όλα είναι στο πρόγραμμα... είναι κανονισμένα...! :P
τι νομίζατε? μισές δουλειές θα γίνονται? :P
Printable View
Φιλε μου η ζωη δεν ειναι ταινια. Ενας ανθρωπος και ειδικα η γυναικα μπορει να κερατωσει τον αντρα της για ενα ηλιθιο λογο. Πχ για εναν καυγα, για μια χαζη διαφωνια, για ενα πειραμα επειδη μια φίλη της εχει κανει σεξ με εναν ενω αυτη οχι και ενω σορο ακομα πιο ηλιθιους λογους. Και αφου το κανει μετα το μετανιωνει και γυρναει στο κερατα.... μεχρι να το ξανακανει με τον ιδιο ή με καποιον αλλον.
Και μην ξεχνας ακομα κατι. Ο Ακις δεν ειναι ερωτευμενος με αυτην, και ουτε την αγαπαει. Την πρωην του θελει και απλως βρηκε ενα υποκαταστατο. Αν κανει κατι με αυτην δεν θα ξεπερασει την πρωην του, ποτε!!!
Αν πιστευεις οτι οι γυναικες ειναι τοσο επιπολαια προσωπα τοτε , δυστηχως εισαι λαθος.
Να ξερεις οτι αν μια γυναικα κερατωσει ,πεταξε το πουλακι . Δεν ειναι σαν τους χαζοβιολιδες αντρες που καποιες φορες σκεφτονται με το κατω κεφαλι . Αν κερατωσουν το κανουν με πληρη επιγνωση και με συναισθηματικο δεσιμο .Γιαυτο και πεταει το πουλακι μετα.
Ο ακις μου τα χαλασε στο τελος αλλα ,οπως ειπε και ο ιδιος "γιαυτο μετράει η σημερινή νεολαία... " οτι και αν σημαινει αυτο.
ΚΑι μεις ετσι ημασταν στα νιατα μας.
πια πρώην μου φιλε μου? εδώ βρήκα την καλύτερη κοπέλα της ζωής μου.... :P
και μου λες ότι την έχω για υποκατάστατο? σοβαρά τώρα? από την στιγμή που με γουστάρει και η ίδια φυσικά δεν θα χάσω τέτοια ευκαιρία...
μα εδώ δεν μιλάμε για μια αγάπη... αλλα για έναν κεραυνοβόλο ερωτα... η αγάπη είναι το λιγότερο σε αυτή την περίπτωση...
όσο για την πρώην μου δεν την σκέφτομαι καν... εδώ μιλάμε για μια νέα αρχή γεμάτη τρελα...!
επίσης να ξέρεις πως η αγάπη κάποια στιγμή τελειώνει... η φιλια όμως ποτε...!
έτσι συμφωνήσαμε ακόμα και αν προχωρήσουμε στην ζωή μας παρακάτω θα είναι η 2η γκόμενα μου... χαχα ;)
Ενας γνωστός μου ηταν παντρεμενος με μια κοπελα. Ηταν φοβερός στο κρεβατι (αυτη το ελεγε), ωραίος, πλουσιος, την αγαπουσε σαν να ηταν η τελεια. Ολα πηγαιναν μια χαρα μαζί τους και όλοι τους ζηλευαν. Μια φορα λοιπον αυτη του ζητησε σαν χαρη μια φορα την εβδομαδα να εχει εξοδο μονο για κοριτσια για να βγαινει με της φιλες της. Αυτός την εμπιστευόταν και της την εδωσε. Παντα αυτη γυρνουσε κατα της 10 εκαναν σεξ και μετα κοιμοντουσαν. Μια μερα λοιπον αυτη γυρισε στις 11 και ηταν κουρασμενη και μετα το μπανιο κοιμηθηκε αμεσως. Την επομενη μερα που την ρωτησε πως περασε χθες αυτη απεφευγε να του απαντησει (παντα του ελεγε). Υποψιαστηκε κατι αυτός και πληρωσε μια κοπελα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει. Την επομενη εβδομαδα αυτη γυρισε μετα της 12 και παλι ξαπλωσε και κοιμηθηκε χωρις να του πει τιποτα. Η ντεντεκτιβ λοιπον του ειπε πως συναντησε εναν τυπο εκει και χορευαν και τα χερια του πηγαιναν σε ολο της το σωμα και πολλα αλλα. Του ειπε πως αυτός, απο ερευνα που εκανε, πλησιαζει παντρεμενες και της ξελογιαζει και ακομα πως απο αυτα που ελεγαν δεν εχουν κανει κατι ακομα αλλα της ελεγε να πανε ενα ταξιδι σε μια αλλη πολη και να κανουν σεξ εκει το Σαββατοκυριακο. Οι φίλες της μαλιστα την παροτρυναν να το κανει, πως θα την καληβαν και πως ο αντρας της δεν θα το μαθαινε και πως θα περνουσε ωραια και αλλα τετοια.
Μολις το ακουσε ο αντρας λοιπον πηγε και εκλεισε εισιτήρια για Χαβαι και μετα περιμενε. Τελικα την Τεταρτη του ειπε πως ήθελε να παει ταξιδι με της φίλες της το Σαββατοκυριακο. Αυτός εκανε τον εκπληκτο και της ειπε πως ηθελε να της κανει εκπληξη και πως εχει κλεισει εισιτηρια για Χαβαι. Τελικα απο τα πολλα αυτη την Πεμπτη του ειπε πως θα παει με της φίλες της και πως να τα ακυρωσει και να πανε την αλλη εβδομαδα. Αυτός της ειπε πως δεν γινεται να τα ακυρωσω και πως αν δεν ερθει θα παει μόνος. Τελικα Παρασκευη εκαναν ερωτα και μετα την ρωτησε μια τελευταια φορα αν θα ερθει μαζί του. Του ειπε οχι.
Πηγε στην ντεντεκτιβ, και την πληρωσε αδρα να παρακολουθει ολο το 24 την γυναικα του. Αυτη του ειπε πως οι φίλες της την πιεζαν να μην χασει μια τετοια ευκαιρια και ο τυπος ηταν καλός στο να την πεισει. Πηγε μετα στο δικηγόρο του και ετοιμασε να ετοιμασει τα χαρτια του διαζυγιου, και εφυγε. Εκει ηταν ολη μερα στο μπαρ να κλαιει την μοιρα του.Το βραδυ του Σαββατου τον πηρε τηλ η ντεντεκτιβ να του πει να νεα. Εκανε σεξ με τον αλλον, χωρίς προφυλακτικο μαλιστα. Οταν εφυγε απο το δωματιο πηγε στης φίλες της και τους ελεγε πως ηταν χαλια, πως μετανιωσε πως τους ακουσε και απατησε τον αντρα της. Αφου του ειπε πως τα εχει ολα σε βιντεο εκλεισε και πηρε τηλ η γυναικα του.
Γεια σου αγαπη μου μου λειπεις και αλλα τετοια του ελεγε ενω αυτός εβρζε απο θυμό. Οταν τον ρωτησε πως τα περναει αυτός δεν αντεξε κι της ειπε: Πως να τα περναω! Ειμαι στην Χαβαι σε μια σουιτα ολομόναχος ενω εσυ εισαι στο ταδε μερός, στο ταδε ξενοδοχειο, και γαμ....σαι με τον ταδε, χωρίς προφυλακτικο.
Εμεινε αυτη!!! εβαλε τα κλαμματα λεγοντας να σου εξηγησω, αλλα αυτός της ειπε θα τα πουμε οταν γυρισω και της το εκλεισε στα μουτρα.
Τελικα οταν γυρισε αφου πηγε στην ντεντεκτιβ να παρει τα στοιχεια, να παει στον δικηγόρο να παρει την αίτηση διαζυγίου, πηγε σπιτι του. Τελικα οπως καταλαβαινετε χωρισαν. Της ειπε να χωρίσουν γτ δεν μπορει να την βλεπει. Της ειπε ομως πως αν αυτη για ενα χρονο ακριβως, δεν εχει κανει σεξ με κανεναν, "θα το ξερω αν πας και τότε τελος" της ειπε, κανει εξετασεις για AIDS και αλλες σεξουαλικα μεταδιδόμενες αρρωστιες, και τον παρει τηλεφωνο, εαν δεν νιωθει ετσι ακομα, τοτε ισως να ξανα προσπαθησουν. Της ειπε ακομα πως δεν θελει να την ξαναδει για αυτο τον χρόνο καθόλου και θα επικοινωνουν μονο με τους δικηγόρους. Εφυγε απο την πόλη και αγορασε σπιτι αλλου και μετα απο ενα χρόνο αυτη τον πηρε τηλεφωνο απο της 7 το πρωί. (ηθελε να τον παρει απο της 00:00:01 αλλα συγκρατηθηκε μεχρι να παει 7 το πρωι) Τελικα τα ξαναεφτιαξαν και ειναι ακομα μαζι.
Σου ελυσα την απορια;
archangel: έτσι πρέπει να είναι η κοπέλες ελεύθερες να κάνουνε ότι τους αρέσει... δεν μπορεί ένας άντρας να την θέλει μονο για πάρτη του... όλη η μαγκιά είναι εδώ...την αφήνεις ελεύθερη να κάνει ότι θέλει... αν γυρίσει τότε είναι δικια σου για παντα... ;)
για εμενα η κοπελα καλά έκανε και πήγαινε με άλλους.. έτσι είχε περισσότερες εμπειρίες στην ζωή της... :)
???? πρωτον ηταν παντρεμενη!!! το τονιζω αυτο.
δευτερον νομιζει πως μια γυναικα που κερατωσε μια φορα τον γκομενό της δεν θα το ξανακανει. Ειδικα αν δεν παθει κατι απο αυτο και την γλυτωσει μετα απο καποιο διαστημα θα το ξανακανει. Αν μπορει να εχει 50 γτ να μεινει με εναν για παντα, αφου αυτος ειναι αρκετα μαλακας για να τη δεκτει πισω;;;;
Ποτε δεν θα μεινει μαζι σου για παντα οταν μια γυναικα "επιστρεψει" απο κερατο. Τουλαχιστον οχι η ιδια!!! Σου ευχομαι ειλικρινα να μην χρειαστει να το μαθεις αυτο φιλε μου.... και να εχεις καλη ζωη!!!
....... Χωρίς παρεξηγηση αλλα η σημερινη νεολαια ειναι γεματη πουτ...νες και μα...κες τελικα.
Αν ειναι ετσι ρε ακη μολις την ριξεις φερε μου την να της ριξω εναν.... μην την κρατας για παρτη σου!!!
Και σε αυτο το σημειο αποδεικνύεις πως τρολαρεις....
Αν οπως λες δεν εχεις προβλημα γτ χωρισες την πρωην σου, αν υπηρχε και δεν μας δουλευες και σε αυτο;
Ας της ελεγες οκ θα εχουμε ακομα σχεση, βγαλε τα ματια σου με τον αλλον και οταν ερχεσαι εδω θα σου τα βγαζω κι εγω.... ελευθερη ανθρωποι ημαστε..... νεολαια!!!!
ΥΓ. Και εγω σε αυτη την νεολαια ανηκω ακομα και αυτη την μαλ...κια που λες δεν την εχω ξανακουσει απο κανεναν.
ναι δεν θα είχα πρόβλημα αν πήγαινε με άλλους... από την στιγμή που δεν έχουμε σχέση...
φυσικά και δεν τρολλαρω... :)
αν διάβαζες πιο πίσω θα καταλάβαινες τον λόγο... δεν την χώρισα εγώ αλλα αυτή επειδή είχαμε σχέση από απόσταση δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση.. :)
Σεναριο επ.φαντασιας!
δεν παιζει με τιποτα να ακουγε διαλογους
δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ να ηξερε οτι το καναν χωρις προφυλακτικο ! Δηλ τι εκανε ,μπηκε μεσα και ψαχνε στα σκουπιδια την ωρα που κοιμονταν ;;;
Δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ τετοιο σεναριο
Σαν γενικη εικονα μπορει να ειναι μια αληθινη ιστορια,χωρις αυτες τις εφανταστες λεπτομεριες ,αλλα δε μας λες τι σχεση ειχαν.Την αγαπουσε ? Τον αγαπουσε; επικοινωνουσαν; μαλωναν; Αυτος την ειχε κερατωσει ποτε; Τι σεκ καναν ; αυτο που καναν απο τοτε που γνωριστηκαν;
Ξαναλεω.Αν αγαπας δεν κανεις μαλακιες.αν αγαπας ομως προοδευεις την σχεση.Την ιντρικαρεις. Πχ βγαινει η γυναικα σου με τις φιλες τις ,βγαινεις και συ και της την πεφτεις.Την πηδας στις τουαλετες!(σορρυ mod αλλα θελει 3 γραμμες για τα το γραψεις ευπρεπως ) Ναι κυριος .Ετσι να το θυματε ,οτι ο πιο μεγαλος @@@ ειναι ο αντρας της
Ξαναλεω.Αν αγαπας ...
Τεσπα ,επειδη ο ακις οντως πλεον τρολαρει δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα του .Αλλωστε το εφαγε το που@@κι του.Γιατι για σχεση και κεραθνωβολο......χλωμο
Ειχε βαλει ακουστηκο στην τσαντα της. Στο δωματιο ειχε καμερες. Αγαπιοντουσαν και ακομα αγαπιουνται. Μαλωναν σπανια όπως όλα τα ζευγαρια. Ελεγαν τα παντα, για αυτο κιολας οταν αρχισε να του κρυβει πραγματα την υποψιαστηκε. Ποτε δεν την κερατωσε, μονο οταν χωρισαν που εκανε καποιες προσπαθειες αυτος με αλλες γυναικες. την εννοεις εδω δεν καταλαβα;; δεν ξερω ρε φιλε λεπτομερειες δεν ημουν στο κρεβατι τους. Αυτός ελεγε πως ειναι καλός σε..... με τη γλωσσα. Περα απο αυτο δεν ξερω. Εγω τον γνωρισα οταν ειχε χωρισει και της λεπτομερειες μου της ειπε αυτός. Αυτός ηθελε να της δωσει μια μερα δικία της. Να την περασει με τις φίλες της που τοσο ηθελε. Δεν του αρεσε η ιδέα αλλα δεν ηθελε να την πιεσει.
ΥΓ. Και στο λεω εκ πειρας!!!!!
Γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κλειδωθει το νημα?
παρεπιπτοντως αυτοι θα βγαιναν σημερα το βραδυ /:
μα γιατι να παω με π... ??
όταν μπορώ να έχω μια κοπέλα που θέλω τόσο πολύ και μπορώ να περνάω καλά μαζί της... γιατί σας φαίνεται ότι τρολλαρο? φυσικά και δεν έχω αυτο το σκοπό... απλά δεν με νοιάζει τι θα κάνει ας με κερατώσει.. εγώ θέλω να ζήσω για το τώρα και όπως έρθουνε τα πράγματα... δεν θα κάτσω να πονέσω κιόλας... :)
Καταλαβαμε οτι τρολαρεις γτ ειπες αυτο στο # 46
Αν ελεγες πχ.θα την πηδ...ξω και μετα στα αρχ...δια μου αν βρει αλλο χεστηκα, τοτε θα σου εεγα μαζί σου.... αλλο αυτο που ειπες 2 ειδη ανθρωπων θα το ελεγαν. Ενα τρολ και καποιο αλλο ειδος που δεν θες να εισαι....
Γτ για μια ξεπετα θα δωσεις περισσοτερα απο οτι θα εδινες για να πας με πουτ...... και αν κανεις και κατι. Εγω πχ. πλησιασα μια για τον ιδιο σκοπο (ελευθερη ηταν.....ή τουλαχιστον αυτο ειπε. Λεσβια ηταν με γκομενα) και τελικα μονο τα εξοδα μου εμειναν.... κριμας τα λεφτα.
το θέμα όσο πάει γίνετε και πιο τραβηγμένο..
1.akis1: Μπράβο σου, έκανες ένα μεγάλο βήμα, που ήθελε θάρρος, ασχέτως με το αν συμφωνώ ή όχι με την επιλογή σου. Δεν θα σε κρίνω ούτε εσένα, ούτε την κοπέλα, ανα φάση τη ζωής μας και ανάλογα με τις εμπειρίες και τα βιώματα μας αλλάζουν και οι απόψεις και οι στάσεις μας.
2.Παιδιά, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι όταν υπάρχει αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, δεν υπάρχουν χαραμάδες για τρίτους. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν ότι η αγάπη θα διορθώσει τα πάντα σε μία σχέση, διότι χρείαζονται κι άλλα. Ωστόσο, είναι ένας σοβαρός λόγος να μην θέλέις και να μην αντέχεις να πληγώσεις τον άλλον. Και ακόμη, πιστεύω ότι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...για να μην πω και για τα τρία.
Γιατί οι άντρες σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι; Απορία.............
Archangel ωραία μας τα έλεγες στην αρχή τώρα λίγο στο τέλος μας τα χάλασες.
Ακης, no comment.
Nightcrawler, έτσι είναι και οι γυναίκες και οι άντρες, όλοι απατάνε δυστυχώς για ψύλλου πήδημα.........Λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν........δυστυχώς.
Εντωμεταξύ μιας και μιλάμε για σεξ, το γ.........σατε το θέμα.
παιδιά δεν ξέρω γιατί νομίζετε ότι σας τρολλαρω... ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω αυτο τον σκοπό το είπα και πιο πριν... εγώ απλά λέω αυτο που συμβαίνει, είναι ο τρόπος που γραφω? ισως? αυτός είναι ο αληθινός μου ευατός και δεν μπορώ να αλλάξω... άσχετα με τι πιστεύει ο καθένας
περίμενα χτες τηλέφωνο της για να βγούμε έξω με πήρε κατά τις 1:15 το βραδυ και μου είπε πως δεν είχε και πολύ διάθεση να βγει και είπε αν θέλω να πάω από το σπίτι της.. έτσι και πήγα πέρασα πραγματικά πανέμορφα μαζί της... ήτανε λες και είχαμε πραγματική σχέση... είναι η κοπέλα που πραγματικά με έκανε να ξεχάσω τα πάντα... πέρασα όλο το βραδυ μαζί της και το πρωί την πήγα στην δουλειά της.. κανονίσαμε να τα πούμε το απόγευμα και όπως μου είπε και η ίδια περνάει πανέμορφα μαζί μου...! ειδικά όταν μου είπε ότι έκανε το καλύτερο sex μαζί μου αυτο μου ανέβασε και την ψυχολογία... πάμε δυναμικά...!
είναι αυτο που έψαχνα να βρω... εγώ θέλω να περνάω καλά... το ίδιο και αυτή... δεν θέλει να πληγωθεί δεν τις αρέσει να κάνει σχέσεις που κάποια στιγμή θα τελειώσουνε... θέλει κάτι που θα κρατήσει όπως μου είπε.. είμαι το κατάλληλο άτομο για την κοπέλα αυτή...! γιατί μαζί θα καταφέρουμε πολλά...! :)
και πάλι σας λέω είναι ο τρόπος που τα γράφω... νομίζατε πως θα έβγαζα έτσι μια ιστορία από το μυαλό μου απλά για να παίξω λίγο μαζί σας? γιατί να το κάνω αυτό? έχω κανένα λόγο? ρε παιδιά ας σκεφτούμε λίγο σοβαρά.... :)
λυπάμαι αν πιστεύετε πως άνοιξα ένα topic για να τρολαρω... απλά λέω την φάση όλη πως έγινε... ναι το παραδέχομαι είναι μπερδεμένο το σκηνικό αλλα δεν ειναι ιστορίες αυτά που λέω... είναι αυτο που ζω εντελώς ξαφνικά με μια άγνωστη... θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα... :)
οχι για να παιξεις μαζι μας.
για να τα πιστεψεις ο ιδιος και να νοιωσεις οτι τα ζεις.
μην μου πεις τωρα οτι δεν εισαι ο νικ...
εκεινος εβγαζε απ το μυαλο του ιστοριες για γυναικες που θα θελε να ειχε σχεσεις μαζι τους, η εστω να τον κυνηγανε....
η κιουμπ που χαθηκε???
Η κιουμπ πού κολλάει; Πες μας τώρα ότι την υποψιάζεσαι κι' αυτήν, δηλαδή θα τρελαθώ. Επειδή το έγραψες μπήκα να δω πότε έχει γράψει, μπήκε χθες μετά από μέρες και καλά κάνει που αραίωσε. Τώρα για τον Νικ, και έτσι να' ναι, εσύ πώς την είδες; Διαχειρίστρια του φόρουμ που θέλει να τα ελέγχει όλα χωρίς να έχει ΚΑΝ αποδείξεις; Αν δεν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για κάτι, και χωρίς να είσαι σίγουρη, ΔΕΝ προσβάλλεις τον άλλον και ο άλλος δεν έχει ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Το έχεις κάνει πάααρα πολλές φορές σε πολλούς. Είμαι παλιό μέλος, έχω διαγραφτεί παλιά και ξαναγράφτηκα πρόσφατα αλλά επέλεξα η ίδια να αραιώσω. Είναι πολύ κουραστικό αυτό που κάνετε και αναρωτήσου μια φορά αν αυτή η εμμονή που έχεις για κάθε νέο μέλος είναι υγιής για σένα. Και ας μου σβήσουν το ποστ επειδή λέω απλά την γνώμη μου κόσμια και ας αφήσουν όλα τα δικά σου που την έχεις δει δικαστής και πετάς κατηγορίες στους άλλους χωρίς αποδείξεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα δεν απαντάς και οι διαχειριστές αναλαμβάνουν εκείνοι την δουλειά τους. Εξάλλου ο Άκης ή ΕΣΤΩ ο Νικ δεν πείραξε κανέναν. Αν παραβιάζει πάλι τους όρους, πολύ απλά θα ξαναφάει μπαν. :) Δεν θα μπω όμως σε αντιπαράθεση γιατί την συνέχεια την υποψιάζομαι.