Originally Posted by
λουλούδι
Καλημερα! Η καταθλιψη πολλες φορες ειναι δια βιου οπως λες κι εσυ και δεν ξεπερνιεται. Δεν εχει να κανει με το ατομο, ειναι μια παθηση. Σιγουρα υπαρχουν χειροτερα, εγω να φανταστεις εχω πολλες διαταραχες απο τοτε που ημουν μικρο κοριτσακι αλλα το παλευω οσο μπορω. Με τα κιλα εχω ενα θεμα. Εσυ καταφερες και αδυνατισες με ηλεκτρολυτες και μαγνησιο; Μπραβο! Τεσπα, το θεμα ειναι να μην κοβεις τα χαπια, γιατι υποτροπιαζεις! Εκει ειναι το λαθος σου εσενα, δεν δειχνεις αδυναμια αν παιρνεις μια ζωη χαπια, και εξαλλου υπαρχουν και οι περιπτωσεις που πρεπει καποιος να παρει χαπια περιπου για 9 μηνες, και οχι για μια ζωη, εχεις δοκιμασει ποτε να το κανεις αυτο η τα διακοπτεις πχ στους 3 μηνες; Γιατι αν κανεις αυτο, εκει φταις εσυ.........ειναι μια παθηση, αρρωστια, οπως θες πες το, που μονο με ψυχοθεραπεια και χαπια μαζι ξεπερνιεται!! Ακου τους γιατρους και δεν θα χασεις! Και εξαλλου τι σε ενδιαφερει, να ζησεις πολλα χρονια μες στη μιζερια η να ζησεις 2 χρονια λιγοτερα αλλα με χαρα κιολας μεσα σε αυτα; Αν οπως λες εχουν παρενεργειες σοβαρες μακροχρονια!