Originally Posted by
Remedy
ο δικος σου σου ζητα να επωμιστεις μια υποχρεωση ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ, με μια νοοτροπια σαν να ειναι δικο σου καθηκον.
αυτο δεν ειναι απλα θεμα των σχεσεων σας, αλλα συνολικα των αποψεων του για τους ρολους στο ζευγαρι.
κι εσυ το δεχεσαι και το συζητας με την νοοτροπια σαν να ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δικος σου ρολος και δικο σου καθηκον,
αυτα ειναι θεματα αποψεων για τα ανθρωπινα δικαιωματα και τον ρολο των δυο φυλων, δεν ειναι ενα οικογενειακο καυγαδακι.
συμφωνω με την αποψη που λεει οτι δεν σε αφορα τι κανει το αλλο ζευγαρι, ουτε εχουν καποια υποχρεωση να σου εξηγησουν πως το σκεφτονται κι αν θελουν η δεν θελουν την πεθερα στο σπιτι τους.
κι απ οτι ειδες και μονη σου, μια χαρα σχεση εχουν μαζι της, παρολο που δεν την βαζουν στο σπιτι τους.
το θεμα της φροντιδας της μανας , ειναι των δυο αδερφων. αντι να το λυσουν μεταξυ τους, το παιρνει ο ανδρας σου με σκοπο να το πασαρει σε σενα.
τελος, προσωπικα δεν θα εβαζα ενα ατομο που ειναι βρωμικο στο σπιτι μου και ειδικα με παιδια η μωρα μεσα, κι ας ηταν και η μανα μου η ιδια. οπως μπορω να κανω υπομονη εγω για τις παραξενιες και την αναγκαστικη συγκατοικηση, μπορει κι ο αλλος ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΑΙ. αν αρνειται, σημαινει οτι δεν θελει να ειναι μαζι σας. ε αν δεν θελει, ας κατσει σπιτι της, δεν θα ζω με την χολερα.