Originally Posted by
elisabet
Καταρχήν να σου πω οτι γράφεις σε δημόσιο φόρουμ οπότε δεν χρειάζεται να απευθύνεσαι σε μένα για να σου απαντήσω, μπορεί να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε. Επίσης εδώ δεν είμαστε ούτε δικαστές, ούτε αστυνομικοί για να "διασταυρώνουμε", γράφει ο καθένας ελεύθερα εκφράζοντας την γνώμη του η οποία έχει κάθε δικαίωμα να είναι και λάθος!
Ομολογώ πως το προηγούμενο μνμ μου ήταν κάπως επιθετικό και φυσικά μπορείς να κάνεις οτι νομίζεις για αυτό ώστε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Administrator δεν είμαι προφανώς,απλό μέλος είμαι, αλλά μπορείς να μου κάνεις αναφορά αν νομίζεις οτι σε πρόσβαλλα ή και (!!!). Απλά σε ενημέρωσα οτι μήνυση μπορεί να σου κάνει και η πρωην σου για την οποία έδωσες ήδη πολλά στοιχεία (όνομα, πόλη εργασία...) και δύο φορές έγραψες σχόλιο περι ανεβάσματος εδώ φωτογραφία της.
Κακιά δεν την είπες, πουτ@να όμως την είπες επειδή δεν εγκρίνεις το ντύσιμο της ή τις παρέες της!
Ευχαρίστως να σου ζητήσω συγνώμη αν ένιωσες οτι το παράκανα, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω, η γνώμη μου όμως είναι αυτή και θα επιμείνω οτι το να θέλει κάποιος να ανεβάσει σε ένα δημόσιο φορουμ φωτογραφίες της επί 6 χρόνια κοπέλας του (ο, τι φωτογραφίες και να είναι αυτές) είναι ενδεικτικό του επιπέδου του και του χαρακτήρα του. Επίσης κάποια από τα σχόλια σου ήταν κατά τη γνώμη μου ρατσιστικά (μου επιτρέπεις φαντάζομαι να έχω γνώμη;!)
Λυπάμαι αλλά δεν θα αλλάξω γνώμη επειδή ενοχλείσαι εσύ. Εκτός κι αν μπήκες εδώ θέλοντας να ακούσεις μόνο αυτά με τα οποία συμφωνείς. Σ' αυτή την περίπτωση μπορώ απλά να μην ξαναγράψω στο θέμα σου, εξάλλου ο τι είχα να σου πω, στο είπα.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την ψυχική μου υγεία. Θα σου αντιπρότεινα να κοιτάξεις λίγο την ορθογραφία σου. (δεν θα το σχολίαζα, αλλά επειδή είπες οτι είσαι εκπαιδευτικός στο λέω.)