Οχι , ζαλιζομαι .........και ξερναω ......
Printable View
.............
ναι αγαπανε αληθινα..οπως κ οι αντρες..δεν ειναι θεμα φυλου..ειναι θεμα ανθρωπων κ αναγκων κ αξιων...
Αν παει σε μενα δεν πιστευω στον γαμο στο για παντα καλυτερα να εχεις μια σχεση οσο αντεχουν κ οι δυο παρα μια συμβαση κ εναν ορκο για παντα .. ανοησίες.. αγαπώ βαθιά και ειμαι μονογαμική αλλά δεν σημαινει οτι αν ο αλλος με ριμάξει θα μείνω μαζί του για πάντα.. και αν δεν ξανα αγαπήσω μπορώ και μόνη εργατική είμαι δεν θα χαθώ.. παραλήρημα κανονικό :P
Εντάξει κούκλα μικρή είσαι ακόμα για να καταλάβεις ότι λίγοι αγαπάνε
αυτό φοβάμαι, αλλά ελπίζω,όχι σε κάτι συμβατικό για να μην μείνω μόνη αυτά είναι για άλλες "βρες ένα καλό παιδί'' μακριά! και εγώ το καλύτερο ήμουν και πρόκοψα χαχα..απλά ελπίζω να ξανά νιώσω και να νιώσει και ο άλλος το μονοπλευρο το ζήσαμε και will drink it να μου λείπει...!
Είναι αλήθεια μην το φοβάσαι λίγοι αγαπάνε όπως είναι αλήθεια όπως και το ότι άνθρωποι αλλάζουν δηλαδή εγώ μέχρι να καταλάβω τι παίζει ήμουν αγγέλου δι μετά έγινα σκληρός και πλέον είμαι μόνος εδώ κ χρόνια
Ξερεις κάτι κοιτώ φωτογραφίες μου μεχρι πέρσι τέτοιο καιρό και βουρκώνω δυο ματια παιδικά σε 27 χρονων γυναικα.. το συμπαθώ εκείνο το παιδί αλλά το λυπάμαι κιόλας έτσι δεν θα ξανά είμαι ποτέ.. δεν ξέρω αν αλλάζουν αλλά σίγουρα μαθαίνουν να προστατεύονται αυτό κάνω πλεον :) Με συγχωρείς αν σε κούρασα..
Κούκλα μάλλον έχεις αρκετά ακόμα να μάθεις σκεψου ότι κάποια στιγμή θα καταλαβαίνεις το μαλάκα στο πεντάλεπτο και πίστεψε με είναι πολλοί για γυναίκες είναι πιο δύσκολο αλλά οι άντρες είναι εύκολοι
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ζήσω πλον τουσ ανέχονται όλους και χαλιεμαι συνέχεια
Δεν μπορώ να ζήσω πλέον τούς ανέχομαι όλους και χαλιεμαι
γτ ελις τι εγινε?
Δεν έγινε κάτι απλά τουσ ανέχομαι όλους τόσο απλά αλλά θέλω να κάνω αλλά κάνω εδώ κ πολλά χρόνια
Έρχεται μία στιγμή που το παίρνεις απόφαση σαν στάση ζωής μαζί με τους κανόνες συμπεριφοράς που θέλεις εκεί γύρω στα τριάντα αποφασίζει τί στάση θα κρατήσεις απέναντι στα πράγματα τα πράγματα δεν αλλάζουν
και εγώ το έχω αυτό το κακό αλλά τώρα με το διάβασμα, σαν δικαιολογία αν και είναι η πραγματικότητα δεν έχω πλεον χρόνο για κενένα τους έλυνα ολα τα προβλήματα εγώ και για μένα ήταν ελάχιστοι εκεί.. η μάνα μου κυριώς αν δεν ήταν και αυτή.. δεν θα την εβγαζα.. να τους αποφεύγεις αν δεν μπορείς να πάψεις να τους ανέχεσαι βοηθάει έτσι κάνω..
Καλά εντάξει αφήστε με εμένα εγώ τις προσπάθειες μου τις έκανα οπότε δικαίως παραιτουμαι
Να σας πω δηλαδή γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου αλλά δε με ήθελε οπότε τέλος
koita Υπαρχουν δυο σκελη...το ενα ειναι οτι ειναι ο ανθρωπος της ζωης σου γτ σε καταλαβαινει καλυτερα απο τον καθενα...και το 2ο γτ δεν εχεις ξανανιώσει ετσι,πως να στο πω ....2 ειδων δλδ ανθρωποι της ζωης σ....εγω προσωπικα θα προτιμουσα το 2ο.......και συνηθως ειναι κεραυνοβολο.......
και μαλλον το δευτερο ενοει ο ελις γτ απο οτι καταλαβα δεν θα της εχει μιλησει και πολυ..
κοιτα εγω σ λεω...π.χ ενας εχει γνωρισει 15 κοπελες στην ε με την μια ενιωθε απιστευτα..μπορει να ερωτευτηκε 3-4 αλλα η μια ηταν η διαφορα...αυτο το κατι που δεν εχεις νιωσει ποτε ....
δεν εχει σημασια αν θα συνεχισουν μαζι καποιοι για να ειναι ο ανθρωπος της ζωης σ...τυχαινει αλλες φορες να ειναι μαζι αλλες οχι...
εσυ μαλλον μ μιλας για ερωτα....ναι και εγω για ερωτα σ μιλαω αλλα για τον απολυτο ερωτα... και βεβαια δεν σημαινει οτι θα ειναι αμοιβαιο...
ποσες φορες εχεις ερωτευτει στην ζωη σ?
Μία και ήταν μονόπλευρο με τον πιο λαθος άνθρωπο που θα μπορούσε να συμβεί.. δεν μετανιώνω μπορεί να με έριξε στα τάρταρα η επιλογή αλλά τις πρώτες μέρες δεν τις αλλάζω με τίποτα.. αλλά άλλο ο έρωτας αλλο ο άνθρωπος της ζωής σου συμφωνώ οτι μπορεί να μην καταλήξεις μαζι του αλλά άλλο το ένα αλλο το αλλο..
Σε αυτό δεν διαφωνώ ότι χωρίς έρωτα δεν γίνεται ο άλλος να είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, αλλά η τρελή καψούρα με τον άλλον που μπορεί να είναι μέρα με νύχτα μαζί σου δεν είναι ο άνθρωπος της ζωης σου είναι η τρελή καψούρα .- α και τι σημαίνει ο έρωτας ή ο άνθρωπος της ζωής σου ναι μέχρι σήμερα στα 28 παρα μου ήταν αυτος... στα 30 μου μπορεί να υπάρξει κι άλλος.. οι τίτλοι αυτοί σε άνθρωπους ας δωθούν στα 80 μου μαζι με την άννοια έκει αν τους θυμάμαι και με τοσα χρονια στην πλατη ε ναι τοτε θα ειναι.. ξεχωριστά ο ένας απο τον άλλον.. εσυ δεν μας είπες πόσσες φορές τρελάθηκες ?
για να να ειναι καποιος ανθρωπος της ζωης σου ,δεν εχει σημασια ποσα χρονια εζησες μαζι του...ουτε ποσα εκανες μαζι του...αλλα τι ενιωσες.....καταλαβες τι σ λεω?διαφωνουμε :p
εγω μεχρι τωρα εχω ερωτευτη 3 φορες..... η μια ομως δεν τις συγκρινω με τις αλλες....πραγματικα ηταν κατι πολυ δυνατο και ομορφο...φαντασου οτι χωριζω απο την μια κοπελα π ημουν ερωτυεμενος και σκεφτομουν ,δεν προκειται να ξαναερωτευτω τοσο ποτε...και ομως οχι μονο ερωτευτηκα αλλα πιστευω εζησα κατι πολυ δυνατο.......
Εγώ μία φορά συμφωνω με τον ελις αλλά το πάω ένα βήμα παραπέρα...οι άνθρωποι δεν αγαπούν. Άντρες, γυναίκες, απατσι ελικόπτερα...το ίδιο είναι. Τώρα το τι ονομάζει ο καθένας αγάπη ειναι μία άλλη ιστορία. Και ακριβώς επειδή μπορεί καθένας να το ορίσει όπως γουσταρει σημαίνει ότι στην ουσία δεν έχει υποσταση, δεν υπάρχει, είναι μία σαλάτα από διάφορα πράγματα βιωματα και συναισθήματα χωρίς καμία ουσία. Και τι έγινε και τι σκάνε όλοι εδώ μέσα αλλος επειδή το ψάχνει άλλος επειδή νομιζει το έχασε και τι είχαμε τι χάσαμε τελοσπαντων στην τελική...τώρα γιατί πιασατε συζήτηση για έρωτες και καψουρες δε ξέρω. Αλλά συμφωνω με τη Μαρια Ελενη κι εγώ. Αν μπορούμε καν να μιλήσουμε για τον "άνθρωπο της ζωής σου"...ή ζωή είναι τόσο μεγάλη και απρόβλεπτη. Ο άνθρωπος σου είσαι εσύ. Πάντως ναι, ένας άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζεις δεν είναι απαραίτητα και ο έρωτας της ζωής σου. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν τον ερωτεύεσαι καν. Επίσης πιστευω δεν ερωτεύονται όλοι. Δεν τους ερωτεύονται όλους. Άλλοι ερωτεύονται αλλά δε βρίσκουν ποτέ τον άνθρωπο τους. Άλλοι τον βρισκουν αλλά τελικά δεν είναι ο άνθρωπος τους. Βασικά τι στο πουτσο λέμε μιλάμε για "the one" φάση και τέτοια; Λολ...Τεσπα. Μόνο ενθουσιασμος υπάρχει. Ενθουσιασμός και κάποια άλλα πράγματα που σε κανουν να νιώθεις ωραια και να γίνεται το κλικ. Αυτό αμα συνδυαστεί και με την ψυχολογικη ανάγκη κάποιου να "βρει τον άνθρωπο του" , τσουπ, δένει το γλυκό. Νομίζει τον βρήκε. Και όσοι σκατε για χαμενες αγάπες και τέτοια τσιλαρετε, απωθημένο λέγεται...