Results 76 to 85 of 85
Thread: Πεθερά με διπολική διαταραχή
-
23-11-2016, 15:29 #76
πρεπει κ αυτος να κανει μια υποχωρηση...δεν μπορει να βλεπει την γυναικα του να ζοριζεται ψυχολογικα κ να αδιαφορει...πρεπει να αποφορτιστει η ολη κατασταση γιατι δεν ειναι ωραιο ενα ζευγαρι να μαλωνει ετσι...ας το κανει για το καλο το δικο σου κ του μωρου σας...
- 23-11-2016, 17:08 #77
Παντως Flower και μονο που σκεφτομαι την περιπτωση σου, χθες και σημερα, ομολογω οτι ζαλιστηκα/κουραστηκα/απηυδισα...
και ειμαι μια αγνωστη...Φαντασου λεω η κοπελα τι ζει...
οι αντρες γενικα ειναι πιο κουλ, δεν αγχωνονται τοσο οσο εμεις, συν το οτι εισαι εγκυος, συν το μαστερ, συν το νοικοκυριο στο σπιτι.... εννοειται η ανισορροπη πεθερα ειναι το κερασακι στην τουρτα στην ηδη δυσκολη φαση που διανυεις.
Εγω προσωπικα στη θεση σου θα την αφηνα σπιτι της, με το συζυγο να της προμηθευσει τα απαραιτητα. Αφου δεν βιωνει το πνευμα των χριστουγεννων, δεν εχει νοημα να ερθει Αθηνα...
Ποσων χρονων ειναι η πεθερα? τα φαρμακα της οντως τα πινει??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-11-2016, 23:31 #78
Την έχω δει να τα πέρνει αλλά ένας άνθρωπος ο οποίος πάει τα τελευταία 6 χρόνια και ανά δύο μήνες του γράφουν τα ίδια φάρμακα πόσο καλά ρυθμισμένος μπορεί να είναι. 55 χρονων είναι. Σόρρυ ρε παιδιά αν σας κούρασα. Από τα προηγούμενα κατάλαβα ότι δεν είναι δική μου δουλειά. Βαρέθηκα να κλαίω και να μην ξέρω ακειβώς το γιατί Ίσως είναι καλύτερα με το που έρθει και αρχίσει να τα μαζέψω και να πάω στους δικούς μου και όταν περάσουν πια οι μέρες να φέρω μια γυναίκα να με βοηθήσει στο καθάρισμα. Οπότε και εγώ θα έχω περάσει αυτό το διάστημα με τους δικούς μου και οι άλλοι θα κάνουν " γιορτές". Άν και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις λόγω της όλης κατάστασης είπα του άντρα μου αν είναι να βιώσω τα ίδια ως λεχώνα το Πάσχα σε προειδοποιώ δεν με ενδιαφέρει αν θα κάνουμε χωριστά γιορτές από το Πάσχα και μετά εφ' όσον εκείνη έχει τις παραξανιές της και εσύ δεν μπορείς να θέσεις τους δικούς σου όρους μέσα στο σπίτι μας καλύτερα να κάνετε μαζί και να είστε και οι δυό σας χαρούμενοι. Δυό εσείς και δυό εμείς. Άρχισε κ φώναζε εγώ όταν γεννήσεις θέλω να είμαι μαζί σου και του απαντάω και εγώ αλλά χωρίς άλλους είτε αυτό σημαίνει δικούς μ ή δικούς σου.
24-11-2016, 11:38 #79
Καλά εχτές το τερματήσαμε! Η πεθερά μου της αγίας Αικατερίνης έχει γεννέθλια τηλεφώνησε χτές το βράδυ και είπε του άντρα μου δεν νομίζω να ξέχασες ό,τι την Παρασκευή έχω γεννέθλια; της λέει το ξέρω και απαντάει Ναι αλλά εγώ δεν έχω σβήσει ποτέ κεράκι! (ψέμα). Εντάξει οκ! Ζηλεύει ήδη άμα κάνω και παιδί τι θα γίνει. Από βδομάδα θα κλείσω συνάντηση με ψυχολόγο και καλά για εμένα και θα του πώ να έρθει μαζί μου.
24-11-2016, 11:43 #80
24-11-2016, 11:52 #81
Σόρρυ λάθος διατύπωση όταν λέω ''ζηλεύει'' το λέω με την έννοια ότι θέλει τον άντρα μου εκεί μόνο όμως τον άντρα μου έχει υπάρξει φορά που μπροστά μου του έχει πει πήγαινε την στο ΚΤΕΛ και διώξε την. Όταν πρωτο έμεινα έγκυος είχε πάει άλλη μια φορά ψώνια εκεί και ήθελε να γυρίσει και με πήρε τηλ για να δεί και καλά τι κάνω και άρχισε να μου λέει τι έπαθες; αλήθεια; πονάς έρχομαι να σε πάω στο νοσοκομείο και όλα αυτά για να γυρίσει.
24-11-2016, 16:00 #82
ρε παιδιά συγνώμη αλλά η πεθερά νομίζω από ότι μας λέει η φίλη μας όντως έχει πρόβλημα. αυτό το δεχόμαστε...νομίζω όμως ότι έχει κ καποιες αναλαμπές να το πώ...λογικό είναι όταν θα γεννηθεί το μωρακι με το καλό , η γυναικα αυτή , θελοντας κ μη, να νοιώθει παραμελημένη αφού ο γιός της όπως κ να το κανουμε θα στρεψει το ενδιαφερον του στο παιδακι του...δεν είμαι ρατσίστρια προς θεου μην παρεξηγηθώ αλλά αυτή η γυναικα δεν είναι η μανα της φιλης μας κ δεν είναι κ υποχρεωμενη οντας εγκυος , που θελει κ μια ηρεμια φανταζομαι, να τα περναει αυτά κ να ταράζεται η κοπελα...η μανα αυτή είναι του αντρα της...μπορει ο αντρας σου να είναι ευαισθητος σαν χαρακτηρας κ να νοιωθει κ καποια υποχρεωση ( μην παρεξηγηθώ για το ουσιαστικο που χρησιμοποιησα) αλλά εχει κ υποχρεωση κ απενατι στην γυναικα του....από τι φαινεται η flower , να το πω κ λιγο λαικα , την εχει βγαλει την υποχρεωση, δεν θα σταυρωθεί κιολας....πρεπει κ ο ανδρας της να βαλει λιγο φρενο στην ευαισθησια του διοτι λυσεις υπαρχουν αλλα αυτος δεν ξερω γιατι δεν τις βλεπει.οι λυσεις είναι : γυναικα για την μανα του , καποιος οικος ευγηριας, να αναλαβει κ ο άλλος αδερφος να μοιράζονται οι υποχρεώσεις....όπως απειλεί την γυναικα του ας απειλισει κ την μητερα του ( του στυλ ότι θα ερθει γυναικα να σε φροντιζει θες δεν θες)....καπως πρεπει κ η flower να οχυρωθεί απέναντι σε αυτην την κατασταση....η κατασταση από μονη της είναι ακραια αν δεν μπουν κ καποια ορια παει ξεφυγε η κατασταση...βεβαίως κ να πας σε ψυχολογο....πες τον ανδρα σου ότι δεν νοιωθεις κ πολύ καλα ( του στυλ ότι δεν ξερω νοιώθω αγχωμενη με όλα αυτά κ θα θελα να μιλησω σε ένα ψυχολογο , θα ηθελα ν αερθεις κ έσυ για συμπαρασταση.κλπ.).....
03-01-2017, 12:48 #83
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά με υγεία και χαρά. Τελικά η πεθερά μου έκανε ολόκληρο σκηνικό παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων γιατί δεν την έπαιρνε ο άλλος της γιός και όλο έρχεται σε εμάς. Έκανε και εκβιασμούς του τύπου πήγε μια ξαδέρφη της στο χωριό να δεί αν είναι καλά με χιόνι έξω και κρύο είχε ανοίξει πόρτες παράθυρα στο σπίτι έμπαζε δεν άναβε ούτε την σόμπα ούτε το κλιματιστικό. Πήγε η γυναίκα να της ανάψει την σόμπα και την έσπρωξε. Τέσπα όλο σκηνικά τελικά την πήρε ο αδερφός του άντρα μου 2 μέρες και τους έκανε χάλια (δεν τράβαγε καζανάκια, λέρωνε μέσα στο σπίτι) ενώ έβλεπε το εγγονάκι της γιορτές δεν ασχολήθηκε καθόλου ενώ το παραπονό της ήταν ότι δεν θα το έβλεπε για γιορτές. Και τελικά μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότ είχα δίκιο που φώναζα και παραπονιόμουν. Τουλάχιστον τέθηκε το θέμα επί τάπητος ότι πρέπει να την ξανα δεί κάποιος ειδικός και μήπως της αλλάξει την αγωγή.
03-01-2017, 13:55 #84
καλη εξελιξη γενικα, φλαουερ.
μια χαρα το βρισκω.
και τα αδερφια ενωθηκαν και συνειδητοποιησαν οτι η πεθερα χρειαζεται γιατρο κι οχι χειρισμους και η αλλη οικογενεια καταλαβε οτι υπαρχει προβλημα, αντι να αναλωνεται σε κουτσομπολια.
ευχομαι να απεθυνθειτε συντομα σε ειδικους
03-01-2017, 18:51 #85
Μπραβο ρε flower16 ! Ευτυχως ειδες μια εξελυξη.
Προσεχε μονο τωρα μην το παιζει ,χαλια ψυχολογικα απο τα νεα φαρμακα,για να της δινουν σημασια τα παιδια.
Επισης ,μπορεις ,ειτε για να την ξεφορτωθεις ,ειτε γιατι οντως συμβαινει , να θεσεις θεμα επικυνδυνοτητας για το μωρο ,υπο την παρουσια της . Πεστου οτι φοβασε μηπως του κανει κακο γιατι το ζηλευει . Πες του οτι ρωτησες ψυχολογο και διωξτη απο κοντα σου