και με τι εξετααεις το βρηκες?

Page 3 of 3 FirstFirst 123