Με πρόλαβες!
http://luben.tv/wp-content/uploads/2...8C%CF%8212.jpg
Printable View
Ωραία, γιατί όταν μιλάμε για σεξ λοιπόν το 2-3 μήνες πρέπει να υπολογίζουμε που λες, όχι τον ένα χρόνο. Αυτό το διάστημα δε το θεωρώ καθόλου μεγάλο για κάποιον που όπως λες δεν είχε καν φιλήσει κοπέλα πριν από σένα!Και λες οτι υπήρξε έστω μικρή βελτίωση αυτό το διάστημα. Φαντάζομαι οτι αν ήσασταν κοντά και είχατε καθημερινή επαφή ακόμα και με αυτούς τους 2-3 μήνες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Λες οτι είσαι σίγουρη πως δεν θέλει σεξ, αλλά κάπου αλλού αναφέρεις νομίζω οτι στην πρώτη συνάντηση σας ήρθε με προφυλακτικό. Άρα ήρθε για να κάνει σεξ.
Εξακολουθώ να πιστεύω από όσα λες, οτι ο άνθρωπος θέλει να κάνει σεξ, αλλά για διάφορους λόγους έχει κολλήσει. Ίσως μετά την ψυχρολουσία που λες την πρώτη φορά, να φοβήθηκε ακόμα περισσότερο. Και προφανώς βολεύτηκε κιόλας ακόμα και με την απόσταση. Είμαι σχεδόν σίγουρη οτι πριν από σένα είχε κι άλλες τέτοιες εμπειρίες από απόσταση που δεν τις προχώρησε ποτέ στην πράξη για αυτό λες οτι στα λόγια ήταν καλός. Ποιος από τους δυο σας έκανε το βήμα να βρεθείτε;
Σκέψου όμως οτι ακόμα και με αυτά τα λόγια, δημιουργούνται προσδοκίες, ξέρει τις προσδοκίες που σου δημιούργησε και αυτό τον κομπλάρει όλο και πιο πολύ. Επίσης, πριν βρεθείτε, στα λόγια, ήταν εκδηλωτικός; Εκεί φαινόταν πάλι οτι αδιαφορούσε για την δική σου ικανοποίηση ή με τα λόγια ήταν αλλιώς;
Αυτά που σου λέω δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση οτι εσύ είσαι υποχρεωμένη να κάνεις υπομονή. Το σεξ είναι απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτό. Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο σίγουρο ότι το πρόβλημα του φίλου σου δεν λύνεται.
Πολύ λογικά μιλάς Elisabet, και τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Όντως μιάς και πολύ εύκολα τον παίρνει από κάτω άλλωστε, κόπηκε πολύ μετά την πρώτη του αποτυχία. Τη συνάντησή μας που ρώτησες μαζί την αποφασίσαμε, δεν έκανε κάποιος το πρώτο βήμα. Όσι για τα λόγια του, τίποτα δεν φανέρωνε την απροθυμία του, μιλούσε πολύ ερωτικά, γι'αυτό και λέω ότι ήταν μεγάλη ψυχρολουσία να τον βλέπεις στην πράξη. Το ξέρω ότι θεωρητικά ήρθε για να κάνει σεξ, αλλά τότε ήταν και η πρώτη φορά και ακόμα προσπαθούσε να πιεστεί και να το παίξει κάτι που δεν είναι. Αυτό το έχω παρατηρήσει και σε άλλα πράγματα, δεν το έχει κάνει μόνο στο σεξ. Τον έχω μάθει πια ότι λέει πολλά και μπορεί να μην κάνει τίποτα, είναι αυτό που είπα ότι γενικά από τις συνθήκες της ανεργίας και την ήδη ευαίσθητη φύση του, βαριέται που ζει πλέον και είναι σαν παραιτημένος από το καθετί.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου εχει κολλησει η ασεξουαλικοτητα.
η ασεξουαλικοτητα ειναι (πιθανη) εξηγηση, οταν δεν συντρεχουν αλλοι λογοι για τους οποιους μπορει καποιος να μην εχει σεξουαλικη διαθεση.
εσυ ΗΔΗ ξερεις οτι ο ανθρωπος και ψυχολογικα προβληματα εχει και φαρμακα παιρνει.
αυτα ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ για να εξηγηθει η πεσμενη λιμπινος!
για ασεξουαλικοτητα μιλαμε οταν δεν συντρεχει κανενας οργανικος λογος, ενω εδω υπαρχουν ηδη δυο που απο μονοι τους μπορουν να ριξουν την λιμπιντο στα ταρταρα..
Βρε κοπελιά, ο τύπος είναι για το κρεβάτι του ψυχίατρου κι εσύ θέλεις να κάνεις μαζί του οικογένεια; Καταρχήν είναι ανεύθυνος και κατά δεύτερο λόγο όλα περιστρέφονται γύρω από τις δικές του επιθυμίες. Τι του αρέσει και τι τον βολεύει. Η δε πραότητά του είναι μασκαρισμένη παθητικότητα. Δεν μπορεί να εμπλακεί σε καυγάδες, δεν έχει το σθένος και το κουράγιο. Αλλά με πλάγιο τρόπο θα απαιτεί να γίνεται πάντα το δικό του. Από την σωματική κακοποίηση πήγες στη συναισθηματική; Τι να κάνεις τα λόγια αγάπης, όταν δεν τον ενδιαφέρουν οι ανάγκες σου; Κι όλα καλά να ήταν με τον χαρακτήρα του, ζητάτε διαφορετικά πράγματα από τη ζωή. Ασε πια αυτό το μακροχρόνια άνεργος. Ετσι θα κάνεις οικογένεια; Εχει κι άλλα καλά παιδιά έξω, που δεν είναι απαραίτητα ψυχωσικοί.
πολλά τα αρνητικά, φύγε. είναι βέβαιο ότι άλλον τετοιον δεν θα βρεις. θα βρεις άλλον.
αλήθεια, πόσων ετών είσαι;
το συμπερασμα ειναι οτι αμα καπιος δε θελει να κανει σεξ θα ακουσει τα χειροτερα επειδη ειναι διαφορετικος απ τους αλλους ρατσισμος στο φουλ.
παραβλέπω ότι είναι θέμα που είναι ανενεργό εδώ και λίγους μήνες.και λέω...
Όποιος διαβάσει το αρχικό ποστ μπορεί να υποψιαστεί λίγο τι μπορεί να συμβαίνει.
Τέτοιες απόψεις ότι είναι για το κρεβάτι του ψυχιάτρου και υπάρχουν και άλλα παιδιά έξω που δεν είναι ψυχωσικα είναι ρατσιστικες και προσβλητικες. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι litsa... Προφανώς ένας ψυχικά "ασθενής" δεν έχει δικαίωμα σε όλα αυτά...
Και άλλο τραγικό λάθος που κάνει ο άνθρωπος είναι μακροχρόνια άνεργος.Αυτος φταίει για όλα και μου κατηγορείτε το κράτος και την οικονομική κρίση.Φυσικά το ίδιο ισχύει και για μία γυναίκα που είναι μακροχρόνια άνεργη...Έτσι δεν είναι;
Συμφωνώ με black. Είχα διαβασει ένα ποστ που κάποιος ανέφερε ότι εδώ ειναι ωραιότατο μέρος για να βρει άντρας απελπισμένη δηλαδή εύκολη γκόμενα. Δεν αντιλέγω ναι έχω θέματα πχ μπορεί να είμαι λόγω θλίψης με χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω και κρίση. Αν είμαι άνεργη δε σημαινει οτι είμαι και τεμπέλα. Άν είμαι τεμπέλα ότι θα πεθάνω από ασιτία κτλ κάτι που ίσως να ενδιαφέρει ελάχιστα άτομα αλλά όχι αγνωστους ανθρώπους. Έχουμε ελευθερία λόγου αλλά που και που γράφονται μηδενιστικες απόψεις για τους παθουντες. Προκαταλήψεις δογματισμοι και όποιον πάρει ο χάρος. Τσουβαλιασμα. Δε τα βάζω μόνο με την litsa δυο χρόνια είμαι εδώ και πέφτει ρατσισμός αβέρτα. Όσοι πάσχουμε δεν σημαίνει ότι είμαστε τελειωμένοι και καμμένα χαρτιά για γέλωτα. Ο κάθε άνθρωπος πριν νοσησει έχει διαμορφωσει έναν χαρακτήρα. Μπορεί για ένα διάστημα να μην είναι λειτουργικος αυτό όμως δεν τον καθιστά υλικό προς εκμετάλλευσή.
Παντως μην παραξενευτεις αν παρει φωτια το κρεβατι με αλλη γυναικα, και σαφως δεν εννοω οτι φταις εσυ. Προσωπικα μου εχει τυχει να ταιριαζω απιστευτα σεξουαλικα με καποια γυναικα και καθολου (μεχρι και να κομπλαρω) με καποια αλλη. Μιλαμε για δυο επιδοσεις στα αντιθετα ακρα του ιδιου ανθρωπου. Τωρα η περιπτωση σου ειναι λιγο περιεργη, παρθενος κτλ.
Ηρεμος, καλο παιδι, ευγενικος, μμμμ κατι μου θυμιζουν αυτα, κοιταξε αν ενας αντρας δε νοιωσει οτι σε βαζει κατω και σου πεταει τα ματια, οτι εχει το πανω χερι στο κρεβατι, τοτε θα εχει γενικα μια παθητικη- αμυντικη- υποτακτικη σταση απεναντι σου. Με λιγα λογια δεν.μπορει να ειναι πουθενα αντρας, δε μπορει να σηκωσει κεφαλι.
Για σκεψου το... το βραδυ να μην του σηκώνεται και την αλλη μερα να σου πει τι?? Φτιαξε να φαμε?
Ξεχαστε το, το σεξ ειναι το Α και το Ω σε μια σχεση.
Συμφωνώ κι εμένα, ως ψυχωσική, μου φανηκε ρατσιστικό το μήνυμα.
Επειδή γράφτηκαν ορισμένα λανθασμένα πράγματα για τα ασεξουαλικά άτομα, ας κάνω μια παρέμβαση για όσους τύχει να διαβάσουν αυτή τη συζήτηση. Η πηγή που χρησιμοποιώ είναι το AVEN. Παραθέτω ορισμένα αποσπάσματα.
An asexual is someone who does not experience sexual attraction. Unlike celibacy, which people choose, asexuality is an intrinsic part of who we are.
...
Asexual people have the same emotional needs as anyone else, and like in the sexual community we vary widely in how we fulfill those needs. Some asexual people are happier on their own, others are happiest with a group of close friends. Other asexual people have a desire to form more intimate romantic relationships, and will date and seek long-term partnerships. Asexual people are just as likely to date sexual people as we are to date each other.
...
Many asexual people experience attraction, but we feel no need to act out that attraction sexually. Instead we feel a desire to get to know someone, to get close to them in whatever way works best for us.
...
For some [asexual people] sexual arousal is a fairly regular occurrence, though it is not associated with a desire to find a sexual partner or partners. Some will occasionally masturbate, but feel no desire for partnered sexuality. Other asexual people experience little or no arousal.