Αγαπάνε οι γυναίκες? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 89
    Senior Member
    Μπράβο ρε κορίτσια αυτά ήθελα να ακούσω να είστε καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Εμείς δλδ που στα 20 μιλούσαμε για πολιτική, κοινωνικές δομές, σπουδές, φιλία και πολλά άλλα ήμασταν οι φωτεινές εξαιρέσεις?? Όχι μωρέ elis, ίσως οι γυναίκες που γνώρισες ήταν έτσι.
    Χαχαχα,μα καλα σε τι περιβαλλον μεγαλωσες ρε ιματζιν,στην βιβλιοθηκη της Σορβονης?

Συμφωνώ πως μια γυναίκα (και ένας άντρας) που αναλώνεται στο αν είναι ωραία/ος και ασχολείται μόνο με τα γκομενικά, μεγαλώνοντας όσο ωραία και να είναι μένει πίσω διότι δεν έχει ελκυστική προσωπικότητα. Αυτά.
    Θα βρει εναν αντιστοιχο που ασχολειται με τον ολυμπιακο,τις ιστοριες απο το στρατο και τα γκομενικα δηλ. μιλαω το 90% των αντρων ανεξαρτητως μορφωσης και κοινωνικου επιπεδου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αλλά ξέρεις τί αναρωτιέμαι.... όλοι-ες, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, δεν έχουμε έναν κάποιο βαθμό ανασφάλειας? υπάρχει κανείς που μπορεί να πει δεν είμαι ανασφαλής, εκτιμω τον εαυτό μου! ?
    Πρωτος και καλυτερος εγω ..........οπως και ο μεγαλος ερωτας της ζωης μου , που ηρθε νωρις ομως , και δεν ειχα τοτε ορεξη για γαμους , ουτε κι η ιδια ισως .............. κανεις δεν ζηλευε κανεναν , εδινε τον χωρο του ο καθεις , δεν ειχαμε ' κολλητιλικια ' , και δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη εχουμε επαφες , συνολικα 30 χρονια γνωριμιας ...............σιγουρα υπαρχει μια ανασφαλεια , πολυ μικρη ομως , δεν γινεται αντιληπτη , ουτε δημιουργει προβληματα ......... η απολυτη αυτοπεποιθηση , υποκρυπτει ανασφαλεια , η αλαζονεια , η υπερμετρο εγωισμο , η και λιγο ναρκισσισμο , οχι νοσηρο ........και εχω φιλο κι αλλο αντρα με πολλη αυτοεκτιμηση , γυναικα , οχι , δεν ετυχε .........

Senior Member
    ισως επειδη οι αντρες ειστε πιο προσγειωμενοι...

Παντως να σου πω την αληθεια στα ζευγαρια φιλων μου, εγω κολλητιλικια βλεπω και εξαρτηση, από τους αντρες περισσοτερο! μια υποκατασταση της ελληνιδας μανας με τη συντροφο...
    και ωρες-ωρες λεω για αυτο δεν παντρευτηκα, ακριβως επειδη δεν μπορω τα πολλα-πολλα....θελω ανεξαρτησια, ενω ο μεσος αντρας ψαχνει να βρει μία να κολλήσει και να νοικοκυρευτει, οπως λενε....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Γενικα αγαπη υπαρχει στα ζευγαρια στα ευκολα.Στα δυσκολα εξανεμιζεται.Αλλα αλλες φορες ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις την αγαπη απο το βολεμα,ειδικα σε παντρεμενα ζευγαρια.

Senior Member
    και ωρες-ωρες λεω για αυτο δεν παντρευτηκα, ακριβως επειδη δεν μπορω τα πολλα-πολλα....θελω ανεξαρτησια, ενω ο μεσος αντρας ψαχνει να βρει μία να κολλήσει και να νοικοκυρευτει, οπως λενε....
    Δεν ειναι θεμα φυλου το νασαι προσγειωμενος , ουτε το νασαι της προσκολλησης , ειναι καθαρα θεμα ανθρωπου .......................

Banned
    Nαι και μετά φύγανε για απογείωση.....εγώ πάντως ακούω από γυναίκες 50+ ότι οι άντρες ξεμωραίνονται ....Τώρα ισχύει αυτό, οι γυναίκες κουράζονται καθώς περνάν τα χρόνια δεν ξέρω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    εγώ πάντως ακούω από γυναίκες 50+ ότι οι άντρες ξεμωραίνονται ....
    ναι! και εγω το εχω ακουσει... κριση της μεσης ηλικιας??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Ναι , κι εγω τοχω ακουσει , κι ειμαι 55 ............πω πω , κρισαρα μεσης ηλικιας , κι ελεγα , γιατι κανω παλι τραμπαλα και τσουληθρα , τωρα εξηγειται .....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι , κι εγω τοχω ακουσει , κι ειμαι 55 ............πω πω , κρισαρα μεσης ηλικιας , κι ελεγα , γιατι κανω παλι τραμπαλα και τσουληθρα , τωρα εξηγειται .....
    Κάνεις και κούνια? Από κει θα κρίνουμε..........

Senior Member
    Κάνεις και κούνια? Από κει θα κρίνουμε..........

Οχι , ζαλιζομαι .........και ξερναω ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι , ζαλιζομαι .........και ξερναω ......
    Α το χεις προσπαθήσει δλδ? την πάτησες μακ...........

Senior Member
    Α το χεις προσπαθήσει δλδ? την πάτησες μακ...........

Οχι μωρε , παιζω κρυφτο , κυνηγητο , πετα πετα ο γαιδαρος , φτανουν .......το καλυτερο μου , ειναι η τυφλομυιγα ......

Banned
    .............

Senior Member

Παντως να σου πω την αληθεια στα ζευγαρια φιλων μου, εγω κολλητιλικια βλεπω και εξαρτηση, από τους αντρες περισσοτερο! μια υποκατασταση της ελληνιδας μανας με τη συντροφο...
    Symfono , to exo dei auto me polla zeugaria, alla pistevo oti einai opos tous emathe h manoula tous, kai to ean exoune sebasmo h oxi gia mia gyneka.. Den einai oloi to idio...Opos merikes psaxnoune to koriodo na tiliksoune.....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast