Results 31 to 45 of 132
Thread: την εχω μεσα στο μυαλο..
-
13-12-2016, 20:02 #31
- 13-12-2016, 20:10 #32
13-12-2016, 21:09 #33
Γενικά ο έρωτας είναι χ... μέσα σόρυ κιόλας άμα είναι μόνο από τη μία πλευρά.
13-12-2016, 21:29 #34
παιδιά επειδή είμαι μεγάλη ψυχάρα...! δεν άντεξα... την πήρα τηλέφωνο τις μίλησα ανοιχτά... της είπα χύμα ότι την γουστάρω.. μόλις το άκουσε με ρωτάει αλήθεια τώρα το λες αυτο? τις λέω εννοείτε...! και μου λέει και εγώ δεν έχω σταματήσει όλη μέρα να σε σκέφτομαι...! ένταξη παιδιά το γκομενάκι το χτύπησα ήδη κανονίσαμε το βραδάκι να βγούμε... ;)
θέλει τρελα η ζωή....!!!!!! :D
13-12-2016, 21:40 #35
Πωωω ρε παιδί μου τώρα εξεπλάγην με το πόσο πιστή ήταν η κοπέλα! Διαμάντι λέμε!
13-12-2016, 21:52 #36
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Προσεχε μονο με το θεμα του "κώποι πάστε" στην εμφανιση. Μην το αργησεις γιατι θα κολλησεις και μετα θα σου ειναι πολυ δυσκολο.Πεστου της εστω και απ εξω απ εξω.Και αν την δει μια μερα και ρωτησει το γιατι ,θα της πεις οτι "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ σου το ειχα πει βρε...κουτο !" (δογκανος)
21 χρονων πιτσιρικια τι περιμενεις? δακτυλιδια και αραβωνες?
13-12-2016, 21:52 #37
χαχαχαχα ειδες? χωρίς παρεξήγηση η περισσότερες κοπέλες τελευταία ψάχνουνε για καινούριες σχέσης... βαριούνται κάποια στιγμή... και εγώ το ίδιο θα έκανα προσωπικά... μετά από 2 χρονια καταντάει βαρετό να έχεις ακόμα σχέση... ο λόγος που ταιριάζουμε είναι επειδή συμφωνούμε στα ίδια... ακόμα και αν χωρίσουμε θα κρατήσουμε την φιλια μας... γιαυτο μετράει η σημερινή νεολαία... ;)
13-12-2016, 21:56 #38
χαχα να εισαι καλα...!! δεν κολλάω εγώ σε τέτοια... από εμενα είναι ελεύθερη να πάει και με άλλον αν το θέλει...! αλλα έτσι και το κάνει θα με χάσει... είμαι εξηγημένος από την αρχή.. χαχα
E ναι τώρα αρραβώνες θα σκεφτόμαστε? εδώ έχουμε ολόκληρη ζωή μπροστά μας.. :P
13-12-2016, 22:03 #39
Οχι αραβωνες να μην σκεφτεσε. Αλλα θα σου πω κατι. Αν ειναι η "καταλληλη" απο ολες τις αποψεις (ή οταν βρεις την καταλληλη) ,τοτε και παλι να μην το "σκεφτεις". Προχωρα γιατι τετοιες ευκαιριες οταν μας δινονται ,μας δινονται μια φορα στη ζωη.
Καλα να περνατε
13-12-2016, 22:06 #40
13-12-2016, 22:17 #41
13-12-2016, 22:23 #42
Φιλε μου η ζωη δεν ειναι ταινια. Ενας ανθρωπος και ειδικα η γυναικα μπορει να κερατωσει τον αντρα της για ενα ηλιθιο λογο. Πχ για εναν καυγα, για μια χαζη διαφωνια, για ενα πειραμα επειδη μια φίλη της εχει κανει σεξ με εναν ενω αυτη οχι και ενω σορο ακομα πιο ηλιθιους λογους. Και αφου το κανει μετα το μετανιωνει και γυρναει στο κερατα.... μεχρι να το ξανακανει με τον ιδιο ή με καποιον αλλον.
Και μην ξεχνας ακομα κατι. Ο Ακις δεν ειναι ερωτευμενος με αυτην, και ουτε την αγαπαει. Την πρωην του θελει και απλως βρηκε ενα υποκαταστατο. Αν κανει κατι με αυτην δεν θα ξεπερασει την πρωην του, ποτε!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
13-12-2016, 22:33 #43
Αν πιστευεις οτι οι γυναικες ειναι τοσο επιπολαια προσωπα τοτε , δυστηχως εισαι λαθος.
Να ξερεις οτι αν μια γυναικα κερατωσει ,πεταξε το πουλακι . Δεν ειναι σαν τους χαζοβιολιδες αντρες που καποιες φορες σκεφτονται με το κατω κεφαλι . Αν κερατωσουν το κανουν με πληρη επιγνωση και με συναισθηματικο δεσιμο .Γιαυτο και πεταει το πουλακι μετα.
Ο ακις μου τα χαλασε στο τελος αλλα ,οπως ειπε και ο ιδιος "γιαυτο μετράει η σημερινή νεολαία... " οτι και αν σημαινει αυτο.
ΚΑι μεις ετσι ημασταν στα νιατα μας.
13-12-2016, 22:39 #44
πια πρώην μου φιλε μου? εδώ βρήκα την καλύτερη κοπέλα της ζωής μου.... :P
και μου λες ότι την έχω για υποκατάστατο? σοβαρά τώρα? από την στιγμή που με γουστάρει και η ίδια φυσικά δεν θα χάσω τέτοια ευκαιρία...
μα εδώ δεν μιλάμε για μια αγάπη... αλλα για έναν κεραυνοβόλο ερωτα... η αγάπη είναι το λιγότερο σε αυτή την περίπτωση...
όσο για την πρώην μου δεν την σκέφτομαι καν... εδώ μιλάμε για μια νέα αρχή γεμάτη τρελα...!
επίσης να ξέρεις πως η αγάπη κάποια στιγμή τελειώνει... η φιλια όμως ποτε...!
έτσι συμφωνήσαμε ακόμα και αν προχωρήσουμε στην ζωή μας παρακάτω θα είναι η 2η γκόμενα μου... χαχα ;)
13-12-2016, 23:03 #45
Ενας γνωστός μου ηταν παντρεμενος με μια κοπελα. Ηταν φοβερός στο κρεβατι (αυτη το ελεγε), ωραίος, πλουσιος, την αγαπουσε σαν να ηταν η τελεια. Ολα πηγαιναν μια χαρα μαζί τους και όλοι τους ζηλευαν. Μια φορα λοιπον αυτη του ζητησε σαν χαρη μια φορα την εβδομαδα να εχει εξοδο μονο για κοριτσια για να βγαινει με της φιλες της. Αυτός την εμπιστευόταν και της την εδωσε. Παντα αυτη γυρνουσε κατα της 10 εκαναν σεξ και μετα κοιμοντουσαν. Μια μερα λοιπον αυτη γυρισε στις 11 και ηταν κουρασμενη και μετα το μπανιο κοιμηθηκε αμεσως. Την επομενη μερα που την ρωτησε πως περασε χθες αυτη απεφευγε να του απαντησει (παντα του ελεγε). Υποψιαστηκε κατι αυτός και πληρωσε μια κοπελα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει. Την επομενη εβδομαδα αυτη γυρισε μετα της 12 και παλι ξαπλωσε και κοιμηθηκε χωρις να του πει τιποτα. Η ντεντεκτιβ λοιπον του ειπε πως συναντησε εναν τυπο εκει και χορευαν και τα χερια του πηγαιναν σε ολο της το σωμα και πολλα αλλα. Του ειπε πως αυτός, απο ερευνα που εκανε, πλησιαζει παντρεμενες και της ξελογιαζει και ακομα πως απο αυτα που ελεγαν δεν εχουν κανει κατι ακομα αλλα της ελεγε να πανε ενα ταξιδι σε μια αλλη πολη και να κανουν σεξ εκει το Σαββατοκυριακο. Οι φίλες της μαλιστα την παροτρυναν να το κανει, πως θα την καληβαν και πως ο αντρας της δεν θα το μαθαινε και πως θα περνουσε ωραια και αλλα τετοια.
Μολις το ακουσε ο αντρας λοιπον πηγε και εκλεισε εισιτήρια για Χαβαι και μετα περιμενε. Τελικα την Τεταρτη του ειπε πως ήθελε να παει ταξιδι με της φίλες της το Σαββατοκυριακο. Αυτός εκανε τον εκπληκτο και της ειπε πως ηθελε να της κανει εκπληξη και πως εχει κλεισει εισιτηρια για Χαβαι. Τελικα απο τα πολλα αυτη την Πεμπτη του ειπε πως θα παει με της φίλες της και πως να τα ακυρωσει και να πανε την αλλη εβδομαδα. Αυτός της ειπε πως δεν γινεται να τα ακυρωσω και πως αν δεν ερθει θα παει μόνος. Τελικα Παρασκευη εκαναν ερωτα και μετα την ρωτησε μια τελευταια φορα αν θα ερθει μαζί του. Του ειπε οχι.
Πηγε στην ντεντεκτιβ, και την πληρωσε αδρα να παρακολουθει ολο το 24 την γυναικα του. Αυτη του ειπε πως οι φίλες της την πιεζαν να μην χασει μια τετοια ευκαιρια και ο τυπος ηταν καλός στο να την πεισει. Πηγε μετα στο δικηγόρο του και ετοιμασε να ετοιμασει τα χαρτια του διαζυγιου, και εφυγε. Εκει ηταν ολη μερα στο μπαρ να κλαιει την μοιρα του.Το βραδυ του Σαββατου τον πηρε τηλ η ντεντεκτιβ να του πει να νεα. Εκανε σεξ με τον αλλον, χωρίς προφυλακτικο μαλιστα. Οταν εφυγε απο το δωματιο πηγε στης φίλες της και τους ελεγε πως ηταν χαλια, πως μετανιωσε πως τους ακουσε και απατησε τον αντρα της. Αφου του ειπε πως τα εχει ολα σε βιντεο εκλεισε και πηρε τηλ η γυναικα του.
Γεια σου αγαπη μου μου λειπεις και αλλα τετοια του ελεγε ενω αυτός εβρζε απο θυμό. Οταν τον ρωτησε πως τα περναει αυτός δεν αντεξε κι της ειπε: Πως να τα περναω! Ειμαι στην Χαβαι σε μια σουιτα ολομόναχος ενω εσυ εισαι στο ταδε μερός, στο ταδε ξενοδοχειο, και γαμ....σαι με τον ταδε, χωρίς προφυλακτικο.
Εμεινε αυτη!!! εβαλε τα κλαμματα λεγοντας να σου εξηγησω, αλλα αυτός της ειπε θα τα πουμε οταν γυρισω και της το εκλεισε στα μουτρα.
Τελικα οταν γυρισε αφου πηγε στην ντεντεκτιβ να παρει τα στοιχεια, να παει στον δικηγόρο να παρει την αίτηση διαζυγίου, πηγε σπιτι του. Τελικα οπως καταλαβαινετε χωρισαν. Της ειπε να χωρίσουν γτ δεν μπορει να την βλεπει. Της ειπε ομως πως αν αυτη για ενα χρονο ακριβως, δεν εχει κανει σεξ με κανεναν, "θα το ξερω αν πας και τότε τελος" της ειπε, κανει εξετασεις για AIDS και αλλες σεξουαλικα μεταδιδόμενες αρρωστιες, και τον παρει τηλεφωνο, εαν δεν νιωθει ετσι ακομα, τοτε ισως να ξανα προσπαθησουν. Της ειπε ακομα πως δεν θελει να την ξαναδει για αυτο τον χρόνο καθόλου και θα επικοινωνουν μονο με τους δικηγόρους. Εφυγε απο την πόλη και αγορασε σπιτι αλλου και μετα απο ενα χρόνο αυτη τον πηρε τηλεφωνο απο της 7 το πρωί. (ηθελε να τον παρει απο της 00:00:01 αλλα συγκρατηθηκε μεχρι να παει 7 το πρωι) Τελικα τα ξαναεφτιαξαν και ειναι ακομα μαζι.
Σου ελυσα την απορια;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει